Kızlar şimdiden günaydın,
Dün 1 ped kadar kanamam oldu, kendi dr.umu beklemek istedim, sabah 8 de kürtaj olucam. Artık sizleri daha fazla üzmek istemiyorum.
2014 mayıs annelerinin 540. sayfaya kadar olan güncellemelerini yaptım. Aynı zamanda kilo takip konusunun 4. sayfasına kadar olan bilgileride güncelledim. 2014 mayıs annelerinin konu sahipliğini yapacak arkadaşımın kilo takibini de üstlenmesini rica ederim.
Hepiniz Allah'a emanet olun. Hakkınızı helal edin. Hakkım varsa sizlere helali hoş olsun.
Hoşçakalın....
Evet canım ilk bebiş olcak inş. evdeysen çalışmıyorsan resimden gördüğüm kadarıyla kızın galiba okula gidince çalışabilirsin inş. gerçi şuan belki bulantın vardır 10. haftadasın galiba
hmm o zaman kararında yerim. doktor biraz abartmış bence eve sokma falan. ben maydanozu sorduğumda 1 demet yemedikten sonra bir şey olmaz demişti önceki doktorum. yani salatanın içine karışan 2-3 dal maydanozun bir zararı yok. ama zaten her şeyi kararında tüketmek lazım her şeyin fazlası zarar. ama çay konusunda katıyım ada çayı vs ağzıma sürmem.
davetin için çok teşşekkür ederim çok incesin :)
Dün 1 ped kadar kanamam oldu, kendi dr.umu beklemek istedim, sabah 8 de kürtaj olucam. Artık sizleri daha fazla üzmek istemiyorum.
2014 mayıs annelerinin 540. sayfaya kadar olan güncellemelerini yaptım. Aynı zamanda kilo takip konusunun 4. sayfasına kadar olan bilgileride güncelledim. 2014 mayıs annelerinin konu sahipliğini yapacak arkadaşımın kilo takibini de üstlenmesini rica ederim.
Hepiniz Allah'a emanet olun. Hakkınızı helal edin. Hakkım varsa sizlere helali hoş olsun.
Hoşçakalın....
Kızlar elevit konusu geçmiş. Kullanan arkadaşların kafasını karıştırmak istemem ama kullandığımız kan sulandırıcı iğnelerde domuz bağırsağından üretiliyor. Eczanemdende araştırmıştım. Maalesef domuz çok hızlı ürediği için ilaç yapımında onu tercih ediyorlarmış. İlaçların çoğunun prospektüsünde yer almıyor ama sağlık bakanlığının izin belgelerine bakıldığında domuzdan üretildiği yazıyor. Eczacım kullanmaktan başka çare yoksa kalbini bozma ve kullan demişti maalesef.
Hoşçakalın....
Bende öyle düşünmüştüm. Babam ve annemde sağlık için bunu sen bebeğin için alıyorsun bırakma dediler
Hoşçakalın....
kızlar bende dün eczacı dayıma danıştım.decavit yerlisi.elevit orjinal ilaç.içmelisin dedi.
Hoşçakalın....
günaydın kızlar.iyi ve sağlıklı haftalar dilerim herkese.
cumartesi kont.vardı.2 li test yapıldı.ense kalınlığı 0,8 çıktı.risk seviyesi 2.9 da başlıyormuş.kan sonucumuzda çarşamba çıkacak inş.Acıbademde kan testi 157 tl ye yapıldı bu arada.ufaklığın parmakları,midesi,igöz çukurları,alt çene üst çene hepsini kont.etti doktor.bu arada takvimime göre bebek geride bugün 12+6.cinsiyet için bir şey gösterdi bu her ikiside olabilir.3 hafta sonra cinsiyet için gelmiş olun dedi.
bu arada eleviti kullanamıyordum aşırı bulantı kusma yaptığından tekrar denememi istedi.
bizden haberler böyle.herkese sağlık sıhhat dilerim.
Allah razı olsun canım. İlaç dozuyla ilgili birşey diyemicem. Kızımda 2 doktora birden gidiyordum. Kimse ilaç dozunu yükseltmeyi önermedi. Bildiğim kadarıyla dozajlama kilomuz üzerinden yapılıyor. İnşallah kürtaj sonrası bir sıkıntı olmaz, sabah 8 de operasyona giriyorum. Dualarım sizinle, lütfen sizde dualarınızı bizden eksik etmeyin.
Allah izin veririse kızım olacakD rüyalarımda hep erkek görüyordum ruyalar tersine cıkarmış demekki .DD ikiside yok henüz ilk bebeğim olacak. çook mutluyum Allah sağlıkla bebeişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
isim konusunda önerilerinizi bekliyorum.D
Benim doktorum bulantilarim icin premesis verdi..icinde folic asit oldugu icin extra folic alimini kestim ben ama almalimiydim ki ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?