ben bi yandan sevindim ama bir yandan korkuyorm çünkü ilk gebeliğimde nasıl bulantım geçti kanamam basladı ve kaybettim ister istemez korkuyorm cnm( dün gecede yazdm içimde bi sıkıntı var bişey olmasından cok korkuyorum... Allah bağışlasın yavrularını
Kızlar dünden beri gözlerimin üstüne vuran bir baş ağrım var, adetim yaklaştığı zaman olurdu bu tarz ağrı genelde. Ve biraz önce koyu kahve lekenlenme gördüm az bişi ama korkuttu, 3 gün önceki dr kontrolümde herşey yolundaydı noluyor anlamadım:44:
çok geçmiş olsun aman dikkat et canım
Allah korumuş böyle gelsin geçsin daha kötüsü olabilirdi...
Çok yoruldum kızlar bim kuyruğuna girdim acaip atraksiyonluydu:) kadınlar sıraya girmiş vallahi korktum parçalıyacaklar beni diye ama cok şükür battaniyeleri aldım cok güzeller tavsiye ederim.
Bi arkadaşımız yasak seyler yediğinden bahsetmiş merak etme yalnız değilsin bende öyleyim birde acaip pişmanlık hissediyorum ama sınırladım artık kendimi yarın kontrolüm var sabah cok heycanlıyım ve merak içerisindeyim.
bugün bebişlerini gören arkadaşlarımız sağlıklı haberler gelin inşallah
kızlar benim bulantılarda geçti diye seviniyordum ki, bugün tekrar nüksetti. Hadi hayırlısı....
yeterki bebiş iyi olsun:))anne ben burdayım demiştir bebişin...yoklamıştır :)))
canım iyi yapmışsın, battaniye nasıl triko mu, kadife gibi mi yoksa tüylü battaniye mi resminden çok anlayamadım. Bir de bebek tulumları vardı onları gördün mü ? nasıllar ?
Kizlar selam ben 2014 haziran yada temmuz annesiyim insallah..
Bebeklerimizi kucagimiza aliriz insallah..
Size sorum olcakti :
- ne zaman basladi sizin bulantilar.. ??
- Bebeginiz hidesediyormusunuz ?? ne zaman hisetiniz ??
- karninizda ki o kahverengi cizgi ne zaman cikti ??
Ben cok korkuyorum yaa cok rahat geciyor yani hic bebek yok gibi nasil anlatsam karnim hafif sis arada kasik sancilarim oluyo goguslerim hafiif sis.. ucu kararmadi yada buyumedi.. yada bana oyle geliyo
allah'im korusun daha doktorada gitmedim.. cunku rdvum 7kasimda..
Kızlar dünden beri gözlerimin üstüne vuran bir baş ağrım var, adetim yaklaştığı zaman olurdu bu tarz ağrı genelde. Ve biraz önce koyu kahve lekenlenme gördüm az bişi ama korkuttu, 3 gün önceki dr kontrolümde herşey yolundaydı noluyor anlamadım:44:
Şimdi görüştüm drumla, dün çok yorulduysan olabilir ciddi bişi olduğunu sanmıyorum ama gelirsen bakarız dedi.
telaslanma cnm. dinlen bol bol.Eşimde korkma bişi yoktur inş filan diyor, canım sıkıldı ya.. Yarın 10. hafta dolacak inşallah... Mübarek Cuma günü kötü bişi olmaması için dua ediyorum..
Mesela bugün eşim işe yeni gitti ve geç gelecek yani 11 de gelecek evde durmamı pek istemedi annemi aradı annemde teyzemlere gidiyromuş babamla illaki oraya götüreyim bu güzel havaları bidaha bulamazsın dedi ama ben evde kalmak dediğin gibi bu korkuyu yenmek istedim bi nevi birazda yapmam gereken işlerim var mecbur yani onları yapayım dedim oğlanı yatırdım uyursa dışarıda hava çok güzel ama içimden hiçbişey yapmak gelmiyor bu topikte bu halde olan bi tek ben varım galiba
merhaba kızlar dün çok kötü bir olay yaşadık.alışveriş merkezinden çıkarken tam arabaya binmiştik eşim yukarda bir poşet unuttuğumu farketti ben oğlumla arabada beklerken hızlıca alayım dedi.sonra tam otomatik kapıdan içeri girecekken kapının açılmaması yüzünden cam kapının içinden geçti.yüzü gözü parçalandı.bir yandan arabada oğlum bir yandan eşim ne yapacağımı şaırdım eşimi öyle kanlar içinde bırakıp önce oğlumu eve anneme bıraktım sonra dönüp eşimi aldım ve hastaneye götürdüm.neyseki burnunda kırık filan olmamış ama yüzünde ciddi çizikler oldu dikiş atılan yerleri var.allah korudu resmen.dün bu koşuşturmada karnım acayip ağrıdı bugün halada ağrıyor bebeğime bişey olacak diye ödüm koptu.alışveriş merkezleri türlü tehlikelerle dolu yürüyen merdivenler bozuk asansörler kapılar dikkat etmek lazım çok fazla.
6 kasımda doktor randevum var ama içim hiç rahat değil daha öncemi gitsem doktora acaba.şimdi eşime desem kızar bana abartıyorum diye ama evhamdanda kurtulamıyorum ne yazıkki
kızlar bende gittim bim e aldım geldim krem renginden çok güzel triko yumuşacık:) ama uyku tulumlarını beğenmedim :S
Kızlar her sabah işe gelip, bilgisayarımı açtıktan sonra buraya bakmak, moralimi yükseltiyor. Sizleri görmek, sıkıntıları paylaşmak, mutlulukları yazmak hiç yalnız hissetmememi sağlıyor... İyi ki varsınız valla!
Güzel bir gün olsun güzel anneler!
Doktora gittik 2'li testimizi yaptırdık sorun yokmuş çok şükür, tosun paşamızın erkek olduğu garantilendi, malesef kanım azmış kan ilacı, multivitamin verdi folik asiti de 5. aya kadar kullanalım dedi gönderdi :)
bnde krem renginden aldım iyi günlerde kullan canım
battaniyelerini alanları okudum ve bi koşu bime gittim.. son kalan krem battaniyeyi kaptım geldim :) bebişlerimiz yaz bebişi olacağı için tam akşamları bebek arabasında kullanmalık..
bebeğime ait ilk eşya.. ayy çok duygulandım yaa...
nur topu gibi bir diyabetim oldu...((
battaniyelerini alanları okudum ve bi koşu bime gittim.. son kalan krem battaniyeyi kaptım geldim :) bebişlerimiz yaz bebişi olacağı için tam akşamları bebek arabasında kullanmalık..
bebeğime ait ilk eşya.. ayy çok duygulandım yaa...
Kızlar çıktık doktordan herşey çok güzel dedi doktor bebişim hareket ediyodu el salladı kalp atışını dinledik 144 kalp atışı :) beklenen doğum tarihim 20 Mayıs ... Çok duygulandım kızlar ... Nar nar ekşisi maydanoz
Adaçayo eve sokmayın dedi ... 15 kasıma 2 li test için çağırdı ... Kordon bağını gösterdi kan akışını falan :)) herşey iyiymiş günde 45 dakka yürüyüş yapabilirsin dedi seyahat edebilirsin dedi ..
sende canım. iki tanemi aldın sen:) cinsiyet belli olmayınca mecbur krem alıyo insan gerçi belli olsada ben krem alırdım:) pembe mavi yerine kremi tercih ederim hep:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?