2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
ben de 5 yıllık evlıyım ben de zor kavustum hala rısk devam edıyor benımkı tup bebek senınkıde mı tup bebek

Evet canim benimkide tup bebek.benimde 5 yil oldu evleneli.bu ucuncu deneme

kızlar benimkide tüp bebek 4 yaşına girecek birde oğlum var oda tüp bebek.şimdi karnımdaki minikte oğlumla beraber dondurulmuş embriyolar yani 5 yıl önceki. 2 embriyo transferim olmuştu 9. haftada birini kaybettim kanamam oldu.tek bebekle yola devam ediyoruz .bende transferden bu yana progestan,kan sulandırıcı iğne estrofem folbiol ve vitaminler kullanıyorum.çarşamba günü kontrolümüz var sanırım ilaçları keseceğiz. mayıs annelerinde epey tüp bebek varmış bu arada.daha önce benzer tecrübeleri yaşamış biri olarak şunu söyleyebilirim bebek tutunduktan sonra normal bir gebeden hiç farkımız kalmıyor.tüp bebek diye illaki çok dikkat edilecek bir durum yok aslında.doktorumun bana hep tavsiyesi tüp bebek yaptığını unut sen normal bir hamilesin şeklinde.kendinizi ne kadar rahat hissederseniz herşeyde o kadar yolunda gidiyor bence.inşallah hepimiz sağlıkla alacağız bebişlerimizi kucağımıza.

sağol canım yorumun için.ben hep rahat olmaya çalıştım zaten ama tabi iki düşüğüm var ondan başta korktum ama artık rahatım çok şükür herşeyde yolunda.arkadaş kanamasından dolayı çok doktora gitmiş ona estrofemi kes zararlı demişler bebek için.sende kullanıyormuşsun hala bende kullanıyorum haftaya pazartesi kesicem ama.sen ilkinde kullandınmı böyle.bende iğne yapıyorum claxene diye yazılıyordu adı sanırım.

Tüp bebek olan arkadaşlara gözünüz Aydın diyorum inş bebekleriniz sıkıca tutunup annelerini bırakmazlar bende iki aşılama bir tüp bebek yaptırdım sonuç negatif ve ikinci tüp bebek için regl olmayı beklerken kendiliğimden hamile kaldım bebeğim mucize bir şekilde geldi bana benimde düşük tehlikem vardı çok şükür atlattık tüp bebek döneminin çok stresli olduğunu negatif sonuç alıp yıkıldığım günleri unutmadığım için burdaki tüp bebekle hamile kalan arkadaşlara ne mutlu sizeki emeklerinizin karşılığını aldınız Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...

kalp atışlarımız 176 çıktı.b12 çok yükselmiş.sadece folik asit alıyorum.ikili test önce ultrason sonra sonra kan verme şeklinde oluyor aç karnına yapılmıyor mutlaka şekerli şeyler yemelisiniz.yoksa boşa gider zamanınız.

canım bende küçük bir yerde yaşıyorum ama 110lira verdim ikili teste.böyle görünce sinirim bozuluyo kazıklandım diye ama bulunduğum yerde başka özel hastane yok ve en iyi doktorlarda orda yapacak bişey yok.doktor ultrasonla baktığında önce bak eli ağzında dedi ay çok tatlıydı ben aç karna gittim kan testi yapacağım için.muayenede kandan önceydi ama bizimki maşallah çok hareketliydi açken bile. çok hareketli bir bebeğim olacak galiba

Test sonuclarin nasil cikti canim bebis nasil cinsiyet soylemedimi dr un

Günaydın Hanimlar berbat bir gece gecirdik.Ama bunada şükür ditelim.Oglumun ateşi 39 lara kadar çıktı. Birazdan doktora gidicez.Hicbiryerinde ağrı yok.Korkuyorum.Hamilelerin duası kabul olur derler Dua edin kötü birşey olmasin

gunaydin arkadaslar.bayadir takip edemedim sizi.2 li testler guzel cikmis,cinsiyet ogrenenler hatta bebek hareketlerini hissedenler olmus tebrikler.

benimde 13+4 de 2 li normal cikti.cinsiyet icin henuz erken 16.haftadaki randevumuzda ogrenicez.mikrop kapmisim gecen hafta asiri bulanti kusms ve sitma sikayeti ile gittim.yattim serum ve ignelerle.yapilan tshlillerde bide idrar yolu enfeksiyonu cikti.simdi raporluyum dinleniyorum.cok ilac kullaniyorum enfeksyon icin.cok ilginc gunlerdir gaz problemim yok cok rahatim.ilaclardan sanirim.folikv asiti kesti bu arada.demir ve eleviti denememi istedi.ancak hala iyilesemedigimden henuz ikisinide almiyorum.
benden haberler boyle.
sagliklar filerim herkese

Dün doktara gittim ve bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim 1-2 gün olmuş hamilelik belirtileri dışında hiç bir şikayetim yoktu halada yok kendimi bomboş hissediyorum 12. Haftamız nitmişti bu hafta bebeğim 11. Haftasında kalmış yarın gidip aldıracam berbat bir gece geçirdim Rabbim hepinize sağlık versin...

Rabbim sabırlar versin canım. Sağlıklı evlatlar nasip etsin inş sana çok üzüldüm

Günaydın canım çok geçmiş olsun inş çabuk atlatırsınız ateşi.

Günaydın canım çok geçmiş olsun

geçmiş olsun canım. çok üzüldüm. Kendini çok da yıpratma hayırlısı demek ki.

çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun rabbim sabırlar versin ve en kısa zamanda tekrar anne olmayı nasip etsin.

çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun rabbim sabırlar versin ve en kısa zamanda tekrar anne olmayı nasip etsin.

Tşk ederim inşallah ben formu çok takip edemedim benim gibi gebrliği sonlanan oldu mu? Nasıl bir süreç bilmiyorum

Günaydın kızlar. Biz de dün ikili testi yaptırdık. Bizim de ense kalınlığı 1.2 çıktı, normalmiş sanırım. Nasıl kıpır kıpırdı bebeğim. Allahım ne kadar güzel bir şey her görmemde inanılmaz heyecan yaşıyorum. Bizim de cinsiyet belli değil, iki hafta sonra belli olur dedi doktor. Bana sadece elevit verdi kan ilacı felan vermedi. Çatlaklar için de duşta bebe yağı çıkınca da striacare gel kullanmamı önerdi. Yeni çıkmış sanırım. Bu arada ikili testti 80liraya yaptırdım ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…