2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kaç gündür deli gibi limon canım istiyo sabahtan beri 2 tane limon bitirdim ikiye bölüyorum yarımı yiyorum aradan 1 saat geçince diğer yarımda kalıyo aklım kalkıp onuda yiyorum nolcak benim sonum

bende tam tersi sadece ekşi yiyorum.. üstü boll fındıklı fırın sütlaç görünce havalara uçan esra gitti akşama kadar 'turşu yok mu yeaa' diyen esra geldi. sanırım kızım olucak

Ben çok çok fazla sütlü tatlı çikolata severdim,en çok sevdiğim şey kırmızı biberdi ve türk kahvesinin hayranıydım :) Ve 3 aydır hayatımda sadece bu 3 şey yok,tiksindim :) Şimdi bende limon yiyorum ekşi seviyorum :) Çok fazla yememek gerekiyor sanırım limonu fazlası diş etleri için iyi değil diye okumuştum tam da diş etlerimiz hassasken,aklında olsun.Genelde kız derler ama ben ekşi dedikçe oğlun olacak galiba diyorlar aslı tam tersiymiş,tabi herkes farklı :) Böyle olunca daha çok merak ediyorum cinsiyetini miniğin :) Bakalım aynı mı çıkacak bizim minikler :)

işte galıba bizimki eşelrimizn yanlızlığı en azın dan ben oana bağlıyorum özelikle pazar gnleri daha yoğun oluyo onunla olmak isteyip olamamaktan kaynaklanı hafta içi bende bitürlü geçiyo da pazar onsuz çok ağır geçiyo

bende kendimi yanlız hissediyorum ve çoooook sıkıldım sürekli ağlama kırizlerindeyim

toplanıp bana gelin kızlar yine gidebileceğiniz birileri var galiba benim kimsem yok
kaçgündür ağlıyorum çok çirkinleştim gibi hissediyorum eşimin beni beğenmediğini düşünüyom aslında yok öyle bişey kardeşlerimin hepsi gurbette 1,5 yıldır kocaman bu sehirdeyim komşum bile yok oturup kalktığım
eşimde olmasa ben naparmışım bilmiyorum
çok üzgünüm çok.....

daha hamile olduğumdan haberim yokken etrafımdaki herkes ve eşim rüyasında hamile olduğumu ve erkek olacağını söylüyolardı.. hamile olduğumu öğrendikten sonra bile herkes senin oğlun olcak filan diyodu.. bende kızım olsun istiyorum acaba pskolojikmi ekşi yiyorum bilmiyorum kendimi kandırıyo olabilirim sanki ekşi yiyince erkek olucağı varsada kız olcakmış gibi hahah
ama son 1 aydır her gören kızın olcak hissediyorum diyo.. etrafımda hiç iradeli insan yok perşembe günü gidicem doktora cinsiyete bakıcaz çok heycanlıyım.. hayırlısı neyse o olsun sağlıklı olsun da :))

benim eşimde özel sektörde çalışıyo ve sadece hafta içi pazartesi izin kullanabiliyor vardiyalı çalışıyor sabah gidere 6 buçukta çıkıyor arabayla gittiği için 7 yi geçerken eve geliyor öğlen 12 de gidersede eve geç geliyor 11 de geliyor ve sabah biraz uyuyor kahvaltı yapıp çıkıyor o yüzden akşam olmak bilmiyor onsuz zaman geçmiyor sanki o iş giderken oğlumda bende başlıyoruz gitme demeye bazen ağlıyorum bile şuanda olduğu gibi bu ne duygusallık anlamadım .

Gelelim vallaha aslında benim burdan tanışıpta reel hayattada hem tlf la hem yüzyüze görüştüğüm o kadar çok arkadasım varki onlarda olmasa hi arkadasım olmazdı herhalde.
Benim şöyle bi fırsatım var annem yakın bi otobüslük ama biz genelde şöyle yapıyorum eşim işe giderken bizi bırakıyor yolunun üstü ben akşama kadar orda duruyorum yiyorum ,içiyorum annem sağolsın bize bakıyor akşamda eşim geliyo yemeğini yiyor ,çayını içiyor orda çıkıp eve geliyoruz ama bu seferde kendi evimde daha rahat ettiğim için birde evimdende iyice uzaklaşmamak için hergün gitmemeye çalışıyorum .Binada çok fazla komşum yok çok nadiren görüştüklerim var ,kv ler yakın 10 gündür oraya gidiyorum bi kaç saat bazende akşama kadar durup geliyorum çünkü ordada rahat edemiyorum ama evdede halen yemek yapamıyorum ve bişeyler yapıp hazırlamaya dermanım yok hadi hazırladım yoruluyorum yiyemiyorum hemen yatmak istiyorum.Bazen ekmek arası yapıp iki lokma alıyorum ben ne yersem oğlumada onu veriyorum bu seferde oturup üzülüp ağlıyorum oğlumu ihmal ettim diye.Bende çok üzgünüm ağlamaya çok müsaitim herşeye ağlıyorum durup durup kafamda kuruyorum kalkıp iş yapıyorum vakit geçsin diye ama sanki zamna duruyor .

Kizlar sizin yazdiklarinizi okuyunca kendime vay be dedim :) Niye mi? 9 senedir evliyim hic bilmediğim bir şehre , el bebek gül bebekken durumumda cik cok iyiyken kayinvalidemle altli ustlu bir sehre evlendimHemde aileme 9 saat uzaklikta.Herneyse eşim ogluma hamileyken sehir disina cikmasi gerektiğini soyledi hadi dedim haftada 1,2 gün ne olucakki daha sonra sorumluluklari arti terfi aldi falan pazartesi gidip cuma geliyor.Turkiyenin heryerine gidiyor + 10 günlük kongreler oluyor oralara gidiyor.Ama ben artik o kadar alıştım ki eğer gitmezse heralde bocalarim.Bazen eşimi aramayi unutuyorum.Oglumun okuluydu , oydu, buydu derken zaman geçiyor. Varın gerisini siz düşünün. Bu arada dediğim gibi bu sehirde kimsem yok.

Ailemle yakın olmaya o kadar alışmışım ki ben çok zayıf yapıya sahip birisiyim senin durumunda olsam yapamazdım boşluğa düşerdim herhalde çünkü annem benim herşeyimm

gelin hepinizi beklerim :):)

yalnız anneler topiği mi açsam ne yapsam:)

Merhaba kızlar bende Mayıs annesiyim Allah izin verirse. ilk turşu aş erdim daha sonra kazan dibi :) dr.um şekerli herseyi yasakladı malesef bebeğe cok zararli oldugu için 3. Bebegim olacak 26 mayis olarak hesapladi dogumumu doktorum hayırlısı 2 kızım var buda öncelikle sağlıklı bir bebek olsun ama erkek olsun istiyorum inşallah Allah hepimizin kalbine göre verir.

Ailemle yakın olmaya o kadar alışmışım ki ben çok zayıf yapıya sahip birisiyim senin durumunda olsam yapamazdım boşluğa düşerdim herhalde çünkü annem benim herşeyimm
Ahhhh ahhhhh öyle böyle yapıyorsun. Ben dedim ya el bebek gül bebek büyüdüm. Meyvami bile soyup getirirdi annem.Rahmetlu babam kahvaltimi hazırlar portakal suyumu sıkardi.Simdi hastalansam oglumda var mecburen ağlaya ağlaya mutfağa giriyorsun.Ailen uzulmesin diye caktirmamaya calisiyorsun.Ilk haftalar kanamam vardi. can cekiserekde olsa yemek yaptim.Sorumluluklarim var çünkü bende anneyim.
Ama çok şanslisin kıymetini bil.

Bu arada kayinvalidemle 3, 5 sene oturduk sadece şimdi i larada uzaktayiz.Ayda bir gidiyoruz.Yalnizim dostlarim yalnizim yalniz anliyacaginiz.

Arkadaslar merhaba, hafta sonu malum cok fazla cevap veremedim ama her yazilani okudum. Benim esimde vardiyali calisiyor bir hafta gormedigim oluyor bazen, cani sagolsun bekliyorum.

Iki gundur gobek deligimden asagiya dogru ya da aksi yonde agri hissediyorum. Bir de kokusuz kivamli sari renkte akintim var,kasintim yok. baska yasayan var mi? Normal mi? bilemedim..

Bebegimi gormeme daha 2 hafta vsr, meraktan biraz evham yaptim ama... hayirlisi..

Bebegin hareketini hissetmek icin erken mi? bazen karimda pitpit bir sey hissediyorum..

Son düzenleme:
kızlar kanattım heryerimi kaşırken çok kaşınıyorum,duş aldım rahatlayayım diye yok...alerjik bir bünyem var ama değişik birşey yemedim bugün aynı şeyler yani...ne yapsam ki avil tablet kullanamam değil mi?göbüşüm çıkınca kaşımaktan kendi kendimi çatlatacağım anlaşılan:26:niye böyle uyuzlu gibiyim ki sanki offf ooff

canım Allah sabır versin en kısa sürede tekrar sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah

Amiin :) Bana kız diyen çok az oldu yahu :) Kuzenimin 2 oğlu var ilkinde tuzlu ekşi yemiş diğerinde tepsi tepsi baklava yiyordum dedi :) Hiç yediğime adapte olmuyorum bende :) Bizim kontrol 21 Kasım bakalım senin miniğin cinsiyetini merakla bekleyeceğim :) Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…