2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

maaşallah sana ve bebişine.. :) ben hiç yürüyemiyorum sanırım magnezyum eksikliğinden.. dün bi yarım saat az hızlı yürüdüm şuan et kesiği gibi acıyo bacaklarım doktorum hayırlısıyla izinden bi dönsün koşa koşa gidicem yanına..

kızlar arkadşımın bebeğinin 40 ı çıktı bana gezmeye gelecekler ... 40 sepeti yaptım nasıl olmuş ? umarım resmi ekleyebilmişimdir

harika olmuş ellerine sağlık. ben de çok özenirim böyle şeylere ama sanırım beni böyle karşılıycak bi tanıdığım yok keşke olsa. senin arkadaşın çok şanslıymış.

çok teşekkür ederim canım. şu hamburger köftesinin tarifini özelden yazarsan sevinirim ben dondurulmuş hamburger köftelerini de pek onaylamıyorum full gdo hepsi. en azından evimde güvendiğim malzemelerle sağlıklı bir öğün hazırlayabilirim.

geçmiş olsun canım. Allah beterinden saklasın.

çok geçmiş olsun aman dikkat et canım

teşekkür ederim. hepimiz dikkat edelim.

topiğimizin ilk kesinleşen cinsiyeti

nar ve nar ekşisini neden eve sokmayacakmışız? ben geçen gün yarım narı yedim yarısını da ertesi gün yedim. salataya da nar ekşisi koyup ekmek bandırıyorum çok seviyorum. ne zararı varmış ki

ben biraz nar yemiştim 1 tane bile degil ama yarım nar kadar inş bişey olmaz..

merhaba bende inşlh mayıs annesi olacağım.şuan 7 hafta 3 günlük.bendede mide bulantısı kusma var.ama diğerleri yok.burun kanaması nı bence doktora sor.tansiyondan da kaynaklanıyor olabililr.geçmiş olsun.mideyide hafif şeyler yiyerek teselli ediyorum.

arkadaşlar cicilerinizi güle güle kullanın :) bende triko battaniye var eğer triko ise almama gerek yok.

bebeğinin cinsiyeti belli olan arkadaşlar var :) çok sevindim inşallah bizde öğreniriz en kısa zamanda sağlıkla sıhhatle,

nar eksişini bende tüketiyorum canım deme demesinin sebebi neydi ?

canım hoş geldin :) ama seninki hazirana sarkabilir :)

bende de burun kanaması ara sıra oluyor, haftada bir kere falan. hamilelikten önce hiç olmazdı.
nar için kanama yapabilir diye okumuştum ben de tüketmiyorum.
bu arada kefir tüketebilirmişiz arkadaşlar, bağışıklık sistemi için doktorum tavsiye etti. kış günlerinde hasta olmamak için.

selam kızlar,
şirketimiz taşındı biraz uzak kaldım ama geldim çok şükür.
yorumlara biraz baktım da cinsiyet öğrenen 1 kişi var sanırım. ben çok merak ediyorum 2 kasımda kontrolüm. Hayırlısı Allah tan...

Kızlar cok abartmadiktan sonra yenilebiliyor nar -nar eksisi.. Ama her gun yemeyin de yada bardak bardak nar suyu falan icmeyin yoksa herseyi kararında tuketmekte bi sıkıntı yok..

Kızlar cok abartmadiktan sonra yenilebiliyor nar -nar eksisi.. Ama her gun yemeyin de yada bardak bardak nar suyu falan icmeyin yoksa herseyi kararında tuketmekte bi sıkıntı yok..

en sevdiğim meyvedir nar tamda mevsimi diye çok mutluydum ve hergün mutlaka bitane yiyorum haftada bikaçkere nar ve greyfurt suyunu içiyorum lıkır lıkır azaltıcaz artık.. bayaa bi azaltıcaz..

bu 4. hamileliğim hepsinde de somurtuyordum :)) nasıl gülebilirimki halim yok, kusuyorum, yorgunum,halsizim,yemek yiyemiyorum su içemiyoru valla bu halde ne yalan diyim gülerek dolaşamıyorum

en sevdiğim meyvedir nar tamda mevsimi diye çok mutluydum ve hergün mutlaka bitane yiyorum haftada bikaçkere nar ve greyfurt suyunu içiyorum lıkır lıkır azaltıcaz artık.. bayaa bi azaltıcaz..

Fazlası rahim kasilmasi yapıyo canım o yüzden greyfurt belki bisi yapmaz ama narin suyunu icersen baya cok tüketmiş olursun.. Kendisini ye yarım yarım falan..

Fazlası rahim kasilmasi yapıyo canım o yüzden greyfurt belki bisi yapmaz ama narin suyunu icersen baya cok tüketmiş olursun.. Kendisini ye yarım yarım falan..

valla bilmiyodum.. hatta narın çok yararlı olduğunu kan yaotığını filan duymuştum kanımda düşük biraz bayaa abanmıştım nara.. azaltıcaz artık mecbur napalım anne olmak kolay değil

nar hamileler için çok faydalı diye biliyordum.
greyfurt,limon,maydonoz kanı sulandırdığı için tehlikeli düşük riski olanlar için.

ya kızlar bu aralar ben bu folik asiti bir gün içiyorum bir gün içmiyorum, aklıma gelmiyor içmek. unutuyorum.. çok sorun olurmu ki?

ya kızlar bu aralar ben bu folik asiti bir gün içiyorum bir gün içmiyorum, aklıma gelmiyor içmek. unutuyorum.. çok sorun olurmu ki?

ben hiç içmiyorum 3 hafta öncesinden kestim. doktora da hiç sormadım. zaten 8-9 haftaya kadar faydası var diye biliyordum.

Canım nar nar ekşisi maydanoz ada çayı bunlar düşük riskini artırırmış ... Dikkat et ... Sen beni ziyarete gel yaparım Bebişine yumurta sepeti :)

Merhaba kizlar.cevremde benimle ayni zamanlarda hamile olan yoktu ama burda yazilanlari okuyunca insan kendini yalniz hissetmiyor.insallah hepimiz saglikla aliriz kucagimiza bebislerimizi

bu 4. hamileliğim hepsinde de somurtuyordum :)) nasıl gülebilirimki halim yok, kusuyorum, yorgunum,halsizim,yemek yiyemiyorum su içemiyoru valla bu halde ne yalan diyim gülerek dolaşamıyorum
ariel yazdıklarının hepsine katılıyorum.
bende hiç heyecanlı olamıyorum.kasıntılarım,ağrılarımdan. yüzüm hiç nurlu olamıyor yalan yok.
allah sevindirsin bizi yavrularımızla.
yarın kontrolüm var bakalım doğru mu erkek muhabbeti :)
sağlıklar arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…