2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

bugün yine baktım 400 gram daha almışım. günde 2,5 lt su tüketiyorum ondan mı acaba. çünkü bukadarı da fazla artık.

az bir şey yiyorum düzenli yiyorum ama kilo alıyorum. tatlı yok çikolata yok.kepek ekmek yiyorum dilim dilim. ama yine de günde 400 gram bu hiç adil değil ya. moralim çok bozuk ve çok korkuyorum. sanırım bi diyetisyene gideceğim

günaydın kızlar,
hepimize bebişlerle güzel ve sağlıklı bir gün diliyorum
ben de hamileliğin başından itibaren 3 kilo aldım, ama bu 3 kiloyu son bir ayda aldım ekmeği kesmemi söyledi doktorum, bakalım bundan sonra ne kadar şişicez:44:

Hic sorma ya bende ole acayip acikiyorum surekli yiyorum valla bu gidisle kapilardan sigamicam :)))

:))) bizim eşler kapıları değiştirir o zaman şaka bi yana cnm ben 1 kilo aldım bazen 2 oluyo :) zaten zayıfım 50 kiloydum,kilo al kilo al diyenleri göresim var şimdi

canım, benimde 12. hafta diye gittim, 11. hafta dedi ve ikli test için 15 gün sonrasına çağırdı.
ben ayın 9 unda gideceğim bakalım. hepimiz gzl sonnuçlar alırız inşallah

uff ben su hiç içemiyorum ya ilaçda kullanmasam su içmiycem yani o şekilde,ramazanda millet susuzluktan yakınıyodu,ben o zaman bile içmiyodum,varmı bunun çaresi

merhaba cnm, mide bulantılarından dolayı zaten yiyebildiğimiz şey ekmek, onuda kesersek napcazz biz((

arkadaşlar, çoğunluk uykuya düşkünlükten bahsediyor. bende uykusuz geçen gecelerden şikayetciyim.
gece 3 te bir uyanıyorum 5,6 gibi anca uykuya dalıp 7 de kalkıyorum işe geliyorum. ne olcak böle

bir de şöyle bişey duydunuz mu, gebeliğin 4. ayına kadar toplam 9 tane ayva yemek çok iyiymiş, bebek hem güzel oluyomuş hemde başka artıları da varmış (hatırlamıyorum) geçen yılın mayıs anneleri topiğinde okudum.
mide bulantılarına da iyi geliyor, karnı tok tutuyormuş.
Bilginize...

uff ben su hiç içemiyorum ya ilaçda kullanmasam su içmiycem yani o şekilde,ramazanda millet susuzluktan yakınıyodu,ben o zaman bile içmiyodum,varmı bunun çaresi

sürahinin içine biraz limon sıksan belki içebilirsin.ben hamilelikten önce sürahiye tarcin cubugu ve limon atardım.

merhaba cnm, mide bulantılarından dolayı zaten yiyebildiğimiz şey ekmek, onuda kesersek napcazz biz((

aynen canım, ben de hep karbonhidrat ağırlıklı yiyebiliyorum, mideyi bastırıyor. yuvarlanıcaz galiba bir kaç ay sonra. sağlıklı bebekler olsun da napalım.

Canım, üzme kendini. bebişlere bişey olmuyor. ben de su içemiyorum. Dr a su içemiyorum süt ve süt ürünleri yiyemiyorum dedim, yumurta yiyemiyorum vs.. yumurtayı sevmiyorum, diğerlerini yiyince çıkarıyorum.
Dr da diyoki, su içme ne olur ki, kuru gıda ile beslenmen lazım, süt içinde diyo ki peynir yiyosundur, dedim sadece sabahları kaşarlı tost yiyom. yeter sana diyor. önce çok şaşırdım, tuhafıma gitti.
ama sonra düşününce DR a hak verdim. su içsemde çıkarıyorum anca midemi bulandırıyo diğerleri de öyle, yesemde çıkıyor.

Zaten bebekler ihtiyacı olan şeyleri bizim depolardan çekiyor yani vitaminsiz falan kalmıyolar.
ammaaa doğumdan sonra olan bize olcak, depolar boşaldıkça güçsüz düşcez.
kendi adıma şu mide bulantılarım geçsin kendime bir yeme içme düzeni oluşturacağım. en azından azar azar da olsa herşeyden yiyip içeceğim.

:))) bizim eşler kapıları değiştirir o zaman şaka bi yana cnm ben 1 kilo aldım bazen 2 oluyo :) zaten zayıfım 50 kiloydum,kilo al kilo al diyenleri göresim var şimdi

valla aynen cnm bende 58 kıloyla basladım ama benım boyda var 1 .71 masallah :) sımdıde 59 oldum bole gıtmesı ıyı valla :)valla esımde hep sıkayet ederdı yemıyosun yemıyosun dıye sımdıde onume gecemıyo valla

Slm arkadaşlar..

Okuduğum kadarı ile herşey yavaş yavaş düzeliyor,bulantılar iştahlar v.s.maşallah bize..

Ben daha iyiyim,gribim geçmedi daha inanılcak gibi değil 1 aydır ,belkide öksürmekten düşük tehlikesi oldu bende neyse atlattım.Yarın 11.haftamız bitiyor,ikili test yapılcak,erkekse bizimde belli olur sanırım..

Bu arada anlattım mı bilmiyorum,oğlum rüyasında kız kardeşi olduğu gördü,bende ondan sonra gördüm.Kızım olmuştu çok da güzeldi,kimseye yüzünü göstermiyordu sadece ben görmüştüm,omzuma yüzünü yaslıyor ve sımsıkı sarılıyor..:)))

Bende 2 kilo aldım,ama yattığım için aldım sanırım.İşe başladım dengelerim sanırım,gözle görülür bişey yok,karnım çıktı çok az ,kıyafetlerimi giyebiliyorum kotlarımı v.s...işyerinde dalga geçiyorlar beni bizimi yiyorsun sen ,nasıl hamilesin diye :)))

Meyve çok güzel yiyorum,ayva hergün yemeye başladım..Tavuk yemiyorum,çok sevdiğim balığı yiyemiyorum ama ızgarada olsa denemeye çalışıcam,süt içemiyorum ama yoğurt peynir çok güzel yiyorum.Salata,yeşillik ,yumurta,ceviz ,badem ,fıstık,kuru üzüm,kayısı en çok yediklerim..Ekmeği biraz kesmem lazım,en azından akşamları yemesem iyi olucak..Dr.izin verirse yürümeye tekrar başlıcam yoksa şişicem :))

Dişlerim ağrımaya başladı,dün dr. a gittim,kendi dr.um izin verirse 4.ayım bittikten sonra ufak tefek çürüklerim var onları yapabiliriz dedi.Hamilelikte en ufak çürük bile ağrı yapıyor..((

Bunlar dışında,cildim çok kurumaya başladı,yüzümde sivilcelenmeler devam ediyor,Ben çatlak kremi kullanmıyorum,aloveralı bebe yağını tüm vucuduma sürüyorum,kurumayıda engelldi,pul dökülüyordu.Saçlarım çok uzuyor kestirmem lazım sıkıldım ...

Kısaca tüm dengem bozuldu benim son 1 aydır,ama bu süreç geçicek,o yüzden sızlanmıyorum....

Hepiniz iyi olsun,sağlıklı olsun,sağlıklı evlatlanız olsun..Allah hepimizin yardımcı olsun :)))

merak ettim seni cnm..mide bulantıları devam mı hala? nasılsın?

canım, mide bulantılarım devam ediyor, ama afedersin kusmalarım biraz azaldı. en azından hergün çıkarmıyorum.
2 gün ara veriyor, 1 gün kötü. bunada şükür.

benim sorunum yemek yapamamak, eskiden evden işe gider yemek yapardım mutlaka, şimdi hafta içini bırakın, hafta sonu tüm gün evde olduğum halde yemek yapmak istemiyor canım.
birazda kaynanamın yemeklerinden dolayı tiksinti geldi galiba. bir yemek yapıyor, 4 gün 5 gün önümüze koyuyo, soğanlar içinde kocaman kocaman doğranmış vs vs..
tamam bende evimde dünden kalan yemeyi yiyorum amma 4 5 günde olmazki, dün dayanamadım söyledim ben bayat yemek yiyemiyorum diye.
hafta sonuda zaten gezmelere gidiyo yemek yapmıyo, bayram tatilinde evde 3 gün aç kaldım.
Allah'ın izni ile bu günlerde geçecek.

Hanımlar selam herkese

dün doktor kontrolüm vardı ve herşey yolunda çok şükür. miniğimin kıpır kıpır olduğunu gördük. doktor daha erken ama erkek gibi gözüküyo dedi. ense kalınlığı falan çok normal çıktı. tarama testi istemedi zaten istese de yaptırmıycaktım ben. Allah korusun bebekte bi sıkıntı da olsa ben onu dünyaya getircem,onun için test yapmadık. ense kalınlığı da 1.44 mm çıktı.

çok sevindim kızlar. darısı sizlerin başına inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…