Canım benim çok geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda tekrar anne olmayı nasip eder sana inş çok üzüldüm sen böyle yazınca ben evde pek durmadığım için devir almak isterdim ama takipi bile zor yapıyorum canım.Herkese merhaba,
Umarım bıraktığım gibi hamişsinizdir hepiniz. Geçmişi okuyamadım. Tahmin ettiğiniz gibi çok üzgünüm bir tarifi yok, moralimde çok bozuk. Pazartesi durumumu öğrendikten sonra saf saf dolaştm diyebilirim. 3 gün denetlemeydim mecburen bu psikolojiden uzaklamak zorunda kadım. Ancak her boşlukta aklımdan çıkmadı. Çok şükür kanamam olmadı henüz. Pazartesi günü için eşim dr.umdan randevu almış kürtaj için. İçim bomboş garip bir duygu ama dr.um bebeğinin kalbi atıyor demesi için dua ediyorum. (atmadığını blilsemde) Yakın zamada da hamile kalmayı düşünmüyorum.
Size danışmak istediğim bir konu daha var. Kızımdan önce 2 defa kalp durması nedeniyle bebek kaybettikten sonra genetik tetkik sonucunda pıhtılaşma bozukluğumu öğrendim. Kızımdan sonra bu 2. hamileliğim ve aynı şekilde 2 bebek daha kaybetmiş olacağım. Sizce bu bebekte neden kaybettiğimi araştırtmalımıyım. Çünkü her ikisindede kızımdaki tedavinin (clexan+aspirin) aynısını uyguladık.
Bu arada topiği kimse devir almamış, lütfen biriniz alın bu şekilde sizi bırakmak istemiyorum. Söz pazartesi ye kadar kaldığım kısımdan bu güne kadar eklenmek isteyenleri listeye ekler ve kendimi de listeden çıkartarak teslim ederim.
Canım üzme kendini.. Cok zor bi durum ama Biraz bekle bence belli olmaz eger alacaksa allah zaten alır kalbi durur bise olur bence acele etme.. Dedigin gibi haftasında olmayada bilir.. Biraz daha sabret canım bi sure sonra yine kontrole git belki mucizen senle olur.. Allah sabır kolaylık versin..Arkadaşlar merhaba,
Salı günü doktora gittim ikili test günü alabilmek için.. 11 haftalık dediler be randevuyu verdiler.. Aynı hafta cuma günü yani2 gün önce gittim ikili test için oradaki kadınlar 13 Haftalık dediler. Ve bebeğin kafatası gelişmemiş, bu haftada gelişmesi lazımdı gebeliği sonlandırmamız lazım dediler. Kan filanda almadılar. Devlet hastanesiydi gittiğim yer. Ne yapacağımı şaşırdım. Hem yalnızdım hem de o kadar ters konuşuyorlardı ki ne yapacağımı bilemedim. Oradan çıkıp eşimle kendi doktoruma gittim oda aynı şeyi söyledi 13 haftaya göre olması lazımdı diyorlar ama ya 13 hafta değilse bebek? Sat'a göre hesaplıyorlar ama ya daha sonra olduysa.. Başına daha önce böyle bişey gelen var mı? Acrania tanısı koyuldu dediler. Doğurmaya karar verirsen de bu bebek yaşamayacak umut bekleme diyorlar. Ama zaten yaşamayacağı için her an anne karnında kalbini durdurabilirmiş bi de. Ne yapacağımı bilemiyorum. Çok üzgünüm.
Tatlı badem yagı tüyleri besleyebilir canım acı badem yagı kullan bence..canım ben dün aktara sordum ilk gebeliğimde sadece tatlı badem yağı kullanmıştım şimdide kakao yağını ve tatlı badem yağını karıştırıp kullanmamı önerdi.
Canım allah kolaylık versin korkularının üzerine gitmezsen yenemiyosun maalesef.. Alıştırmaya çalış kendini ins geçer.. Benimde tam geçmedi bulantılar hatta dün çıkardım yine herseyi..ama eskiye gore iyiyim yediklerime dikkat etmeye devam ediyorumBenimde hafifledi bulantılarım çekerken hiç heçmeyecek sandım ama azaldı çok şükür bişeyler yemeyede başladım ama hala bazı şeyleri yerken tiksinerek yiyorum birde bu evde kalamama korkumun üstüne giderek yani evde kalarak atlatmaya çalışacağım çünkü kış geldi havalar soğuyacak ve ben istesemde dışarı çıkamayacağım ve doğal olarak eşim işe gidince tek kalacağım evde.
cnm sitede bilgilerini girdikten sonra (lilypiede) linki kopyala yap...sonra kadınlar kulübüne profil-hakkımda-çizelge kısmına gel yapıştır kaydet...umarım anlatabilmişimdir:)
Merhaba arkadaşlar ben de bebeğimi kaybettim. Moralim o kadar bozuk ki. cuma günü tıbbi müdahale ile bebeği aldılar. rutin kontrolüme gittim ve bebeğimin kalbinin durduğunu öürendimkendinize çok dikkat edin. Hayırlı doğumlar geçirirsiniz inşalllah. Bize de dua ederseniz çok sevinirim. Sizi tanımak güzeldi. Sevgiler...
bende seni merak ediyodum nasılsın diye sevindim gözün aydın canım
hayırlı olsun sağlıkla kullanın inş resmini koysana merak ettm
hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inş
Canim resim istemissin, dun aksam denemek icin kurduk resimledim. Fakat tabletten giriyorum resim yukleyemedim. Bilgisayardan acinca yuklerim, prego yummy kirmizi park yatak, sunnybaby visko yatak bir de uyku seti, evimin yakininda magazadan aldim. 379Tl ye
cnm hayırlı olsun. ne güzel şimdiden başlamışsın bizde hala tık yok. cinsiyetini bekliyoruz isim bile bulamadık henüz. bir de benim sürekli olan kaybetme korkusu 2 hafta var kontrole ve 2li teste. sabah akşam dua ediyorum
güzel bir açıdan bakmışsın canım. benim miniğiminde battaniyesi hazır anneannesi almış. teyzesi de teyzem beni seviyor zıbını. ben 6 ay öncesinden fotoğraf albümünü almıştım. rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin her birimize.Canim anliyorum seni.. ama kaybetme korkusu surekli bir huzursuzluktan baska hicbir ise yaramaz.. bebek biz ne hisedersek onu hissediyor, o yuzden hep pozitif dusunmeye calisiyorum. Cok sukur bir sıkıntim yok, doktorum 5 hafta sonraya randevu verdi, sorun olsaydi daha sık cagirirdi. AyricA alisveris yapmak, onun icin birseyler hazirlamak beni mutlu ediyor bu hepsinden onemli..
Bu nisanliyken dugun alisverisi yapnamak dugunden sonraya birakmak gibi, ya ayrilirsan ? :)
güzel bir açıdan bakmışsın canım. benim miniğiminde battaniyesi hazır anneannesi almış. teyzesi de teyzem beni seviyor zıbını. ben 6 ay öncesinden fotoğraf albümünü almıştım. rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin her birimize.
ya ne güzel seyler bunlar. benim hazırlama sansım yok çünkü evimden uzaktayım sadece kıyafet alabilirim şimdilik.Rabbim gule gule saglikla kullanmak nasip etsin, ben buyuk esyalarini bitirdim, artik bundan sonra para biriktirip geri kalani topluca alacam . Bebek bakim urunlerini son ay alirim, banyo malzemeleri felan da o zaman. Cok kiyafet doldurmayi dusunmuyorum, 0-3ay yetecek kadar alsam yeter, gerisi hediye de gelir, olmamaya baslayinca cikip beraber aliriz yavrumla :)
Onumuzdeki aylarda odasinin perdesini hazirlayacam, belki boyasi yapilir ki kokusu gitmis olsun, koltuk var odada ona kilif kaplaticam... bakalim kismet.
Merhaba arkadaşlar ben de bebeğimi kaybettim. Moralim o kadar bozuk ki. cuma günü tıbbi müdahale ile bebeği aldılar. rutin kontrolüme gittim ve bebeğimin kalbinin durduğunu öürendimkendinize çok dikkat edin. Hayırlı doğumlar geçirirsiniz inşalllah. Bize de dua ederseniz çok sevinirim. Sizi tanımak güzeldi. Sevgiler...
ya ne güzel seyler bunlar. benim hazırlama sansım yok çünkü evimden uzaktayım sadece kıyafet alabilirim şimdilik.
kızlar isim konusunu ne yaptınız. belirlediğiniz isimler var mı
kızlar isim konusunu ne yaptınız. belirlediğiniz isimler var mı
Rabbim gule gule saglikla kullanmak nasip etsin, ben buyuk esyalarini bitirdim, artik bundan sonra para biriktirip geri kalani topluca alacam . Bebek bakim urunlerini son ay alirim, banyo malzemeleri felan da o zaman. Cok kiyafet doldurmayi dusunmuyorum, 0-3ay yetecek kadar alsam yeter, gerisi hediye de gelir, olmamaya baslayinca cikip beraber aliriz yavrumla :)
Onumuzdeki aylarda odasinin perdesini hazirlayacam, belki boyasi yapilir ki kokusu gitmis olsun, koltuk var odada ona kilif kaplaticam... bakalim kismet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?