bimdekilerde gelmişmi acaba onlarda güzeldi
o yarın gelecek canım, ben evkurdan triko battaniye aldım o yüzden bakmayacam ona gerek yok :) şimdilik yeterli battaniyesi. Zaten alacağımız hastane çıkışında penye battaniye oluyor, trikosu var, bugün aldığım akrilik var hediye de gelir, yeter de artar bile :)
Selam kızlar
Ne zamandır uğramadım ama geriye dönük 50 sayfa falan okudum. Bebeğini kaybeden kardeşlerime Allah sabırlar versin, inşallah tez zamanda yeniden bebek sevincini yaşarlar inşallah. Güzel haberler paylaşan kardeşlerime ve bebişlerine de maşallah
Ben ağır bulantıları geride bıraktım sanırım ama hala yiyecekleri çok seçiyorum maalesef;( hüzün böceği oldum bir de vara yoğa gözlerim doluyor... işte bunların hepsi hormon(((
İsim konusunda berbat bi deneyim yaşadık, münasebetsiz kayınvalidenin Bayramını kutlamaya gittik, kız olursa şu erkek olursa bu olacak dedik ismi, hatun da bana kişi ismine benzer benim o isimde tanıdığım var hafifmeşrep ucuz bi kadın dedi... tuhaf mimik ve jestler de cabası... şoka girdim... ister beğenin ister beğenmeyin Allah kısmet eder de bi kız bebeğim olursa o adı vericem dedim... sonra çıktık gittik... yazıklar olsun diyorum başka bi şey diyemiyorum.... erkek ismi yorumu da sevimsizdi ama bu kadar değil
İş için şehir dışındayım, 2 kasıma dönücem ve o gün ikili testi yaptırcam...ama sürekli korkuyorum sanki ben kendimi hamile biliyorum ama bebeğim yaşamıyor diye... yazarken bile gözlerim doluyor... Allahım bebeğime sahip çık
Lafı çok uzattım, yorduysam sizi affola
Allah'a emanet olun
kızlar öğle yemeğinde a101 e gittim, bebek battaniyesi gelmiş 9,50 tl ye saçlı marka hiç de fena değil, en kötü ihtimal oyun oynarken altına sererim dedim kahveli bejli olandan aldım, aklınızda olsun almak isterseniz
bir de kendim kullanmak için johnson's baby nin şampuanından aldım o da çok uygun. küçük çocuğu olan arkadaşlar var, ihtiyaç varsa kaçırmasınlar :)
Valla sizi bole gordukce ben uzuluyorum Allaha sukur ne bulantim ne kusmam oldu valla kalp atislarini duymasam hamile degilim dicem valla en kisa zamanda kurtulursun ins cnm
bende alım bir tane battaniye yarın bim e de bakacağım. Bebişimin ilk eşyası oldu ama eve götüremeyeceğim. eşim çok kızıyor. 7. aydan önce alış veriş yasak şimdilik ama ben o yasağı delmeye kararlıyım :)) bu arada kızlar alış veriş yapanlar var mı?
bende alım bir tane battaniye yarın bim e de bakacağım. Bebişimin ilk eşyası oldu ama eve götüremeyeceğim. eşim çok kızıyor. 7. aydan önce alış veriş yasak şimdilik ama ben o yasağı delmeye kararlıyım :)) bu arada kızlar alış veriş yapanlar var mı?
Kızlar işyerinde aşçı abla beni ikiz hamile olarak görmüş rüyasında :)) kaçıncı haftada belli olur ikiz ise eğer
:) oh maşallah alışverişler yapılmaya başlanmış,ben hepsini birden alcam liste yaparım artık eminönünden alışverişimizi yaparız,karaköyden duvar kağıdı falan bakıcaz odası için çoookkk işimiz var çooookkk
:) oh maşallah alışverişler yapılmaya başlanmış,ben hepsini birden alcam liste yaparım artık eminönünden alışverişimizi yaparız,karaköyden duvar kağıdı falan bakıcaz odası için çoookkk işimiz var çooookkk
:) ben 5.haftada öğrendim ama 12.haftada bile öğrenen oluyor bazen diğer yumurta saklanabiliyor
Kızlar işyerinde aşçı abla beni ikiz hamile olarak görmüş rüyasında :)) kaçıncı haftada belli olur ikiz ise eğer
canım ya şu eminönü havuzlu hanı bende baya araştırdım ama çoğunluk memnun değilmiş gibi geldi bana . bende aynısını düşüyordum gidip ordan toptan yaparız diye ama 101 de 9,95 e bulunca dayanamadım :))
:) ben 5.haftada öğrendim ama 12.haftada bile öğrenen oluyor bazen diğer yumurta saklanabiliyor
duvar kağıtları karaköydemi satılıyorr arkadasım yani fiyatlar orda uygunmu
cnm yanlış bilgi vermek istemem ama,kese göründügünde ikizse çift kese görünüyor sanıyorum,yada bebeği kesede gördüklerinde söler doktor,ikiz hamişlerinede Allah kolaylık versin,kuzenim ikizlere hamiş yerinden kalkamıyor şuanda,1 ay erken alcaklar bebişleri,bidahaki ay doğumu var Allahın izniyle
valla benim bir arkadaşım 3. ayında öğrenmişti eşimin ailesinde de var ikizler bende heyecanla bekliyorum. gen çekmiş midir diye
cnm yanlış bilgi vermek istemem ama,kese göründügünde ikizse çift kese görünüyor sanıyorum,yada bebeği kesede gördüklerinde söler doktor,ikiz hamişlerinede Allah kolaylık versin,kuzenim ikizlere hamiş yerinden kalkamıyor şuanda,1 ay erken alcaklar bebişleri,bidahaki ay doğumu var Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?