ya bu bulantılar çok kötü ya
benimkide uzandığım anda bulanmaya başlıyo özelikle geceleri bulantıdan uyuyamıyorum aranızda böyle olan varmı
Merhaba kızlar, geçen hafta ikili testimizi yaptırdık. ense kalımlığı 1mm idi. Kan verdin sonucunu dün aldım. Riskli grupta değilmişim.
doktorumdan memnun değildim. Dün tavsiye üzerine yeni doktoruma gittim. Minişimi o kadar ayrıntılı gösterdi ki beyin loplarından midesine, parmaklarından leğen kemiğini kaval kemiğini herşeyini gördük. Saatlerce bakabilirdim ya Allahım. Önce yüzüstü yatıyodu (annesine çekmiş) Sonra doktor oynatınca döndü sırt üstü yattı arada kollarını bacaklarını oynatıyor sıpa. Vee doktor ben kız bekliyorum dediiii. 24 kasıma randevumuz var tekrar o zaman kesin söyleyecek. Erkek ismi hazırdıda şimdi kara kara kız ismi arıyorum Durup durup ult.resmine bakıyorum ya doğunca napcaz uyurkende izlerim artık doktorundan memnun olmayan varsa tavsiye edebilirm. Batı bahatta Gürkan Ağralı.
Bu da bebişim
Eki Görüntüle 856271
Merhaba kızlar, geçen hafta ikili testimizi yaptırdık. ense kalımlığı 1mm idi. Kan verdin sonucunu dün aldım. Riskli grupta değilmişim.
doktorumdan memnun değildim. Dün tavsiye üzerine yeni doktoruma gittim. Minişimi o kadar ayrıntılı gösterdi ki beyin loplarından midesine, parmaklarından leğen kemiğini kaval kemiğini herşeyini gördük. Saatlerce bakabilirdim ya Allahım. Önce yüzüstü yatıyodu (annesine çekmiş) Sonra doktor oynatınca döndü sırt üstü yattı arada kollarını bacaklarını oynatıyor sıpa. Vee doktor ben kız bekliyorum dediiii. 24 kasıma randevumuz var tekrar o zaman kesin söyleyecek. Erkek ismi hazırdıda şimdi kara kara kız ismi arıyorum Durup durup ult.resmine bakıyorum ya doğunca napcaz uyurkende izlerim artık doktorundan memnun olmayan varsa tavsiye edebilirm. Batı bahatta Gürkan Ağralı.
Bu da bebişim
Eki Görüntüle 856271
geçmiş olsun ben de hastayım 3 gündür geniz akıntısı var burnum tıkalı ve durmadan öksürüyorum haftas onu çalışıyordum ve dr a gidemedim yarın gideceğim inşallah öksürükten uyuyamaz oldumKIZLAR size grip olduğumu söylemiştim ya. Burnum çok tıkanık. Nefes almakta zorluk çekiyorum. Geceleri hiç uyuyamıyorum bana öneriniz varmı? Okyanus suyu açmıyor. Buhar denedim olmuyor. Burun bandının çok az faydası oluyor viks zararlı diyorlar. Denemediğim sadece viks kaldı. Zor durumdayım
ne biçim dr muş o yaaTabii hepsi doktor reçetesiyle aldığım ilaç. İkili teste girdim hiçbir sorun çıkmadı ama tabii neyi ne kadar görüyorlar bilemiyorum bu aşamada. Hastanede yatarken utana sıkıla bebeğe zarar gelmiş midir diye sorduğum doktor, "o kadar endişe ediyorsan doğurmayacaksın o zaman!!!" demez mi?!??? İnşallah senin dediğin gibi olur, Allah'a emanet minik meleklerimiz...
kızlar aranızda çalışan hanımlar var mı. bende çalışıyorum ama eve ölü gibi geliyorum hiçbir iş yapmıyorum sadece yemek ye banyo yap onlar bile zorla. sürekli uyku hali bir kaç gündür de mide bulantısı ve mide ekşimesi başladı tüm vücudum dökülüyor üstüne de bir baş ağrısı ekleniyor komada gibiyim. su an tek yaşıyorum her yer her yerde. ya eşimle yanyana olsaydık nasıl yemek yapar ev işi yapardım üstüne misafir geldiğini de düşünemiyorum bile ben mi tembel oldum yoksa bu geçiçi bir durum mu ?
sağlıklıdır canım merak etme ben de çok özledim fıstığımı en son 9+3te gördüm yarın 2li test randevum vardı ama cumaya aldırdım randevuyu cinsiyet görme ihtimalimiz de artar hem 13+0 olacak gittiğimde en son ufak ufak kıpırdanıyordu çok heyecanlıyım çook
sorma cnm ya 11. haftadan sonra başladı ben de bulantılar, olunca çok kötü ya gözlerim yaşarıo , ağlayacak gibi oluyorum :)Sonradan coşanlar biz. Bende kötüyüm bide gripim ondan mı :44: arttı bilmem hiç koku yokkende bulanıyor. Allah yardım etsin
senin alltta bilgi yazmıo cnm benm sat 15 ağustos aynıyızdır belkide, ilk hamileliğim evet... allah bağışşlasın diğer yavrunu , bunu da iinş. sağ salim alırız kucağımıza...Evet canım çok kötü ben de daha iyileşemedim. Biz aynıyız heralde ben de 13.haftaya girdim. İlk hamileliğin mi? Benim ikinci bebeğim olacak inşallah.
kızlar bugün banyodan sonra farkettim göbeğimden aşağı doğru bir çizgi varsanırım benden başka bunu gören var mı çok şaşırdım sevindim de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?