arkadaşlar yemek yedikten yarım saat sonra kasıgımda diken gibi batmalar oluyor...çok hissediyorum bi hareketlenmelerin olduğunu....ama erken diyorlar gaz falan da değil...sizde böyle belirtiler oluyor mu?
kızlar bu aylarda bebeğin gelişimi için sodyum, potasyum ve kalsiyuma gerek varmış , bu 3 ünün hepsinin birlikte içinde olduğu muhteşem şey , maden suları ( sade soda ) ben günde bir tane içmeye başlıyorum , sizin de bilginize olsun
bu kullandığınız ilaçlar şart mı çok merak ediyorum.telaşlanıyorum, doktor bana vermedi , eksik mi kaldım. sadece folidoce kullandım onuda 12 hafta ounca bıraktım
arkadaşlar yemek yedikten yarım saat sonra kasıgımda diken gibi batmalar oluyor...çok hissediyorum bi hareketlenmelerin olduğunu....ama erken diyorlar gaz falan da değil...sizde böyle belirtiler oluyor mu?
Benim 4 hafta önceki sonuçlarımda "bol lökosit, 4-5 eritrosit, bol epitel görüldü" yazıyor. 8 saat arayla antibiyotik vermişti dr.. Kullanmadım desem kızacak, etrafımda herkes amannn sakın hamilelikte antibiyotik mi olur kullanma asla diye hücum ettikleri için..
herkese günaydın,
bugün sabah bulantım yoktu çok şükür ağrım da yok, ne oluyoruz dedim :))) alışmışım belirtilere.. Herhangi bir sorun yoktur değil mi ? :44: kanamam felan da yok çok şükür.
yoktur yoktur Allah'ın izniyle :)) Bende hiç şikayet olmadı paylaşımları okudukça korkuyordum,randevuyu tedirgin beklerken gececek hamileliğim diye düşünüp kendime geldim,miniğimin keyfini süreyim :)) Haftanda ilerliyor inşallah böyle devam edersin.
Günaydinnnnnn Hanimlar :) Bulantilari olan arkadaşlar umarım bir an önce atlatirsiniz ilk haftalar bbenimdefelaketti.Hem benim ailem , annem vs cik uzajtalardi.Oglum olduğu için mecburdum yemek yapmaya .Esimse sürekli şehir disindaydi is icin.Cok şükür atlattim.Ama sizi çok iyi anliyorum.Allah yardimciniz olsun.
Slm kızlar
Aile hekimliklerinde doppler cihazıyla bebek kalp atışı dinleniyormuş dün öğrendim. Kaç haftalıktan itibaren dinlenebiliyor bilgisi olan var mı acaba?
kızlar benim bugün feci bel ağrım var, belimin kavsinin altına doğru sanki kalça kemiklerim de ağrıyor sabahtan beri devam ediyor, doktor sıkıntım var malum, doktorumu bıraktım yenisine de henüz başlayamadım, o yüzden arayıp soramıyorum, hiç bu durumu yaşayan var mı? endişelenmeye başladım. işyerinde olduğum için yatamıyorum da.
kızlar bana bir akıl verin ne yapcagımı şaşırdım,kaynanam nisan ayında sivasa gidiyor,bu aylarda geliyor burdaki evine,benim doğumda Allah izin verirse nisan sonu mayıs başı görünüyor,biz avrupa yakasındayız,annem anadolu yakasında,doktor seçicem kaynanama söylüyoruz bak bu zamanlara geliyor doğum sen burda olcakmısın yanımda,burda olcaksan bu taraftan doktor seçelim diyoruz,bakarız diyor,net birşey demiyor,son zamanlardada tek kalamam,kuzenim karşı apartmanda ama oda fazla evde durmuyor,doğum zamanında tek kalmaktan korkuyorum,annemlerin ordan doktor seçsem son 15 gün kala annemde kalcam,en azından yanımda annem olur,40 günde bakar bana annem,o zamanda bi dünya laf eder kaynanam,napcam ben
bir şey daha sormak istiyorum hepinize, ama samimiyetle cevap vermenizi rica ediyorum :))
akşama kadar gayet sakin, normal, sorunsuz bir gün geçirmiş olmanıza rağmen akşam olunca eşinizle bir araya gelince o bulantılar, halsizlikler artıyor mu?
ben normalde hiç işve naz insanı değilimdir ama artık kendimden utanır oldum, ama gerçekten akşamları daha bi kötü oluyorum sanki. yoksa olmuyor muyum? :)))
Kizlar merhaba. Sat.a gore 11+3ken bebisimin boyutu 43 cm iken ikili test yapildi. Ense kalinligi 0.79 idi. Dopplerle de bakti dr. İyi gozukuyir dedi fakat ikili test sonucum 1:50den fazla geldi. Ense kalinligiyla birlikte kombine testte ise 1:223. Cvs onerdi dr. Baska dr.a gittim. O da ultrasona gore saglikli gorunuyor ama kesin degik dedi. Ben testi yenilemek istedim sonucta laboratuvarin cikardigi bir sonuc. Cok pismanim yaptirdigima. Ben cvs amniyosentez vs yaptirmak istemiyorum. Aldirmak istemedigimizden. Prena diye bir test varmis. Amerikaya veya almanyaya kan gonderiliyormus. 3 haftada sonuclaniyormus. 1900tlden basliyor fiyati. Ama ona ne kadar guvenilir bilmiyorum. O zaman onu yap rahatla dedi dr. Bilmiyorum ne yapacagim. 1 kiyafet bile almadim henuz bebegine ama heyecanim bitti. Sizce ne yapmaliyim.
Bulantilarim10.haftada azaldi ama bitmedi 12. haftadan sonra da bitti sayilir. Hatta oglumu hergün okula ben götürürüm arabada sol tarafimda betaz leblebi sag tarafima cikarirsam diye poşet vardi.Ama ben zaten cok çıkaran bir tip değilim .Hiç cikarmadim ama agzimdaki lokmadan tiksinip peceteye cikarip cok Afedersin ogluma caktirmadan yemeği yarida birakmisligim vardir. Simdiyse enerji patlamasi yasiyorum.Sabah erken kalktigim icin aksam 9:30 dedinmi tavuk gibi uyukluyorum :)senin işin daha zormuş. ne zaman geçti bulantıların, mide yanması var mı?
bende şimdi de mide yanması başladı
Bulantilarim10.haftada azaldi ama bitmedi 12. haftadan sonra da bitti sayilir. Hatta oglumu hergün okula ben götürürüm arabada sol tarafimda betaz leblebi sag tarafima cikarirsam diye poşet vardi.Ama ben zaten cok çıkaran bir tip değilim .Hiç cikarmadim ama agzimdaki lokmadan tiksinip peceteye cikarip cok Afedersin ogluma caktirmadan yemeği yarida birakmisligim vardir. Simdiyse enerji patlamasi yasiyorum.Sabah erken kalktigim icin aksam 9:30 dedinmi tavuk gibi uyukluyorum :)
bir şey daha sormak istiyorum hepinize, ama samimiyetle cevap vermenizi rica ediyorum :))
akşama kadar gayet sakin, normal, sorunsuz bir gün geçirmiş olmanıza rağmen akşam olunca eşinizle bir araya gelince o bulantılar, halsizlikler artıyor mu?
ben normalde hiç işve naz insanı değilimdir ama artık kendimden utanır oldum, ama gerçekten akşamları daha bi kötü oluyorum sanki. yoksa olmuyor muyum? :)))
günaydın arkadaşlar, hayırlı cumalar.
dün eşim grip aldı, çok kötüydü, gece ayrı yattı bende almayayım diye ama ne fayda çalıştığımız için ev fazla havalanmıyor zaten ev küçükte bu nedenle benimde alacağım kesin.
başım ağrıyor ve uykum varrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?