- 15 Temmuz 2013
- 743
- 496
- 333
canım bende hala çekiyorum ama rennie fayda etmediği için kullanmıyorum dr gavıscon verdi onun da tadı çok kötü hiç içmem daha iyi sakız benim midemi daha kötü yapıyor onuda denedim yemek yedikten sonra ağzımın içi zehir gibi oluyor yediklerimden hiç tat almıyorum inş doğuma kadar sürmez bazen bu ekşimeler ,yanmalar doğuma kadar sürebiliyor.
Arkadaşlar affınıza sığınarak soruyorum açıkcası ne yapacağımı bilemedim. İlk sayfadaki listede tahmini cinsiyet diye bir sütunumuz var. Ve şu sıralar bir kaç kesinlik dışında diğer cinsiyetler tahmini. Lakin bir kaç haftayada cinsiyetler kesinleşir diye düşünüyorum. Konuyu bilirsiniz ki ben açmadım ve devraldım. Velhasıl kelam tahmini cinsiyetlerinizi güncelleyim mi yoksa bekle 2 hafta daha kesinleri yazarsın mı dersiniz ? Bilemedim
Herkese iyi akşamlar kızlar uzunca bır suredır takıpteyım ama yazamadım cenazelerımız oldu esımın tarafı ve benım tarafımdan 1 ay ıcınde aılemızden 3 kısı kaybettık benı fazla sokmadılar cenaze evlerıne ama yınede ınsan etkılenıyor tabıkı. Bu arada bebısım ve ben gayet ıyıyız ıkılı testten sonra ılk defa carsamba gunu doktora gıdıcem bakalım cınsıyet ogrenebılecekmıyız baya bı heyecanlıyız tabıkı elı ayagı duzgun olsun butun bebıslerımızın oncelıkle
Canım ben 15 gün damla damla kanama cektim çok korktum bebeğime bişiey olacak die ama iğne ve progestan kullandım sükür suan birşey yok..her seferinde cok korktum ama bebeğin etrafında kanamam olmadığını söyledi doktorum..
Simdi de korkunc bir bas agrim ve sabah kusmasi oluyor. Sanirim progestanin marifeti
Günaydın hanımlar dün eşim izinliydi bende psikiyatriye randevu almıştım şu korkularım ve evde yalnız kalamama gibi sorunlarım için konustum herşeyi anlattım dr hamilelere ilaç veremiyoruz dedi hepsi bebeğe geçiyor dedi çok ilerlemiş durumlarda yani ölümü düşünüyosan,kendine zarar verme gibi durumlarda klinige yatırıp kontrol altına alıyoruz ama yine ilaç vermiyoruz dedi biz böyle durumlarda korkunun üstüne gitmeyi tavsiye ediyoruz dedi ama sevdiklerinle bi arada olabilirsin sana yardım edebilecek birilerinden destek alabilirsin dediki annemden bin kere allah razı olsun hemen hemen hergün ordayım hem bana hem oğluma bakıyor akşamda eşim bizi almaya geliyor yiyip içip eve geçiyoruz daha bulantılarım ve tiksinmelerim devam ediyor dün markette gezemedim midem kalktı .Rezene ve melisa çayı var dedi sakinleştirici özelliğe sahip günde 3 bardağa kadar ondan içebilirsin dedi ,yürüyüş yapabilirsin dedi beni çok tatmin etmedi yani çok rahatlamadım hatta ağlayarak çıktım bu ikinci gebeliğim beni çok zorluyor hayattan hiç zevk almıyorum,hayattan koptum iyice sürekli mutsuz geziyorum bulantılarım geçene kadar anneme gitmeye devam edicem rabbim yardım etsin .
Korkma canim kuru erik ye, kuru kayisi falan bol su ic.Kabizlik cok normal.Selam arkadaslar,
12. haftadayim son bir haftadir karnim inanilmaz buyumustu, bende artik belli olmaya basladi demistim, ama 2 gundur karnim yine eskisi gibi, gobek mobek kalmadi. Uzulsem mi sevinsem mi bilemedim:). Sizde de ayni durum oldu mu?
son 3 gundur buyuk tuvaletimde sorun cekiyordum, kabiz olmustum, internette de bu haftalarda cok normal diyor. Bu sabah tuvalete gittigimde aklim yerinden oynadi, tuvalet kan golu. Sonradan farkettim meger kan makattan gelmis, simdi yediklerime daha dikkatli davranmaya calisiyorum ama sabah ki korku bana epeyce yeter sanirim. Yarin kontrolum var umarim bebisimiz sagliklidir, dortgozle bekliyorum.
Bu arada dün eşimle market alışverişi yaparken eşim çocuk bezi reyonuna yöneldi ve bebişimin ilk alışverişini çocuk bezi olarak yapmaya başladıkstok yapmak istiyormuş eşim bez ve ıslak mendili daha rahat ederiz doğumda dedi ee bide özelde yapmayı düşündüğüm için biraz masraflı olacak sıkışmayalım dedi.
Günaydın kızlar ben hala kizimin hareketlerini hissetmiyorum doktora söyledim oda güldü. 2. cocukda olsa daha erken dedi.Kisiden kisiyede degisebiliyormus tabi.19.haftafan itibaren yavaş yavaş kipirtilar hissedersin dedi Siz ne alemdesiniz ?
Günaydın,
Bizim bu ayın sonunda randevumuz var,cinsiyeti tam olarak öğrenicez,çok merak ediyoruz bizde...
3.ayım bitti hafif mide bulantılarım başladı,akşamları daha çok oluyor,hiç bulantı yaşamamıştım..
Onun dışında kabızlığım geçti,sizlerinde tavsiyelerine uyarak takviyelerle bu işi çözdüm çok şükür..Karnım dümdüz oldu meğer şişkinlikmiş..Kilom 1-2 arada farkediyor ,bir alıyorum bir veriyorum anlamadım..
Kızlar ben karbonhidratlı yiyecekleri yemek istemiyorum onu farkettim,et,yumurta,peynir ,yoğurt salata en çok yediklerim..
Tavuk ,balık yemiyorum..Ekmek,makarna pilav yediğim zaman şişiyorum yemiyorum artık bıraktım..aramıyorum da..Nasıl bişey bu anlamadım..Oğlumda tersi olmuştu ,aylarca peynir et salata yemedim..İlginç ..
Devamlı sebze pişirmek istiyorum...:)))
Çok duygusal oldum,çok sinirliyim ağlıyorum hemen..Kaldıramıyorum hiçbişeyi...Sınavlarım var ders çalışıyorum,strese giriyorum..
Bizden bu kadar..yanlız 3.ay bitince kuş gibi hafifledim...oh be :))
Günaydın kızlar ben hala kizimin hareketlerini hissetmiyorum doktora söyledim oda güldü. 2. cocukda olsa daha erken dedi.Kisiden kisiyede degisebiliyormus tabi.19.haftafan itibaren yavaş yavaş kipirtilar hissedersin dedi Siz ne alemdesiniz ?
Selam arkadaslar,
12. haftadayim son bir haftadir karnim inanilmaz buyumustu, bende artik belli olmaya basladi demistim, ama 2 gundur karnim yine eskisi gibi, gobek mobek kalmadi. Uzulsem mi sevinsem mi bilemedim:). Sizde de ayni durum oldu mu?
son 3 gundur buyuk tuvaletimde sorun cekiyordum, kabiz olmustum, internette de bu haftalarda cok normal diyor. Bu sabah tuvalete gittigimde aklim yerinden oynadi, tuvalet kan golu. Sonradan farkettim meger kan makattan gelmis, simdi yediklerime daha dikkatli davranmaya calisiyorum ama sabah ki korku bana epeyce yeter sanirim. Yarin kontrolum var umarim bebisimiz sagliklidir, dortgozle bekliyorum.
kızlar ben azda olsa eğildiğim zaman kasığımda batma oluyo sanki ben sıkışıyorum demiş gibi canımı acıtıyo normalmi acaba? yaşayan varmı aranızda böyle bi durum?
gözün aydın canım rabbim sağlıklı doğumda nasip etsin inşallah.. bende aşırı duygusalım sabah haberlerde taksilerde bi sistem çıkmış telefonla bulunduğun yeri falan gösteriyomuşsum yakınlardaki müsait taksiler geliyo şöforun resmi kimlik bilgileri falan geliyo telefona kabul ediyosun vs.. buna ağladım inanamıyorum kendime:) şuan aklıma geldikçe gülüyorum. eşim şaşırdı şok olduduygusallık hat safhada umarım geçer:) ben nedense senin kızın olacağını düşünüyorum hep. umarım gönlüne göre olur:)
hiç üzülme rabbim hayırlısını versin daha cok yeni morelini bozup hamileliğini kötü geçirme başka bi doktor dene için rahat etsin
canım inş sorun çıkmaz sen stres yapma kan sonucunu bekle bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?