2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

canım benim öncelikle günaydın.benimde mide ekşimesi problemim vardı.özellikle yoğurt yediğimde ölüyordum.şimdi bişeylerin bana dokunacağını hissettiğim gibi yemekten yarım saat sonra açık 2 bardak çay içiyorum.o çok rahatlatıyo beni.sıcak su olduğu için bastırıyo yemekleri.yemekte veya sonrasında soğuk su içme.o dahada çok ekşitiyo

bence bekle canım hepsini bir güncelle çünkü ben ve benim gibi öğrenmeyen arkadaslar var

Başınız sağolsun canım allah rahmet eylesin kalanlarada allah sabırlar versin.

Simdi de korkunc bir bas agrim ve sabah kusmasi oluyor. Sanirim progestanin marifeti

Günaydın hanımlar dün eşim izinliydi bende psikiyatriye randevu almıştım şu korkularım ve evde yalnız kalamama gibi sorunlarım için konustum herşeyi anlattım dr hamilelere ilaç veremiyoruz dedi hepsi bebeğe geçiyor dedi çok ilerlemiş durumlarda yani ölümü düşünüyosan,kendine zarar verme gibi durumlarda klinige yatırıp kontrol altına alıyoruz ama yine ilaç vermiyoruz dedi biz böyle durumlarda korkunun üstüne gitmeyi tavsiye ediyoruz dedi ama sevdiklerinle bi arada olabilirsin sana yardım edebilecek birilerinden destek alabilirsin dediki annemden bin kere allah razı olsun hemen hemen hergün ordayım hem bana hem oğluma bakıyor akşamda eşim bizi almaya geliyor yiyip içip eve geçiyoruz daha bulantılarım ve tiksinmelerim devam ediyor dün markette gezemedim midem kalktı .Rezene ve melisa çayı var dedi sakinleştirici özelliğe sahip günde 3 bardağa kadar ondan içebilirsin dedi ,yürüyüş yapabilirsin dedi beni çok tatmin etmedi yani çok rahatlamadım hatta ağlayarak çıktım bu ikinci gebeliğim beni çok zorluyor hayattan hiç zevk almıyorum,hayattan koptum iyice sürekli mutsuz geziyorum bulantılarım geçene kadar anneme gitmeye devam edicem rabbim yardım etsin .

Bu arada dün eşimle market alışverişi yaparken eşim çocuk bezi reyonuna yöneldi ve bebişimin ilk alışverişini çocuk bezi olarak yapmaya başladık stok yapmak istiyormuş eşim bez ve ıslak mendili daha rahat ederiz doğumda dedi ee bide özelde yapmayı düşündüğüm için biraz masraflı olacak sıkışmayalım dedi.

Hamilelik doneminde anne adaylarin daha hassas oldugunu okuyorum bende ama sanirim onlari yenmek birazda bizim elimizde. Ben 12. haftadayim 37 yasindayim ve ilk bebegim hatta ilk hamileligim. Yurtdisindayiz ve esim oldukca yogun calisiyor, gunumun yaklasik 22 saatini yanliz geciriyorum. Ne bir arkadas nede arkaba maalesef, ben de cok korkuyorum ya bebegime bir sey olursa diye, ozellikle bunca yildan sonra bu kadar degerli bir seye sahip olduktan sonra.
Bulantilarim icin limonli zencefil cayi iciyorum iyi geliyor, ama bazen o cayi hazirlamaya takatim olmuyor, kendimi zorlayip hazirlamaya calisiyorum. Yemek yemek hayal gibi oldu, ne yedigimden anliyorum nede ictigimden, 3 gun yemek yapabiliyorsam 4 gun yapamiyorum, sagolsun esim gelince kendisi hazirliyor yemegi.
Kendimi kotu hissettigim yada yalniz hissettigimde, guzel bir seyler izlemeye calisiyorum, ise yariyor, kaygilarimdan uzaklasiyorum, ve en rahatlatan sey, hava durumu ne olur ise olsun hergun 30dk yurumeye calisiyorum, guzel seyler dusunmeye calisiyorum.
Kendimi zorlamaz isem hicbirsey yapmak benimde icimden gelmiyor ama baska caremiz yok tatlim, umarim daha rahat bir hamilelik gecirirsin.

Selam arkadaslar,
12. haftadayim son bir haftadir karnim inanilmaz buyumustu, bende artik belli olmaya basladi demistim, ama 2 gundur karnim yine eskisi gibi, gobek mobek kalmadi. Uzulsem mi sevinsem mi bilemedim:). Sizde de ayni durum oldu mu?
son 3 gundur buyuk tuvaletimde sorun cekiyordum, kabiz olmustum, internette de bu haftalarda cok normal diyor. Bu sabah tuvalete gittigimde aklim yerinden oynadi, tuvalet kan golu. Sonradan farkettim meger kan makattan gelmis, simdi yediklerime daha dikkatli davranmaya calisiyorum ama sabah ki korku bana epeyce yeter sanirim. Yarin kontrolum var umarim bebisimiz sagliklidir, dortgozle bekliyorum.

Günaydın kızlar ben hala kizimin hareketlerini hissetmiyorum doktora söyledim oda güldü. 2. cocukda olsa daha erken dedi.Kisiden kisiyede degisebiliyormus tabi.19.haftafan itibaren yavaş yavaş kipirtilar hissedersin dedi Siz ne alemdesiniz ?

Korkma canim kuru erik ye, kuru kayisi falan bol su ic.Kabizlik cok normal.

canım bence çok stok yapmayın bebeğin kilolu doğabilir birden büyüyolar zaten yenidoğan pek kullanılmıyo o yüzden. ıslak mendilde kurur diye almıyorum ben:) gerçi kızım olursa ben ıslak mendil kullanmıcam pamuğu ılık suyla ıslatıp öyle temizlemeyi düşünüyorum hassa oluyolar:)

Benim ilk gebeliğim cnm bende daha h tık yok :) hissetmiyorum. Daha erken olduğu için önemsemedim pek. Arada karnımın bi noktasına sancı gibi oluyo ama ondan mı bilmem.

kızlar ben azda olsa eğildiğim zaman kasığımda batma oluyo sanki ben sıkışıyorum demiş gibi canımı acıtıyo normalmi acaba? yaşayan varmı aranızda böyle bi durum?

Günaydın,

Bizim bu ayın sonunda randevumuz var,cinsiyeti tam olarak öğrenicez,çok merak ediyoruz bizde...

3.ayım bitti hafif mide bulantılarım başladı,akşamları daha çok oluyor,hiç bulantı yaşamamıştım..
Onun dışında kabızlığım geçti,sizlerinde tavsiyelerine uyarak takviyelerle bu işi çözdüm çok şükür..Karnım dümdüz oldu meğer şişkinlikmiş..Kilom 1-2 arada farkediyor ,bir alıyorum bir veriyorum anlamadım..

Kızlar ben karbonhidratlı yiyecekleri yemek istemiyorum onu farkettim,et,yumurta,peynir ,yoğurt salata en çok yediklerim..
Tavuk ,balık yemiyorum..Ekmek,makarna pilav yediğim zaman şişiyorum yemiyorum artık bıraktım..aramıyorum da..Nasıl bişey bu anlamadım..Oğlumda tersi olmuştu ,aylarca peynir et salata yemedim..İlginç ..
Devamlı sebze pişirmek istiyorum...:)))

Çok duygusal oldum,çok sinirliyim ağlıyorum hemen..Kaldıramıyorum hiçbişeyi...Sınavlarım var ders çalışıyorum,strese giriyorum..

Bizden bu kadar..yanlız 3.ay bitince kuş gibi hafifledim...oh be :))

gözün aydın canım rabbim sağlıklı doğumda nasip etsin inşallah.. bende aşırı duygusalım sabah haberlerde taksilerde bi sistem çıkmış telefonla bulunduğun yeri falan gösteriyomuşsum yakınlardaki müsait taksiler geliyo şöforun resmi kimlik bilgileri falan geliyo telefona kabul ediyosun vs.. buna ağladım inanamıyorum kendime:) şuan aklıma geldikçe gülüyorum. eşim şaşırdı şok oldu duygusallık hat safhada umarım geçer:) ben nedense senin kızın olacağını düşünüyorum hep. umarım gönlüne göre olur:)

Ben yatarken sol tarafımda bir şişkinlik hissediyorum,yumurta kadar elimi üzerinde gezdiriyorum hareket ediyormu diye..yok etmiyor,Dr.a sordum evet bebek sol tarafta,ama daha hareketlerini hissetmezsin dedi..

Sizi anlıyorum bana en iyi çözüm,erik marmelatını sulandırıp sabah-akaşm 2 şer bardak içmek oldu.Armut erik ne varsa aldırıp yiyorum çok rahat ettim..

kızlar ben azda olsa eğildiğim zaman kasığımda batma oluyo sanki ben sıkışıyorum demiş gibi canımı acıtıyo normalmi acaba? yaşayan varmı aranızda böyle bi durum?

Bazen evet bana da oluyor,çok hareketli birisi olduğumdan hiç dikkat edemiyorum..

:))) Ben bu kadar değilim de ,herşeye alınıp ağlıyorum..
Herkes kızın olucak diyor,birde yüzüm çok beyazladı ..alışkın değilim allık sürdüm sabah buğday tenliyimdir nasıl beyaz oldu suratım anlamadım..Çok merak eder oldum..hcg değerim 61 çıktı..belirtiler kızı gösteriyor,oğlumdayken böyle değildim..
Belli de olmaz,ilk rüyamda kız gördüm..geçen gece de erkek gördüm..büyük bir denizin içinde kocaman balıklarla birlikte yüzüyordu,aynı oğlumun küçüklüğü gibiydi..oğlum korkmuyormu sun diyorum bana gözlerini kısarak gülümsüyordu ..çok güzeldi rüyam..

Günaydın kızlar ,

hiç üzülme rabbim hayırlısını versin daha cok yeni morelini bozup hamileliğini kötü geçirme başka bi doktor dene için rahat etsin

canım inş sorun çıkmaz sen stres yapma kan sonucunu bekle bakalım.

desteğiniz için sağolun kızlar, kan sonucu yarın çıkacak inşallah bişey çıkmaz bütün gece hiç uyuyamadım bunu düşünmekten

derfat bu arada yenidoğanları stok yapmayın canım, yenidoğanlar çok fazla kullanılmıyor bebeğin kilosunuda bağlı bişey tabi.
Bu arada bizim ebemiz bize ıslak mendili kesinlikle yasakladı , temiz bez ve ılık suyla doğduğundan beri temizliyorum hep oğlumu. Sadece misafirliğe gittiğimizde yanımda bi paket bulunduruyorum o kadar.

Hareketleri hissetmek mi? Ben bulanti ve mide agrilari olmasa hamile oldugumun bile farkina varmayacagim. Keske bebisimi hissedebilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…