2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Allah razı olsun birinin bana böyle birşey söylemesine o kadar ihtiyacım varmıs ki, ben de bir anda ağlamaya başladım. Kimseye bu endişemi söyleyemiyorum eşime bile, kimse anlamıyor sanırım oysa benim gece gunduz dusuncem sadece bu. Belki biri ben de kullanmak zorunda kaldım ama sağlıkla doğurdum yazar diye gece gunduz takip ediyorum burayı:) İnşallah dediğin gibi olmuştur, cok tesekkur ederim yorumun için...

Merhaba, çok geçmiş olsun. Sinus rinse isimli yıkama kiti bana çok iyi geldi. Eczane tarif eder, doktorunuza sorun ama sadece tuzlu su ile sinuslerı temizliyor. Bana çok buyuk faydası oldu. Buaralar çok doktora gıttım KBB yazmasına rağmen buguseptil ve bogaz pastili olarak bepanthen kullanmamam söylendi, bunu da paylaşmak istedim.

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız. ben bugün çok mutluyum doktora gittim ve bir kızımın olacağını öğrendim çok sevindim. tabi benim için farketmezdi ilk olduğu için sağlıklı sıhhatli olsun da farketmez derdim ama kız olması da beni ayrı bir mutlu etti. rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize.

bugün ense kalınlığı ölçümü yapıldı herşey çok normal çıktı rabbime şükürler olsun herşeyide normal çıktı maşallah normal haftamızdan 1 hafta ilerde gidiyoruz cinsiyet tahmini için doktor şimdi söylemicem dedi ikili test sonucunu almaya gidince söylüycekmiş yani c.tesi günü rabbim herkese sağlıklı sıhatli yavrular nasip etsin şunu anladımki annelik duygusu daha rahmine düştüğü anda başlıyor endişeler başlıyor ...inşallah hep dua ediyorum... arzuyla sabırla yavrusunu bekleyen anne adaylarına ve aday adaylarına inşallah tez zamanda yavrularını kucaklarında görsünler.. tedaviye başlayan anne adayları inşallah hepiniz güzel ve hayırlı sonuç alırsınız duacınızım bu arada folik asiti ve progestan kullanıyordum onu kesti decavit verdi...aslında elevit verdi ben istemeyince muadili olan decaviti verdi..

Son düzenleme:

Tabii hepsi doktor reçetesiyle aldığım ilaç. İkili teste girdim hiçbir sorun çıkmadı ama tabii neyi ne kadar görüyorlar bilemiyorum bu aşamada. Hastanede yatarken utana sıkıla bebeğe zarar gelmiş midir diye sorduğum doktor, "o kadar endişe ediyorsan doğurmayacaksın o zaman!!!" demez mi?!??? İnşallah senin dediğin gibi olur, Allah'a emanet minik meleklerimiz...

bugun dr kontrolümüz vardı ikili test çok ıyı cıktı ama dr ben herkese dörtlüde yaptırıyorum dedı. ben ıkılı ıyı cıkınca dortlu teste gerek kalmıyor dedim ben riske atamam dedi. birşey diyemedik.. cinsiyetini gene göstermedi benim bebegımın hep bacakları kapalı ve havada kalkık duruyor. İKili testte baska dr yüzde 90 kız demişti o zamanda bacakları kapalıydı nasıl tahmin etti anlamadım. benım bebegım tembel olacak sanırım hep yatıyor sadece kolunu oynatıyor. dr ugrastı yok göremedı.Dra gitmeden o kadar tatlı yedım ki hareketli olsun diye yokk..gene de yokkk. hcg degerıyle cınsıyetın ılgısı var mı diye sordum hayır dedı..

canım bizimki de bugüne kadar hiç göstermedi yeni gösterdi. hayırlısı olsun. yaa yine de sen bilirsin ama ikili test iyi çıktıkysa bence 4 lüyü yaptırma çünkü duyduğuma göre o tehlikeliymiş çocukta birşey yokken zarar verebiliyormuş.

Sevindim iyi düşündüğüne,miniğinde sevinecektir rahat olursan.Kuzenim 2. oğlunda bilmeden kullanmıştı ilaç,ağır ilaçtı diye hatırlıyorum çünkü çok sıkıntı yapmıştı korkmuştu.Şimdi 10 yaşında sağlıklı çok akıllı bir çocuk,çok şükür.O doktorun kulakları çınlasın,eşeğe altın semer vursalar eşek yine eşek işte :)) Kontrolünüz ne zaman?Tahmini doğum tarihlerimizde aynı :)

Son düzenleme:

Canım kaç haftalık bebişler bende 11 haftalıkken ikili testte erkek gibi dedi sonra 13 haftalıkken tekrar gittim o zamanda genital bölge şuan tam oluşmamış net birşey göremiyorum iki hafta sonra kesin birşey söylerim dedi ve bu son gittiğim başka bir doktordu ve bana ilk haftalarda söylenen cinsiyet tahminlerine inanmayın bana hastalar geliyor diyor cinsiyetine bakmam için yok doktorumuz erkek söyledi siz neden kız diyorsunuz diye sinirleniyorlar dedi.en sonda şunu söyledi bana şimdi sana birşey söylesem seni yanıltmamı istersin yoksa iki hafta sonra gerçeğini mi öğrenmek istersin bende tabiki gerçeğini duymak isterim dedim yanı bizimkisi şuan net belli olmadı Allah hayırlısını versin inş

kızlar aranızda çalışan hanımlar var mı. bende çalışıyorum ama eve ölü gibi geliyorum hiçbir iş yapmıyorum sadece yemek ye banyo yap onlar bile zorla. sürekli uyku hali bir kaç gündür de mide bulantısı ve mide ekşimesi başladı tüm vücudum dökülüyor üstüne de bir baş ağrısı ekleniyor komada gibiyim. su an tek yaşıyorum her yer her yerde. ya eşimle yanyana olsaydık nasıl yemek yapar ev işi yapardım üstüne misafir geldiğini de düşünemiyorum bile ben mi tembel oldum yoksa bu geçiçi bir durum mu ?

canım benim normale göre ultrasonda bir hafta önde gidiyor yani 17 haftalık.

bugün bizde doktordaydık ikili testimizi yaptırdık sonuçları bir hafta sonra alacağız.ense kalınlığı normalmiş bebeğimiz sağlıklıymış.ve doktorum %100 erkek dedi.bir prensim vardı ikincisi geliyormuş hayırlısıyla.

doktor kontrolündeysen bişeyck olmaz cnm bilebile zararlı ilaç yazamazlar...ama doktorun çok bencilce cevap vermişşş kınıyorum onu sen annesin tabiki endişe duyacaksınnn allahın izniyle sağsalim alırız inşl kucaklarımıza valla ben sabredemiyom gün sayıyorummm ahh bi sağlıkla doğsada öpsem koklasammm senn kaç haftalk oldu

Kızlar mrb.ben yeniyim aranızda ..nub teorisine göre ultrason resimiyle cinsiyet belirleneniliyormuş 11.haftadan itibaren eğer bacak arasındaki çıkıntı ile bel hizasında 30 derecelik bir açı var ise erkek paralel ise kız oluyormuş %99 ..isterseniz ultrason resimlerini ekleyin bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…