Merhaba arkadaşlar..
Yaklaşık 1 haftadır yatıyordum düşük tehlikesi vardı,şimdi gayet iyiyim.İşe geldim ama erken çıkıcam.
Cuma günü hem kontrolüm var hemde ikili testimizi yaptırcaz.
Sizler iyisinizdir inşallah...
Merhaba arkadaşlar..
Yaklaşık 1 haftadır yatıyordum düşük tehlikesi vardı,şimdi gayet iyiyim.İşe geldim ama erken çıkıcam.
Cuma günü hem kontrolüm var hemde ikili testimizi yaptırcaz.
Sizler iyisinizdir inşallah...
Çok şükür ikili testimizden çıktık hersey yolunda ama cinsiyetini söylemedi görememiş :/ ama cok rahatladim bayaa buyumus kocaman olmus ense kalinligi burun kemigi filan hepsi olmasi gerektigi gibi.. kalbi 163 atiyodu maasallah. Suan en merak ettigim sey cinsiyet.. uzun 6 7 aylik olmadan bisey almicam diyodum ama cinsiyetini ögrenir ögrenmez baslicam alisverise :))
arkadaşlar yokmu konuyu alabilcek biri,gerçekten solanin arkadaşımıza ayıp oluyor,kimse çıkıp alırım demiyor,sen nie almıyosun diyenler olabilir yazıyı okuyunca,ben alamam çünkü 1 ay sonrasında net baglantım olmayabilir,yarı yolda bırakmak istemem,yoksa solanini kurtarırdım yani...
merhaba hanımlar miğde bulantısı yaşayan varmı aranızda ben çok kötüyüm yaa ilaç kullanmama rağmen geçmiyor 2 yaşında bir oğlum var çok afedersizin dün altını değiştirirken bezine kustum çok kötüyüm
doktordan geldim şimdi idrar testi yaptı bişey çıkmadı ağrım devam ediyor.kendi doktorumu aradım 4,5 ta ona gideceğim.gerçi bebeği gördüm kalbide atıyordu ama bu ağrı geçen yaşadığım kanamada olduğu gibi başladı çok korkuyorum .
gözün aydın cnm,banada sölemediler cinsiyetini daha belli değil diyorlar,annem kız diyip duruyor,eşim hep rüyasında erkek görüyor:) meraktan çatlıcam,1 tane erkek kardeşim var oda çok hevesli dayı olcak diye,11 kasım kardeşimin doğum günü 12 kasımda benim,ya kardeşimin doğum gününde yada benim doğum günümde gitcem cinsiyet için,birde 1 hafta öndeyiz,o zamana ögrenirim sanıyorum
Canim çok geçmiş olsun. Senden de kötü haber alacağız diye çok korktum vallahi . Allah tan iyimissin. Dikkat et kendine dinlen bolbol
oferta bu dönemde rahim byümeye geçtiği için kasık ağrıları normalmiş az önce bu sitede okumuştum
-Dr.Alper Mumcu ([url]www.mumcu.com)[/url]
hafta hafta gebelik takibinden okuyabilirsiniz
bence herşey yolunda üzme kendini..
Dr. doğru düzgün bilgi vermiyor ki senden kaynklanmıyor bebekte oluşan bir kusurdan kaynaklanıyor genel bir sebebi yok diyor. ama ben de de suç var ev temizlliği yapıyordum doğru düzgün dinlenmedim iki buçuk aylık olmuştu ortalama 10 gündür durmuş kalbi dedi ama en ufak bir belirtim yoktu herşey yolundaydı. kısmet ne yapalım. iyi dileklerin için teşekkür ederimcnm Allah sanada sabır versin,inş en kısa zamanda sağlıkla hamile kalırsın,Allah büyüktür,birde merak ettiğim bişey var,anne karnında çok bebek ölümleri oldu bu topikte,bu ölümlerin sebebi nedir acaba?
Dr. doğru düzgün bilgi vermiyor ki senden kaynklanmıyor bebekte oluşan bir kusurdan kaynaklanıyor genel bir sebebi yok diyor. ama ben de de suç var ev temizlliği yapıyordum doğru düzgün dinlenmedim iki buçuk aylık olmuştu ortalama 10 gündür durmuş kalbi dedi ama en ufak bir belirtim yoktu herşey yolundaydı. kısmet ne yapalım. iyi dileklerin için teşekkür ederim
Dr. doğru düzgün bilgi vermiyor ki senden kaynklanmıyor bebekte oluşan bir kusurdan kaynaklanıyor genel bir sebebi yok diyor. ama ben de de suç var ev temizlliği yapıyordum doğru düzgün dinlenmedim iki buçuk aylık olmuştu ortalama 10 gündür durmuş kalbi dedi ama en ufak bir belirtim yoktu herşey yolundaydı. kısmet ne yapalım. iyi dileklerin için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?