Günaydın kızlar benim gibi olan varmı acaba her gece rüya görüyorum kan gördüm baklava elma makas etek hergün birini görüyorum uzun uzun rüyalar yorumlara baktım hepsi kız çocuğuna işaretmiş benim kadar rüya gören varmidir acaba
Olmazmu ben her gece film çekiyorum. Hayatimda bu kadar saçma sapan bu kadar uzun rüyaları sadece ilk hamileligimde görmüştüm. Uzun bir aradan sonra 2.filmimi cekiyorjm.
tek değilmişim demekki bende her gece acayip acayipo şeyler görüyorum kimi zaman kabus lar .her gece resmen benimde film gibi rüyalarım.
canım kötü gerçektende kafana takmamaya çalış.
ben ilk kızıma hamileyken uyumaya korkar olmuştum sürekli kötü rüyalar görüyordum...çok kafaya takmamak lazımmış hamilelikte sık sık görülebiliyormuş....geçen eşimde bende sakal çıktığını görmüş rüya tabirinde erkek bebeğe işaretmiş bekliyeceğiz göreceğiz
Kabızlık çeken arkadaşlara naçizane tavsiyelerim:
Kuru kayısı deneyenler, bir de kuru erik denesinler ya da erik pestilini, daha kuvvetlidir:)
ayrıca yiyebiliyorsanız ıspanak, pazı ve pırasa yemeği çok iyi gelir...mümkün olduğunca yeşil yapraklı sebzeler de yiyin...salatalarınıza bolca zeytinyağı ekleyin...sebzesiz/lifsiz kalmış olabilirsiniz
bir de yeşil elma yiyip üzerine su veya maden suyu için bu da işe yarar...
probleminiz çözülür inşallah:)
benim şimdilik bir sıkıntım yok ama ne zaman olsa çok huzursuz eder, sizi çok iyi anlıyorum o yüzden
Oferta, nasılsın? senin iş durumun yorucu geçiyordu, var mı bir değişiklik?
hamilelikte herkes rüya görürmüş. çok takılmamak lazımmış. ben de rüyamda sabaha kadar yemek yiyorum. dün gece rüyamda eşimle aşıklar gibi el ele ormanda geziyorduk. allahım o nasıl aşk kalbimin en derinlerinde bile hissediyordum. ama elimde de maydanoz peynir ekmek vardı onu yiyordum bir yandan da.saçma sapan rüyalar işte.
Rennienin tadı kötü gelmiyor. Bir kere kocam baktı naneyle karısmıs cıkolata gibi gibi abuk bi yorum yaptıı :)))) hafif nane tadı geliyo yani... Bu ara aksamları 2 kasık içiyorum, o bile yetmeyebiliyor yalnız... Kayısıları da geceden suda bekletip sabah yiyorum ama bana mısın demiyo...karnım baya davul gibi 6 aylık diye tahmin yürüten oldu :)
Teşekkür ederiz canım...Hepsini sırayla deneyeceğim :))
tek değilmişim demekki bende her gece acayip acayipo şeyler görüyorum kimi zaman kabus lar .her gece resmen benimde film gibi rüyalarım.
canım kötü gerçektende kafana takmamaya çalış.
Bencede kafaya takmamak lazım birde bizler galiba çok kafaya takıyoruz birde ben progestan kullanıyorum halen onunda etkisi var diye düşünüyorum
düşük riskin var canım? neden progestan kullanıyosun?
Ilk haftalar kirli akıntım vardı kesenin etrafında doktorum kanama var dedi düşük tehlikesi var deyip bu ilacı verdi şuan 13 haftalık oldu halen kullanıyorum haftaya kontrolüm var bakalım nediyecek
gözün aydın, darısı başımızaGünaydın arkadaşlar,
İkili testimizi bugün olduk,çok şükür herşeyi normal ..Erkeğe benziyor ama klitoriste olabilir dedi..Hiç takılmadım evlat evlattır,sağlıklı olsunda ..aklımda rüyamda hep kız vardı ama olsun,gerçi henüz belli değil ama Allahım bana hayırlısını nasip edicek,hep öyle dua ediyorum.
Balık yemediğim içim omega-3 yazdı,demir ilacı,multivitamin ve mineral kombinasyonu verdi,bebeğimin gelişimi iyi ,ama ben kilo almam lazımmış,biraz kilo al dedi..Herşey yolunda çok şükür...
çok sağolasın bacımmmm aynı duyguları yaşayan biri olarak sanada acil şifalar diliyorumCanım duygularımız aynı Allah sabır versin bizler gibi olanlara. İnşallah yapılan tetkikle doğru teşhis konulur ve sağlıklı bebeklere sahip olursun.
çok sağolasın bacımmmmBebegini kaybedenler olmuş. Cok üzüldüm. Allah sabır versin. En kısa zamanda sağlıklı bebislere kavustursun yeni den. .
bacımmmm doktorun öncesinde kürtaj için hap ilaç mı verdi neden kanaman doğal olarakmı oldu bende bebek öldüğü için direkt operasyonla aldılar ve sonrasında nerdeyse hiç kanamamm olmadı şimdi tam 1 hafta olucak geçen hafta perşembe hastanedeydimmmm uff uff allahım kimselere yaşatmasınnn...Kızlar şimdiden günaydın,
Dün 1 ped kadar kanamam oldu, kendi dr.umu beklemek istedim, sabah 8 de kürtaj olucam. Artık sizleri daha fazla üzmek istemiyorum.
2014 mayıs annelerinin 540. sayfaya kadar olan güncellemelerini yaptım. Aynı zamanda kilo takip konusunun 4. sayfasına kadar olan bilgileride güncelledim. 2014 mayıs annelerinin konu sahipliğini yapacak arkadaşımın kilo takibini de üstlenmesini rica ederim.
Hepiniz Allah'a emanet olun. Hakkınızı helal edin. Hakkım varsa sizlere helali hoş olsun.
Hoşçakalın....
evetttt bacımmm bakalım zaten devlet ancakk 3 düşükten sonra araştırmayı ön görüp gönderiyormuş ne yazıkki , ama özel hastanelerde bu şans var bakalım işte testler kürtaj muayene derken 2000 tl yi geçti inşllh gereken önemi alırız bilgileniriz ne diyimmmGeçmiş olsun canım bence araştırma yaptır için rahatlar
Geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim Allah tez zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah
incir yeee amannn duyanda ne kadar şişko sanacak seni be bacımmm, sennn yemene bak evdeki veled eritttirirBende kabızlık çekiyorum dün kuru incir aldım hala çıkabilmiş değilim kuru kayısı ve kuru erik sevmiyorum o yüzden başlarım kalorisine midem iyi olsun da kalori, kilo filan hiç düşünmüyorum zaten 5 kilo vermişim yemek yemeyi çok özlüyorum insan yemek yemektende korkarmı ben korkuyorum ve bitsin artık bu kabus dolu günler istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?