2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün ? Çok şükür midemde gözle görülür bir düzelme oldu en azından kusmaların bitti. Umarım herkes iyidir.

Canım benim.. ne desem boş.. Rabbim sana sağlık ve sabır versin.. dertleşmek istersen her zaman buradayız biliyorsun..

Evdeyim is imkani maalesef olmadi.
Resimdeki kizim evet,anaokulu yarim gun gidiyo
simdilerde gunde 1 saat anca firsat yaratabiliyorum ama oturtabilirsek bazi seyleri insallah bakalim
kolay gelsin sana da

Yemegin icine karismis 2-3 dal maydanozu da ayirsaniz yemeseniz iyi olabilir.sonucta rahim kaslarinin kasilmasinda en etkili maddeyi barindiriyor..
Tabi bicok bitki var zararli en iyisi bitkilerden biraz uzak durmak :)

canım benim az önce ağlayarak kustum geldim açtım pcyi senin yazdıklarını okudum ve dahada çok ağlıyorum şimdi (( ne olur üzme kendini rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin. kalbinde ne varsa sanada onları nasip etsin. dualarım seninle allah a emanet ol..

Bende öyle düşünmüştüm. Babam ve annemde sağlık için bunu sen bebeğin için alıyorsun bırakma dediler

sen hakkını helal et.uğraşmışsın bu haldeyken.ellerine sağlık.
allah sağlıklar versin.bu üzüntüyü unutacak bir mucize ile tez zamanda karşılaşman dileğiyle.bu sayfada ne kadar çok sevildiğini gördün.allah da seni sevindirir inşallah.geçmiş olsun şimdiden.dualarım seninle

Canım umarım kolay bir operasyonla atlatırsın. Allah en yakın zamanda yerini sağlıklı bebeklerde doldursun inşallah. Nasıl bir üzüntü ve boşluk yaşadığını tahmin edebiliyorum. Allah yar ve yardımcın olsun.

kızlar bende dün eczacı dayıma danıştım.decavit yerlisi.elevit orjinal ilaç.içmelisin dedi.

Nasıl yani hangisini içmeliymişiz anlamadım ?

Bu arada gaz sancınız oluyor mu ya . Ben bu sabah gaz sancısıyla uyandım. Evdeyim ve sabahın 8 imden beri ayaktayım. Üşütmüş olabilir miyim acaba

günaydın kızlar.iyi ve sağlıklı haftalar dilerim herkese.

cumartesi kont.vardı.2 li test yapıldı.ense kalınlığı 0,8 çıktı.risk seviyesi 2.9 da başlıyormuş.kan sonucumuzda çarşamba çıkacak inş.Acıbademde kan testi 157 tl ye yapıldı bu arada.ufaklığın parmakları,midesi,igöz çukurları,alt çene üst çene hepsini kont.etti doktor.bu arada takvimime göre bebek geride bugün 12+6.cinsiyet için bir şey gösterdi bu her ikiside olabilir.3 hafta sonra cinsiyet için gelmiş olun dedi.
bu arada eleviti kullanamıyordum aşırı bulantı kusma yaptığından tekrar denememi istedi.
bizden haberler böyle.herkese sağlık sıhhat dilerim.

Benim doktorum bulantilarim icin premesis verdi..icinde folic asit oldugu icin extra folic alimini kestim ben ama almalimiydim ki ??

Helal olsun bizim değil senin hakkın geçti arkadaşım bide uğraşmışsın bu halde Allah sabır versin inşallah çabuk atlatırsın istediğin zamanda Rabbim yeni sağlıklı bir gebelik nasip eder. İstediğin zaman gel burası senin topiğin canım kendine çok iyi bak Allah'a emanet ol..

Maşallah sorun çıkmamış acıbademe göre ucuz yaptırmışsın sanki canım. Benimde 12+2 de cinsiyet belli olmadı ama sabredemiyorummm:)

Bir suru alinti yapmistim telefon musade etmedi cevap yazayim (
Solanin Allah bi daha yasatmasin insallah canim
Bebislere hazirliklar baslamis Allah herkesin saglikla kucagina almasini nasip etsin ins

dualarımız seninle canım rabbim beterinden korusun en kısa zamanda sağlıklı bebişle doldursun kucağını aminnn

Günaydın kızlar
geçen hafta baya bulantı kusma sorunum oldu iki gün raporluydum pek foruma ugrayamadım
bugun daha iyi gibiyim, işbaşı yaptım

alışverişe başlayanlar olmuş ben henüz kendim bişi almadım ama almamak için kendimi zor tutuyorum
yalnız ilk hediyelerimiz geldi kuzenim bebek battaniyesi ve bebek tırnak makası almış :)

bebeğini kaybedenler olmuş çok üzüldüm, Allah sabır versin kısa zamanda hayırlı hamilelikler diliyorum

Allah izin veririse kızım olacakD rüyalarımda hep erkek görüyordum ruyalar tersine cıkarmış demekki .DD ikiside yok henüz ilk bebeğim olacak. çook mutluyum Allah sağlıkla bebeişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

isim konusunda önerilerinizi bekliyorum.D

Gözün Aydın canım ne güzel cinsiyeti öğrenmişsin ben de merak ediyorum kaçıncı haftada öğrendin ve kalp atış hızı neydi hatırlıyor musun ?

günaydın arkadaşlar, bebeğini kaybedenlere Allah sabır versin. Sağlıklı gebelikler ve sağlıklı bebekler nasip etsin.
bende cumartesi DR a gittim. 12. haftaya girdim diye düşünürken DR 11 haftalık dedi. ama gelişimi falan iyi dedi.
içime kurt düştü. çünkü geç döllenme var biliyorum ama bu kadar süre fazla oldu sanki. son adet tarihim 29 Temmuz çünkü.
bir hafta geç döllenme olsa yinede 12 haftalık olması gerekmezmiydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…