ben haala yemek yapamıyorum, kaynana ne yaptıysa(
Ay kızlar her gün bu yemek menülerimizi sabahtan paylaşalım hepimize dert oluyor ne yapsam fikri :) bebişlerimizi besleyelim sağlıklı sağlıklı
çok şükür ikili testim normal çıktı...ama çevremdeki insanların ikili test yaptırmamaktaki inatlarını anlamış değilim.
tavuk kapama yapmaya karar verdim hatta biraz pilavını bol tutayım yarınada nohut pişiririm oh miss afiyet olsun :)
bende tavuk kapama ayran çorba salata sanada afiyet olsun canım
Acı badem yagı killanma yapmaz kokusu daha kötü ama aklında bulunsun..yan sorun çıkaran biri olunca o kişiyi engelleyecek
su pek tüketmiyorum badem yağı tüylenme yapomuş dediği gibi, krem de bakacaz artık buayı takip eder kullanırım bişiiler sağol cnm
Cok iyi olur arkadasım ben telden giriyorum listeleri tam göremiyorum bile o yüzden alamıyorum konuyu..Kimse için sorun olmayacaksa konuyu devralabilirim...
Ben bu akşam annemdeyim menümüz tavuklar patates yemeği, kara lahana çorbası, domatesli ekili makarna ay ne garip menü olmuş
:))))) ay güldürdünüz beni bu kadar strese iyi geldi..tavuklarmı :))) çeşit çeşit galiba...
arkadaşlar öncelikle anlayışınıza sığınarak bu mesajı yazıyorum, yemek paylaşımı belki size mantıklı gelebilir ama normalde çok fazla bulantı problemi yaşamamama rağmen ben okurken midem bulandı, fena oldum. bazen yemeğin adını duymak bile yeterli olabiliyor. beni şu aralar sizden daha iyi anlayacak kimse olamaz heralde, o yüzden hoşgörü ile karşılayacağınızı umarak,bu konuda paylaşım yapmamanızı sizden rica ediyorum. birde can çekmesi durumu var, sizin yazdığınız birşeyi canı çekip erişemeyen, gücü yetip yapamayan olabilir, o da günah olur. ilham almak için bir sürü yemek sitesi var oralara bakarsınız olmaz mı?
Ay canım tavuklu olacak o telden yazdığım için otomatik klavye yanlış yazılıyor
Olsun yaaa,valla çok güldüm..klavye dert görmesinPP
Ben hala yemek yapamıyorum soğanı degil kavurmak gordugum zaman ögürüyorum..annem yaparsa afiyetle yiyorum ama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?