Merhaba bende mayıs annesi olabilirim 31 temmuzda adet oldum benim erken gelir hep bu ay 26sında adet olmam gerekiyordu ama olmadım testte yaptırmadım yarını belliyorum olmazsam pazartesi test yaptırmayı düşünüyorum. 1 yaşında kızım var eşimde bende istiyoruz beraber büyütürüz diye bakalım kısmet dua edin kızlar
Günaydın hanımlar, bende sabaha kadar ayıptır söylemesi sıkıştırdım sabah erkenden wc gittim. Midem bi tuaf oldu..
Bugun doktora gidiyorm çok heyecanlıyım, akşam 5'i iple çekiyorum :)
kızlar kalp atışlarını nezaman duydunuz? kesemiz görüldü çok şükür ama boş gebelikmi öyle mi böyle mi birçok soru işareti var kafamda.birde kese etrafında kanama varmış yatacaksın dedi.progetan verdi.böyle bir şey yaşayan duyan var mı ? çok korkuyorum
Benim ilk bebegim 16 aylik ve mayis dogumlu.
Dun ikinci kez hamile oldugumu ogrendim ve yine mayis annesi olucam insallah.
Oglum 11 agustostu simdiki 17 agustos :))))
Ama sanki hic yasamamisim gibi cok heyecanliyim.
Rabbim herkesin gönlünce versin...
kızlar hamileyim
fakat kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum
ne bir bulantı ne bir yorgunluk....
gögüslerim bile şiş değil
ters giden bişeylermi var acaba?
ama agrım sızım yok.
pazartesi kalp atısını duymaya gidecem
insallah duyarız
ama ben cok korkuyorum
benim durumumda olanlar varmı?:18::18::18::18::18::18::18::18:
kızlar facebook olanlar facede grup kuruldu gelmek ısteyenler gelsin 2014 Mayıs Anneleri
çok teşekkür ederim ama sanırm benm daha çok erken. bhcgm 66 çıktı dün doktorum yarın tekrar yaptrmamı istedi. nomaldir değilmi?
Günaydın arkadaşlar, benim bugün mide bulantılarım biraz arttı, su içiyom tuvalete koşmak zorunda kalıyom çünkü idrar torbası azcık dolsun hemen mideye baskı yapıyor. midem bulanıyor. henüz kusmadım ama hissediyorum çok yakındır.
Yok canım haftaya cuma 20 eylülde randevum inşallah kalp atışlarını duyarız..Nilam seninle belirtilerimiz genelde aynı gidiyor, hadi hayırlısı bakalım. sen bugün mü DR a gidecektin?
Ooo iyi çesaret valla maşallah sana benimde on bes aylık oğlum var ama uzunca bı süre düşünmüyorum aslında evlenmeden önce hep dıyordun fazla ara vermicem diye ama suan kararım değişti
hayırlı olsun...
adet tarihlerimiz aynı herhalde...bişey sorcaktım.beninki 17ağustos.çarşamba kan testinde değer 2 çıktı.artması mümkün değil herhalde.bu ayda olmadı diye çok üzülüyorum.ama hala bi umut var içimde.senin sat ne zaman acaba???
günaydın kızlar şuan o kadar küçük ve yeni öğrendim ya hamile olduğumu anlamıyorum tabii karın ağrılarım olmasasizde de oluyor mu ağrı sızı
evet benimde 17 ağustostu 25-26 günde oluyorum. dün yaptrdım perşembe 66.4 çıktı yarın 120 civarı olması lazım. oyüzden beklemek zorundayım:S inşallah vardır seninde:)
aramaya kapalı mı ben bulamıyorum facede
ne güzel
mimarobadayım ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?