2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
çok şükür ikili testim normal çıktı...ama çevremdeki insanların ikili test yaptırmamaktaki inatlarını anlamış değilim.

hiiçç umursama valla bende hata ettim ikili test yaptırıcam dediğime herkes karşı çıktı sanki benim evladımı benden daha çok düşünüyolar .. bu bi tercih meselesi kaldıki doktorum yaptır mutlaka dedi doktorumumu dinlicem başkalarınımı

İyi akşamlar arkadaşlar,ara ara geliyorum ama yazamıyorum..

Yeni bir program aldılar ,muhabese programı..devir yapıyorum..sinirlerim boşalmış vaziyette..2 gündür sabır çekiyorum..Birde okulda sınavlar v.s. akşamda full ders çalışıyoruz,benimde bir ay sonra sınavım var hiç çalışmadım..(

Bebeğim iyi sanırım,ben sol tarafımda yattığım zaman ara ara hissediyorum...
Sizler de ara ara okuyorum iyisiniz ne güzel,maşallah..hep böyle olalım..

Hamile kaldığımdan beri yemeklerimi kendim yapıyorum,yatarken de kalkıp yaptım yavaş yavaş..bizim ev yemeksiz kalamaz oğlum var çünkü..bazen akşamları çok zorlanıyorum..
Afiyetler olsun sizede..ben ıspanak ve bulgur pilavı yapıcam..Balık tavuk yiyemiyorum,et köfte çok güzel yiyorum..

bizden bu kadar buralardayım...

hrkese hayırlı akşamlar kardeşim bugün doktor kontrolne gitti ... herşey gayet iyiymiş maşaAllah el bile sallamış annesine ufaklık ... normaide 1 ay önce gittiğinde 2gün geriden geliyormuş şimdide 12+1 olması gerekirken 12+4 çıkmş sanım takvimde değişiklik yapmam gerekecek tabii inşaAllah yapabilirim

bende tarhana çorbsı tavuk sote pirinç pilavı yaptım çocuklar sabahçı olduğundan onlar gelene kadar yapmış oluyorum

yan sorun çıkaran biri olunca o kişiyi engelleyecek

su pek tüketmiyorum badem yağı tüylenme yapomuş dediği gibi, krem de bakacaz artık buayı takip eder kullanırım bişiiler sağol cnm
Acı badem yagı killanma yapmaz kokusu daha kötü ama aklında bulunsun..
Kimse için sorun olmayacaksa konuyu devralabilirim...
Cok iyi olur arkadasım ben telden giriyorum listeleri tam göremiyorum bile o yüzden alamıyorum konuyu..

arkadaşlar öncelikle anlayışınıza sığınarak bu mesajı yazıyorum, yemek paylaşımı belki size mantıklı gelebilir ama normalde çok fazla bulantı problemi yaşamamama rağmen ben okurken midem bulandı, fena oldum. bazen yemeğin adını duymak bile yeterli olabiliyor. beni şu aralar sizden daha iyi anlayacak kimse olamaz heralde, o yüzden hoşgörü ile karşılayacağınızı umarak,bu konuda paylaşım yapmamanızı sizden rica ediyorum. birde can çekmesi durumu var, sizin yazdığınız birşeyi canı çekip erişemeyen, gücü yetip yapamayan olabilir, o da günah olur. ilham almak için bir sürü yemek sitesi var oralara bakarsınız olmaz mı?

Ben bu akşam annemdeyim menümüz tavuklar patates yemeği, kara lahana çorbası, domatesli keşli makarna ay ne garip menü olmuş

Son düzenleme:
Menüler çok güzel kızlar :) hep evlerimizde huzurla sağlıkla sofralarımıza oturmayı nasip etsin ....Şimdiden herkese afiyet olsun ...

Ben hala yemek yapamıyorum soğanı degil kavurmak gordugum zaman ögürüyorum..annem yaparsa afiyetle yiyorum ama:)

Haklısın bende bazı okuduklarımdan canım çekmedi değil,ama çok önemsemedim..
Herşeyi hoşgörebildiğim için yazmasakta olur tabi..en azından şu aylar geçene kadar..benim için sıkıntı değil..

ne guzel yemek yıyebılıyorsunuz. ben sebze yemeklerınden patlıcan fasulye kabak dolmabıber hepsınden mıdem bulanıyor.annem ne pişirecegını şasırıyor kaadın.soguk ferah seylerı sevıyorum. meyveye bayılıyorum. sulu yemek yıyemıyorum.aksam ızgara et balık salata..aksam 7den sonra yıyemıyorum yoksa uyuyamıyorum...bırde dun gece 3 damla kahve leke geldı 14 hftalık oldu ama neden hala oluyor. gene tedırgın oldum

kızlar ne güzel çeşit çeşit yemekler yapıyorsunuz yiyorsunuz. ben bebeğim ve eşim adına üzüldüm. makarna, çorba, ıspanak gibi kolay yemeklerle geçiştiriyotrum. afiyyet olsun hepinize . herkesin menüsünde de tavuk var , en olumsuz etkilendiğim yemek tavuk evimize giremiyo ne yazık ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…