2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
bende mayıs annesi olcağım Allah nasip ederse, muhtemel doğum tarihim 7 mayıs bugüne kadar sizi takip ediyordum artık bende aranıza katılayım dedim
27 yaşındayım kimya mühendisiyim kpss ye hazırlanıyorum
tüm mayıs annelerine göznuru bebişlerine kavuşmasını diliyorum
bu arada benimde bulantılarım oluyor ama bazen de çok iyi hissediyorum karışık:) kendimi yormamaya dinlenmeye dikkat etmeye çalışıyorum ,bayramda sadece kusmalarım oldu oda ishal salgınından oldu çok şükür geçti bol bol yeşil elma yiyorum bu ara canım nar istiyo ara ara biraz yiyorm ama dokunmuyorum eşim ayıklıyo kaşıkla yiyorum
tüm mayıs annelerine esenlik diliyorum:)

hoşgeldin canım
bi kpss mağduru daha ne yapcaz bu sene sınavda bakalım sütler aka aka gireriz sınava artık

araba kullanmakta bi sakınca var mı acaba kızlar (
her seferinde kasık ağrısı çekiyorum ama mecbur kullanmak zorundayım eşim yok
ne yapcam ben yaa 26:

Canim hic uzulme stres yapma brnde ayniyim 10 haftalik olduk ama bende de goguslerim biraz buyudu baska hic biseyim yok masallah bebisimde iyi cok sukur rahat hamilelik geciriyoruz :)

hoşgeldin canım
bi kpss mağduru daha ne yapcaz bu sene sınavda bakalım sütler aka aka gireriz sınava artık

evet biraz zor olcak ama annem inşallah bana yardım edicek bi deneyeyim dedim bebek olunca daha zorlaşabilir diye düşünüyorum hayırlısı azmedelim de inşallah

evet biraz zor olcak ama annem inşallah bana yardım edicek bi deneyeyim dedim bebek olunca daha zorlaşabilir diye düşünüyorum hayırlısı azmedelim de inşallah

ilk çocuk dimi
benim ikinci anca okula gidince bakmaya çalışıyorum bakalım kısmet artık
belki rabbim bebelerin hatrına yüzümüze güler

ilk çocuk dimi
benim ikinci anca okula gidince bakmaya çalışıyorum bakalım kısmet artık
belki rabbim bebelerin hatrına yüzümüze güler

Evet canım ilk bebiş olcak inş. evdeysen çalışmıyorsan resimden gördüğüm kadarıyla kızın galiba okula gidince çalışabilirsin inş. gerçi şuan belki bulantın vardır 10. haftadasın galiba

arkadaşlar burda bazı arkadaşlar heyecanla bebişler için çeyizleri almaya başlamışlar özendim:) ama sadece bakıyorum ben daha almam heralde son aylara doğru alırım diye düşünüyorum, hem cinsiyeti belli olsun

Amin canım cümlemizinkini umarım aynen yaaa bir dolu vitamin ilaç içmeyi de hiç sevmem ama el mahkum içicez artık doktor hanıma pekmez içsem falan dedim 1 bidon pekmez içmen lazım kanının düzelmesi için ilaç konusunda bence inat etme dedi :) ben de tamam dedim ne diyeyim :)

Annişler biz geldik.Bebisimizi gorduk Uyuyordu minnak.Doktor bir kac harrket yapti Elini durun bir ya diye kaldirdi sonra tekrar uykuya daldi Çok şükür herşey yolunda 1 ay sonraya randevu verdi.Ve o kadar sag sola yatmama ragmen bacaklari carpraz yapmış gostermiyor :S Burda bir cikinti var ama kordonada benziyor dedi.Bakalim 1ay dsyanirmiyim ben :)

Bende bime gittim ama almadım ya ordaki kadınlar vazgeçirdi o fiyata başka daha güzel battaniyler var diye almadım hiçbişey bide cinsiyetini bilmediğim içinde almaya cesaret edemedim alan arkadaslar güle güle kullansınlar

bizim derdimiz biraz farklı canım yaaa... bu benim 5. gebeliğim ancak 4. gebeliğimde kızımı kucağıma alabildim kan pıhtılaşması vardı ama kızımda çok erken dönemde şekerim çıkmıştı.. doktorum bundada erkenden şeker yükleme istedi ve sonuç gebelik diyabeti şimdilik diyet ama ilerleyen zamanda insülün kullanırız artık... hayırlısı olsun nelere katlandık sağlıcakla gelsinde dert etmemek gerek.. kan sulandırıcı kullanıyorum zaten inşaallah çok erkenden insülün başlamak zorunda kalmam... hakkımızda hayırlısı olsun inşaaalah...[/QUOTE]

sakın insilün kullanma en son çare çok geçmiş olsun tekrar

Hoşgeldin canım :)

Kızlar yaa bimdeki battaniyeler çok şeker ben çok beğendim. Triko, krem rengini aldım ben pembeyle mavide vardı. Bakmayalar bi baksın derim:) bu arada yarın kontrolümüz var 3 hafta oldu bebeğimi görmeyeli. Çok heyecanlıyım:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…