2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?


  • Ankete Katılan
    513
Arkadaşlar affınıza sığınarak soruyorum açıkcası ne yapacağımı bilemedim. İlk sayfadaki listede tahmini cinsiyet diye bir sütunumuz var. Ve şu sıralar bir kaç kesinlik dışında diğer cinsiyetler tahmini. Lakin bir kaç haftayada cinsiyetler kesinleşir diye düşünüyorum. Konuyu bilirsiniz ki ben açmadım ve devraldım. Velhasıl kelam tahmini cinsiyetlerinizi güncelleyim mi yoksa bekle 2 hafta daha kesinleri yazarsın mı dersiniz ? Bilemedim
 

Birkaç saat önce öğrendim, kesin olarak bir prensesim oluyor:)))
 

bence ıkı üç haftaya kadar herkesınkı kesın belli olur ..o zmn güncelleseniz sizin ıcın ıkı iş olmaz..ben hala tam öğrenemedım göstermıyor cunku...
 

doğumdan sonra mıııı
gece bende 2 yastıkla yatıyorum ama gündüz dayanılmaz
yediğinden zevk almıyor insan
yemeği yiyorum 10 dk sonra başlıyor ekşimeye acımaya
 
doğumdan sonra mıııı
gece bende 2 yastıkla yatıyorum ama gündüz dayanılmaz
yediğinden zevk almıyor insan
yemeği yiyorum 10 dk sonra başlıyor ekşimeye acımaya

gerçekten de çok sıkınıtılı. haşlanmış patates bile mide ekşitir mi? ekşitiyormuş.

gerçekten bu forumda yazanları okudukça yalnız olmadığımı görüp mutlu oldum. gerçi umarım hepimizin mide ve diğer sıkıntıları geçip yerini güzel haberlerle dolu günlere bırakır.

ayrıca ikili test stressini atlatan herkese darısı başımıza diyorum. riskli diye yanıt alanlara da bu işler belli olmuyor benim kuzenim bebek beklerken de önce down sendromu ihtimalini yüksek dediler sonra kalp hastalığı. Gayet sağlıklı çocuğu var 3 yaşında ancak biraz sinirli bir çocuk ve annesi bunu o dönem yaşadığı sıkınıtılı günlere bağlıyor, bilirsiniz anneler hisseder.
 
Çok çok hayırlı olsun. Rabbim sağlıklı sıhhatli bir evlat versin size. Çok sevindim sizin adınıza. Darısı biz öğrenemeyenlerin başına :)

Amin, hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar:)) Ben hem oğlumu hem de bu gebeliğimi henüz hamile olduğum bilmezken rüyamda gördüm. Hatta bana hastayken bir doktor düşük riskin var demişti. o gece rüyamda bir kumsalda dev dalgaların önündeydik eşimle. Aniden yanımızda bir kız çocugu beliriyordu onun sımsıkı ellerinden tutup, bir ağaca sarılıyorduk hep beraber ve dalgalar bitiyordu. O yüzden o kadar emindim ki kız olduğuna:)) yüzü bile gözümün önünde:)))
 

ben akşam saatlerinde ultrasona girip sabahında kan verdim, öğleden sonra da aldım. riskin düşük olduğunu görünce doktorumla görüşmekte acele etmedim, 3 gün sonra gösterdim.
daha önce de yazmıştım, ikili testin sonucunu asıl etkileyen şey ense kalınlığı, o da mm. den sonraki haneler kadar hassas bir ölçüm, ve yapan kişinin beceri ve tecrübesiyle, bebeğin konumuyla, ölçüm yapılan aletin kalitesiyle bile ilgili olarak değişebilecek olan bir şey. ben testten önce bir hayli araştırmıştım, nedir, ne değildir diye bence çok da güvenilir bir test değil o yüzden kötü sonuç çıksa bile kendimi üzmemeye motive etmiştim. benim testim çok şükür güzel çıktı ama sonuçta güvenilir değil ki, bebeğin sağlıklı olduğunu gözümle görene kadar içimde hep bir şüphe olacak. o yüzden henüz test yaptırmayan, ya da sonucu bekleyen arkadaşlar, lütfen içinizi ferah tutun. sonuç riskli çıksa bile hemen paniğe kapılmayın.
 

çok teşekkür ederim verdiğniz bilgiler için. bende önümüzdeki hafta gidecem ikili test için.
Allah bebişlerimize sağlık versin. bize de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
 


en güzelini yapmışsınız, bu dertten muzdarip kuzenim beni yalnız bırakmayacağını söyledi doktor randevusunda içim daha da rahatladı. benim kan tahlili sonucu bir hafta sürecekmiş hastaneyi aradım. bu arada söylemeden geçemeyeceğim domatespatates, bebeğinizin beklenen doğum tarihi benim doğum günü tarihim :) dediğiniz doğru, istatistiksel bir test aslında, her test yeni bir veri, bir veri analizi.. annem bu doğrultuda yaptırma dediği için ikilemde kaldım.

yine de insan güzel şey duymak istiyor, duymazsak da bu bebeklerin hepsi birer mucize, hepsi birer hediye, bunu böyle kabul etmek lazım.
 
Son düzenleme:
Benim de çok ekşiyor midem, Madem suyu iyi geliyor.

ilk zamanlar su yerine maden suyu içiyordum bi o iyi geliyordu bana ama artık onu da içemez oldum suyu da fazla içmiyorum ne olacak bu halim ben bilmem.sıkılmadan yiyebildiğim tek şey meyve umarım meyve arzuma birey olmaz
 
Herkese iyi akşamlar kızlar uzunca bır suredır takıpteyım ama yazamadım cenazelerımız oldu esımın tarafı ve benım tarafımdan 1 ay ıcınde aılemızden 3 kısı kaybettık benı fazla sokmadılar cenaze evlerıne ama yınede ınsan etkılenıyor tabıkı. Bu arada bebısım ve ben gayet ıyıyız ıkılı testten sonra ılk defa carsamba gunu doktora gıdıcem bakalım cınsıyet ogrenebılecekmıyız baya bı heyecanlıyız tabıkı elı ayagı duzgun olsun butun bebıslerımızın oncelıkle
 
başınız sağolsun canım cinsiyeti paylaşmayı unutma
 
Kizlarr cirkinler kervanina ben de katildim.bugun bir arkadasim kizim olacagini cirkinlestigimi soyledi.yuzumde leke cikmis.zaten sismanim diye kafama takiyorum (62 kg) .beyzlarim da cikti.hamilelikten once boyle kafama takacagimi dusunmemistim. Ne gucsuz olmusum.
Mide bulantilarim gecti cok sukur.allah devam edenlere sabir versin.oh be istifrasiz hayat ne guzelmis :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…