2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Canim hosgeldin, rabbim istedigin zamanda evladina kavustursun seni.. bence bir arastirma yaptirmanda fayda var, boylece neyin sorun yarattigini daha detayli ogrenebilirsin. Eger seni uzmeyecekse ara ara ugra lutfen, biz seni cok sevdik ve ozledik..

rabbim imş. beklediğin mucizeyi gerçekleştirir cnm , Sabrını artırsın inş.
phtılaşma tedavisini uyguladığın halde düştüyse ben ce bunu da araştır cnm

Rabbim sabır,sağlık versin,geçmiş olsun..
Tekrar tetkik yaptırmanda fayda var bence.Belki de tedavi yapmana gerek yoktur ya da farklı bir tedavi uygulanması gerekiyordur..
Liste için de uğraşmana gerek yok bence,topiği devir alan arkadaşa yardım ederiz kaldığın yerden.
Rabbim istediğiniz zamanda aratmadan nasip etsin yeni miniğinizi inşallah.Eşini,seni,kızınıda birbirinizden mahrum etmesin.

Merhaba arkadaşlar solanın çok geçmiş olsun canım. BeNim de var bir düşüğüm
.Rabbim sabIr versin. Bunda da kör topal devam ediyorum.yaklaşık iki aydır işe gidemiyorum yatıyorum evde. SaBretmekten baska çare yok.

Sana önerim arabayı senin üzerine alın madem altınlarını vereceksin araba senin olsun o zaman soz hakkı senin olur..zaten bebegin oldugunda koltuğu eşyaları fakan arabada olacağı için cok fazla veremezsiniz kimseye..ama esın de seni desteklemeli tabi son sözü o söylemeli bize lazım diye sen hiç muhatap olma..
Inanmıyorum bende elenir kullanıyorum ne olacak şimdi ? Ne yapacağız

Decavit var elevitin muadili onu yazdır doktoruna yada eczacıdan onu iste..

Ama canım onda olmadığı ne malum. Babam ilaçlar oşekilde yapılıyorsa hepsinde vardır dedi. Bilmiyorumki.

Çok geçmiş olsun canım Allah yavrunu sana bağışlasın ve sağlıklı evlatlar versin sana. Bencede araştırmalısın.

selam arkadaşlar

Allahıma cok şükür sonunda gönlüme göre bi doktor buldum.Sabah kontrolüm vardı miniklerimi gördüm nekadar da büyümüşler.Biri sırt üstü yatmış ellerini ayaklarını oynatıyo diğeride aynı anasına cekmiş :) anne karnı pozisyonunda uyuyodu uyanmadı hiç yaramaz.İkili ve üçlü test yapmıyacak bana 12.haftada ense kalınlıklarına bakacak ve ayrıntılı ultrason daha sonra diğer testleri yapan makineler ikiz gebelere göre ayarlı olmadığı için yanlış sonuç verme olasıılığı cok yüksekmiş gerek yok dedi.Kafamdaki soru işaretleri böylece gitmiş oldu doğal yolla ikiz gebe kaldığım için ve kendime iyi bakarsam erken doğum riski yaşamazmışım tabi nasip ama banada moral oldu dedikleri ayrıca balık hapı önerdi ben balık hiç yiyemiyorum çünkü ama 3günde bir almamı önerdi.Kilo yapabilir dedi benden haberler bukadar umarım sizde de herşey yolundadır.

Son düzenleme:
arkadaşar elevit konusuna gelince ben onu helal olan yiyecekler vs. gibi bilgi amaçlı bi sayfada okudum .Sadece onun içeriği yazılmıştı decavit konusunda bigim yok acıkcası ona bakarsak kim bilir nele vardır lanet olsun benim güzel ülkemde bir suna denetim getiremediler bilginiz olsun istedim.

canım geçmiş olsun Rabbim bidaha yaşatmasın kızızna uzun ömürler versin..

araba kullanmakta bi sakınca var mı acaba kızlar (
her seferinde kasık ağrısı çekiyorum ama mecbur kullanmak zorundayım eşim yok
ne yapcam ben yaa 26:

32 haftaya kadar serbest cnm. emniyet kemeri biraz sıkıntı çıkartıyor ben bağlamıyorum ne yapayım allah korusun.

Çok geçmiş olsun gökçecim dualarımız seninle rabbim tekrar nasip eder inş.
çok sağol bacım

24ünde oldum kürtajı çok çok iyim şükürler olsun özel bir hastanede gayet dolgun bir mEblaya gerçekleşti ne yazıkki bir kaç doktor ben o riski alamamm deyince mecbur kaldık baya sitresli sıkıntılıydı ama geçti gitti bebek de herşeyde ,15güne genetik inceleme ve kromozom incelemesi ve de kan damar incelemeside gerek alınann kan la gerek kürtajdan alınann parçalarla patolojik değerlendirmeler sonucu bir tedavi sürecimiz başlayacak, şimdi annemde yanımda iyim:) halsizdim ayrıca bu süreçte şunu öğrendimki diğer özel doktorlar yönlendirrken zaten önce bir ilaç veya iğne yapılıcak kürtaj adetle başlamış olucak ve doktor kalanı temizleyecek deselerde gittiğim doktora bunu desemde hayır iğneyle hapla seni mahvedememm yazık değilmi kan kaybın çok olur dedi,ve inannnın nerdeyse hiç kanamamm bile olmadı çok çok şükür sadece evdeki ve bendeki psikolojik boşluk haricinde gayet iyim hepinize çok çok teşekkür ederim... sağolun

canım benim çok ama çok geçmiş olsun. seni en iyi ben anlarım aynı şeyleri yaşadık biliyorsun. içimdeki korku senden sonra kat kat arttı diyebilirim. sen kalbi durdu dediğinde aklıma ilk gelen kullandığın iğnenin dozunun az gelmesi oldu.
senin kanaman olmadı sanırım. 11. haftaya kadar da sağlıkla geldi ama sonrasında gene aynı sorun çıktı. bütün bunları düşününce bana iğnenin dozunun az gelmesi gibi geliyor. ben 2000 le başladım sonra 4000 e çıktık 9. haftadan sonrada 6000 le devam ediyoruz. doplere kadar bu şekilde devam edeceğiz. doktor bebek büyüdükçe iğnenin dozu az gelir demişti. acaba sende de öyle olmuş olabilir mi?

haa birdeee bende kürtajların etkisiyle rahim yapışıklığı olmuştu. acaba diyorum öyle bir şey olabilir mi? kürtajdan sonra ilk adetin geçsin rahim filmi çektir canım. rahim yapışıklığı az olabilir hamile kalıyorsun ama plesantanın gelişimini etkiliyor.

allahım sağlıkla sıhhatle evlat versin sana. benim içinde dua etmeni istiyorum cnm çok zor bir durum allah yardımcın olsun

elevitte ne varmış kızlar olaya Fransız kaldım.
elevit demişken ben onu yutamıyorum boğazımda kalıyor, kırarak içtim yine aynı, doktordan muadilini istiycem.
bu arada premesis elevitin aynısıymış yani aynı içeriğe sahip, biri bitkisel diğeri kimyasal.

Geçmiş olsun canım bence araştırma yaptır için rahatlar

Geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim Allah tez zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah

Domuz jelatini varmış e vitamini için firma da yalanlamiyomus bunu bu yüzden ben decavit kullanıyorum muadili elevitin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…