2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Canım benim çok geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda tekrar anne olmayı nasip eder sana inş çok üzüldüm sen böyle yazınca ben evde pek durmadığım için devir almak isterdim ama takipi bile zor yapıyorum canım.

Canım üzme kendini.. Cok zor bi durum ama Biraz bekle bence belli olmaz eger alacaksa allah zaten alır kalbi durur bise olur bence acele etme.. Dedigin gibi haftasında olmayada bilir.. Biraz daha sabret canım bi sure sonra yine kontrole git belki mucizen senle olur.. Allah sabır kolaylık versin..
canım ben dün aktara sordum ilk gebeliğimde sadece tatlı badem yağı kullanmıştım şimdide kakao yağını ve tatlı badem yağını karıştırıp kullanmamı önerdi.
Tatlı badem yagı tüyleri besleyebilir canım acı badem yagı kullan bence..

Canım allah kolaylık versin korkularının üzerine gitmezsen yenemiyosun maalesef.. Alıştırmaya çalış kendini ins geçer.. Benimde tam geçmedi bulantılar hatta dün çıkardım yine herseyi..ama eskiye gore iyiyim yediklerime dikkat etmeye devam ediyorum

Merhaba arkadaşlar ben de bebeğimi kaybettim. Moralim o kadar bozuk ki. cuma günü tıbbi müdahale ile bebeği aldılar. rutin kontrolüme gittim ve bebeğimin kalbinin durduğunu öürendim kendinize çok dikkat edin. Hayırlı doğumlar geçirirsiniz inşalllah. Bize de dua ederseniz çok sevinirim. Sizi tanımak güzeldi. Sevgiler...

Geçmiş olsun canım Allah sağlıklı evlatlara doldursun yerini inş

günaydın iyi pazarlar herkese... rabbim bebeğini kaybedenlere sabır versin en kısa zamanda hayırlısıyla bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin ...

bende seni merak ediyodum nasılsın diye sevindim gözün aydın canım

hayırlı olsun sağlıkla kullanın inş resmini koysana merak ettm

hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inş

Canim resim istemissin, dun aksam denemek icin kurduk resimledim. Fakat tabletten giriyorum resim yukleyemedim. Bilgisayardan acinca yuklerim, prego yummy kirmizi park yatak, sunnybaby visko yatak bir de uyku seti, evimin yakininda magazadan aldim. 379Tl ye

cnm hayırlı olsun. ne güzel şimdiden başlamışsın bizde hala tık yok. cinsiyetini bekliyoruz isim bile bulamadık henüz. bir de benim sürekli olan kaybetme korkusu 2 hafta var kontrole ve 2li teste. sabah akşam dua ediyorum

Canim anliyorum seni.. ama kaybetme korkusu surekli bir huzursuzluktan baska hicbir ise yaramaz.. bebek biz ne hisedersek onu hissediyor, o yuzden hep pozitif dusunmeye calisiyorum. Cok sukur bir sıkıntim yok, doktorum 5 hafta sonraya randevu verdi, sorun olsaydi daha sık cagirirdi. AyricA alisveris yapmak, onun icin birseyler hazirlamak beni mutlu ediyor bu hepsinden onemli..

Bu nisanliyken dugun alisverisi yapnamak dugunden sonraya birakmak gibi, ya ayrilirsan ? :)

selam kızlar bende aranıza yeni katıldım benim durumum sizinkinden biraz farklı 2013 mayıs annesiyken birden 2014 mayıs annesi de
olacağımı öğrendim buna alışmak biraz zor oldu ilk baslarda ama annelik güzel şey insan alışıyo hemen inşallah sag salim kucağıma alırım Allah evlat acısı yasatmasın kimseye 12 mayıs muhtemel doğum tarihim kayıt edebilirseniz sevinirim

güzel bir açıdan bakmışsın canım. benim miniğiminde battaniyesi hazır anneannesi almış. teyzesi de teyzem beni seviyor zıbını. ben 6 ay öncesinden fotoğraf albümünü almıştım. rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin her birimize.

Rabbim gule gule saglikla kullanmak nasip etsin, ben buyuk esyalarini bitirdim, artik bundan sonra para biriktirip geri kalani topluca alacam . Bebek bakim urunlerini son ay alirim, banyo malzemeleri felan da o zaman. Cok kiyafet doldurmayi dusunmuyorum, 0-3ay yetecek kadar alsam yeter, gerisi hediye de gelir, olmamaya baslayinca cikip beraber aliriz yavrumla :)

Onumuzdeki aylarda odasinin perdesini hazirlayacam, belki boyasi yapilir ki kokusu gitmis olsun, koltuk var odada ona kilif kaplaticam... bakalim kismet.

Son düzenleme:
ya ne güzel seyler bunlar. benim hazırlama sansım yok çünkü evimden uzaktayım sadece kıyafet alabilirim şimdilik.

ALLAH sabır versin geçmiş olsun arkadasım dualarımız sizlerle inş rabbim tekrar anne olmayı nasip eder sizlerede.

kızlar isim konusunu ne yaptınız. belirlediğiniz isimler var mı

Canım isim konusunda fikrimiz sürekli değişiyor. Ne değişik insan evladına isim yakıştıramıyor ne kadar değerli olduklarını bir bilseler. :) son düşündüğümüz isimler; benim eşim biraz milliyetçi olduğu için ; erkek olursa alp Arslan. Kız olursa bengü duru düşündük

Ufak şeyler bende alıyormuşsunuz büyük şeylere nasıl cesaret ediyorsunuz ben korkuyorum ancak battaniye çorap falan alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…