Canım günlük kilo değişimleri oluyor korkma bence insanın birgünü birgününe uymuyor mesela benim de birgün 61 çıkıyorum ertesi gün hiç bişey yapmasam da tekrar 60 a iniyorum sanırım tuz tüketimi vs ile ilgili birşey
Hic sorma ya bende ole acayip acikiyorum surekli yiyorum valla bu gidisle kapilardan sigamicam :)))
Günaydın kızlar. Benim bebeğim SAT'a göre 12 haftalık ama en son kontrole girmemde bir hafta geriden gidiyordu. Yani doktora göre şimdi 11 haftalık. Hafta sonu kontrolüm var ama ikili test yapılır mı acaba gitmişken? Kaçıncı haftada yapılıyor biliyor musunuz?
bugün yine baktım 400 gram daha almışım. günde 2,5 lt su tüketiyorum ondan mı acaba. çünkü bukadarı da fazla artık.
az bir şey yiyorum düzenli yiyorum ama kilo alıyorum. tatlı yok çikolata yok.kepek ekmek yiyorum dilim dilim. ama yine de günde 400 gram bu hiç adil değil ya. moralim çok bozuk ve çok korkuyorum. sanırım bi diyetisyene gideceğim
günaydın kızlar,
hepimize bebişlerle güzel ve sağlıklı bir gün diliyorum
ben de hamileliğin başından itibaren 3 kilo aldım, ama bu 3 kiloyu son bir ayda aldımekmeği kesmemi söyledi doktorum, bakalım bundan sonra ne kadar şişicez:44:
uff ben su hiç içemiyorum ya ilaçda kullanmasam su içmiycem yani o şekilde,ramazanda millet susuzluktan yakınıyodu,ben o zaman bile içmiyodum,varmı bunun çaresi
merhaba cnm, mide bulantılarından dolayı zaten yiyebildiğimiz şey ekmek, onuda kesersek napcazz biz((
merhaba cnm, mide bulantılarından dolayı zaten yiyebildiğimiz şey ekmek, onuda kesersek napcazz biz((
uff ben su hiç içemiyorum ya ilaçda kullanmasam su içmiycem yani o şekilde,ramazanda millet susuzluktan yakınıyodu,ben o zaman bile içmiyodum,varmı bunun çaresi
Ben normaldede cok çabuk kilo alabilen ve verebilen yapiya sahip olduğum içinde olabilir.Ne mutlu size ozaman :)valla cnm bende cok yıyorum ya ama daha 1 kılo aldım o yuzden mutluyum valla :)
:))) bizim eşler kapıları değiştirir o zamanşaka bi yana cnm ben 1 kilo aldım bazen 2 oluyo :) zaten zayıfım 50 kiloydum,kilo al kilo al diyenleri göresim var şimdi
merak ettim seni cnm..mide bulantıları devam mı hala? nasılsın?
çok teşekkür ederim araştıracağım.Tabi ki nisantasinda istanbul dogum akademisinde dr. Hakan Coker diyecegim. Web sitesinde yazilarini da okumani siddetle tavsiye ederim.
sürahinin içine biraz limon sıksan belki içebilirsin.ben hamilelikten önce sürahiye tarcin cubugu ve limon atardım.
canım yanına yarım litrlik şişelerle su al onları bitirmeye çalış. günlük 5 tanesi 2,5 lt oluyoruff ben su hiç içemiyorum ya ilaçda kullanmasam su içmiycem yani o şekilde,ramazanda millet susuzluktan yakınıyodu,ben o zaman bile içmiyodum,varmı bunun çaresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?