Çok ayıp etmiş ama keşke sende diklenmeseydin ben eşimin ailesine kötü bişey söylencekse eşime söyletiyorum (kendi düşüncesi gibi ) evladı söyleyince bişey olmuo gelin söyleyince biz kötü oluoz adımız gelin naparsak yapalım :)Selam kızlar
Ne zamandır uğramadım ama geriye dönük 50 sayfa falan okudum. Bebeğini kaybeden kardeşlerime Allah sabırlar versin, inşallah tez zamanda yeniden bebek sevincini yaşarlar inşallah. Güzel haberler paylaşan kardeşlerime ve bebişlerine de maşallah
Ben ağır bulantıları geride bıraktım sanırım ama hala yiyecekleri çok seçiyorum maalesef;( hüzün böceği oldum bir de vara yoğa gözlerim doluyor... işte bunların hepsi hormon(((
İsim konusunda berbat bi deneyim yaşadık, münasebetsiz kayınvalidenin Bayramını kutlamaya gittik, kız olursa şu erkek olursa bu olacak dedik ismi, hatun da bana kişi ismine benzer benim o isimde tanıdığım var hafifmeşrep ucuz bi kadın dedi... tuhaf mimik ve jestler de cabası... şoka girdim... ister beğenin ister beğenmeyin Allah kısmet eder de bi kız bebeğim olursa o adı vericem dedim... sonra çıktık gittik... yazıklar olsun diyorum başka bi şey diyemiyorum.... erkek ismi yorumu da sevimsizdi ama bu kadar değil
İş için şehir dışındayım, 2 kasıma dönücem ve o gün ikili testi yaptırcam...ama sürekli korkuyorum sanki ben kendimi hamile biliyorum ama bebeğim yaşamıyor diye... yazarken bile gözlerim doluyor... Allahım bebeğime sahip çık
Lafı çok uzattım, yorduysam sizi affola
Allah'a emanet olun
haftasonunu bekleyemedim bugün bir tanesini süsledim bile :) pembesi ilk halı diğerleri de kaplandıktan sonraki hali :)Eki Görüntüle 837456 Eki Görüntüle 837457 Eki Görüntüle 837458 Eki Görüntüle 837459
e bebekte bebeginin kalp atislarini duyabilecegin mp 3 e benzyen bur.cuhaz vqr almayi dusunmustum kizima sonradan vazgectimEsim baktı internetten söyle portatif ultrason cihazları var mı ki eve alsak diye en kötüsü bile cok pahalı :)
adam ciddi ciddi alacaktı eve yani :)
Günaydın, güzel anne adayları nasılsınız bugün ?
Benim bir sonraki kontrolüm 18 kasımda ama çok merak ediyorum, nasıl iyi mi diye :) valla uygun olsa fiyatı eve bir tane ultrason cihazı alacam
ben 3 aylik hamileyken kizimin odasini almistim valla taksit taksit almak daha iyi bebegim dogunca daha fazla articak masraflqr o yuzden simdiden baslamak dahha iyi gelmisti bana gireBen de arkadaşa sormuştum 28. Haftadan sonra alcakmış erken almak iyi değil Dio nazar vs . Kayınvalidem de erken almak ii değil dedi
ben kizimin adini esimle konustum esimde dogumdan sonra gitti kimligi.cikardi oldu bitti.kimse bisey soyleyemedi.yanikızlaaar,
bebişin haberini ailelere dün verdik sonunda. arkadaş, iş çevresinin hala haberi yok. şimdiden isim zıtlaşmaları başladı. önceden anne olanlar kendi istediğinizi nası yaptırdınız kimseyi kırmadan ?
ben cok begendim bana ilham verdin.kizimjn odasindaki dokuntuleri toplayabilicem sonunda:52uhaftasonunu bekleyemedim bugün bir tanesini süsledim bile :) pembesi ilk halı diğerleri de kaplandıktan sonraki hali :)Eki Görüntüle 837456 Eki Görüntüle 837457 Eki Görüntüle 837458 Eki Görüntüle 837459
Bu kutular çok güzel ama me için yapmıştın canım ben kaçırmışım
haftasonunu bekleyemedim bugün bir tanesini süsledim bile :) pembesi ilk halı diğerleri de kaplandıktan sonraki hali :)Eki Görüntüle 837456 Eki Görüntüle 837457 Eki Görüntüle 837458 Eki Görüntüle 837459
Çok ayıp etmiş ama keşke sende diklenmeseydin ben eşimin ailesine kötü bişey söylencekse eşime söyletiyorum (kendi düşüncesi gibi ) evladı söyleyince bişey olmuo gelin söyleyince biz kötü oluoz adımız gelin naparsak yapalım :)
Benim kayınvalidem de sosyetik isimler beğenio :) ben de Kur'an da geçsin istiyorum tabiki de benim istediğim olacakElif Ece koymak istiyorum kız olursa erkek olursa da Mehmet arhan koymak istiyorum :) erkek ismine eşim müdahale edebilir yalnız :)
valla zor tuttum canım bu benim en makul cevabım, oğlu dondu kaldı zaten.. ben yok olmaz öyle bizim yetiştirdiğimiz çocuk öyle olmaz dedikçe bastırdı en son bunu diyince sustu... zaten her görüşmemizde böyle, bu sefer oğlunun yanında yaptı, genelde teketek çalışırdı... eşim sen yokken uyarıcam dedi ama çok faydası olmaz sanıyorum... önceki kurban bayramında da bana güvenip çocuk yapmayın sakın hayatta bakmam demişti... değişik tutmuyor hiçbir şeyi içinde
umarım seni üzmezler abuk subuk fikirlerle....benimki de o isimle torununa hitabederken utanacak mı acaba:S
Canım nasip olursa bebeğin ıvır zıvırlarını koyarım, çoraplarını ya da bebek bakım ürünlerini,bakarsın bebek şekerlerini koyarım hastanede. Çok işe yarıyor böyle kutular.
Selam kızlar
Ne zamandır uğramadım ama geriye dönük 50 sayfa falan okudum. Bebeğini kaybeden kardeşlerime Allah sabırlar versin, inşallah tez zamanda yeniden bebek sevincini yaşarlar inşallah. Güzel haberler paylaşan kardeşlerime ve bebişlerine de maşallah
Ben ağır bulantıları geride bıraktım sanırım ama hala yiyecekleri çok seçiyorum maalesef;( hüzün böceği oldum bir de vara yoğa gözlerim doluyor... işte bunların hepsi hormon(((
İsim konusunda berbat bi deneyim yaşadık, münasebetsiz kayınvalidenin Bayramını kutlamaya gittik, kız olursa şu erkek olursa bu olacak dedik ismi, hatun da bana kişi ismine benzer benim o isimde tanıdığım var hafifmeşrep ucuz bi kadın dedi... tuhaf mimik ve jestler de cabası... şoka girdim... ister beğenin ister beğenmeyin Allah kısmet eder de bi kız bebeğim olursa o adı vericem dedim... sonra çıktık gittik... yazıklar olsun diyorum başka bi şey diyemiyorum.... erkek ismi yorumu da sevimsizdi ama bu kadar değil
İş için şehir dışındayım, 2 kasıma dönücem ve o gün ikili testi yaptırcam...ama sürekli korkuyorum sanki ben kendimi hamile biliyorum ama bebeğim yaşamıyor diye... yazarken bile gözlerim doluyor... Allahım bebeğime sahip çık
Lafı çok uzattım, yorduysam sizi affola
Allah'a emanet olun
e bebekte bebeginin kalp atislarini duyabilecegin mp 3 e benzyen bur.cuhaz vqr almayi dusunmustum kizima sonradan vazgectim
ben 3 aylik hamileyken kizimin odasini almistim valla taksit taksit almak daha iyi bebegim dogunca daha fazla articak masraflqr o yuzden simdiden baslamak dahha iyi gelmisti bana gire
ben kizimin adini esimle konustum esimde dogumdan sonra gitti kimligi.cikardi oldu bitti.kimse bisey soyleyemedi.yani
ben cok begendim bana ilham verdin.kizimjn odasindaki dokuntuleri toplayabilicem sonunda:52u
Ben kayınvalidemle iyi geçiniyorum ama bazen dili çok sivri oluo bir gün gündeyken g.tüne güvenmeyn çocuk yapmasın dedi ortaya ama ben alındım yani o zaman hamile falan değildim ... Annem izmirde kardeşimin yanında ben Manisadayım annem gelip Bakanı'dan çocuğuma ona sinir oluo niye gelip bakmıcak diye ... Öbür yandan da çocuğun her şeyini biz alıcaz Dio daha hamile bile değilken tupper dan mama tabağından su matarasına kadar aldı çok özenio ... Yani iyi yanları daha ağır basıo ben bişeye sinir olursam eşime söylüyorum o kendi düşüncesi gibi iletio sonra düZelio olay ... Ben KPSS ile atanmayı bekliyorum zaten çocuğuma atanırsam 1 -1,5 yaşına kadr nasipse kendim bakıcam sonra da bakıcı ya veririm diye düşünüyorum anneanne babanne bakmasın kimsenin lafını çekemicem ilk bakıcıda büyüyen çocuk benimki olmayacak. ... Eşim ailem bakıcak çocuğumuza diyor ama ben istemiyorum bakalım nolacak belki kıyamam bakıcıya vermeye herşeye katlanırım bilmiyorum zamanla yaşayıp görücez
Ya varya anlamıyorum şu büyükleri destek olacaklarına köstek oluyorlar ya gelde delirme boşver arkadaşım ya üzülme miniğini düşün
arkadaşlar gerçi vazgeçilmiş ama ultarson cihazları ile sürekli bakmak tehlikeli. dr lar zaten gerekli aralıkla bakıyo ses dalgaları yayyyo ve o dalgalar fetüse zarar verebiliyormuş. bir hemşire arkadaş kadın doğumda çalışan nasıl olsa alet elimin altında diye habire kendi bebeğine bakıyormuş dr farkedince çok kızmış ona bebeğe zarar veriyorsun diye. aklınızda olsun
kizlar cok uzgunum dr.a gittim bebegimin kalbi atmiyordu, baska bir dr.a da gittim oda aynisini soyledi. kurtaj yapalim dediler. kendi dr. umu aradim pazartesi size gelmek istiyorum dedim kanama olmazsa sikinti olmaz dedi.beklemeye karar verdim. sonuc olarak artik aranizda olamicam. Allah sizin yolunuzu acik etsin.
sayfada yonetici olmak isteyen varsa kazen e mesaj atip durumumu anlatip yonetici olabilir. cep telinden yazmak zor oldu.
Harika olmuş canım darisi bebek kurabiyelerimize inşallah :)
bugün nasılsınız anneler:)
bana karından baktı, ben de hep karından duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?