ayy kızlarr yaa bulantılaım hafifledi dedim şimdide ağlamalarım başladı çok duygusallaştım herşeye ağlar oldum yaa dogum fotolarına bakıyom netten ağlıyorumben doğum yapınca sanırım bebişimi kucağıma alınca bide eşim beni susturmakla ugrasacak cok fenayım yaa tek ben mi böyleyim acaba:26:
slm anneler
ben isilik olmuşum daha önce size bahsetmiştim alerjiye benzer bişeyler var die geçmedi birazda yayıldı doktora gittim krem verdi halen geçmedi bakalım ne olacak geceleri kaşınıyorum
kızlar bu arada 3 gündür kasık ağrım var neden böle acaba üşüttüm mü diye düşünürken bir arkadaş adet dönemin mi dedi ve aklıma geldi hamile olmasam 7kasımda adet olmalıydım...ekimde de yaşadım aynı olayı acaba 9 ay boyunca yaşayacak mıyım????
ben yalnız yaşadığım için şimdilik acil işlerimi yapıyorum. benim de adetten önce rahim sızlanmam olurdu 3 aydır her adet döneminde bunu yaşıyorum kasık ağrısı bende de var ama normalmiş. bebişimi görmeyeli 5 hafta oldu cumartesi dr gideceğim çok sabırsızlanıyorum birde tedirginim inşş sağlıklıdr. en son gördüğümde nokta halinde idi
Geçmiş olsun.Brnim ki sanırım başka birşey,çok kaşıntım yok.Daha da meraklandım şimdi:44:
Günaydın anneler, bugün çok bunalımdayım işe gelmemek için kendi kendime bir sürü bahaneler uydurmaya çalıştım yok karnım ağrıyor gitmeyeyim, yok cırcır olmuş olabilirim, ahanda hapşurdum kesin hastayım triplerine girdim. Hiç uyuyamadım, canım çok sıkılıyor sürekli bir gözyaşı. Kocam bile dün akşam "Çocuklaşma artık lütfen" dedi. Havalardan mı nedir, bir kasvet var üstümde...
bugün bizde doktordaydık ikili testimizi yaptırdık sonuçları bir hafta sonra alacağız.ense kalınlığı normalmiş bebeğimiz sağlıklıymış.ve doktorum %100 erkek dedi.bir prensim vardı ikincisi geliyormuş hayırlısıyla.
bittim yorgunluktandüğün bitti ama bende bittim burası çok soğuk birazda üşüttüm heralde kasıklarım ağrıyor.
bebişlerin cinsiyetleri hep belli olmuş:) ne güzel:) ben geçen hafta çarşamba ikili test için gitmiştim. ultrasonla ense kalınlığına baktı dr um ama kan vermeden geldim. yarın yada bugun kan versem geçmi olur dr tekrar usg ye alsamıki acaba? heralde aynı gün olması gerekiyormuş?
günaydın.ayın mutsuzluk bende de var.benimde burnum akıyo başım ağırıyo ilk uyandığımda bulanık görüyordum heryeri.yarım saat sonra geçti.nasıl bişey bu anlayamadım gitti
günaydın.ayın mutsuzluk bende de var.benimde burnum akıyo başım ağırıyo ilk uyandığımda bulanık görüyordum heryeri.yarım saat sonra geçti.nasıl bişey bu anlayamadım gitti
Benimde acayip bir güne katılasım var sürekli canım börekler salatalar falan çekiyor :)
Bu arada sedosscum mesaj sayım az olduğu için özel mesaj gönderemiyorum zaten listede varmışsın bilgilerini güncelledim:)
bittim yorgunluktandüğün bitti ama bende bittim burası çok soğuk birazda üşüttüm heralde kasıklarım ağrıyor.
bebişlerin cinsiyetleri hep belli olmuş:) ne güzel:)
Kızlar günaydın, 13+4 haftalık hamileyim.Bu sabah uyandığımda sola yatıyordum,sırtüstü döndüğümde kasığımın sol tarafında şişlik vardı elimle dokunduğumda farkettim ve çok korktum.Wc için yataktan kalktım,biraz evin içinde dolaştım tekrar sırtüstü uzandığımda o şişlik kaybolmuştu.Sizce bu bebek olabilr mi? Dr u mu arayıp sorsam bilemedim ?
Benim de 13+0 da 14 e kadar yapılabiliyor canım (13+6)arkadaşlar benim ikili test randevum 13+1 de acaba geç kalmış olur muyum??
Geçmiş olsun canım yorma kendini kanaması olan bir çok arkadaş vardı hepsi iyileşti şükür bozma moraliniArkadaslar ben 12+2 haftalik hamileyim. Dun bildiginiz adet gorme gibi kanamam oldu. Simdiye kadar bir damla bile olmamisti. Hemen doktora gittim. Serum ve progestan ve tabi istirahatama bebis hala canliydi. Kanama sorunu yasayan oldu mu?
Kızlar günaydın, 13+4 haftalık hamileyim.Bu sabah uyandığımda sola yatıyordum,sırtüstü döndüğümde kasığımın sol tarafında şişlik vardı elimle dokunduğumda farkettim ve çok korktum.Wc için yataktan kalktım,biraz evin içinde dolaştım tekrar sırtüstü uzandığımda o şişlik kaybolmuştu.Sizce bu bebek olabilr mi? Dr u mu arayıp sorsam bilemedim ?
o duygusallık bende de var herşeye gözlerim doluyor.oğlumu seviyorum öpüyorum gözlerimden yaş süzülüyor boğazım düğünleniyor anne niye üzgünsün diyor.şimdi hamileyim ondan duygusalım desem küçücük çocuk nasıl anlasın seni öpünce duygulanıyorum diyorum tamam diyor oda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?