günaydın arkadaşlar, hayırlı cumalar.
dün eşim grip aldı, çok kötüydü, gece ayrı yattı bende almayayım diye ama ne fayda çalıştığımız için ev fazla havalanmıyor zaten ev küçükte bu nedenle benimde alacağım kesin.
başım ağrıyor ve uykum varrrrr
Olmazmu ben her gece film çekiyorum. Hayatimda bu kadar saçma sapan bu kadar uzun rüyaları sadece ilk hamileligimde görmüştüm. Uzun bir aradan sonra 2.filmimi cekiyorjm.Günaydın kızlar benim gibi olan varmı acaba her gece rüya görüyorum kan gördüm baklava elma makas etek hergün birini görüyorum uzun uzun rüyalar yorumlara baktım hepsi kız çocuğuna işaretmiş benim kadar rüya gören varmidir acaba
Geçer canım inşallah. Benim arkadasim hastahanelik olmusdu bulantilar yuzunden.Hatta yaninda ben kalmisdim onun yaklasik 3.5 ay sürdü. Ama gel birde ona sor tabi. Onun bile gectiyse inşallah seninde birden kesilir bulantilarin.11. haftadayim, bulantilarim hatta agirlasti dun ilk defa 3-4 kere cikarttim. Bugun iyiyim ama, bazi gunler cok agir oluyorum bazi gunler daha rahatim. Sabirsizlikla su bulantilarin gecmesini bekliyorum. Herkes bana 9. haftadan sonra rahatlarsin dedi ama 10. hafta icinde iyice artti bulantilar ve halsizlik. Umarim 12. haftada son bulur bekliyorum dort gozle:)
bu kullandığınız ilaçlar şart mı çok merak ediyorum.telaşlanıyorum, doktor bana vermedi , eksik mi kaldım. sadece folidoce kullandım onuda 12 hafta ounca bıraktım
bende çok halsiz oluyorum kızım 6,30 da kalkıyor...çok zorlanıyorum...ilk gebeliği olanlar bol bol dinlenmeye bakın bebek doğunca bugünleri çok arayacaksınız
Aynen benim eşimde hasta boğazları falan ağrıyor dünde izin alıp benle doktora geldi bugün işe gitmek zorunda kaldı. Gecede fenalaştı bende kalkıp ıhlamur kaynattım bal limon karabiber içine attım içtik öyle o ilaç falanda içti tabi ben içmiyorum. Bendede hafif boğaz ağrısı vardı sabah kahvaltıda da içtik baya iyiyiz şuan. Ne kadar uğraşırsan uğraş uzak durulmuyor maalesef oda yanına yaklaştırmadı ama olabildiğince dikkat et kendine canım. Havadan nem kapar haldeyiz zaten bu aralar bide grip falan çok zor
GÜnaydın Arkadaşlar, rüya gören arkadaşlar için ne güzel en azından güzel rüya görmüşler. Ben ilk haftalarda çok kötü kabuslar görüyordum annem de bana muska gibi birşey yaptırmış onu takıyordum, dün gece duştan çıktım "amaaaan bugün de takmasam ne olurki yeaaa" dedim. Rüyamda bebeğimi kaybetmiştim her taraf kan içindeydi, yerden kalkacak halim yoktu ve sürekli deli gibi ağlıyordum, saat 4 gibiydi o saatten beri uyuyamıyorum halen ellerim titriyor gözlerim dolu dolu. Allah'ım kimseye böyle bir korkuyu hakikatte yaşatmasın, rüyasına bile tahammül edemedim ben kızlar. Bebeklerini kaybeden arkadaşlarımı çok iyi anladım, herkese sabrını ver Rabbim.
geçenlerde ıhlamur zencefil elma kabuğu tarçın limon hepsini karıştırıp demlemiştim ama midem bulandı dahada içemem öyle şeyleri gibi geliyor.
bende akşam saat 10 gibi kalkıp kuşburnu kaynattım eşime, bende küçük bir bardak içtim ama midem bulandığı için çıkarmamak için zor durdum.
Allah'tan bugün cuma araya hafta sonu giriyor evde dinlenirim çok kötü olursamda rapor almayı düşünüyorum.
Canım o zencefilden tarçından ben hamile olmadan öncede midem bulanırdı zor içerdim :) o kadar karışık hazırlama bence limon bal kafi ben normalde de hap kullanmayan biriyim ağrı kesici bile içmezdim nane limon ve ıhlamur he birde sütlü çorba hemen iyi ederdi beni okuldayken ev arkadaşlarımda şimdi eşimde deniyorum iyi geliyor onlarada dene istersen karabiberle falan çok iyi oluyor.
Kızlar ben 3 gündür aşırı mide yanmasından şikayetciyim. Sadece aksamları oluyordu, bugun sabahtan başladı. Elimde Rennie ile geziyorum ve ayrıca 1 haftadır da tuvalete de çıkmadım...Kayısı fln hak getire, hiç bir faydası olmadı...Netcez böle? :))))
Canım benimde mide yanmam hat safhada. Mandalina yiyorum yanıyor limon yiyorum yanıyor tatlı yiyorum yanıyor iş yerindeki yemeklerde yanıyor kızartmalarda yanıyor artık çok az şeyle rahat hissediyorum. Tabiki yemekten geri kalmıyorum yanmasına karşı savaş açar gibi bende hep yakan şeyler yiyorum. Ki bu daha başlangıç. Ilerde daha çok yanacak bence. Çektiklerimiz çekeceklerimizin garantisi gibi bişey. Aman evlatlarımız sağlıklı olsunda hiç çnemli değil napalım
Günaydın kızlar benim gibi olan varmı acaba her gece rüya görüyorum kan gördüm baklava elma makas etek hergün birini görüyorum uzun uzun rüyalar yorumlara baktım hepsi kız çocuğuna işaretmiş benim kadar rüya gören varmidir acaba
Olmazmu ben her gece film çekiyorum. Hayatimda bu kadar saçma sapan bu kadar uzun rüyaları sadece ilk hamileligimde görmüştüm. Uzun bir aradan sonra 2.filmimi cekiyorjm.
GÜnaydın Arkadaşlar, rüya gören arkadaşlar için ne güzel en azından güzel rüya görmüşler. Ben ilk haftalarda çok kötü kabuslar görüyordum annem de bana muska gibi birşey yaptırmış onu takıyordum, dün gece duştan çıktım "amaaaan bugün de takmasam ne olurki yeaaa" dedim. Rüyamda bebeğimi kaybetmiştim her taraf kan içindeydi, yerden kalkacak halim yoktu ve sürekli deli gibi ağlıyordum, saat 4 gibiydi o saatten beri uyuyamıyorum halen ellerim titriyor gözlerim dolu dolu. Allah'ım kimseye böyle bir korkuyu hakikatte yaşatmasın, rüyasına bile tahammül edemedim ben kızlar. Bebeklerini kaybeden arkadaşlarımı çok iyi anladım, herkese sabrını ver Rabbim.
Kızlar ben 3 gündür aşırı mide yanmasından şikayetciyim. Sadece aksamları oluyordu, bugun sabahtan başladı. Elimde Rennie ile geziyorum ve ayrıca 1 haftadır da tuvalete de çıkmadım...Kayısı fln hak getire, hiç bir faydası olmadı...Netcez böle? :))))
tek değilmişim demekki bende her gece acayip acayipo şeyler görüyorum kimi zaman kabus lar .her gece resmen benimde film gibi rüyalarım.
canım kötü gerçektende kafana takmamaya çalış.
canım, aynen bende de başladı yanmalar. ve bende 4 gündür tuvalete çıkamıyorum. sabah aç karna kayısı yiyip peşine su için diyolar.
Rennıe nin tadı nasıl, ben önceki gebelikte gaviscon içiyordum ve iğrençti.
hazımsızlık sorunu bende de vardı hergün kuru incir yiyorum ve bol su içiyorum faydasını gördüm
pardon bu mesajı piskologanne nin mesajına cevap olarak yazmıştım alıntıyı yanlış yapmışım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?