- 5 Şubat 2013
- 1.222
- 279
- 103
- 35
Bence alman Solanin için de uygun olacaktır.En son güncellemesinden sonra alan arkadaşa yardım edebileceğimi söylemiştim,elimden gelirse yardımcıda olurum ama şimdilik ben alamıyorum.
İkili testi yaptıran arkadaşlarım, bazı sorularım vardı acaba beni bilgilendirebilir misiniz ?
Central hospitaldan randevu aldım ikili test için, bunu yapan iki uzman doktorları varmış, biri sadece testi yapıp sonucu veriyormuş, diğeri ise aynı zamanda yorumluyormuş... Eee benim doktorumda o hastanede, ben sonucu alıp kendi doktoruma gitmeyi düşünüyorum. ama tereddütte kaldım, Yoksa anlık yorumlanabilen birşeymi bu ? Yani o anda test yapılıp sonuca bakılabiliyorsa yorumlayanı da tercih edebilirim. Beni bilgilendirebilir misiniz ?
Bir de ulrasonda ikili test için bakarken göbekten mi bakıyorlar yoksa alttan mı ?
Günaydın kızlar. Siz çay içiyormusunuz. Yada alternatif ne içiyorsunuz. Ben şimdiye kadar içiyordum ama Demir ilacına başlayacağım artık o yüzden çayı bırakmak istiyorum. Hem eskisi gibi tat alamıyorum. Yerine ıhlamur flnmı içsekki. Hergün çay gibi içsek bir zararı olurmu acaba..
valla cnm gördügümüz rüyalarda bayagı etkileyici,benim rüyamda kucagımda bebek var biyere gidiyorum herkesin önünde kuranlar açık kuran okunuyo,birinin yanına oturuyorum bebegin ismini soruyor bana,bi isim sölüyorum ama ismi hatırlamıyorum,bana diyorlarki o ismi koyma eymen koy,uzun süre etkisinden kurtulamadım,eşimde rüyasında bebegimiz olmuş beyaz sakallı beyaz kıyafetli bi adam bebegi kundaklamış eşimin kucagına vermiş adı zeynep demiş,hayırlısı olsun artık...
cnm o zaman ben alayım,netimin kapanma durumu var kapanırsa eger sen alırsan sevinirim..
Ben çayı çok sevmeme rağmen hamilelikte tiksindim
içmiyorum alternatif olarak su ve ayran içiyorum:)
Bende su içiyorum ama sabahları sanki sıcak birşeyler olsa daha iyi olacak ıhlamur dışındaki bitki çaylarıda pek önerilmiyor sanırım. Ihlamurda hergüne içsem bi zararı olurmu bilemedim..
Bende su içiyorum ama sabahları sanki sıcak birşeyler olsa daha iyi olacak ıhlamur dışındaki bitki çaylarıda pek önerilmiyor sanırım. Ihlamurda hergüne içsem bi zararı olurmu bilemedim..
ben oralet iciyorum cnm. icine seker atmadan
arada da 1-2 bardak acik cay iciyrm. her gun degil ama.
ben oralet iciyorum cnm. icine seker atmadan
arada da 1-2 bardak acik cay iciyrm. her gun degil ama.
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli
iyi akşamlar canım ben iyi gibiyim eve yeni geldim kv deydim görümcenin düğünü var bi kaç gündür orda yiyip içip yatıp geliyorum halsizlik çok fazla birazda bulantım var sizler nasılsınız?
Hanımlar ben her sabah 2 haşlanmış yumurta yiyorum acaba fazla mı?
Çatlak kremi kullanmaya başladınız mı
veya hangi çatlak kremini kullanmayı düşünüyorsunuz?
Merhaba arkadaslar,
Gecen kontrolumde doktorum egzersize basladin mi diye sormustu, hamile kalmadan once gunde bir saat kosuyor yada hizli yuruyordum ama simdi hic halim yok. Midem bulanmadigi yada halsiz hissetmedigim zamanlar gunde 20-30 dk yuruyorum ama yeterli mi bilmiyorum doktoruma danisacagim. Sizin daha fazla bilginiz var mi? Birisi 16. haftadan sonra hamilelelik yogasini tavsiye etti, DVD sini alip evde bile yapabiliyormussun.
Ben çatlak kremi kullanmaya başladım canım çok fazla görünürde bişi olmasa da çatlak potansiyelimi göze alarak böyle bir karar verdim :) bazen bebeyağı kullanıyorum bazen de eczaneden lierac diye bir krem aldım onu sürüyorum ama lierac çok pahallı 100 ml 75 Tl miydi neydi ve az yani karın ve kalça bütün halinde sürdüğünden çok gidiyor, şimdilerde sebamedin çatlak kremini inceledim olmazsa bi de ondan alıcam senin bi bilgin var mı kremler konusunda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?