Kıslaaarrrr ben de 12+4 günlük hamileyim doktor beni bu cuma günü ikili test için çağırdı acaba çok mu geç olur? Bi de ben burda doğum hastanesine gidiyorum siz böyle kalp sesini duydum, fotoğrafını aldım hareketlerini izledim filan diye anlatınca öyle özeniyorum ki. Ben şimndiye kadar bunların hiçbirini görmedim ve duymadım. sadece durumunun iyi olduğunu söylediler. bi de ultrasonda az bişi gördüm. Şuan kaldığım yerde böyle bir şey mümkün değil göstermiyorlar eşimi içeri almıyorlar bebeği bile zor görüyorum ayak üstü bakıyorlar kaldı ki kalp atışını duycam. Özele gitmek istiyorum ama çevremdekiler daha erken ne gerek var büyütme cinsiyetinde gidersin filan diyorlar siz özele mi gidiyorsunuz doğuma mı? Ne yapmalıyım yardım edin özele gideyim mi?kalp atışını doğum hastanesinde duyamaz mıyım öyle bi imkan yok mu acaba? bu gidişimde sorucam neden bu kadar özensizler ki
Bu arada 12+4 demişim 11+4 olacaktı yani 81 günlük hamileyim
Canım benim eğer durumun varsa özele gidebileceksen bence git. Çevrende söylenenlere de kulak asma. Sen bir can taşıyosun. Herşeyden önce senin ve onun sağlığı önemli. Eğer ki için rahat etmiyorsa, kendine sıkıntı yapıyorsan git özele herşeyini incelesinler. En azından kendini daha rahat hissedersin. Bir de sağlık ocaklarında da belli bir haftadan sonra kalp atışı dinletiliyormuş. Kaydını yaptırıp sağlık ocağında da takipte kal mutlaka.
benim bu sayfadaki önceki nickim Negri idi. aslında 19 ağustos yazmıştım ama burda 20 Ağustos yazıyor.canım senin 11+6 oluyor sat tarihine göre yanlışmı hesapladın yada doktormu söyledi acaba?
benim bu sayfadaki önceki nickim Negri idi. aslında 19 ağustos yazmıştım ama burda 20 Ağustos yazıyor.
doktora da sat'ın 19 ağustos olduğunu söyledim 25 ekimde gittiğimde. o da bana 9+1 günlük olduğumu söyledi. bugüne göre hesaplayınca da 11+4 oluyor. acaba ben mi ya da doktor mu yanlış hesap yaptı? Bana yardımcı olur musunuz hesap hususunda.
kızlar ya doktorun beni çaırdığı tarih 04.12.2013 o zamana bebeğim 14+6 oluyor ikili test için geç olmuyor mu ?
selam kızlar
sabah doktor randevum vardı ikili test için,
ense kalınlığımız 2,6mm çıktı, doktor hiç iç açıcı konuşmadı malesef
kan sonuçlarımız çarşamba çıkcak daha,
ondan sonra büyük ihtimalle uzman bir profesöre yönlendirecek yeniden ölçülmesi için,
amniyosentez de olabilir dedi hatta ki asla kabul etmiceğimi söyledim böyle bişeyi.
Anlamadığım konu, ki doktorda aynısı söyledi ve şaşırdı,
bebeğimin gelişimi çok iyi,
boyu vs herşey normal burun kemiği dahi gördüldü, eller ayaklar, parmaklar, ağzı açıp kapanıyordu,
bir tek ense kalınlığı çıktı malesef
oğlumda 1,6 mm çıkmıştı gayet normal yani.
aslında hiç yaptırmıcaktım ikili testi, bişey çıkarsa 9 ay boyunca kafama takıcam diye,
korktuğum başıma geldi malesef
Çok teşekkür ederim cevabın için aslında çok şükür özele gitme imkanımız var ama çevreden, işlerden dolayı ben de gidemedim. bi de özelde ikili test için yine doğum hastanesine gönderiyolarmış. kaldığım yer küçük bi şehir ve imkanlar çok kısıtlı. cuma günü yine doğum hastanesine gidip cumartesi de yakın illerden birine özele gidicem o zaman. galiba bebeğime yeterince ilgi gösteremiyorum bu da beni çok üzüyor.dediğin gibi bu cuma hemen sağlık ocağına da kaydımı yaptırıcam. belki orda da duyarım inşallahhhhh
bende ikili test için hastanedeydim çok şükür sorun cıkmadı zaten kan testi yaptırmıyacaktım ama biri bizi bugün cok güldürdü inanamazsınız ayakların karnına cekip yüz üstü yatıyor cok komikti sırtını dönüyor böyle giderse cinsiyetini biraz zor görürüm heralde ben şunu farkettim geçen ultrosonlarla karşılaştırıyorum inanılmaz hızlı büyüyorlar Rabbimin hikmeti gözlerim doldu onları izlerken videoya cekiyoruz her gittiğimizde :) benim içimde uhdedir hiç bebeklik fotoğrafım yok eşiminde o yüzden her anı değerlendiriyorum.
Alerji için bugün hastanede tekrar doktora göründüm karaciğer testlerimi felan yaptılar çok şükür herşey normal kızlar kansızlığınızı kontrol ettirmeyi unutmaayın ben biraz kansız cıktım önceden sorun yoktu .Çatlaklar için herşeyi üst üte sürmeyin dedi bilginiz olsun 2 hafta sonra randevum var hayırlısıya artık
Bende en çok bu gidişimde mutlu oldum. Öncekilerde zaten minicikti hiç bişey anlamıyorduk ki. Bu defa tam bebek gibiydi. Hiç durmadı kıpır kıpırdı. İkili test te olunca uzun uzun kaldık içerde. Bol bol izledim miniğimi.
Benim 5. haftamda birsürü test yapılmıştı. Daha önce kayıp yaşadığım için herşeyimi incelediler, tüm değerlerime baktılar. Sadece tiroid değerim yüksek çıkmıştı onun için ilaç kullanıyorum. Bu gidişimde vitamin verdi. Başkada bir ilaç vermedi kan için felan.
Çatlaklar için bir krem yazdı ama o da 90 TL. Başka bir şey alıcam sanırım.
mersinden gelin geldim kuşadasına ailem mersinde:))
Hanımlarrrrrrrrr
Bu mide ekşimesi, acı tat olayına çare bulan var mı
ben sakız çiğneyerek bastırmaya çalışıyorum ama nafile
bu arada rennie tablet ve mide koruyucu kullanmama rağmen çekiyorum bunu
Merhabalar,
Ben bu başlık altında ilk kez yazıyorum, sayfa sayısı çok olduğundan da tekrar sorulduysa kusura bakmayın bu ikili test sonucunun gelmesi ne kadar sürüyor? Muaynenizde burun kemiği oluşumuna da baktı mı doktor?
hoşgeldiniz,
ben sabah kan verdim öğleden sonra sonucu aldım fakat 1-2 hafta bekleyenler var aramızda, sanırım yaşadıkları yer ve hastanenin bünyesi içinde testin yapılıp yapılmadığı ile ilgili bir durum. bu arada burun kemiğinin oluşup oluşmadığına da baktı benim doktorum. oluşması olumlu birşeymiş.
kızlar aranızda çalışan hanımlar var mı. bende çalışıyorum ama eve ölü gibi geliyorum hiçbir iş yapmıyorum sadece yemek ye banyo yap onlar bile zorla. sürekli uyku hali bir kaç gündür de mide bulantısı ve mide ekşimesi başladı tüm vücudum dökülüyor üstüne de bir baş ağrısı ekleniyor komada gibiyim. su an tek yaşıyorum her yer her yerde. ya eşimle yanyana olsaydık nasıl yemek yapar ev işi yapardım üstüne misafir geldiğini de düşünemiyorum bile ben mi tembel oldum yoksa bu geçiçi bir durum mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?