Kızlar spor yapıyormusunuz. Benim bir spor salonuna üyeliğim vardı hamilelikten önce. Hamile kalınca 3 ay gitmedim. Şimdi riskli dönemler geçince gidip yavaş yavaş yürüyüş yapıyorum 40-45 dk. İyi geliyor tembel tembel yatmıyorum tavsiye ederim:)
hafta sonu bende öyleydim ağlıyordum bir yandan yürüyemedim kalkamadım, oturamadım 3-4 gün sonra geçti. magnezyum eksikliğinden olur yazıyor nette ama doktor çok erken dedi. ortopeiye git dedi. nöbetçi doktora gittik acile. o öyle dedi
ya kızlar benim 11. haftaya kadar pek bulantım olmamıştı ama son bir haftdır nerdeyse her sbah öğürmeler sarı su çıkarmaar başladı , bu normal mi bnm gibi olan var mı , ne kadar zor ya çıkaana kadarr gözlerim yaşarıyo
arkadaşlar ben sürekli acıkıyorum hemde geceleri aklıma kızartmalar,börekler geliyor dayanamıyorum hiç kendime hakim olamıyorum....:26::26::26:aslında dikkat etmem gerekiyor...ilk bebeğimde çok ödem olmuştu bende
Günaydın hanimlar bugün troidlerim için konntrole gidicem kendi doktorum 23 Kasima randevu vermisdi ama ben dayanamadim hastahaneye gitmisken kadin dogumdan randevu aldim. :) Insallah hersey yolundadir.Heyecan bastirdi yine beni dua edin bize :)
ay kızlar bende grip oluyorum ne yapıcam şimdi bilmem[/QUOTE
bol bol c vitamin al ihlamur iç.çalışmıyorsan da bol bol yat dinlen inşallah çabucak geçer
Günaydın mayis anneleri:)
Kizlar bişey sorcam size dudagimda ucuk cikmis ucuk kremi sursem bisey olurmu ki
canım nasıl bir ağrı bendede var da wc yw düzenli çıkıomusun karnının her yerindemi yoksa belli bölgesindemi ağrın
Benzer midir bilmiyorum ama 3 gündür bendede ağrı var alt karnımda,bebeğin büyümesine rahimdeki kasların gerilmesine bağladım.Zaten karnım çok az dı,3 gündür büyüdü desem yeri var.Bilmiyorum iyi mi yapıyorum ama kötü düşünmek istemiyorum.Şikayetim olmadı benim hiç,şimdide karnımda ağrı var diye de sorunmuş gibi düşünmek istemiyorum.Belimdede ağrı var buarada.İnşallah iyidir minikler
Bende aynı 11+6'da doktordaydım,cinsiyet için birşey demedi :) Ama tahmin yürüten olmuştu sanırım arkadaşlar arasında doktorları tarafından.İnşallah bir süpriz yapar miniğin
Kızlar spor yapıyormusunuz. Benim bir spor salonuna üyeliğim vardı hamilelikten önce. Hamile kalınca 3 ay gitmedim. Şimdi riskli dönemler geçince gidip yavaş yavaş yürüyüş yapıyorum 40-45 dk. İyi geliyor tembel tembel yatmıyorum tavsiye ederim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?