2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
İyi akşamlar dün dr randevum vardı kendi drum rahatsızlanmış gelemedi bende gitmişken başka dra giriyim dedim bebişim kocaman olmuş hareket ediyordu sanki el sallıyordu:)) cinsiyetini sordum daha çok erken dedi kemik yapısından anlarsınız dedim evet ama emin olmadan söylemek istemiyorum dedi sinir oldum haftaya kendi druma gidicem belli olur inşallaaahhh.. Bugün maskoya mobilya bakmaya gittik eşimle kızıma oda yapmamıştık kardeşiyle yeni odasını aldık çok erken ama almak istedim içim rahatladı tabi cinsiyeti belli olmadığı için duvar kağıdına perdeye vb şeylere sonradan karar vericem ama çook mutlu oldum. Siz nasılsınız arkadaşlar??

Kızlar bende Dr dan geldim şimdi büyümüş bebeğim çok şaşırdım bebek halini almış 11+4 teyim cinsiyet tahmini yapmadı gerçi totosunu dönüp yatıyordu yavruşum

NİYALCİM SON ADET TARİHİNE GÖRE 10+4 görünüyosun acaba bebek haftasından büyükmü..

Kizlar, park yatagi aldik, rahatladim sonunda, bundan sonrasi 6aydan sonra alacam :) buyuk esyalari bitti cok sukur

Bende 2013 Mayıs annesiyim 5 aylık oğlum var..mayıs annesi olmak çok güzel..tam sıcaklar başlamadan doğum oluyor ve yazın daha rahat büyütüyorsunuz...şimdiden tebrik ederim kızlar..inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi..

Kızlar nardan bahsedilmiş..narın düşük yaptığını okumuştum..ben hiç yemedim..dikkatli olmakta fayda var

Merhaba arkadaşlar
Bugün 12.haftam doktora kontrole gittim. Bebişin ense kalınlığı iyi dedi doktor ve burun kemiği de göründü.
İkili test için kan verdim sonuçları haftaya alacağım.
Cinsiyette kız gibi görünüyor dedi.
Kan hapı,vitamin ve omega 3 verdi.
sizin ikili test oldu mu
hangi ilaçları kullanıyorsunuz

Merhaba kızlar bugün doktor randevumuz vardı bizimde. 13+ 1 çıktık ultrasonda. Gelişimi gayet iyi. İkili tarama yapacaktı bugün doktor ama ense kalınlığını ölçemedi.Bebek bir türlü müsaade etmedi. Böyle bir durum yaşayan varmı. 7-8 kere girdik muayeneye çok hareketliydi, pozisyonu farklıydı bir türlü ölçtürmedi.. İkili tarama yapılamadı akşama kadar uğraştık:) Bana Demir hapı, balık hapı e vitamini ve c vitamini verdi doktor. Çok fazla geldi bana ama kullanıcam bakalım. Bu arada cinsiyeti hakkında bi yorum yapmadı. Şimdi bi yorum yaparım ama tersi çıkabilir. Bir dahakine net söylerim dedi..

ne güzel hayırlı haberlerle gelmişsiniz Alalh daim eylesin güzel haberlerimizi

bende seni merak ediyodum nasılsın diye sevindim gözün aydın canım

Kizlar, park yatagi aldik, rahatladim sonunda, bundan sonrasi 6aydan sonra alacam :) buyuk esyalari bitti cok sukur

hayırlı olsun sağlıkla kullanın inş resmini koysana merak ettm

aynısı bendede oluyor çok komik sabah bişey yok akşam balon gibiyim

hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inş

bnde 2013 mayis annesi olarak hepinizi tebrik ediorum gercktn cok sanslisnz mayis ayi dogum icin en guzel zmn hepinz saglkla bebislerinizi kucaginiza alirsinz insallh akliniza takiln herturlu seyi sorabilirsinz ayrica hemsireyim saglikla ilgilide aklinzda bisey kalmasin:)

iyi pazarlar kızlar...

alışveriş yapanlar olmuş hayırlı uğurlu olsun inşallah.. ama ben tırsıyorum yaa çok erken değil mi? sonra bir şey olursa üzülürüm.
6 aydan sonra almayı düşünüyorum.

kızlar benimde göbeğim saat 4 den sonra nerdeyse 6 aylık gibi oluyor. acayip rahatsız oluyorum. kızımda bu kadar gazım olduğunu hatırlamıyorum. bunda çok ama çok fazla oluyor. ayaklarımada dikkat ediyorum ama ne bilim neden oluyor. ne yapabiliriz bu konuda fikri olan var mı paylaşırsa sevinirim.

Arkadaşlar merhaba,
Salı günü doktora gittim ikili test günü alabilmek için.. 11 haftalık dediler be randevuyu verdiler.. Aynı hafta cuma günü yani2 gün önce gittim ikili test için oradaki kadınlar 13 Haftalık dediler. Ve bebeğin kafatası gelişmemiş, bu haftada gelişmesi lazımdı gebeliği sonlandırmamız lazım dediler. Kan filanda almadılar. Devlet hastanesiydi gittiğim yer. Ne yapacağımı şaşırdım. Hem yalnızdım hem de o kadar ters konuşuyorlardı ki ne yapacağımı bilemedim. Oradan çıkıp eşimle kendi doktoruma gittim oda aynı şeyi söyledi 13 haftaya göre olması lazımdı diyorlar ama ya 13 hafta değilse bebek? Sat'a göre hesaplıyorlar ama ya daha sonra olduysa.. Başına daha önce böyle bişey gelen var mı? Acrania tanısı koyuldu dediler. Doğurmaya karar verirsen de bu bebek yaşamayacak umut bekleme diyorlar. Ama zaten yaşamayacağı için her an anne karnında kalbini durdurabilirmiş bi de. Ne yapacağımı bilemiyorum. Çok üzgünüm.

kızlar çatlak oluşmaması için ne gibi önlemler almayı düşünüyorsunuz.araştırdınız mı

canım ben dün aktara sordum ilk gebeliğimde sadece tatlı badem yağı kullanmıştım şimdide kakao yağını ve tatlı badem yağını karıştırıp kullanmamı önerdi.

maalesef bi çaresi yok kuzum uyumaya çalış eger evdeysen ama geciyormuş zamanla mide sıkıntıları cok sükür benim hafifledi hiç gecmicek gibi oluyo yaşarken..

Benimde hafifledi bulantılarım çekerken hiç heçmeyecek sandım ama azaldı çok şükür bişeyler yemeyede başladım ama hala bazı şeyleri yerken tiksinerek yiyorum birde bu evde kalamama korkumun üstüne giderek yani evde kalarak atlatmaya çalışacağım çünkü kış geldi havalar soğuyacak ve ben istesemde dışarı çıkamayacağım ve doğal olarak eşim işe gidince tek kalacağım evde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…