Arkadaslar merhaba, hafta sonu malum cok fazla cevap veremedim ama her yazilani okudum. Benim esimde vardiyali calisiyor bir hafta gormedigim oluyor bazen, cani sagolsun bekliyorum.
Iki gundur gobek deligimden asagiya dogru ya da aksi yonde agri hissediyorum. Bir de kokusuz kivamli sari renkte akintim var,kasintim yok. baska yasayan var mi? Normal mi? bilemedim..
Bebegimi gormeme daha 2 hafta vsr, meraktan biraz evham yaptim ama... hayirlisi..
Bebegin hareketini hissetmek icin erken mi? bazen karimda pitpit bir sey hissediyorum..
kızlar kanattım heryerimi kaşırken çok kaşınıyorum,duş aldım rahatlayayım diye yok...alerjik bir bünyem var ama değişik birşey yemedim bugün aynı şeyler yani...ne yapsam ki avil tablet kullanamam değil mi?göbüşüm çıkınca kaşımaktan kendi kendimi çatlatacağım anlaşılan:26:niye böyle uyuzlu gibiyim ki sanki offf ooff
Merhaba kızlar bende Mayıs annesiyim Allah izin verirse. ilk turşu aş erdim daha sonra kazan dibi :) dr.um şekerli herseyi yasakladı malesef bebeğe cok zararli oldugu için 3. Bebegim olacak 26 mayis olarak hesapladi dogumumu doktorum hayırlısı 2 kızım var buda öncelikle sağlıklı bir bebek olsun ama erkek olsun istiyorum inşallah Allah hepimizin kalbine göre verir.
Merhaba kızlar bende Mayıs annesiyim Allah izin verirse. ilk turşu aş erdim daha sonra kazan dibi :) dr.um şekerli herseyi yasakladı malesef bebeğe cok zararli oldugu için 3. Bebegim olacak 26 mayis olarak hesapladi dogumumu doktorum hayırlısı 2 kızım var buda öncelikle sağlıklı bir bebek olsun ama erkek olsun istiyorum inşallah Allah hepimizin kalbine göre verir.
MERHABA KIZLAR BENDE MAYIS ANNESİYİM ALLAH NASİP EDERSE ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE SAĞLIKLI SIHHATLİ EVLATLAR NASİP ETSİN....
sağol canım yorumun için.ben hep rahat olmaya çalıştım zaten ama tabi iki düşüğüm var ondan başta korktum ama artık rahatım çok şükür herşeyde yolunda.arkadaş kanamasından dolayı çok doktora gitmiş ona estrofemi kes zararlı demişler bebek için.sende kullanıyormuşsun hala bende kullanıyorum haftaya pazartesi kesicem ama.sen ilkinde kullandınmı böyle.bende iğne yapıyorum claxene diye yazılıyordu adı sanırım.
Tüp bebek olan arkadaşlara gözünüz Aydın diyorum inş bebekleriniz sıkıca tutunup annelerini bırakmazlar bende iki aşılama bir tüp bebek yaptırdım sonuç negatif ve ikinci tüp bebek için regl olmayı beklerken kendiliğimden hamile kaldım bebeğim mucize bir şekilde geldi bana benimde düşük tehlikem vardı çok şükür atlattık tüp bebek döneminin çok stresli olduğunu negatif sonuç alıp yıkıldığım günleri unutmadığım için burdaki tüp bebekle hamile kalan arkadaşlara ne mutlu sizeki emeklerinizin karşılığını aldınız Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...
Günaydın Hanimlar berbat bir gece gecirdik.Ama bunada şükür ditelim.Oglumun ateşi 39 lara kadar çıktı. Birazdan doktora gidicez.Hicbiryerinde ağrı yok.Korkuyorum.Hamilelerin duası kabul olur derler Dua edin kötü birşey olmasin
Dün doktara gittim ve bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim 1-2 gün olmuş hamilelik belirtileri dışında hiç bir şikayetim yoktu halada yok kendimi bomboş hissediyorum 12. Haftamız nitmişti bu hafta bebeğim 11. Haftasında kalmış yarın gidip aldıracam berbat bir gece geçirdim Rabbim hepinize sağlık versin...
Amiin :) Bana kız diyen çok az oldu yahu :) Kuzenimin 2 oğlu var ilkinde tuzlu ekşi yemiş diğerinde tepsi tepsi baklava yiyordum dedi :) Hiç yediğime adapte olmuyorum bende :) Bizim kontrol 21 Kasım bakalım senin miniğin cinsiyetini merakla bekleyeceğim :) Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
günaydın güzel anneler,
Bugün nasılsınız ? Çok şükür akıntım azaldı, ama beni korkutmadı değil, tabii uzun süredir ( 3 hafta oldu görmeyeli) bebeğimi görmeyince evhamlanıyorum, nasıl geçecek bu 2 hafta...
Bir şey olmamıştır değil mi kızlar? Herhangi bir sıkıntı yaşamadım, kanamam da olmadı çok şükür..
günaydın güzel anneler,
Bugün nasılsınız ? Çok şükür akıntım azaldı, ama beni korkutmadı değil, tabii uzun süredir ( 3 hafta oldu görmeyeli) bebeğimi görmeyince evhamlanıyorum, nasıl geçecek bu 2 hafta...
Bir şey olmamıştır değil mi kızlar? Herhangi bir sıkıntı yaşamadım, kanamam da olmadı çok şükür..
merak etme canım bişey olmamıştır benimde yoğun akıntılarım var yürüdüğüm zamanlarda daha çok oluyor. şu 3 ayı doldursaydık biraz daha rahat geçecek sonrası en azından hareketlerini hissedince bisey olmadığını anlıcaz:)
günaydın canımcım,
bak akıntın azalmış, kanama olmamış neden kötü düşünüp de üzüyorsun kendini. her şey yolundadır ve bebiş büyüyordur ne güzel.
Doktorum 12. Haftada gittigimde sanirm erkek demisti.... 15. Haftamdayim bugun cinsiyeti kiz dedi.... hayirlisiii.., butun gece uyuyamamistim.. artik tatli kizim diye sevebilirim....
günaydın güzel anneler,
kızlar kanattım heryerimi kaşırken çok kaşınıyorum,duş aldım rahatlayayım diye yok...alerjik bir bünyem var ama değişik birşey yemedim bugün aynı şeyler yani...ne yapsam ki avil tablet kullanamam değil mi?göbüşüm çıkınca kaşımaktan kendi kendimi çatlatacağım anlaşılan:26:niye böyle uyuzlu gibiyim ki sanki offf ooff
günaydın güzel anneler,
Canım aynı şeyi dünde ben eşime söyledim uyuz mu oldum ben diye.bende çok kaşınıyorum nedeni acaba banyodan çıkıncada yarım saat sonra başlıyor. Geçen bacaklarımı kaşıdım kıpkırmızı olmuş kabarmıştı :S
günaydın güzel anneler,
evde yalnız kalmak sürekli bana iyi gelmiyor komşuya,annemlere ,kvlere gitmeye çalışıyorum arkadaslarıma tlf edip dertleşmeye çalışıyorum kısa süreliğine rahatlıyorum ama eşim bugünki gibi geç geldiği günlerde daha kötü hissediyorum kendimi napıyosun kızım oğlun var yalnız değilsin diyorum ama yinede yalnız hissediyorum iştee ne zamana kadar bu duygular sürermiş arkadaslar bilgisi olan varmı hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?