2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

cnm limon ve mandalinayı sıkıp karıştır iç bunu ben yaptım devamlı içtim çok şükür grip başlangıç evresindeyken olmadan kurtuldum
ha bide ballı limonlu ıhlamur ve bol karabiberli şehriye çorbası içmiştim

Son düzenleme:
Olmazmu ben her gece film çekiyorum. Hayatimda bu kadar saçma sapan bu kadar uzun rüyaları sadece ilk hamileligimde görmüştüm. Uzun bir aradan sonra 2.filmimi cekiyorjm.

Geçer canım inşallah. Benim arkadasim hastahanelik olmusdu bulantilar yuzunden.Hatta yaninda ben kalmisdim onun yaklasik 3.5 ay sürdü. Ama gel birde ona sor tabi. Onun bile gectiyse inşallah seninde birden kesilir bulantilarin.

bende çok halsiz oluyorum kızım 6,30 da kalkıyor...çok zorlanıyorum...ilk gebeliği olanlar bol bol dinlenmeye bakın bebek doğunca bugünleri çok arayacaksınız

bu kullandığınız ilaçlar şart mı çok merak ediyorum.telaşlanıyorum, doktor bana vermedi , eksik mi kaldım. sadece folidoce kullandım onuda 12 hafta ounca bıraktım

en iyisini yapmışsın arkadaşım:) ben zorunluluktan kullanıyorum birisi guatr için diğeri demir eksikliğim aşırı derece onun için onlar dışında vitamin kullanmıyorum. nefret ediyorum hap içmekten

bende çok halsiz oluyorum kızım 6,30 da kalkıyor...çok zorlanıyorum...ilk gebeliği olanlar bol bol dinlenmeye bakın bebek doğunca bugünleri çok arayacaksınız

bnm ilk gebeliğim canım akşam eve gittim mi yemeği yiyip hemen uyumak istiyorum eşim biraz sızlanıyo ama genede bişi demiyo sayılır
ben de onunla ilgilenemediğim için biraz rahatısz oluyorum ama yapıcak bişiyim yok yastıga kafamı koydummu uyuyorum

GÜnaydın Arkadaşlar, rüya gören arkadaşlar için ne güzel en azından güzel rüya görmüşler. Ben ilk haftalarda çok kötü kabuslar görüyordum annem de bana muska gibi birşey yaptırmış onu takıyordum, dün gece duştan çıktım "amaaaan bugün de takmasam ne olurki yeaaa" dedim. Rüyamda bebeğimi kaybetmiştim her taraf kan içindeydi, yerden kalkacak halim yoktu ve sürekli deli gibi ağlıyordum, saat 4 gibiydi o saatten beri uyuyamıyorum halen ellerim titriyor gözlerim dolu dolu. Allah'ım kimseye böyle bir korkuyu hakikatte yaşatmasın, rüyasına bile tahammül edemedim ben kızlar. Bebeklerini kaybeden arkadaşlarımı çok iyi anladım, herkese sabrını ver Rabbim.

geçenlerde ıhlamur zencefil elma kabuğu tarçın limon hepsini karıştırıp demlemiştim ama midem bulandı dahada içemem öyle şeyleri gibi geliyor.
bende akşam saat 10 gibi kalkıp kuşburnu kaynattım eşime, bende küçük bir bardak içtim ama midem bulandığı için çıkarmamak için zor durdum.
Allah'tan bugün cuma araya hafta sonu giriyor evde dinlenirim çok kötü olursamda rapor almayı düşünüyorum.

ben ilk kızıma hamileyken uyumaya korkar olmuştum sürekli kötü rüyalar görüyordum...çok kafaya takmamak lazımmış hamilelikte sık sık görülebiliyormuş....geçen eşimde bende sakal çıktığını görmüş rüya tabirinde erkek bebeğe işaretmiş bekliyeceğiz göreceğiz

Canım o zencefilden tarçından ben hamile olmadan öncede midem bulanırdı zor içerdim :) o kadar karışık hazırlama bence limon bal kafi ben normalde de hap kullanmayan biriyim ağrı kesici bile içmezdim nane limon ve ıhlamur he birde sütlü çorba hemen iyi ederdi beni okuldayken ev arkadaşlarımda şimdi eşimde deniyorum iyi geliyor onlarada dene istersen karabiberle falan çok iyi oluyor.

Kızlar ben 3 gündür aşırı mide yanmasından şikayetciyim. Sadece aksamları oluyordu, bugun sabahtan başladı. Elimde Rennie ile geziyorum ve ayrıca 1 haftadır da tuvalete de çıkmadım...Kayısı fln hak getire, hiç bir faydası olmadı...Netcez böle? :))))

canım bende normalde kolay kolay hap kullanmazdım, mideniz bulanırmı bilmem amma biz eşimle işkembe çorbası içmeye giderdik, bol sirkeli sarımsaklı. o çok iyi gelirdi.
nane limonu da eşim sevmiyo içmiyo. bir de nane düşük yaparmı diye bende cesaret edemiyorum.

Canım benimde mide yanmam hat safhada. Mandalina yiyorum yanıyor limon yiyorum yanıyor tatlı yiyorum yanıyor iş yerindeki yemeklerde yanıyor kızartmalarda yanıyor artık çok az şeyle rahat hissediyorum. Tabiki yemekten geri kalmıyorum yanmasına karşı savaş açar gibi bende hep yakan şeyler yiyorum. Ki bu daha başlangıç. Ilerde daha çok yanacak bence. Çektiklerimiz çekeceklerimizin garantisi gibi bişey. Aman evlatlarımız sağlıklı olsunda hiç çnemli değil napalım

hazımsızlık sorunu bende de vardı hergün kuru incir yiyorum ve bol su içiyorum faydasını gördüm

pardon bu mesajı piskologanne nin mesajına cevap olarak yazmıştım alıntıyı yanlış yapmışım :)

Son düzenleme:

Olmazmu ben her gece film çekiyorum. Hayatimda bu kadar saçma sapan bu kadar uzun rüyaları sadece ilk hamileligimde görmüştüm. Uzun bir aradan sonra 2.filmimi cekiyorjm.

tek değilmişim demekki bende her gece acayip acayipo şeyler görüyorum kimi zaman kabus lar .her gece resmen benimde film gibi rüyalarım.

canım kötü gerçektende kafana takmamaya çalış.

canım, aynen bende de başladı yanmalar. ve bende 4 gündür tuvalete çıkamıyorum. sabah aç karna kayısı yiyip peşine su için diyolar.
Rennıe nin tadı nasıl, ben önceki gebelikte gaviscon içiyordum ve iğrençti.

günaydın kızlar, hayırlı cumalar hepinize.
benim bulantılar geçti gibi çok şükür,3. ay dolunca bitiyor sanırım yavaş yavaş.

tek değilmişim demekki bende her gece acayip acayipo şeyler görüyorum kimi zaman kabus lar .her gece resmen benimde film gibi rüyalarım.

canım kötü gerçektende kafana takmamaya çalış.

Oferta, nasılsın? senin iş durumun yorucu geçiyordu, var mı bir değişiklik?

Rennienin tadı kötü gelmiyor. Bir kere kocam baktı naneyle karısmıs cıkolata gibi gibi abuk bi yorum yaptıı :)))) hafif nane tadı geliyo yani... Bu ara aksamları 2 kasık içiyorum, o bile yetmeyebiliyor yalnız... Kayısıları da geceden suda bekletip sabah yiyorum ama bana mısın demiyo...karnım baya davul gibi 6 aylık diye tahmin yürüten oldu :)

Valla canımcım incir çok kalorili dediler diye denemedim valla..ama deneyeyim, teşekkür ederim...başlarım artık kalorisine.. ben de omurilik problemi var diye max 8 kilo alacaksın dedi dr, o yüzden her yediğimi sayıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…