Arkadaşlar affınıza sığınarak soruyorum açıkcası ne yapacağımı bilemedim. İlk sayfadaki listede tahmini cinsiyet diye bir sütunumuz var. Ve şu sıralar bir kaç kesinlik dışında diğer cinsiyetler tahmini. Lakin bir kaç haftayada cinsiyetler kesinleşir diye düşünüyorum. Konuyu bilirsiniz ki ben açmadım ve devraldım. Velhasıl kelam tahmini cinsiyetlerinizi güncelleyim mi yoksa bekle 2 hafta daha kesinleri yazarsın mı dersiniz ? Bilemedim
Arkadaşlar affınıza sığınarak soruyorum açıkcası ne yapacağımı bilemedim. İlk sayfadaki listede tahmini cinsiyet diye bir sütunumuz var. Ve şu sıralar bir kaç kesinlik dışında diğer cinsiyetler tahmini. Lakin bir kaç haftayada cinsiyetler kesinleşir diye düşünüyorum. Konuyu bilirsiniz ki ben açmadım ve devraldım. Velhasıl kelam tahmini cinsiyetlerinizi güncelleyim mi yoksa bekle 2 hafta daha kesinleri yazarsın mı dersiniz ? Bilemedim
Birkaç saat önce öğrendim, kesin olarak bir prensesim oluyor:)))
bence ıkı üç haftaya kadar herkesınkı kesın belli olur ..o zmn güncelleseniz sizin ıcın ıkı iş olmaz..ben hala tam öğrenemedım göstermıyor cunku...
Birkaç saat önce öğrendim, kesin olarak bir prensesim oluyor:)))
geçmiş olsun canım bendede aynı sorun var 3 yastık koyup yatıyorum safra ağzıma dolmasın diye gidip gelip rennie şurup içiyorum bide buzdolabına koydum soğuk daha iyi geliyor o ağızdaki kötü tat bende sabah safrayı çıkardığımda oluyor bende onu gidermenin çaresini bulamadım malesef ne yesem geçmio öbür hamileliğimdede olmuştu doğumdan 2 3 ay sonr geçti malesef
hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah
doğumdan sonra mıııı
gece bende 2 yastıkla yatıyorum ama gündüz dayanılmaz
yediğinden zevk almıyor insan
yemeği yiyorum 10 dk sonra başlıyor ekşimeye acımaya
Çok çok hayırlı olsun. Rabbim sağlıklı sıhhatli bir evlat versin size. Çok sevindim sizin adınıza. Darısı biz öğrenemeyenlerin başına :)
teşekkür ederim, evet ben de burun kemiğinin oluşmasının olumlu olduğunu okudum. riskli bebeklerde oluşma süresi daha geç olabiliyormuş, bebekler bu kadar minicikken burun kemiğini inceleyip inceleyememelerini merak etmiştim açıkçası. peki sonucu aldığınızda doktorunuzla tekrar mı görüştünüz yoksa sadece olumlu diye haber mi aldınız ? benim ultrasondan sonra kanım alınacak sanırım ama eğer kan alımını sabah yaptırıp öğlen muayneye girmem daha uygun olacaksa bunu doktorla konuşmayı düşünüyorum.
ben akşam saatlerinde ultrasona girip sabahında kan verdim, öğleden sonra da aldım. riskin düşük olduğunu görünce doktorumla görüşmekte acele etmedim, 3 gün sonra gösterdim.
daha önce de yazmıştım, ikili testin sonucunu asıl etkileyen şey ense kalınlığı, o da mm. den sonraki haneler kadar hassas bir ölçüm, ve yapan kişinin beceri ve tecrübesiyle, bebeğin konumuyla, ölçüm yapılan aletin kalitesiyle bile ilgili olarak değişebilecek olan bir şey. ben testten önce bir hayli araştırmıştım, nedir, ne değildir diye bence çok da güvenilir bir test değil o yüzden kötü sonuç çıksa bile kendimi üzmemeye motive etmiştim. benim testim çok şükür güzel çıktı ama sonuçta güvenilir değil ki, bebeğin sağlıklı olduğunu gözümle görene kadar içimde hep bir şüphe olacak. o yüzden henüz test yaptırmayan, ya da sonucu bekleyen arkadaşlar, lütfen içinizi ferah tutun. sonuç riskli çıksa bile hemen paniğe kapılmayın.
ben akşam saatlerinde ultrasona girip sabahında kan verdim, öğleden sonra da aldım. riskin düşük olduğunu görünce doktorumla görüşmekte acele etmedim, 3 gün sonra gösterdim.
daha önce de yazmıştım, ikili testin sonucunu asıl etkileyen şey ense kalınlığı, o da mm. den sonraki haneler kadar hassas bir ölçüm, ve yapan kişinin beceri ve tecrübesiyle, bebeğin konumuyla, ölçüm yapılan aletin kalitesiyle bile ilgili olarak değişebilecek olan bir şey. ben testten önce bir hayli araştırmıştım, nedir, ne değildir diye bence çok da güvenilir bir test değil o yüzden kötü sonuç çıksa bile kendimi üzmemeye motive etmiştim. benim testim çok şükür güzel çıktı ama sonuçta güvenilir değil ki, bebeğin sağlıklı olduğunu gözümle görene kadar içimde hep bir şüphe olacak. o yüzden henüz test yaptırmayan, ya da sonucu bekleyen arkadaşlar, lütfen içinizi ferah tutun. sonuç riskli çıksa bile hemen paniğe kapılmayın.
doğumdan sonra mıııı
gece bende 2 yastıkla yatıyorum ama gündüz dayanılmaz
yediğinden zevk almıyor insan
yemeği yiyorum 10 dk sonra başlıyor ekşimeye acımaya
Benim de çok ekşiyor midem, Madem suyu iyi geliyor.
başınız sağolsun canım cinsiyeti paylaşmayı unutmaHerkese iyi akşamlar kızlar uzunca bır suredır takıpteyım ama yazamadım cenazelerımız oldu esımın tarafı ve benım tarafımdan 1 ay ıcınde aılemızden 3 kısı kaybettık benı fazla sokmadılar cenaze evlerıne ama yınede ınsan etkılenıyor tabıkı. Bu arada bebısım ve ben gayet ıyıyız ıkılı testten sonra ılk defa carsamba gunu doktora gıdıcem bakalım cınsıyet ogrenebılecekmıyız baya bı heyecanlıyız tabıkı elı ayagı duzgun olsun butun bebıslerımızın oncelıkle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?