Kızlar bende Dr dan geldim şimdi büyümüş bebeğim çok şaşırdım bebek halini almış 11+4 teyim cinsiyet tahmini yapmadı gerçi totosunu dönüp yatıyordu yavruşum
narın gaz yaptığını hiç bilmiyorum canım, ama ben hamile kaldığımdan beri gaz problemi yaşıyorum, akşamları karnım 4 aylık, sabahları dümdüz. Eşim şaşırıp kalıyor :)
benim ilk bebeğimdede ilk erkek dedi dr 16 hafta da kız olduğu anlaşılmıştı kızım oldu:)
narın gaz yaptığını hiç bilmiyorum canım, ama ben hamile kaldığımdan beri gaz problemi yaşıyorum, akşamları karnım 4 aylık, sabahları dümdüz. Eşim şaşırıp kalıyor :)
Merhaba arkadaşlar
Bugün 12.haftam doktora kontrole gittim. Bebişin ense kalınlığı iyi dedi doktor ve burun kemiği de göründü.
İkili test için kan verdim sonuçları haftaya alacağım.
Cinsiyette kız gibi görünüyor dedi.
Kan hapı,vitamin ve omega 3 verdi.
sizin ikili test oldu mu
hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Merhaba kızlar bugün doktor randevumuz vardı bizimde. 13+ 1 çıktık ultrasonda. Gelişimi gayet iyi. İkili tarama yapacaktı bugün doktor ama ense kalınlığını ölçemedi.Bebek bir türlü müsaade etmedi. Böyle bir durum yaşayan varmı. 7-8 kere girdik muayeneye çok hareketliydi, pozisyonu farklıydı bir türlü ölçtürmedi.. İkili tarama yapılamadı akşama kadar uğraştık:) Bana Demir hapı, balık hapı e vitamini ve c vitamini verdi doktor. Çok fazla geldi bana ama kullanıcam bakalım. Bu arada cinsiyeti hakkında bi yorum yapmadı. Şimdi bi yorum yaparım ama tersi çıkabilir. Bir dahakine net söylerim dedi..
İyi akşamlar dün dr randevum vardı kendi drum rahatsızlanmış gelemedi bende gitmişken başka dra giriyim dedim bebişim kocaman olmuş hareket ediyordu sanki el sallıyordu:)) cinsiyetini sordum daha çok erken dedi kemik yapısından anlarsınız dedim evet ama emin olmadan söylemek istemiyorum dedi sinir oldum haftaya kendi druma gidicem belli olur inşallaaahhh.. Bugün maskoya mobilya bakmaya gittik eşimle kızıma oda yapmamıştık kardeşiyle yeni odasını aldık çok erken ama almak istedim içim rahatladı tabi cinsiyeti belli olmadığı için duvar kağıdına perdeye vb şeylere sonradan karar vericem ama çook mutlu oldum. Siz nasılsınız arkadaşlar??
Kizlar, park yatagi aldik, rahatladim sonunda, bundan sonrasi 6aydan sonra alacam :) buyuk esyalari bitti cok sukur
aynısı bendede oluyor çok komik sabah bişey yok akşam balon gibiyim
cnm ben o sitede yaptım ama buraya ekleyemedim o nasıl ekleniyor
kızlar çatlak oluşmaması için ne gibi önlemler almayı düşünüyorsunuz.araştırdınız mı
maalesef bi çaresi yok kuzum uyumaya çalış eger evdeysen ama geciyormuş zamanla mide sıkıntıları cok sükür benim hafifledi hiç gecmicek gibi oluyo yaşarken..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?