Kizlar merhaba. Sat.a gore 11+3ken bebisimin boyutu 43 cm iken ikili test yapildi. Ense kalinligi 0.79 idi. Dopplerle de bakti dr. İyi gozukuyir dedi fakat ikili test sonucum 1:50den fazla geldi. Ense kalinligiyla birlikte kombine testte ise 1:223. Cvs onerdi dr. Baska dr.a gittim. O da ultrasona gore saglikli gorunuyor ama kesin degik dedi. Ben testi yenilemek istedim sonucta laboratuvarin cikardigi bir sonuc. Cok pismanim yaptirdigima. Ben cvs amniyosentez vs yaptirmak istemiyorum. Aldirmak istemedigimizden. Prena diye bir test varmis. Amerikaya veya almanyaya kan gonderiliyormus. 3 haftada sonuclaniyormus. 1900tlden basliyor fiyati. Ama ona ne kadar guvenilir bilmiyorum. O zaman onu yap rahatla dedi dr. Bilmiyorum ne yapacagim. 1 kiyafet bile almadim henuz bebegine ama heyecanim bitti. Sizce ne yapmaliyim.
Annemi tercih ederim yerinde olsam..anne daha iyidir stres olma gitti gitmedi diye son dk bide:)kızlar bana bir akıl verin ne yapcagımı şaşırdım,kaynanam nisan ayında sivasa gidiyor,bu aylarda geliyor burdaki evine,benim doğumda Allah izin verirse nisan sonu mayıs başı görünüyor,biz avrupa yakasındayız,annem anadolu yakasında,doktor seçicem kaynanama söylüyoruz bak bu zamanlara geliyor doğum sen burda olcakmısın yanımda,burda olcaksan bu taraftan doktor seçelim diyoruz,bakarız diyor,net birşey demiyor,son zamanlardada tek kalamam,kuzenim karşı apartmanda ama oda fazla evde durmuyor,doğum zamanında tek kalmaktan korkuyorum,annemlerin ordan doktor seçsem son 15 gün kala annemde kalcam,en azından yanımda annem olur,40 günde bakar bana annem,o zamanda bi dünya laf eder kaynanam,napcam ben
Ayynen aksama dogru feleğim şaşıyo onceden tüm gun olurdu simdi akşamları aziyo zavallı kocacım napıyım napıyım diyo ama ne yapabilir kibir şey daha sormak istiyorum hepinize, ama samimiyetle cevap vermenizi rica ediyorum :))
akşama kadar gayet sakin, normal, sorunsuz bir gün geçirmiş olmanıza rağmen akşam olunca eşinizle bir araya gelince o bulantılar, halsizlikler artıyor mu?
ben normalde hiç işve naz insanı değilimdir ama artık kendimden utanır oldum, ama gerçekten akşamları daha bi kötü oluyorum sanki. yoksa olmuyor muyum? :)))
Aldırmayı düşünmüyorsan yaptırma bisi bence.. Ense kalınlığı iyiymiş bak.. Ben test yaptırmadım sadece ultrason ölçümleri yaptı doktor ense kalınlığı falan filan o kadar..sagliklidir bebegin ins hiç kafanı yorma sev konus onunla..:)Kizlar merhaba. Sat.a gore 11+3ken bebisimin boyutu 43 cm iken ikili test yapildi. Ense kalinligi 0.79 idi. Dopplerle de bakti dr. İyi gozukuyir dedi fakat ikili test sonucum 1:50den fazla geldi. Ense kalinligiyla birlikte kombine testte ise 1:223. Cvs onerdi dr. Baska dr.a gittim. O da ultrasona gore saglikli gorunuyor ama kesin degik dedi. Ben testi yenilemek istedim sonucta laboratuvarin cikardigi bir sonuc. Cok pismanim yaptirdigima. Ben cvs amniyosentez vs yaptirmak istemiyorum. Aldirmak istemedigimizden. Prena diye bir test varmis. Amerikaya veya almanyaya kan gonderiliyormus. 3 haftada sonuclaniyormus. 1900tlden basliyor fiyati. Ama ona ne kadar guvenilir bilmiyorum. O zaman onu yap rahatla dedi dr. Bilmiyorum ne yapacagim. 1 kiyafet bile almadim henuz bebegine ama heyecanim bitti. Sizce ne yapmaliyim.
Kizlar merhaba. Sat.a gore 11+3ken bebisimin boyutu 43 cm iken ikili test yapildi. Ense kalinligi 0.79 idi. Dopplerle de bakti dr. İyi gozukuyir dedi fakat ikili test sonucum 1:50den fazla geldi. Ense kalinligiyla birlikte kombine testte ise 1:223. Cvs onerdi dr. Baska dr.a gittim. O da ultrasona gore saglikli gorunuyor ama kesin degik dedi. Ben testi yenilemek istedim sonucta laboratuvarin cikardigi bir sonuc. Cok pismanim yaptirdigima. Ben cvs amniyosentez vs yaptirmak istemiyorum. Aldirmak istemedigimizden. Prena diye bir test varmis. Amerikaya veya almanyaya kan gonderiliyormus. 3 haftada sonuclaniyormus. 1900tlden basliyor fiyati. Ama ona ne kadar guvenilir bilmiyorum. O zaman onu yap rahatla dedi dr. Bilmiyorum ne yapacagim. 1 kiyafet bile almadim henuz bebegine ama heyecanim bitti. Sizce ne yapmaliyim.
kızlar bana bir akıl verin ne yapcagımı şaşırdım,kaynanam nisan ayında sivasa gidiyor,bu aylarda geliyor burdaki evine,benim doğumda Allah izin verirse nisan sonu mayıs başı görünüyor,biz avrupa yakasındayız,annem anadolu yakasında,doktor seçicem kaynanama söylüyoruz bak bu zamanlara geliyor doğum sen burda olcakmısın yanımda,burda olcaksan bu taraftan doktor seçelim diyoruz,bakarız diyor,net birşey demiyor,son zamanlardada tek kalamam,kuzenim karşı apartmanda ama oda fazla evde durmuyor,doğum zamanında tek kalmaktan korkuyorum,annemlerin ordan doktor seçsem son 15 gün kala annemde kalcam,en azından yanımda annem olur,40 günde bakar bana annem,o zamanda bi dünya laf eder kaynanam,napcam ben
ben eşimi görünce daha duygusal oluyorum ve ağlayasım geliyo, bende gekten geceri bulantı oluyo daha çok ama eşim pek oralı değil gibi duruyo benim elimden bişey gelmez değip kenara çekilenlerden hele geçen pazar günü nefes aldıkça miğdem batıyodu san ki oda beni evde bırak işe gitti ben erken gel dedim beni böyle birakma yanlız ben ne yapabilirim ki dedi ve gitti bazen gerçekten bu tavırları çok ağır geliyo bana
bugün ikili testimiz için kan verip ultrasona baktık bebeğim çok şükür yaşıyo bu konu da yaklaşık bi kaç haftadır evham yapıyodum kalbi duran arkadaşlardan etkilendim onlara da Allah tekrar nasip eder inş.
bebğim 6.3 cm nt 1.2 ense kalınlığı güzel dedi doktorherşey normalmiş baya hareket etti sırtını döndü bi ara çok güzeldi içinm rahatladı
cinsiyetini merak ediyodum ama daha öncesinde kaygı ile girdiğim için muayeneye bebeğin hareketlerini görmek bana yetti hiç sormadım doktora
artık bir sonraki muayeneye :)
annem pembe yelek örmüş belkide içine doğdu bilmiyorum ama eşimin içinede oğlan doğmuş bakalım hangisi artık hayırlısı
çok tatlı hareket etmeleri dr bıraksa yarım saat izleyebilirdim ben hapşurunca zıpladı zavallım:)
bu kullandığınız ilaçlar şart mı çok merak ediyorum.telaşlanıyorum, doktor bana vermedi , eksik mi kaldım. sadece folidoce kullandım onuda 12 hafta ounca bıraktım
annenle kaynanan kardes değil mi, teyzen ne biçim teyzeymiş öyle. annen sus desin kardeşine kızım bende kalcak desin :)
bu kullandığınız ilaçlar şart mı çok merak ediyorum.telaşlanıyorum, doktor bana vermedi , eksik mi kaldım. sadece folidoce kullandım onuda 12 hafta ounca bıraktım
kızlar en çok nelerden mideniz bulanıyor. ben tavuk yemeyi çok severdim şimdi adını duymak bile miidemi bulandırıyor. dün tavuk yaptım, kokusu geldikçe öğürdüm eşimde ayrı odalarda farklı yemekler yedik :). biber siyah zeytin soğan bunları da sevmiyorum. bu ara. balıktan da soğumak üzereyim
bende balıktan tiksindim,ıyy balık yazarken bile bi tuhaf oluyorum,halbuki çok severdim
bu konuda kimse beni geçemez .izin vermemmeşimi anlatayım kısaca: 2 doğum yaptım hamileliğim boyunca doğru düzgün ilgi alaka hak getire ... zaten ilk çocuğumda kayınvalidemgille birlikte oturuyoduk eşim istesede bişey yapamazdı ilgilenmek bağıbnda :) hani büyüklerin yanında ayıp falan neyse :2: 2.çocuğumda da evim ayrıydı ozamanda adam eve gelmek bilmiyodu birde doğumlarımın ikiside kışın olduğu için eşimim işleride kışın çok yoğun oluyodu gece 2lerde 3lerde geliyodu ...yine buraya kadar hadi tamam doğum yaptıktan sonra ( ben doğmları mı gece 3te 4te yaptım) onuniçin görüş günde 2 defa birde ertesi günü ilk görüş saatinde taburcu olmak falan yani dolu dolu 3 görüş vardı benimki sadece 2sindede 1er görüşe gelebildi ... taburcu olmam eve getirilmem kaynım ve eltimle oldu ... ama ona kızmıyorum hayatta herşey istediğimiz gibi gitmeyebiliyo...sonuçta oda bizim için çalışıyo haa bu arada Rabbim izin verirse 3. çocuğumuzu yaz ayları gibi düşünüyoruz bakalım o zaman ne olucak ...diyorum zaten sen hastaneye gelemezsen ben evde doğururum diyorum sorun yok yanii
kızlar en çok nelerden mideniz bulanıyor. ben tavuk yemeyi çok severdim şimdi adını duymak bile miidemi bulandırıyor. dün tavuk yaptım, kokusu geldikçe öğürdüm eşimde ayrı odalarda farklı yemekler yedik :). biber siyah zeytin soğan bunları da sevmiyorum. bu ara. balıktan da soğumak üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?