2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

sabahları uyanamıyorum,şuan kahvaltı yapıyorum ama içimde hiç rahat etmiyo,her akşam sabah erkenden kahvaltımı yapcam diyorum ama yok kalkamıyorum öğle yemegini hep es geçiyorum böyle,akşamda ye ye doymuyorum,kendimi alıştırmam lazım sabah erken kalkmaya..

canım yanına yarım litrlik şişelerle su al onları bitirmeye çalış. günlük 5 tanesi 2,5 lt oluyor

şimdi onu deniyorum cnm,bardaktan hiç içemiyorum,pet şişe olunca yanımda yine ara ara içiyorum 1 litre içsem yine iyi benim için..

Kızlar farkettinizmi bilmiyorum ama maşallah mayıs anneleri listesi ne kadar uzunmuş,diğer aylara bakıyorum bizim liste gibi olanı yok,ne bereketli aymış,herkes mayısımı beklemiş napmış

gözün aydın cnm,bu doktorların cinsiyet tahminleri beni öldürüyo,kimisi 11. haftada sölüyor cinsiyeti,kimiside 14. haftada erken diyor deliriyorum,erkekler zaten çabuk belli ediyormuş,nasıl söleyemiyorlar anlamıyorum,hiç bizi anlamıyorlar,kuzenim oğluna hamileyken 2.5 aylıkken erkek dediler,10. haftasında bile cinsiyet ögrenenleri biliyorum,bizimi buluyor bu doktorlar ya

Doktor konusunda endişelerim var kimseye güvenemiyorım:/ szdede var mı

bende aynı durumdayım. arkadaş olduğum 5 tane kadın doğum doktoru var fakat onlarla kişisel ilişkim olduğu için ve birine gitsem diğerini kırılacak diye düşündüğüm için farklı bir hastanede farklı bir doktora başladım. hakkında bir çok olumlu şey okumuş olmama, kadının çok yetkin bir doktor olduğuna inanmama rağmen bir türlü kendimi rahat hissedemedim. ikili test vaktim geldi, sormak istediğim şeyler var fakat ben doktora kesinlikle gitmek istemiyorum. eşim her gün ısrar ediyor ama bir gün bir gün geciktiriyorum sürekli. sanki yazılan kötü şeylerin hepsi benim başıma gelecekmiş, en kötü ihtimalle ben karşılaşacakmışım gibi geliyor. bir sürü doktor araştırdım, yok, hiçbirini gözüm tutmuyor. hiçbiri bana güven vermiyor. burada yazan arkadaşlar devamlı doktora gidip bebeklerini görmek istediklerini falan yazıyorlar, bendeki durum tam tersi, doktor görmek istemiyorum. daha doğrusu kadın doğumcu görmek istemiyorum, diğerleriyle bir derdim yok. imkanı olsa evde kendi başıma doğurucam nerdeyse o kadar irrite oldum gidip beklemekten, karnı burnunda mutsuz, enerjisi tükenmiş insanlar görmekten, öyle bir yer olsun ki doktordan başka kimseyi görmeyeyim, gider gitmez muayenemi olup çıkayım istiyorum.

kızlar ara ara rahimde sancım var bazen batma da oluyor adet zamanında olduğu gibi çok az daha yanmaya benzer her gün değil ama.
sizlerde de var mı yoksa abooo diyerek endişelenmeye başlayayım mı :26:

var canım merak etme:) büyüyor bebişin kendine yer açıyo annesi

kızlar benim bugün feci bel ağrım var, belimin kavsinin altına doğru sanki kalça kemiklerim de ağrıyor sabahtan beri devam ediyor, doktor sıkıntım var malum, doktorumu bıraktım yenisine de henüz başlayamadım, o yüzden arayıp soramıyorum, hiç bu durumu yaşayan var mı? endişelenmeye başladım. işyerinde olduğum için yatamıyorum da.

bu kaynanalar niye böyle ya,benim kaynanamda teyzem olur kendileri:) şuan sivasta ama gelicek 1 aya kalmaz gelirler,Allahdan kendi evleri var ama aynı apartmandayız,seninki yine yemek yapıyormuş,benim kaynana gezme delisi,akşama kadar gezer gezer,tam yemek saati gelir benim kapıma dayanır,yine öyle yaparsa yandım vallahi

şimdi onu deniyorum cnm,bardaktan hiç içemiyorum,pet şişe olunca yanımda yine ara ara içiyorum 1 litre içsem yine iyi benim için..

Canım, ben de suyun içine elma ya da ayva koyuyorum sertliği kırılmış gibi oluyor sanki yumuşak gibi geliyor tavsiye ederim hangi meyveden seviyorsan içine biraz koyarak içebilirsin :)

Erkek olan bebeklerin cinsiyetini daha erken söylüyorlarmış çünkü erkek bebeklerin oluşumları daha hızlı oluyormuş demişti doktorum bana, hareketlenmeleri bile daha erken başlıyormuş. Benim hiç çocuğum, karnımdaki bebek de da tüp bebekle oldu o yüzde hayırlısını diliyorum :)

Canım ben de meyve olayını abarttım hatta neredeyse yemek yerine bile meyve yemeye başlayacağım, bir gün elmaya takıyorum 1 kilo elma yiyorum bir gün ayva krizim tutuyor 1 kilo ayva yiyorum, armut, muz, mandalina derken sırayla gidiyorum böyle. Umarım bir zararı yoktur zaten doğru düzgün yemek yiyemiyorum en azından böyle geçiştiriyorum biraz :)

kalsiyum alıyor bbeğin artık senden bu yüzden kasılmalarda oluyor .bende yasıyorum

bende aynı sekildeyim yağmur eşim 5 te geliyor ozaman yiyoruz ama arada meyva ve kuru yemiş var erken kahvaltı yapamıyorum.

kızlar benim midem bulanmaya basladı sulu salçalı yemek yiyemiyorum yoktu böyle sorunum heralde 3 ay sonunda baslıyacak benim bulantılar kızlar kilonuzu dengeleme için sabah ve akşam süt içmenizi öneriyorum.ben gün içinde yiyorum ama sabah kalktığımda halen aynı oluyor kilom

hoppala, hamile halinle gelipte senden yemek sorması çok fazla ama. ben iyice tripe girdim kaynanayla.
geçen hafta sonu bizimki de gezmeden gelmiş, diyoki; naber, ne yaptın yemek?
dedim dalga mı geçiyon ben yemek yapamıyorum tiksiniyorum bilmiyormusun?
Allah'ım ya yapmış olsam utanmadan gelip yiycek bide.

off ben iyice psikopata bağladım. ama elimde değil na'pim...

kızlar bana bir akıl verin ne yapcagımı şaşırdım,kaynanam nisan ayında sivasa gidiyor,bu aylarda geliyor burdaki evine,benim doğumda Allah izin verirse nisan sonu mayıs başı görünüyor,biz avrupa yakasındayız,annem anadolu yakasında,doktor seçicem kaynanama söylüyoruz bak bu zamanlara geliyor doğum sen burda olcakmısın yanımda,burda olcaksan bu taraftan doktor seçelim diyoruz,bakarız diyor,net birşey demiyor,son zamanlardada tek kalamam,kuzenim karşı apartmanda ama oda fazla evde durmuyor,doğum zamanında tek kalmaktan korkuyorum,annemlerin ordan doktor seçsem son 15 gün kala annemde kalcam,en azından yanımda annem olur,40 günde bakar bana annem,o zamanda bi dünya laf eder kaynanam,napcam ben

202 Tane mayıs hamişi varmış. Heyy MaşAllah. Nüfus patlaması yaşanacak. Ne bereketli ay. Anneler gününe anne olarak girmek süper olucak inşAllah.

hepsi aynı cnm,en iyisi hiç sallamıycan:) Allah razı olsun eşimden beni çok korur ailesine karşı laf söylettirmez bana,yoksa halim duman olurdu..

Bizim tüp bebek transfer zamanı kaynanam günde 3 yere misafirliğe gidiyordu, sonra da akşam gelip annemin yaptığı yemeği yiyorlardı kalkıp çay bile almıyor bulaşığa yadım etmiyordu. Sanki benim annem onların özel hizmetçisi gibi oluyordu. Bayramda da bayramlaşmaya geldiler elimden geldiği kadarıyla birşeyler hazırlamaya çalıştım, "Bizim oğlanlar ancak gelinlere bakarlar, biz Allah'a emanetiz" dedi. Soframda karşımda otururken hem de, bu halimle kalkıp yemek yaptığım için kendime acıdım ben de, kıymeti ancak yemek bitene kadar...

Doktor seçimi en önemli konu canım. Son gün doktor değiştiremezsin. Bazı doktorlar son zamanlarda hasta değişikliğinide kabul etmiyolar. Sorun yaşayabilirsin. Kararını ver. Net bişey söylemiyosa yapabileceğin bişey yok. Doktorumu değiştirmeye gidicem sonrasında kabul etmiyolar de, burda olacakmısınız bana kesin bişey söyleyin de. Yine kem küm ederse git bildiğini yap. O bişey der, bu laf eder diye düşünme.

düzenli yemek yiyorsan bence kiloya takılma çünkü vücudun su tutuyor gebelikte:) yani muhtemelen kilo oyüzden artıyordur

sheflera başı çektin bak kaynanandan,sırayla dert yancaz şimdi kaynanalardan

ben sol ayağımın üzerine bile basamıyorum okadar acıyor. kalça kemiğim çıktı sanki 3-4 gündür böyleyim. sanırım yatıp dinlenmek gerekiyor. haftaya dr kontrolum ozman soracağım neden olduğunu belki kalsiyum eksikliği falanda olablir

Bence kendini zaten annene göre hazırla.O sıkıntıda seni en iyi anlayabilecek,sana en iyi gelebilecek tek kişi annen olacaktır.Kim ne derse desin bence en azından sonradan dönüp o kadar baktık demeyecek tek kişi anne bence :)
Kayınvalidem çok iyi çok şükür çok destekçi ama o zaman annem benimle olsun isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…