2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Kızlaarrrrrrrr sizlere bir sorum olacak, benim bu ara çok sıkıntı yaşadığım bir konu var ben eskiden akıllıca , güçlü hafızalı bir kızdım ama şu aralar resmen salağa bağladım , en iyi bildiğim şeyleri hatırlamıyorum, kafamı toplayamıyorum , eskiden bir okumada anlardım herşeyi şimdi okuyorum okuyorum yok yani deli olucam yaaaa tosunum benim beynimi sömürüyor zannımca sizlerde de benzer sorun yaşayan var mı acaba

Handcare adli bi arkadas 13+3 te ikili test icin gidicem cinsiyeti belli olur diye yazmis.yazisini bulumadim alinti yapamadim.canim bildigim kadariyla 13+6 dan sonra ikili test zamani bitiyor.bazi bebekler onden gidior 13+3 de 14+3 cikabiliyor.dikkat et nolur zamanini kacirmis olma canim.ikilini yaptir sonra tekrar git istersen.

canım kuru kayısı erik incir tatlı ihtiyacını karşılıyacak sabah bi kaşık pekmez üzerine portakal mandalin vb. şeyleri ye

Canım ikili için çok erteleme istersen. Bazen bebek dönmüyo ölçüm yapamıyolar. Sonrası için tekrar çağırıyor doktor o zamanda geç olmasın testler için. Bir daha konuş istersen doktorunla.

Canım ikili için çok erteleme istersen. Bazen bebek dönmüyo ölçüm yapamıyolar. Sonrası için tekrar çağırıyor doktor o zamanda geç olmasın testler için. Bir daha konuş istersen doktorunla.

Canim iyi bari sen bulmussun yaziyi ben bulamadan biseyler yazdim arkadaa . ikili testle ilgili ama adini bile yalnis yazmisim. Banada 13+3 gec gibi geldi

Canim iyi bari sen bulmussun yaziyi ben bulamadan biseyler yazdim arkadaa . ikili testle ilgili ama adini bile yalnis yazmisim. Banada 13+3 gec gibi geldi

Siz böyle Diyince ben de tedirgin oldum ben de 13+0 da çağırdı doktorum beni daha erkene mi alayım 10+0 da gitmiştim bana 15 kasıma randevu verdi ... Ikili test 11-12-13-14 üncü haftalarda yapılıyor napayım kızlar zaten dün arkadaşım ikili test için peritanoloji uzmanı yapması lazım sonra pişman olma dedi ... Bu konu kafamı çok kurcaladı

13+6ya kadar yapiliyo yaziyor internette.13+0 cok sorun olaz sanirim.bende 12+1 gidiyorum.doktorum o gun cagirdi.peritanoloji uzmani konusuda bi arkadasta yazdi burda sanirin ama neden illa o uzman yapmali o konuda bilgim yok

çok güldüm ya. ben de bugün zekamı kaybettiğimi düşündüm. saf saf dolanıyorum ortalarda. bugün elimde anahtar varken yarım saat çantamda anahtar aradım. kapıda kaldım diye ağlayacaktım artık. beynim başka işlerle meşgul olduğu için benimle pek ilgilenmiyor artık diye düşünüyorum. bu arada doğumdan sonra zekamız geri yerine gelecekmiş merak etmeyin.

hafta sonu bende öyleydim ağlıyordum bir yandan yürüyemedim kalkamadım, oturamadım 3-4 gün sonra geçti. magnezyum eksikliğinden olur yazıyor nette ama doktor çok erken dedi. ortopeiye git dedi. nöbetçi doktora gittik acile. o öyle dedi

cnm annem kardeşime hamileyken 9 ay boyunca kanama yaşadı. hemde öyle böyle kanama değildi. arabayla acile giderken arabayı komple batıracak cinsten. ben çocuktum ama her şeyi hatırlıyorum. 3 ay hastanede yattı. şimdi kocaman kardeşim 26 yaşında :)

13+6ya kadar yapiliyo yaziyor internette.13+0 cok sorun olaz sanirim.bende 12+1 gidiyorum.doktorum o gun cagirdi.peritanoloji uzmani konusuda bi arkadasta yazdi burda sanirin ama neden illa o uzman yapmali o konuda bilgim yok

Gittiğim doktor gerçekten iyi bir doktor tavsiye üzerine ona başladım bana verdiği günde gidicem me kadar çok evham yaparsam bebekte ben de geriliyoruz herşey Rabb'ime emanet Rabbim hepimizin meleklerini korusun :))

meraba kızlar nasılsınız o sorun sadece bende var sanıyodum meğer yanlız değilmişim :13:

10 gündür kardeşimi görmüyordum bugün gördüm gözlerime inanamadım çok şaşrdım acaip fark etmiş en kısa zamanda hamilelik bakıcaz ...hayırlısı bakalım Amman değmesin

10 gündür kardeşimi görmüyordum bugün gördüm gözlerime inanamadım çok şaşrdım acaip fark etmiş en kısa zamanda hamilelik bakıcaz ...hayırlısı bakalım Amman değmesin

benim göbek baya büyüdü bazen ikizmi saklanıyo diyorum, her keste baya göbelenmişsin diyolar beli oluyo yani hamile olduğum gizleyemem

bu arada kardeşim 2li testi yaptırmıcaktı ...ki doktorda hiç bahsetmemiş bu konudan yada diğer testlerden normal mi sizce ???

benim göbek baya büyüdü bazen ikizmi saklanıyo diyorum, her keste baya göbelenmişsin diyolar beli oluyo yani hamile olduğum gizleyemem

bide hiç kilo almadı aynı kilosunda olunca çok tatlı bir göbek (bebek) olmuş kusmasada bulantıları ve tiksinmesi hala devam ediyo ... umarım bir an önce geçer ...hepinizin ki inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…