Dün doktara gittim ve bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim 1-2 gün olmuş hamilelik belirtileri dışında hiç bir şikayetim yoktu halada yok kendimi bomboş hissediyorum 12. Haftamız nitmişti bu hafta bebeğim 11. Haftasında kalmış yarın gidip aldıracam berbat bir gece geçirdim Rabbim hepinize sağlık versin...
Tşk ederim inşallah ben formu çok takip edemedim benim gibi gebrliği sonlanan oldu mu? Nasıl bir süreç bilmiyorum
Size de geçmiş olsun bilgiler için tşk ederim ben de dün kan verdim medenini arsştıracaklar hayırlıdıcok gecmis olsum canim. Allah sifa versin.
ben 8+... dan sonra iki kez kurtaj olmustum. ilkinden sonra 3 ay; ikinciden sonra 6 ay korunmami istemislerdi. tabi iki duusk olunca da genetik testler yapildi ve pihtilasmaya egilim cikti. suan kan sulandirici igne ve aspirin kullaniurm.
Allahim sana sabir ve saglikli evlat versin canim.
Dün doktara gittim ve bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim 1-2 gün olmuş hamilelik belirtileri dışında hiç bir şikayetim yoktu halada yok kendimi bomboş hissediyorum 12. Haftamız nitmişti bu hafta bebeğim 11. Haftasında kalmış yarın gidip aldıracam berbat bir gece geçirdim Rabbim hepinize sağlık versin...
Size de geçmiş olsun bilgiler için tşk ederim ben de dün kan verdim medenini arsştıracaklar hayırlıdı
Bende cok yiyorum limon simdide ayvaya sardim.Onceden agzimi surmezdjm.Benim ama eksi tatlu ayrimim yok bir gun deli gibu limon yerken ertesi gun tatli krizine giriyorum garip birsey :Skaç gündür deli gibi limon canım istiyo sabahtan beri 2 tane limon bitirdim ikiye bölüyorum yarımı yiyorum aradan 1 saat geçince diğer yarımda kalıyo aklım kalkıp onuda yiyorum nolcak benim sonum
Bende cok yiyorum limon simdide ayvaya sardim.Onceden agzimi surmezdjm.Benim ama eksi tatlu ayrimim yok bir gun deli gibu limon yerken ertesi gun tatli krizine giriyorum garip birsey :S
bugün yine altüst aldım oyun havası açtım hem ağlıyorum hem gülüyorum oraya buraya konusmak rahatlamak için tlf ediyorum yada gitmek istiyorum ama kimse müsait değil kendimi dışlanmış kimse tarafından istenmiyormuş gibi hissediyorum off çok bunaldm kötü şeyler düşünmeye başladım
ayy arada banada geliyolar ya.. tek gez şekerim.. al kendini çık çarşı pazar dolaş yakınsan bi sahil havası al bebek mağazası gez.. sen kendine yetersin
canım şuan çok üzgünsün biliyorum aynısını bikaç ay önce bende yaşadım 29 mayısta aldılar bebeğimi 9 haftalıkken kalbi durmuş.bende pıhtılşma testlerimi yaptırdım sonuçları bekliyorum.İnşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalıp sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olur.önce insan bi kendi yaşadı sanıyor sonra yalnız olmadığını anlıyor.Rabbim dermansız dert vermesin sıkıntının ardındaki ferahlığa kavuştursun inşallah.kürtaj sonrası ilaçlarını düzenli alıp ayağını sıcak tut canım 2 ay diyor genelde doktorlar ne güzel testleri istemişler test sonuçların çıkınca korunma sürende az kalmış oluyor zaten... sen iyi olki tekrar dene inşallah... yiyecek ekmeği yokmuş her şerde bir hayır vardır bundada bizim bilmediğimiz var mutlaka yaradan biliyor...Allah a sığın canım... bebeği genetiğe göndermelerini isteyebilirsin eğer bebekteki bir anomaliden dolayı vücut gebeliği sonlandırdıysa öğrenmiş olursan... eğer genetik temiz çıkarsa senin testlerinde bakılmış zaten ona yönelirsin..patolojide sadece mol gebelikmi değilmi diye bakılıyor sebebini öğrenemezsin..biz bilmiyorduk patolojiye yolladık sonradan öğrendimki genetikte belli olurmuş bi sıkıntı var ve ondan kaybettiysen bebeği... çok uzuzn yazdım biliyorum ama ne kadar zor olduğunuda biliyorum nerdeyse 5 ay oldu hala geceleri ağlıyorum bazen... Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın... ben yaza kadar özl sebeblerden korunmak zorundayım umarım buradan iyi haberlerini okurum kendine ii bak
10. Haftaya kadar fenalasincaya kadar yemek yemem gerektiğini anlayamadım hala iştahım az ama en azından yediğimi tad alarak yiyorum ve sonra zehir olmuyo..ama cok yersem yine mahvediyo tabi az az yemem lazım..Arkadaslar birde ben yemek yemektende korkuyorum aç olduğumu bile anlamıyorum kalbim güm güm atıyor korkudan yemek deyince yani isteyerek acıktım diyerek hiçbişey yemiyorum bi kaç saat arayla bişeyler yemeye çalışıyorum ama iki lokma yiyebiliyorum ve zorla hiçbişeyi canım istemiyor kusmam pek kalmadı diyebilirim sadece sabahları kusuyorum bulantımda azaldı ama iştahım hiç yok yemezsemde kötü oluyorum sizlerdede oluyormu böyle şeyler?
10. Haftaya kadar fenalasincaya kadar yemek yemem gerektiğini anlayamadım hala iştahım az ama en azından yediğimi tad alarak yiyorum ve sonra zehir olmuyo..ama cok yersem yine mahvediyo tabi az az yemem lazım..
bugün yine altüst aldım oyun havası açtım hem ağlıyorum hem gülüyorum oraya buraya konusmak rahatlamak için tlf ediyorum yada gitmek istiyorum ama kimse müsait değil kendimi dışlanmış kimse tarafından istenmiyormuş gibi hissediyorum off çok bunaldm kötü şeyler düşünmeye başladım
bende kendimi yanlız hissediyorum ve çoooook sıkıldım sürekli ağlama kırizlerindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?