evet aynı durum biz de de var dün gündüz eşimle konuştuk sesim iyidi kendimde iyidim
akşam o beni iş çıkışı metro durağından alıyor
akşam üstü midem yanmaya ve bulanmaya başladı, akşam da arabaya bindim eşim aynen şunu söyledi "beni görünce oluyo galiba bulantıların" dedi
ama bence onunla alakası yok akşama kadar işyerinde oturuyorum oturmaktan mı acaba diye düşünüyom
ya birde hamile kaldıgımdan beri tek isteğim işten eve gidip uyumak dinlenmek kendimi halsiz hissediyorum
eşim de ona ilgi gösteremediğimden biraz üzgün hernekadar bana bişi demese de ben anlıyorum
canım, yazını okuyunca bir an ben yazmışım gibi hissettim.
aynen eşim metro durağından alıyor beni ve harap bitik...tek isteğim eve gidip yatıp dinlenmek......
aynen eşim metro durağından alıyor beni ve harap bitik...tek isteğim eve gidip yatıp dinlenmek......[/QUOTE
Bende bende:))aynen benide esim metro duraginda harap halde aliyor eve gidiyorum kizi doyuruyorum hooop yatagabkiz biraz babasiylanoynuyor sonra uyutupbtekrar yataga gozUm yatakta inanin
senin aldığın kalsiyum d3 vitaminin markası ve dozu nedir, zahmet olmazsa bi bakıp yazar mısın. benimki de suda eriyenden, aynı etken madde olup birinin a birinin c kategorisinde olması ilginç değil mi?
aynen eşim metro durağından alıyor beni ve harap bitik...tek isteğim eve gidip yatıp dinlenmek......[/QUOTE
Bende bende:))aynen benide esim metro duraginda harap halde aliyor eve gidiyorum kizi doyuruyorum hooop yatagabkiz biraz babasiylanoynuyor sonra uyutupbtekrar yataga gozUm yatakta inanin
anaam ben başka çocuk yokken zor bela günlerimi geçiriyom. çocuğu olupta hamile olanlara imrenerek bakıyorum helal olsun valla.
bir şey daha sormak istiyorum hepinize, ama samimiyetle cevap vermenizi rica ediyorum :))
akşama kadar gayet sakin, normal, sorunsuz bir gün geçirmiş olmanıza rağmen akşam olunca eşinizle bir araya gelince o bulantılar, halsizlikler artıyor mu?
ben normalde hiç işve naz insanı değilimdir ama artık kendimden utanır oldum, ama gerçekten akşamları daha bi kötü oluyorum sanki. yoksa olmuyor muyum? :)))
anaam ben başka çocuk yokken zor bela günlerimi geçiriyom. çocuğu olupta hamile olanlara imrenerek bakıyorum helal olsun valla.
gerçekten zor halsizlik yorgunluk beni çok etkiliyor
ben eşimi görünce daha duygusal oluyorum ve ağlayasım geliyo, bende gekten geceri bulantı oluyo daha çok ama eşim pek oralı değil gibi duruyo benim elimden bişey gelmez değip kenara çekilenlerden hele geçen pazar günü nefes aldıkça miğdem batıyodu san ki oda beni evde bırak işe gitti ben erken gel dedim beni böyle birakma yanlız ben ne yapabilirim ki dedi ve gitti bazen gerçekten bu tavırları çok ağır geliyo bana
Allah dağına göre kar veriyor canım, öyle yada böyle geçiyor günler....
kızlar bana bir akıl verin ne yapcagımı şaşırdım,kaynanam nisan ayında sivasa gidiyor,bu aylarda geliyor burdaki evine,benim doğumda Allah izin verirse nisan sonu mayıs başı görünüyor,biz avrupa yakasındayız,annem anadolu yakasında,doktor seçicem kaynanama söylüyoruz bak bu zamanlara geliyor doğum sen burda olcakmısın yanımda,burda olcaksan bu taraftan doktor seçelim diyoruz,bakarız diyor,net birşey demiyor,son zamanlardada tek kalamam,kuzenim karşı apartmanda ama oda fazla evde durmuyor,doğum zamanında tek kalmaktan korkuyorum,annemlerin ordan doktor seçsem son 15 gün kala annemde kalcam,en azından yanımda annem olur,40 günde bakar bana annem,o zamanda bi dünya laf eder kaynanam,napcam ben
selam kızlar dün bütün gün kusma bulantı canımdan bezdim valla. bugün kaynanamın zoruyla yedimde kendime geldim.oğlumuda aldı dışarda gezdiriyor, yokken size bakayım dedim.
flik asit bitti kızlar 12. haftadan sonra kullanmaya gerek yok heralde. evde folbiol var 1 kutu onu kullansammı sizce.
demir ilacına başlayan varmı?
ben sadece elevit kullanıyorum.
ben eşimi görünce daha duygusal oluyorum ve ağlayasım geliyo, bende gekten geceri bulantı oluyo daha çok ama eşim pek oralı değil gibi duruyo benim elimden bişey gelmez değip kenara çekilenlerden hele geçen pazar günü nefes aldıkça miğdem batıyodu san ki oda beni evde bırak işe gitti ben erken gel dedim beni böyle birakma yanlız ben ne yapabilirim ki dedi ve gitti bazen gerçekten bu tavırları çok ağır geliyo bana
kimseden kimseye fayda yok canım.
benim eşimde yola gitti 3 gün yok. oğlum çok şımarık ve inattçı, bulantılarım hak getire, sabırla 4. ayın gelmesini bekiyorum.
Aslında eşinde haklı elinden bişey gelmez ama senide tatmin etmeli.
ahhh ah. (bugün ah çekme günüm)
benim kocada sanki işleri iyice açıldı, pazar mazar dinlemiyo fulll çalışıyo. pazar günü saat 22:30 da geldi,
insan ilgi şevkat istiyo. anlayış istiyo. tamam işlerinin olması iyi bişey ama bende yardım bekliyorum ondan, işe yolum uzun, hem metro hem otobüs veya minübüs iki araçla gidip gelebiliyorum. arabamız var Allah'a şükür, ondan bekliyorumki beni sabah akşam işe bırakıp alsın ama nerdeeee, adam çalışmaktan alamıyor bile. ben ise o alamadığında tam 2 saate yakın yolda harap oluyorum((
bugün çok dertliyim (Allah kötüsünü vermesin)
benim kullandığım calci-net D3 ve prospektüsünde aynen şu yazıyorBenim ki de B kategorisinde :/ Cals-D3 efervesan tablet 1000 MG Kalsiyum
+880 IU D3 Vitamini yazıyor.
benim kullandığım calci-net D3 ve prospektüsünde aynen şu yazıyor
Gebelik kategorisi: C.
Calci-Net D3 Efervesan Tablet gebelik döneminde ve emziren annelerde ancak doktor uygun görmüşse kullanılabilir. Hamilelerdekl uzun süreli hiperkalsemlye, çocukta bazen fiziksel ve zihinsel gelişmede gecikme, supravalvüler aort stenozu ve retinopati eşlik edebildiğinden; günlük doz uygulamasında kalsiyum için 1500 mg, D3 vitamini için 600 IU düzeyi geçilmemeli, gebelik döneminde kolekalsiferol dozunun aşılmasından kaçınılmalıdır. Kalsiyum anne sütüne geçer. D3 vitamini de anne sütüne geçer. Bu durum emziren annelerde değerlendirilmelidir. Ancak önemli bir etki beklenmez.
bu durumda sizin kullandığınız doz da belirtilenin üstünde görünüyor, kaldı ki hepimiz bunun dışında vitamin mineral takviyesi de alıyoruz, yiyeceklerle de alıyoruz, yani toplamda belirtilen dozun bi hayli üstünde kalıyoruz, kafam karıştı.
Bizde ilklere hamileyken öyle diyorduk :))) Yaşayınca kolay oluyor ama ,hele ki büyüklerse daha kolay oluyor,yardımcı oluyorlar,benim oğlum maşallah diyim kahvaltı hazırlar,yumurta yapar,çayımı doldurur,yastığımı koyar..:))) Allah ondan çok çok razı olsun..
Bende şimdi bebek olunca iki çocukla nasıl temizlik yemek v.s. yapıcam,nasıl gezicem :)) onları düşünür oldum,hayatım biticek gibi oluyor ....
canım bu ilaç ne için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?