2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

hepimizin sağlıkla doğsun yavruları

normal zamanda regl günlerindeysen normal merak etme canım benm dr um kahverengi pempe kanama değil bildiğin kırmızı kan olmadığı sürece gelme dedi

canım iyi yapmışsın, battaniye nasıl triko mu, kadife gibi mi yoksa tüylü battaniye mi resminden çok anlayamadım. Bir de bebek tulumları vardı onları gördün mü ? nasıllar ?

Kizlar selam ben 2014 haziran yada temmuz annesiyim insallah..
Bebeklerimizi kucagimiza aliriz insallah..

Size sorum olcakti :
- ne zaman basladi sizin bulantilar.. ??
- Bebeginiz hidesediyormusunuz ?? ne zaman hisetiniz ??
- karninizda ki o kahverengi cizgi ne zaman cikti ??

Ben cok korkuyorum yaa cok rahat geciyor yani hic bebek yok gibi nasil anlatsam karnim hafif sis arada kasik sancilarim oluyo goguslerim hafiif sis.. ucu kararmadi yada buyumedi.. yada bana oyle geliyo
allah'im korusun daha doktorada gitmedim.. cunku rdvum 7kasimda..

canım iyi yapmışsın, battaniye nasıl triko mu, kadife gibi mi yoksa tüylü battaniye mi resminden çok anlayamadım. Bir de bebek tulumları vardı onları gördün mü ? nasıllar ?

yok canım triko kundak gibi sarılabilecek bebek tulumları bana cok kalın geldi ama cok büyük değil yani bebişler içerisinde pişer yahu

hayırlı olsun inşallah sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirirsiniz.
ben kendimden ve burada durumunu paylaşan arkadaşlardan yola çıkarak, hevesli merakınızı gidermeye çalışayım :)
bulantılar bir kaç güne kadar başlar muhtemelen, ama hiç bulantı hissetmeyenler de var sonuçta. hafiften halsizlik ve uyku da olabilir.
biz henüz bebeğimizin haraketlerini hissetmiyoruz, en az bir ay daha hissetmeyeceğimizi düşünüyorum
benim karnımda kahverengi çizgi henüz oluşmadı, oluştuğunu yazan bir arkadaş da olmadı sanıyorum.

kızlar bende gittim bim e aldım geldim krem renginden çok güzel triko yumuşacık:) ama uyku tulumlarını beğenmedim :S

Şimdi görüştüm drumla, dün çok yorulduysan olabilir ciddi bişi olduğunu sanmıyorum ama gelirsen bakarız dedi.

Eşimde korkma bişi yoktur inş filan diyor, canım sıkıldı ya.. Yarın 10. hafta dolacak inşallah... Mübarek Cuma günü kötü bişi olmaması için dua ediyorum..
telaslanma cnm. dinlen bol bol.
icin rahat etmezse dr.una bir gorun

cnm. biraz profesyonel yardim almayi dusundun mu hic?
benim de birkac gece oldu korkular sonra gecti cok sukur.
umarim en kisa surede gecer senin de.

cok gecmis olsun. allah sifa versin

Doktora gittik 2'li testimizi yaptırdık sorun yokmuş çok şükür, tosun paşamızın erkek olduğu garantilendi, malesef kanım azmış kan ilacı, multivitamin verdi folik asiti de 5. aya kadar kullanalım dedi gönderdi :)

battaniyelerini alanları okudum ve bi koşu bime gittim.. son kalan krem battaniyeyi kaptım geldim :) bebişlerimiz yaz bebişi olacağı için tam akşamları bebek arabasında kullanmalık..
bebeğime ait ilk eşya.. ayy çok duygulandım yaa...

Bende aynı şekilde düşünüyorum

senin adına sevindim cnm,Allah sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin,benimde kanım düşük çıktı kan ilacı,multivitamin,b12 vitamini ignesi,kalsiyum d3 vitamini kullanıyorum,folik asitide daha kullanma dedi,bi dünya vitamin ilacı içiyorum

Kızlar çıktık doktordan herşey çok güzel dedi doktor bebişim hareket ediyodu el salladı kalp atışını dinledik 144 kalp atışı :) beklenen doğum tarihim 20 Mayıs ... Çok duygulandım kızlar ... Nar nar ekşisi maydanoz
Adaçayo eve sokmayın dedi ... 15 kasıma 2 li test için çağırdı ... Kordon bağını gösterdi kan akışını falan :)) herşey iyiymiş günde 45 dakka yürüyüş yapabilirsin dedi seyahat edebilirsin dedi ..

güle güle kullan canım:)

nur topu gibi bir diyabetim oldu... ((

nasıl yani arkadaşım:26:

güle güle kullan bende ilk aldığımda bunları nasıl giydiririm diye ağlamıştım:)

hadi gözün aydın aa ben nar ekşisini cok kullanıyordum salatalarda öğrendiğim iyi oldu ..

sende canım. iki tanemi aldın sen:) cinsiyet belli olmayınca mecbur krem alıyo insan gerçi belli olsada ben krem alırdım:) pembe mavi yerine kremi tercih ederim hep:)

ikitane aldım canım :) vallahi kadınlara ezilmekten kurtuldum çantaları felan kapısıyorlar evet diğerlerine göre krem güzeldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…