ben de çok çirkinleştim yuzum boynum sivilce dolu ergenlıkte tek sıvılcem olmamıştı..ben de 12 haftadan sonra bulantılar basladı normalde bıtmesı gerekırken benımkı basladı saat gıbı aksam beste bulantı bir baslıyor eşimin yanımda antep fıstıgı yıyor o yıyor benım mıdem bulanıyor ..meyve yemekle gecıyor.besten sonra bırsey yıyemıyorum..ama dr bana kız dedı deli gıbı cnm dondurma kedidili tavukgögsu sutlaç çekıyor ama drum yeme sekerlı dedıgı ıcın ruyalarıma giriyor..sekerlı meyvelerde kesmıyor eşim bu nasıl kız dıyor ekşi nıye ıstemıyorsun dıye dalga gecıyor ..2 gundurde akşam baslayan sabaha kdr devam eden basagrım var ..basagrısı çeken var mıhamile kaldığımdan beri saçlarım hemen yağlanıyor. bir sürü sivilcem çıktı. saçlarımda beyazlar arttı. tatlıyı çok severdim. hiç canım çekmiyor. iştahım kapandı. hiç kusmadım. sadece 9. hafta akşamları midem bulandı. 13. haftam bitti hiç kilo almadım. hatta yarım kilo verdim.
Bu belirtilere göre cinsiyet tahmini olan var mı? Çirkinleştim yani. doktor da kesın kız dedi. san :)
Selam Canlar...
Kaldı 2 günümüz. Cumartesi sabah kontrolümüz ve ikili testimiz var. İnşAllah hayırlı haberlerle gelirim. Çok heyecanlıyım. Bebişimi özledim. Ne kadar büyümüş görmek istiyorum.
hayırlı haberlerle dön inş.inan bende çok özledim ama ben ayın sonuna kadar bekleyecem.henüz 12 gün oldu dr gideli
canım seninle tarihlerimiz aynı. bakarsın doğumlarda aynı gün olur. en son ne zaman gittin doktora.
cnm en son 26 ekimde gittim.
sen hangi ildesin nereye gidiyorsun
arkadaşlar ben sürekli acıkıyorum hemde geceleri aklıma kızartmalar,börekler geliyor dayanamıyorum hiç kendime hakim olamıyorum....:26::26::26:aslında dikkat etmem gerekiyor...ilk bebeğimde çok ödem olmuştu bende
ben de çok çirkinleştim yuzum boynum sivilce dolu ergenlıkte tek sıvılcem olmamıştı..ben de 12 haftadan sonra bulantılar basladı normalde bıtmesı gerekırken benımkı basladı saat gıbı aksam beste bulantı bir baslıyor eşimin yanımda antep fıstıgı yıyor o yıyor benım mıdem bulanıyor ..meyve yemekle gecıyor.besten sonra bırsey yıyemıyorum..ama dr bana kız dedı deli gıbı cnm dondurma kedidili tavukgögsu sutlaç çekıyor ama drum yeme sekerlı dedıgı ıcın ruyalarıma giriyor..sekerlı meyvelerde kesmıyor eşim bu nasıl kız dıyor ekşi nıye ıstemıyorsun dıye dalga gecıyor ..2 gundurde akşam baslayan sabaha kdr devam eden basagrım var ..basagrısı çeken var mı
Alaaahımmmmmmmmm hiç sorma arkadaşım şöyle bir teyze gününe falan gitsem diyorum bazen eşim gülüyor o böreklere keklere poğaçalara nasıl saldırırım var yaaaaaaaa ama canımın çektikleri bundan ibaret yani hayırlı birşey istemiyorum varsa yoksa karbonhidrat allahım çılgınca yemek istiyorum çatlayana kadarrrrrrr :)
Bende karbonhidrat delisi oldumm, rüyalarımda bile börekler poğaçalarrüyalarım çok dolu dolu benim ya uyanana kadar biri bitiyor biri başlıyor çok acayip aksiyon uykularım
aynen benimde öyle sivilceler çıktı alnımda özellikle.benimde bugüne kadar hiç olmamıştı sivilce sorunum.bugüne kadar hiç bulantım olmadı hatta bebeğe bişey oldu diye sürekli panik haldeydim.bugünlerde böyle bulantı gibi bişey ama çıkaramıyorum.yemek düşünmek bile midemi bulandırıyor.2 gündür bendede aynen akşam üstü başlayan bi baş ağrısı uyusam bile geçmiyor. .herşey aynı hafta olarak ta yakınız belki normaldir.tek farkımız ben turşu suyu, turşu,limon falan istiyorum sürekli.daha cinsiyetimiz belli olmadı bakalım haftaya gidicez doktora çok merak ediyorum bende.negüzel erken öğrenenler olmuş.
benimde yaa hep açım hep açım
benimde yaa hep açım hep açım
ben kocaman bir tadelle yedim şimdi çok pişmanım. ama dayanamadım ne yapayım.zaten besten sonra bulantı başlıyor ama şekerli şeyler yasak ama ben bugun kendıme engel olamadım önce bir ısırık aldım. sonra devamı geldı bır baktım bitmiş hem mutluyum hem pişmanım bebegıme sağlıklı şey yollamadım ama tatlı krizlerım geçmiyor
İlk ben de rüyamda yemek gördüğümde hemen herkes seferber oluodu aman canı çekti yedirelim diye sonra baktılar başedilecek gibi değil ben dana gibi olucam rüyaların ardı arkası kesilmiyor vazgeçtiler ,artık kimse tınlamıyor :)
ben tam bır haftadır baklava keşkül sütlaç neler neler gördum hepsi tatlı. eşim kıyamam alıp geleyım dıyor engel oluyorum getırse hepsini yerim annem üzülüyor kızım yapayım hemen sütlaç tavukgögsu yok anne yoksa ben hepsını yerim dıyorum. ama az önce engel olamayıp koca bır cıkolata yedım ... belkı bugun ruyama tatlı girmez :) ama hala ağzıma tatlı tadı geliyor hep yasak olan seylerı istıyorum offf allahım yaaa. bu nasıl kız bebek anlamadım... kayınvalıdem de yazık bıdon bıdon turşu kurmuş:) kız olcak dıye:) kızım kım yıcek o kadar turşuyu ben senın ıcın yaptım dıyor:)anne sen bırak turşuyu sadrazam lokumu yap dedım yaww kızım o cok zor sana yalancı sadrazam lokumu yapayım dedım aman yok anne dedım:) yalancısı benı kesmez:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?