2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

ederse etsin ne olacak:) önemli olan senin rahatın canım

hiçç üzülme eşin senin yanındaysa bak ben istanbuldan kalkıp memleketime doğum yapmaya gidiyorum annemin yanına bişey söyleyemezler cünkü bana annemden en iyi kimse bakamaz ederse etsinler sen rahatını düşün

doğru söylüyorsun cnm,galiba en iyisi anadolu yakasından doktor seçmek,zaten doktorlar hazır her iki taraftada,ikiside tanıdık

sinir bozmaktan başka bişey yapmıyorlar zaten,yanımdada kalsa eminimki yine laf etcek bişeyler bulur,en iyisi dediginiz gibi gidim annecim baksın bana..

merhaba canım sen benden iki hafta öndesin ama bnmde hafif bel, bacak ve karın ağrım var sanki adet olacakmışım gibi
ama çok değil zaten her hafta farklı bir şey oluyor
geçen hafta da çok kusuyordum
ondan önceki hafta da morel olarak kötüydüm

gebelik öncesi benim d3 vitamini değerim çok çok düşüktü, bu sebeple calcium d3 efervesan tablet kullanıyordum, doktoruma durumu söylediğimde ooo süper, kalsiyum bizim için güzel, kullanmaya devam et dedi, bende her gün olmasa da da gün aşırı almaya devam ediyordum, geçen hafta elime kullandığım ilacın prospektüsü geçti gebelik kategorisinde c yazıyordu, gebelikte kalsiyum ve d3 vitamini iyiymiş tamam da, fazlası zararlıymış bebeğe, zararlı olan değerlere baktım, günlük kullanmamı tavsiye ettiği vitamin takviyesi ile birlikte ben bu dozun iki mislini alıyormuşum meğer, hem gebelik kategorisi c hem de yüksek doz, çok sinirlendim, panik oldum. o günden beri almıyorum kalsiyumu, belki de o yüzden ağrıyor olabilir belim. gel de ondan sonra sen bu kadına güvenip doğum takibi yaptır.

bir şey daha sormak istiyorum hepinize, ama samimiyetle cevap vermenizi rica ediyorum :))
akşama kadar gayet sakin, normal, sorunsuz bir gün geçirmiş olmanıza rağmen akşam olunca eşinizle bir araya gelince o bulantılar, halsizlikler artıyor mu?
ben normalde hiç işve naz insanı değilimdir ama artık kendimden utanır oldum, ama gerçekten akşamları daha bi kötü oluyorum sanki. yoksa olmuyor muyum? :)))

Cnm doktor banada kalsiyum D3 vitamini verdi ama suda eritilenlerden,gebelik kategorisi A ,bunun yanında decavit,kan ilacı,birde B12 vitamini iğnesini oluyorum,iyiki vitaminden konu açtın,iğneyi unutmuşum senin yazını okuyunca aklıma geldi,1 kutu bitirdim,1 kutu daha alıncak iğne,neyseki yarın 2 li test sonucum çıkcak o zaman alırım iğnemide...

haha :):) güldüm bunu okuyunca

samimi olayım ozaman yemek yiyoruz ya Allahım bana bi ağırlık çöküyor anlatamam uykum gelir gibi akşama kadar bişi yok bende hemen ay tansiyonum düştü bi uzanıveriyim suraya diyorum :):) tabi gerisi prenses muamelesi:)

samimiyetle cvb veriyorum:) benim hamileliğim çok şükür rahat geçiyor,bulantılarda çok çok az oldu,1 1,5 hafta kadar sonra geçti,akşamlarıda aynı oluyorum ben

Son düzenleme:

canım, bence de git annenin yanına. zaten kaynanan nisanda gidiyorsa beklemez seni hadi bekledi diyelim çok çok nisan mayısı bellki bekler. o da bir dünya laf eder. ben baktım vb şeyler işte.
ama analar öylemi ahhh ah. benim anam çok yaşlı kendine yapamıyoki bana da yapsın. bir de benim anam da memlekette. oda bir aya kadar gelir ama mart nisan gibi gider.

Canım kimi gebe akşamları daha fena oluyor..Bende de durum aynı, 3 aydır hep aksamları daha kotuyum. Bulantılar varken, bulantı ve kusmalarım aksam agırlasıyordu. Şimdi mide yanması ve şişkinlik var, aksamları oluyor gene. Benim eşim iş için 1 haftadır yurt dısında, ben gene akşamları sürünüyorum. Demek ki naz değilmiş diyorum kendi kendime :)))

senin aldığın kalsiyum d3 vitaminin markası ve dozu nedir, zahmet olmazsa bi bakıp yazar mısın. benimki de suda eriyenden, aynı etken madde olup birinin a birinin c kategorisinde olması ilginç değil mi?

evet aynı durum biz de de var dün gündüz eşimle konuştuk sesim iyidi kendimde iyidim
akşam o beni iş çıkışı metro durağından alıyor
akşam üstü midem yanmaya ve bulanmaya başladı, akşam da arabaya bindim eşim aynen şunu söyledi "beni görünce oluyo galiba bulantıların" dedi
ama bence onunla alakası yok akşama kadar işyerinde oturuyorum oturmaktan mı acaba diye düşünüyom
ya birde hamile kaldıgımdan beri tek isteğim işten eve gidip uyumak dinlenmek kendimi halsiz hissediyorum
eşim de ona ilgi gösteremediğimden biraz üzgün hernekadar bana bişi demese de ben anlıyorum

Benim gebelik öncesinden böyle bi sorunum vardı yaşıma göre uygun değil ama düşük bi seviyede omurilik üst kısımda güçsüzlük vardı,erime olarak geçmiyor.Hatta çok doktor senelik ölçümlerimde dalga gecer gibi konuşuyorlardı bu yaşta fln diye ama dosyalara bakınca susuyorlardı.Kalsiyum ilaçlarını hiç sevmiyorum ve içmiyordum ama şimdi durum önemli olunca doktoruma söylediğimde Cals-D 3 diye bi ilaç verdi bana da hatta burada yazmıştım.prospektüsünde gebelik kategorisi B ve embriyo düşürücü etkisi olduğu fln yazıyordu kullanmamıştım,doktora bu şekilde söyledim bi zararı yok dedi ama kullanamıyorum hala.Benimde belimde ağrı çok uzun süre oturunca batıyor.Adet görmediğimize ve ilk haftalarda bebeğin gelişimine bağladım :) ilaç yerine yediğim içtiğimle desteklemeye çalışıyorum.

Eşim gelince değişiklik olmuyor ama gaz sancısı gece bastırıyor o yüzden biraz sıkıntılı oluyorum.O da benimle uyumuyor,şöyle yapalım yürüyeyim diye ikna etmeye çalışıyor,hoşuma gidiyor :)

benim takvim bilgilerim yanlış ne yazık ki çocuğum yok son adet tarihim 10 ağustos zahmet olmazsa değiştirebilirmisiniz? teşekkür ederim şimdiden

:))) buna cok güldüm al benden de o kadar :) bu bebekler babalarini sevmiyo mu ne :)

senin aldığın kalsiyum d3 vitaminin markası ve dozu nedir, zahmet olmazsa bi bakıp yazar mısın. benimki de suda eriyenden, aynı etken madde olup birinin a birinin c kategorisinde olması ilginç değil mi?

Benim ki de B kategorisinde :/ Cals-D3 efervesan tablet 1000 MG Kalsiyum
+880 IU D3 Vitamini yazıyor.

Son düzenleme:
selam arkadaşlar nasılsınız bakalım, ben 4 gündür folik asit kullanmıyorum biraz yoğukduk evde tamirat işleri falan... unutuverdim sizce bir sıkıntı olur mu sinir sistemi çoktan gelişti diye tahmin ediyorum ama:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…