2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Ooo iyi çesaret valla maşallah sana benimde on bes aylık oğlum var ama uzunca bı süre düşünmüyorum aslında evlenmeden önce hep dıyordun fazla ara vermicem diye ama suan kararım değişti

benim karın ağrım yok arada bi sancı girip çıkıyo çok kısa sürüyo. göğüslerim biraz şiş ve acıyo mide bulantısı yok çok şükür yada daha çok erken. bende gaz problemi var dün akşamdan beri sizdede oldumu aşırı şiş karnım:S yarını iple çekiyorum doktora gitcem:)

ben de aynı durumdayım canım. rapor aldım yatıyorum sürekli. bol su iç dedi doktor bana. ben de çok korkuyorum inşallah sağlıklı bir hamileleik geçiririz. kese kaç mm sende

hayırlı olsun öncelikle...ne güzel 2.bebek...
kan testindemi öğrendin acaba hamile olduğunu.benimde sat 17 ağustos.Çarşamba günü kan testinde değer 2 çıktı.yarın adet olmam gerekiyor normalde.ama hala bi umudum var kan testini erken yaptırmış olabilirmiyim diye düşünüyorum.senin değer nasıl merak ettim?

benn varım canım aynen her şey yolunda merak etme kocalarımız çok şanslılar benim ilkide böyle oldu dokuz ay 10 gün gıkım çıkmadı ne bir aşerme ne bi tiksinme yanaıyorum yanıyorum da naz yapamadığma yanıyorum ben

çok teşekkür ederim ama sanırm benm daha çok erken. bhcgm 66 çıktı dün doktorum yarın tekrar yaptrmamı istedi. nomaldir değilmi?

hayırlı olsun...
adet tarihlerimiz aynı herhalde...bişey sorcaktım.beninki 17ağustos.çarşamba kan testinde değer 2 çıktı.artması mümkün değil herhalde.bu ayda olmadı diye çok üzülüyorum.ama hala bi umut var içimde.senin sat ne zaman acaba???

aynen ben de o durumdayım ne kadar sık tuvalete gidiyorum biraz yukarı çıkınca rahatlarız diye umuyorum tabi bi de son aylarda böle oluyo boğazımdada bişey tıkanmış gibi bulantılar yoldayım diyor sanki. kendimi geçtimde oğluma nasıl yemek hazırlarım bulantım varken bilmiyorum daha önce burnuma yazma bağlıyodum yemek yaperken :) iş başa düşünce mecbur yazmayı yeniden hazırlasam iyi olacak oy oy oy

Nilam seninle belirtilerimiz genelde aynı gidiyor, hadi hayırlısı bakalım. sen bugün mü DR a gidecektin?
Yok canım haftaya cuma 20 eylülde randevum inşallah kalp atışlarını duyarız..

Ooo iyi çesaret valla maşallah sana benimde on bes aylık oğlum var ama uzunca bı süre düşünmüyorum aslında evlenmeden önce hep dıyordun fazla ara vermicem diye ama suan kararım değişti

Bakalm iyimi yaptım kötümü:))

evet benimde 17 ağustostu 25-26 günde oluyorum. dün yaptrdım perşembe 66.4 çıktı yarın 120 civarı olması lazım. oyüzden beklemek zorundayım:S inşallah vardır seninde:)

günaydın kızlar şuan o kadar küçük ve yeni öğrendim ya hamile olduğumu anlamıyorum tabii karın ağrılarım olmasa sizde de oluyor mu ağrı sızı

Offff hemi de nasıl oluyor bi bilsen 1 dakika kadar yoğun bir şekilde sürüyor sonra geçiyor ve kendimde gözlemlediğim kadarıyla haftalar günler ilerledikçe azalıyor ilk başlarda daha çok ağrım vardı sanki :)

Kızlar benim belim ağrıyo yaa öğrenmeden önce çok daha fazla ağrıyordu şimdi hafifledi.. Adetken olan bel ağrısı gibi değil ama böyle tutulmuş gibi sanki

Sizde de oluyo mu

evet benimde 17 ağustostu 25-26 günde oluyorum. dün yaptrdım perşembe 66.4 çıktı yarın 120 civarı olması lazım. oyüzden beklemek zorundayım:S inşallah vardır seninde:)

hımmm ben 28 günde bir oluyorum.çarşamba günü adetime 3 gün vardı değer 2 çıktı.olsa 15-20 çıkardı herhalde.dayamayıp erken yaptırdım.şimdide varmı acaba diyorum.sanırım yok.hayırlısı bakalım...inşallah seninde değerlerin beklenen oranda artar.hadi bakalım...

selam kızlarr:)
benim de ilk öğrendiğim hafta yani 4. hafta çok belim ağrıyordu..1-2 haftadır çok şükür şiddetli hiç ağrım yok..sadece çok çabuk yoruluyorum eskisi kadar hareketli olamıyorum.. biraz da göğüs ağrısı var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…