- 13 Haziran 2013
- 1.944
- 3.919
- 133
bende 2009da geldim mersine 2 yaşında bir oğlum var ben forum yaşam hastanesinde dr AHMET IŞIKTANa gidiyorum sen hangi hastaneye gidiysun
Kızlar lütfen tahminde bulunun 13 haftalıkken kontrolüm vardı doltorum bacak arasını net görmedi ama kemik yapısına göre%80 kız dedi halen net birşey yok iki hafta sonra net belli olur demiş bu doktor kızkardeşiminde doktoru bunu kız kardeşime söylemiş ben giderken bana söylemedi sadece göremedim birşey bana demişti kafam karma karışık oldu kendimi kızım olacağına alıştırsammı acaba :)
Hayırlı olsun Melisa, bana ıkılı testten once doktorum kemık yapısına gore %80-90 erkek dedi. Ben kızz dıyordum....Ikılı taramada baska dr bu sefer kızı bulmussunuz dedı. Bugun de ılk dr %100 kız dedi. Doktorum samımıyetimizden oturu cok erken yorum yapmıstı basta, normalde erkenden yapılan yorumlar hatalı olabılıyor. Bu kdr erkenden kendı hıslerınız dısında bırseye guvenmeyın:)
Kizlarr cirkinler kervanina ben de katildim.bugun bir arkadasim kizim olacagini cirkinlestigimi soyledi.yuzumde leke cikmis.zaten sismanim diye kafama takiyorum (62 kg) .beyzlarim da cikti.hamilelikten once boyle kafama takacagimi dusunmemistim. Ne gucsuz olmusum.
Mide bulantilarim gecti cok sukur.allah devam edenlere sabir versin.oh be istifrasiz hayat ne guzelmis :)
başınız sağolsun canım cinsiyeti paylaşmayı unutma
Sen kaç haftalıkken öğrendin kız olduğunu canım ben çok kaptırdım kendimi kız olacağına 13 hafta çokmu erken sence ismini dahi koydum :) ama ben bacak arasını görmeyene kadar rahatlıyamıyacam galiba:) Allah sanada sağlıkla doğurmayı nasip etsin
kızlar benım ıkılı test iyi çıktı... drum 4 lü tarama istedi. ben özellıkle 2 lı test ıyı çıkarsa gerek olmuyor dedım kımse yaptırmıyor dedım. ben hastalarıma ıkılı ve dörtluyu zorunlu tutuyorum.4 lü en kesın sonucu verıyor dedı. arkadaslarımdan bır kısmı yaptırmış bır kısmı yaptırmamış. kafam karıştı. burda kımse 4 lu yaptırmıyor herlalde..yaptırcak var mı
selam kızlar. bende mayıs annesi olucam inşallah. tahmini doğum tarihi 6 mayıs. 15+0 haftalık hamileyim. dr um 13+3de ikili tarama testinde önce bebeğin göstermediğini söyleyip sonra ısrarımızla %99 oğlumuz olucak ama kordon olabilir kesin sonuç 3 hafta sonra belli olur dedi. %99 ihtimale karşın ben hep kız hissediyorum. nedense heo kızım diye seviyorum. oğlumdada ilk gebe olduğumu öğrenince oğum olucak demiştim. % 99 luk ihtimain yanılma payı var mıdır ki yaaaa. paylaşmak e aranıza katılmak istedim.
iyi sabahlar anneler.
dun sabah ac karna aldigim demir ilaci sonrasi defalarca safra kusmasi yuzunden serum almak icin hastaneye gittik.esim cinsiyet merakindan olecek.zorla ordaki bir jinekologa baktirdik.girmuyorum dedi.ayrica 4 D olmasina karsin goruntu karmakarisikti.esim daha serum kolumdayken kendi doktorumuzu arayip cmt olan randevumuzu one cekip sirf cinsiyet icin muayneye gittik.cok detayli bir kontrol oldu 36 dak.suren bir ultrsondan sonra kizimiz olacagini ogrendik.dogrusu gonlumuzden gecen erkekti.hayirlisi olsun ilk bebegimiz.%99 dedi.ancak 2 hafta sonra kontrolumuz var.tekrar baktiktan sonra aile ve etrafa ilan edicem.
cinsiyetleri ogrenen herkese hayirli olsun.
canım inş sorun çıkmaz sen stres yapma kan sonucunu bekle bakalım.selam kızlar
sabah doktor randevum vardı ikili test için,
ense kalınlığımız 2,6mm çıktı, doktor hiç iç açıcı konuşmadı malesef
kan sonuçlarımız çarşamba çıkcak daha,
ondan sonra büyük ihtimalle uzman bir profesöre yönlendirecek yeniden ölçülmesi için,
amniyosentez de olabilir dedi hatta ki asla kabul etmiceğimi söyledim böyle bişeyi.
Anlamadığım konu, ki doktorda aynısı söyledi ve şaşırdı,
bebeğimin gelişimi çok iyi,
boyu vs herşey normal burun kemiği dahi gördüldü, eller ayaklar, parmaklar, ağzı açıp kapanıyordu,
bir tek ense kalınlığı çıktı malesef
oğlumda 1,6 mm çıkmıştı gayet normal yani.
aslında hiç yaptırmıcaktım ikili testi, bişey çıkarsa 9 ay boyunca kafama takıcam diye,
korktuğum başıma geldi malesef
selam kızlar. bende mayıs annesi olucam inşallah. tahmini doğum tarihi 6 mayıs. 15+0 haftalık hamileyim. dr um 13+3de ikili tarama testinde önce bebeğin göstermediğini söyleyip sonra ısrarımızla %99 oğlumuz olucak ama kordon olabilir kesin sonuç 3 hafta sonra belli olur dedi. %99 ihtimale karşın ben hep kız hissediyorum. nedense heo kızım diye seviyorum. oğlumdada ilk gebe olduğumu öğrenince oğum olucak demiştim. % 99 luk ihtimain yanılma payı var mıdır ki yaaaa. paylaşmak e aranıza katılmak istedim.
Gunayyydinnn,
Yine ruyamda erkek bebek gordum, acaba cinsiyeti ne olacak
Kıslaaarrrr ben de 12+4 günlük hamileyim doktor beni bu cuma günü ikili test için çağırdı acaba çok mu geç olur? Bi de ben burda doğum hastanesine gidiyorum siz böyle kalp sesini duydum, fotoğrafını aldım hareketlerini izledim filan diye anlatınca öyle özeniyorum ki. Ben şimndiye kadar bunların hiçbirini görmedim ve duymadım. sadece durumunun iyi olduğunu söylediler. bi de ultrasonda az bişi gördüm. Şuan kaldığım yerde böyle bir şey mümkün değil göstermiyorlar eşimi içeri almıyorlar bebeği bile zor görüyorum ayak üstü bakıyorlar kaldı ki kalp atışını duycam. Özele gitmek istiyorum ama çevremdekiler daha erken ne gerek var büyütme cinsiyetinde gidersin filan diyorlar siz özele mi gidiyorsunuz doğuma mı? Ne yapmalıyım yardım edin özele gideyim mi?kalp atışını doğum hastanesinde duyamaz mıyım öyle bi imkan yok mu acaba? bu gidişimde sorucam neden bu kadar özensizler ki
Hanımlarrrrrrrrr
Bu mide ekşimesi, acı tat olayına çare bulan var mı
ben sakız çiğneyerek bastırmaya çalışıyorum ama nafile
bu arada rennie tablet ve mide koruyucu kullanmama rağmen çekiyorum bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?