2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kızlar öğle yemeğinde a101 e gittim, bebek battaniyesi gelmiş 9,50 tl ye saçlı marka hiç de fena değil, en kötü ihtimal oyun oynarken altına sererim dedim kahveli bejli olandan aldım, aklınızda olsun almak isterseniz

bir de kendim kullanmak için johnson's baby nin şampuanından aldım o da çok uygun. küçük çocuğu olan arkadaşlar var, ihtiyaç varsa kaçırmasınlar :)

bimdekilerde gelmişmi acaba onlarda güzeldi

o yarın gelecek canım, ben evkurdan triko battaniye aldım o yüzden bakmayacam ona gerek yok :) şimdilik yeterli battaniyesi. Zaten alacağımız hastane çıkışında penye battaniye oluyor, trikosu var, bugün aldığım akrilik var hediye de gelir, yeter de artar bile :)

Son düzenleme:

benim triko yoktu onlardan alıcam diğerleri hediye gelir yeter doğru söylüyosun

Merhaba,

İsim konusunda söz hakkı annenindir diye düşünüyorum. Ona sormadığınız için öyle söylemiş olabilir. Sonuçta eşinizle karar verdiyseniz onlara da saygı duymak düşer ama işte.

O korkular bende de var. Gögüs hassasiyeti dışında hamilelik belirtisi yaşamadığım için.. Bulantı da yok kusma da
3 gündür mide ağrım geçmeyince endişelendim. acaba acaba diyerek ultrasona girdim. İçime su serpildi. Hem büyümüş hem hareketli
3 cm olmuş. Allahım bir an önce doğurmak istiyorum.

Hepinize kontrollerinde hayırlı haberler.

bende alım bir tane battaniye yarın bim e de bakacağım. Bebişimin ilk eşyası oldu ama eve götüremeyeceğim. eşim çok kızıyor. 7. aydan önce alış veriş yasak şimdilik ama ben o yasağı delmeye kararlıyım :)) bu arada kızlar alış veriş yapanlar var mı?

Valla sizi bole gordukce ben uzuluyorum Allaha sukur ne bulantim ne kusmam oldu valla kalp atislarini duymasam hamile degilim dicem valla en kisa zamanda kurtulursun ins cnm

tek değilsin cnm,çok şükür benimde bulantım kusmam yok çok az oldu 1 hafta kadar ondada hergün olmadı,korktum doktora bile gittim bebeğimi sağlıklı görünce rahatladım:)darısı bulantısı olanların başına diyelim...

ben yapıyorum arkadaşım nasipten ötesi yalan tabiki kolay değil herşeyin hayırlısı
ama 5. aydan sonra ben pek dışarı cıkamayabilirim.karın şişmeye baslayınca yorgunluk iki katı olucak

:) oh maşallah alışverişler yapılmaya başlanmış,ben hepsini birden alcam liste yaparım artık eminönünden alışverişimizi yaparız,karaköyden duvar kağıdı falan bakıcaz odası için çoookkk işimiz var çooookkk

Kızlar işyerinde aşçı abla beni ikiz hamile olarak görmüş rüyasında :)) kaçıncı haftada belli olur ikiz ise eğer

canım ya şu eminönü havuzlu hanı bende baya araştırdım ama çoğunluk memnun değilmiş gibi geldi bana . bende aynısını düşüyordum gidip ordan toptan yaparız diye ama 101 de 9,95 e bulunca dayanamadım :))

duvar kağıtları karaköydemi satılıyorr arkadasım yani fiyatlar orda uygunmu

Kızlar işyerinde aşçı abla beni ikiz hamile olarak görmüş rüyasında :)) kaçıncı haftada belli olur ikiz ise eğer

cnm yanlış bilgi vermek istemem ama,kese göründügünde ikizse çift kese görünüyor sanıyorum,yada bebeği kesede gördüklerinde söler doktor,ikiz hamişlerinede Allah kolaylık versin,kuzenim ikizlere hamiş yerinden kalkamıyor şuanda,1 ay erken alcaklar bebişleri,bidahaki ay doğumu var Allahın izniyle

valla cnm ben pek bilmiyorumda nerde iyisi nerde kötüsü,eşim çok iyi biliyor orayı,ona güveniyorum:)

:)) tek çocukda 2 de farktemez ama ne bileyim öle söleynce değişik duygular oluştu bian :)
Allah yardımcısı olsun kuzeninin canım

valla benim bir arkadaşım 3. ayında öğrenmişti eşimin ailesinde de var ikizler bende heyecanla bekliyorum. gen çekmiş midir diye

üzgünüm ama ikizler anneden alıyor genlerini yani senin ailende ikiz varsa olma olasılığı cok yüksek ben 3.kuşağım abşama değil ama bana vurdu.:)

çift yumurta ikizlerinde çift kese oluyor .tek yumurta ikizleri bir yumurtada gelişiyor.İşte bu yüzden ben şimdiden alışverişe başladım ilerleyen dönemlerde alamayabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…