Merhaba arkadaşlar ben de bebeğimi kaybettim. Moralim o kadar bozuk ki. cuma günü tıbbi müdahale ile bebeği aldılar. rutin kontrolüme gittim ve bebeğimin kalbinin durduğunu öürendimkendinize çok dikkat edin. Hayırlı doğumlar geçirirsiniz inşalllah. Bize de dua ederseniz çok sevinirim. Sizi tanımak güzeldi. Sevgiler...
selam kızlar bende aranıza yeni katıldım benim durumum sizinkinden biraz farklı 2013 mayıs annesiyken birden 2014 mayıs annesi de
olacağımı öğrendim buna alışmak biraz zor oldu ilk baslarda ama annelik güzel şey insan alışıyo hemen inşallah sag salim kucağıma alırımAllah evlat acısı yasatmasın kimseye 12 mayıs muhtemel doğum tarihim kayıt edebilirseniz sevinirim
Rabbim gule gule saglikla kullanmak nasip etsin, ben buyuk esyalarini bitirdim, artik bundan sonra para biriktirip geri kalani topluca alacam . Bebek bakim urunlerini son ay alirim, banyo malzemeleri felan da o zaman. Cok kiyafet doldurmayi dusunmuyorum, 0-3ay yetecek kadar alsam yeter, gerisi hediye de gelir, olmamaya baslayinca cikip beraber aliriz yavrumla :)
Onumuzdeki aylarda odasinin perdesini hazirlayacam, belki boyasi yapilir ki kokusu gitmis olsun, koltuk var odada ona kilif kaplaticam... bakalim kismet.
kızlar ya acayip bi şekilde miğdem ağrıyo dün sabah uyku aası ağırmıştı geçti şimdi dişardaydım sabah piknik gibi ordan dönüşte arabada çıkardın o zamandan beride ağrıyo ne yapmalıyım sizce dr bi gözüksem mi ama ne dr gitmem lazım onu da bilemedim:18:
Araba deyince aklıma geldi kızlar biz k.peder ile ortak kullanıyoruz arabayı, aynı binada oturuyoruz zaten. Araba k.pederin eşim de babasıyla çalıştığı için araba ortak ama benim ailem başka şehirde oturuyor gidip gelmek zor oluyor, biz annemlere gidecekken k.validem başka yere gitmek istiyor araba onların tabi gidiyorlar. Bu yüzden araba almaya karar verdik bi süredir bakıyoruz ama net bi karar veremedik. Yalnız benim kafamda soru işaretleri var, eşimin sülalesiyle çok yakın yaşıyoruz, birisi ister diğeri ister versen olmaz vermesen olmaz nasıl olacak bilmiyorum.. Acaba en başta, annemlere rahat gidebilmek için alıyoruz diğer türlü pek kullanmayacağız mı desek sağda solda konuşurken... açıkçası pişman olmaktan korkuyorum, bi de araba için bileziklerim gidecek zaten..
Canım üzme kendini.. Cok zor bi durum ama Biraz bekle bence belli olmaz eger alacaksa allah zaten alır kalbi durur bise olur bence acele etme.. Dedigin gibi haftasında olmayada bilir.. Biraz daha sabret canım bi sure sonra yine kontrole git belki mucizen..
Canım teşekkür ederim hem üzülüyorum hem korkuyorum hayatımda geçirdiğim tek tıbbi müdahale kan alınmadı be diş çekilmesi başka bişey bilmem ben. O yüzden de çok tedirgininim. Haftaya cumaya çapadan randevu aldım. Bir de oraya görüneceğim. Bi de merak ettiğim acaba 11 haftalıkların ultrason görüntüsü var mı? Benimde elinde bi ultrason görüntüsü var ama kıyaslamak istiyorum ikisini. Galiba hala içten içe umut besliyorum bebek için.
Canım üzme kendini.. Cok zor bi durum ama Biraz bekle bence belli olmaz eger alacaksa allah zaten alır kalbi durur bise olur bence acele etme.. Dedigin gibi haftasında olmayada bilir.. Biraz daha sabret canım bi sure sonra yine kontrole git belki mucizen..
Canım teşekkür ederim hem üzülüyorum hem korkuyorum hayatımda geçirdiğim tek tıbbi müdahale kan alınmadı be diş çekilmesi başka bişey bilmem ben. O yüzden de çok tedirgininim. Haftaya cumaya çapadan randevu aldım. Bir de oraya görüneceğim. Bi de merak ettiğim acaba 11 haftalıkların ultrason görüntüsü var mı? Benimde elinde bi ultrason görüntüsü var ama kıyaslamak istiyorum ikisini. Galiba hala içten içe umut besliyorum bebek için.
Canım geçmiş olsun acaba geç döllenme olamaz mı ? Burda bi çok arkadaşda geç döllenme oldu her hafta bir haftalık gelişimi normal oluyor ama döllenme tarihini doktor biliyor ilk gittiğinde söylüyor ... Biraz araştır derim ... Bir arkadaşa bebek yok kesede dediler başka doktora gitti hem bebeği gördü hem de kalp atışını duydu ... Bunun gibi şeyler yaşayan çok oldu tek doktorla kalma Rabbim yardımcın olsun
Canım geçmiş olsun acaba geç döllenme olamaz mı ? Burda bi çok arkadaşda geç döllenme oldu her hafta bir haftalık gelişimi normal oluyor ama döllenme tarihini doktor biliyor ilk gittiğinde söylüyor ... Biraz araştır derim ... Bir arkadaşa bebek yok kesede dediler başka doktora gitti hem bebeği gördü hem de kalp atışını duydu ... Bunun gibi şeyler yaşayan çok oldu tek doktorla kalma Rabbim yardımcın olsun
Benimde aslında aklıma takılan o.. Ikili test yaptırdığım ve bana bunu söyleyen hastane Kartal eğitim araştırma. Oradan çıkıp kendi doktoruma göründüm Sat'a göre 13 hafta 13 haftaya görese olması lazımdı doğru söylemişler dedi. O yüzden düşünüyorum ya benek 13 hafta değilse? Ya daha küçükse? Çapa ya gideceğim cuma günü bakalım onlar ne diyecek? Aynı şeyi söylerlerse bir iki hafta beklemek istiyorum. Bu sorun devam ederse maalesef doktorları dinlemek zorunda kalacağım.(
Ama canım onda olmadığı ne malum. Babam ilaçlar oşekilde yapılıyorsa hepsinde vardır dedi. Bilmiyorumki.
çok sağol bacım
24ünde oldum kürtajı çok çok iyim şükürler olsun özel bir hastanede gayet dolgun bir mEblaya gerçekleşti ne yazıkki bir kaç doktor ben o riski alamamm deyince mecbur kaldık baya sitresli sıkıntılıydı ama geçti gitti bebek de herşeyde ,15güne genetik inceleme ve kromozom incelemesi ve de kan damar incelemeside gerek alınann kan la gerek kürtajdan alınann parçalarla patolojik değerlendirmeler sonucu bir tedavi sürecimiz başlayacak, şimdi annemde yanımda iyim:) halsizdim ayrıca bu süreçte şunu öğrendimki diğer özel doktorlar yönlendirrken zaten önce bir ilaç veya iğne yapılıcak kürtaj adetle başlamış olucak ve doktor kalanı temizleyecek deselerde gittiğim doktora bunu desemde hayır iğneyle hapla seni mahvedememm yazık değilmi kan kaybın çok olur dedi,ve inannnın nerdeyse hiç kanamamm bile olmadı çok çok şükür sadece evdeki ve bendeki psikolojik boşluk haricinde gayet iyim hepinize çok çok teşekkür ederim... sağolun
canım benim çok ama çok geçmiş olsun. seni en iyi ben anlarım aynı şeyleri yaşadık biliyorsun. içimdeki korku senden sonra kat kat arttı diyebilirim. sen kalbi durdu dediğinde aklıma ilk gelen kullandığın iğnenin dozunun az gelmesi oldu.
senin kanaman olmadı sanırım. 11. haftaya kadar da sağlıkla geldi ama sonrasında gene aynı sorun çıktı. bütün bunları düşününce bana iğnenin dozunun az gelmesi gibi geliyor. ben 2000 le başladım sonra 4000 e çıktık 9. haftadan sonrada 6000 le devam ediyoruz. doplere kadar bu şekilde devam edeceğiz. doktor bebek büyüdükçe iğnenin dozu az gelir demişti. acaba sende de öyle olmuş olabilir mi?
haa birdeee bende kürtajların etkisiyle rahim yapışıklığı olmuştu. acaba diyorum öyle bir şey olabilir mi? kürtajdan sonra ilk adetin geçsin rahim filmi çektir canım. rahim yapışıklığı az olabilir hamile kalıyorsun ama plesantanın gelişimini etkiliyor.
allahım sağlıkla sıhhatle evlat versin sana. benim içinde dua etmeni istiyorum cnmçok zor bir durum allah yardımcın olsun
Arkadaşlar merhaba,
Salı günü doktora gittim ikili test günü alabilmek için.. 11 haftalık dediler be randevuyu verdiler.. Aynı hafta cuma günü yani2 gün önce gittim ikili test için oradaki kadınlar 13 Haftalık dediler. Ve bebeğin kafatası gelişmemiş, bu haftada gelişmesi lazımdı gebeliği sonlandırmamız lazım dediler. Kan filanda almadılar. Devlet hastanesiydi gittiğim yer. Ne yapacağımı şaşırdım. Hem yalnızdım hem de o kadar ters konuşuyorlardı ki ne yapacağımı bilemedim. Oradan çıkıp eşimle kendi doktoruma gittim oda aynı şeyi söyledi 13 haftaya göre olması lazımdı diyorlar ama ya 13 hafta değilse bebek? Sat'a göre hesaplıyorlar ama ya daha sonra olduysa.. Başına daha önce böyle bişey gelen var mı? Acrania tanısı koyuldu dediler. Doğurmaya karar verirsen de bu bebek yaşamayacak umut bekleme diyorlar. Ama zaten yaşamayacağı için her an anne karnında kalbini durdurabilirmiş bi de. Ne yapacağımı bilemiyorum. Çok üzgünüm.
Merhaba arkadaşlar ben de bebeğimi kaybettim. Moralim o kadar bozuk ki. cuma günü tıbbi müdahale ile bebeği aldılar. rutin kontrolüme gittim ve bebeğimin kalbinin durduğunu öürendimkendinize çok dikkat edin. Hayırlı doğumlar geçirirsiniz inşalllah. Bize de dua ederseniz çok sevinirim. Sizi tanımak güzeldi. Sevgiler...
Canim ben çok üzgünüm Allah sabir lar versin inşallah istedigin zaman sağlıklı bir gebelik gecirirsin gecen sene bu zamanlarda ben kurtaj masasjndaydim.O aciyi bilirim... Herşey gönlünce olsun. Kanamanin olmasi iyi birsey benimde kuryajdan yafim saat once basladi kanamam doktor bunun daha iyi oldugunu soylemisdi. Allah yardimcin olsun. Bebeğini kaybeden diğer arkadaslarada sabirlar diliyorum.Allah yardimciniz olsu arkadaşlar.Kızlar şimdiden günaydın,
Dün 1 ped kadar kanamam oldu, kendi dr.umu beklemek istedim, sabah 8 de kürtaj olucam. Artık sizleri daha fazla üzmek istemiyorum.
2014 mayıs annelerinin 540. sayfaya kadar olan güncellemelerini yaptım. Aynı zamanda kilo takip konusunun 4. sayfasına kadar olan bilgileride güncelledim. 2014 mayıs annelerinin konu sahipliğini yapacak arkadaşımın kilo takibini de üstlenmesini rica ederim.
Hepiniz Allah'a emanet olun. Hakkınızı helal edin. Hakkım varsa sizlere helali hoş olsun.
Hoşçakalın....
yapmaya calıştım umarım olmuştur. çok tşk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?