2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
ya parça parça oldu anca aklıma geliyo kusura bakmayın :44: 2 haftadır hareketlerini hissediyormuş + hatta 2 3 defa karnında gözle görülür şekilde kıpırdanmayı fark etmiş

Kızlar spor yapıyormusunuz. Benim bir spor salonuna üyeliğim vardı hamilelikten önce. Hamile kalınca 3 ay gitmedim. Şimdi riskli dönemler geçince gidip yavaş yavaş yürüyüş yapıyorum 40-45 dk. İyi geliyor tembel tembel yatmıyorum tavsiye ederim:)

bende yarım saatlik yürüyüşler yapıyorum ama yorululmuyo değilim iyigeliyor içimde açılıyo havam da değişiyo güzel oluyo gerçekten

Kızlar bugün doktora gittim bebeğim 13 haftalık olmuş cinsiyeti bellimi diye sordum doktor şuan belli değil ortada birşey görünüyor o kordon diye söyledi şuan bir çıkıntı yok düz görünüyor dedi 3 boyutlu ultrasonda baktı birşey göremiyorum dedi şuan erken bu haftalarda yanılma çok olduğu için birşey demiyecem şimdi birşey desem iki hafta sonra başka birşey dersem hayel kırıklığına uğramanı istemm dedi iki hafta sonra kesin söylerim dedi bana kızmış gibi geldi

bugün kontrolüm vardı bu kasılmaları sancıları anlattım magnezyum eksikliği dedi ve bana magnezyum başladı.çok mu erkenmiş alla alla

kızlar büyük ihtimalle bir tane daha paşa geliyor evimize.elbette yanılma payı var ama yüksek ihtimal erkekmiş bizim ufaklık.çok tatlıydı hoplayıp zıplıyordu yaramaz olacak bu ufaklıkta galiba :44:

ya kızlar benim 11. haftaya kadar pek bulantım olmamıştı ama son bir haftdır nerdeyse her sbah öğürmeler sarı su çıkarmaar başladı , bu normal mi bnm gibi olan var mı , ne kadar zor ya çıkaana kadarr gözlerim yaşarıyo

arkadaşlar ben sürekli acıkıyorum hemde geceleri aklıma kızartmalar,börekler geliyor dayanamıyorum hiç kendime hakim olamıyorum....:26::26::26:aslında dikkat etmem gerekiyor...ilk bebeğimde çok ödem olmuştu bende

Son düzenleme:
Günaydın hanimlar bugün troidlerim için konntrole gidicem kendi doktorum 23 Kasima randevu vermisdi ama ben dayanamadim hastahaneye gitmisken kadin dogumdan randevu aldim. :) Insallah hersey yolundadir.Heyecan bastirdi yine beni dua edin bize :)

canım nedendir bilmem ama benimde 11.haftadan sonra arttı.şuanda devam ediyor hiç bulantım yoktu umarım uzun sürmez.heleki sabahları

bendede durum aynı.çok acıkıyorum dayanamıyorum.en kötüsüde dediğin gibi gecenin bir yarısı aklıma geliyor yemek.

güzel haberlerle gel inşallah.

ay kızlar bende grip oluyorum ne yapıcam şimdi bilmem[/QUOTE
bol bol c vitamin al ihlamur iç.çalışmıyorsan da bol bol yat dinlen inşallah çabucak geçer

Günaydın mayis anneleri:)
Kizlar bişey sorcam size dudagimda ucuk cikmis ucuk kremi sursem bisey olurmu ki

aklovir kullanabilirsin demişlerdi bana canım, abim doktor ona da sordum sürebilirsin ama geçmeye başlayınca bırak çok uzun süreli kullanma dedi. İstersen bir doktoruna da danış.

canım nasıl bir ağrı bendede var da wc yw düzenli çıkıomusun karnının her yerindemi yoksa belli bölgesindemi ağrın

karnımın heryerinde.özellikle kaburgamın alt kısmında sancı oluyo.karnım çok büyümediki baskı yapsın.lavabo ihtiyacımı çok afedersin zaten en baştan kabızlık vardı bende.ama hergün düzenli gider lavaboda oturur beklerim taki rahatlayana kadar.ondan olduğunu sanmıyorum.çünkü ihtiyacımı görübiliyorum.sıkıntı yok.sadece sabahları ilk uyandığımda karnım taş gibi ve idrara çıkarken karnım sancıyo.idrar yollarım değil.gün içinde de ağrılar tekrarlıyo

inşallah iyidirler.RABBİM onları korusun.bende çok problem etmiyorum ama bazen bıçak saplaması gibi keskin bi ağrı vuruyo.olduğum yerde kalıyorum

ben zaten işe yürüyerek geliyorum.sabah spro oluyor bana.gerçekten çok iyi geliyor.günde 4 defa eve fider gelirim.yaklaşık 1 saat yürümüş oluyorum

Günaydın arkadaşlar dün foruma giremedim
yirmilik dişim ağrıdı o da acaayip bir baş ağrısı yaptı ilaç içmemek için direndim ve başardım şükür
bugün iyiyim işe geldim
cinsiyeti belli olanlar olmuş okuyunca çok heycanlandım
bizim doktor randevumuz salı günü hayırlısıyla belki önümüzdeki hafta ikili test yapabilirler

Gunaydin kizlar
Bulantilarim biraz hafifledi ama henuz gecmedi.
Cinsiyetini ogrenen arkadaslar olmus hayirli evlat olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…