Şekerli hiç mi bişey yemiyorsun hamilelik şekeri mi var yoksa doktorun mu böyle istedi ben normal hayatımda ne kadar tatlı yiyorsam yine aynı yiyorum öle abartı bi tatlı yemem yok açıkcası Zaten 55 kilo ile hamile kaldım hep nı kilolardayım ama sen böyle Diyince acaba tamamen mi kesmek gerekio diye düşündüm
Kızlar son zamanlarda sizde bazen hamile olduğunuzu unutuyor musunuzz yoksa bende mi bi anormallik var
Kızlar bende mayıs annesiyim.Bebeğin doğacağı takvimi nasıl yaptınız?bana da yardımcı olabilirmisiniz?
bende poğaça filan değilde kebab,balık,turşu yediğimi görüyom.her gece aksamadan yiyecek görürrüm.acıktığımda bütün yemekler gözlerimin önünden geçiyor,bi bakıyom sanki kokuları geliyor gerçekten.
Kilo almaya çok yatkınım bi de ben biraz dikkat etmesem koşa koşa gelir kilocuklarr :18:
Kızlar bugün doktora gittim bebeğim 13 haftalık olmuş cinsiyeti bellimi diye sordum doktor şuan belli değil ortada birşey görünüyor o kordon diye söyledi şuan bir çıkıntı yok düz görünüyor dedi 3 boyutlu ultrasonda baktı birşey göremiyorum dedi şuan erken bu haftalarda yanılma çok olduğu için birşey demiyecem şimdi birşey desem iki hafta sonra başka birşey dersem hayel kırıklığına uğramanı istemm dedi iki hafta sonra kesin söylerim dedi bana kızmış gibi geldi
Alaaahımmmmmmmmm hiç sorma arkadaşım şöyle bir teyze gününe falan gitsem diyorum bazen eşim gülüyor o böreklere keklere poğaçalara nasıl saldırırım var yaaaaaaaa ama canımın çektikleri bundan ibaret yani hayırlı birşey istemiyorum varsa yoksa karbonhidrat allahım çılgınca yemek istiyorum çatlayana kadarrrrrrr :)
ben kocaman bir tadelle yedim şimdi çok pişmanım. ama dayanamadım ne yapayım.zaten besten sonra bulantı başlıyor ama şekerli şeyler yasak ama ben bugun kendıme engel olamadım önce bir ısırık aldım. sonra devamı geldı bır baktım bitmiş hem mutluyum hem pişmanım bebegıme sağlıklı şey yollamadım ama tatlı krizlerım geçmiyor
ben normal hayatta hep acı ekşı yerdım ...drum sekerın bebege hıcbır faydası yok dıyor sadece meyve yıceksın dedı.14 haftada kıloda almadım hatta uc kılo verdım:) yatmama ragmen....şekerım hersey normal bu cumartesı konrol var soracagım...yanı öyle böyle degıl resmen agzımın ıcınde tadlar dolaşıyor. benım hamılelıkte bır garıp. herkesın 3 aydan sonra bulantı aserme gecer ben de yenı basladı:))))))Şekerli hiç mi bişey yemiyorsun hamilelik şekeri mi var yoksa doktorun mu böyle istedi ben normal hayatımda ne kadar tatlı yiyorsam yine aynı yiyorum öle abartı bi tatlı yemem yok açıkcası Zaten 55 kilo ile hamile kaldım hep nı kilolardayım ama sen böyle Diyince acaba tamamen mi kesmek gerekio diye düşündüm
10 gündür kardeşimi görmüyordum bugün gördüm gözlerime inanamadım çok şaşrdım acaip fark etmişen kısa zamanda hamilelik bakıcaz ...hayırlısı bakalım Amman değmesin
arkadaşlar ben sürekli acıkıyorum hemde geceleri aklıma kızartmalar,börekler geliyor dayanamıyorum hiç kendime hakim olamıyorum....:26::26::26:aslında dikkat etmem gerekiyor...ilk bebeğimde çok ödem olmuştu bende
Ya benim doktorum bana tatlıyı falabçn yasaklamadı neden acaba? Sende peygamber sabrı var arkadaşım ben rüyamda tatlı görsem canım istese ertesi gün sokaklara çıkarım aramak için :) bravo valla
Kızlar merhaba;
Zaten minnoş olmayan top burnum hızla büyüyor :) Sebebini anlayamıyorum,aynı sorunu çeken var mı? Allahım son aylarda tahmin bile edemiyorum.Sanırım burnumdan doğurucam :))))))
ahh arkadasım gel bana sorrr bebege faydası yok dıye dr yeme dedı... benımkı tup bebek dr ne derse yapıyom.. ruyada goruyorum nasıl susamısım su ıcıyorum kalkınca... esımle annem çok uzuluyor ye dıyorlar ama bebegım ıcın yemıcem .. bır dahada kacamak cıkılota yemıcem cunku cok pşmanım bebegıme faydalı sey yıcem
Üzüldüm gerçekten ama bence nefsini köreltecek kadar yemelisin. Ya ben meyve çok yiyorum ama onun dışında tatlıyla çok aram yok açıkçası öyle devamlı canım istemiyor.yani önüme bi tepsi tatlı koysalar en fazla iki tane yerim. Ama canım isteseydi yerdim herhalde çünkü içimde bu konuda çatışma yaşanıyor Yenecek yenecek diye. :) neyse kilo almıyorsun ne güzel ben şimdiden çok kilo aldım. Dur diyemediğim için
ahh arkadasım gel bana sorrr bebege faydası yok dıye dr yeme dedı... benımkı tup bebek dr ne derse yapıyom.. ruyada goruyorum nasıl susamısım su ıcıyorum kalkınca... esımle annem çok uzuluyor ye dıyorlar ama bebegım ıcın yemıcem .. bır dahada kacamak cıkılota yemıcem cunku cok pşmanım bebegıme faydalı sey yıcem
ben hep sıkıntılı hamılelık gecırdıgım ıcın daha normal hamıleye dönemedım hala ara ara lekeler oluyor herkesınkı rahat olmuyor..zaten abartmamayı basarabılsem sorun olmayacak .. en ıyısı hıc yememek..sekerın hamurısının bebege hıc faydası yok ..zaten bu durum ıkı hftaya bıterbence biraz abartıyorsun benimkide tüp bebek hemde bu ikinci bebeğim .inanki normal bir hamileden hiç bir farkın yok tüp bebek diye.asıl canının istediğini yemiyerek bebeğini üzüyorsun abartmadan herşeyin tadına bakabilirsin.doktorunda abartmış durumu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?