Kızlar şimdiden günaydın,
Dün 1 ped kadar kanamam oldu, kendi dr.umu beklemek istedim, sabah 8 de kürtaj olucam. Artık sizleri daha fazla üzmek istemiyorum.
2014 mayıs annelerinin 540. sayfaya kadar olan güncellemelerini yaptım. Aynı zamanda kilo takip konusunun 4. sayfasına kadar olan bilgileride güncelledim. 2014 mayıs annelerinin konu sahipliğini yapacak arkadaşımın kilo takibini de üstlenmesini rica ederim.
Hepiniz Allah'a emanet olun. Hakkınızı helal edin. Hakkım varsa sizlere helali hoş olsun.
Hoşçakalın....
:))) Ben bu kadar değilim de ,herşeye alınıp ağlıyorum..
Herkes kızın olucak diyor,birde yüzüm çok beyazladı ..alışkın değilim allık sürdüm sabah buğday tenliyimdir nasıl beyaz oldu suratım anlamadım..Çok merak eder oldum..hcg değerim 61 çıktı..belirtiler kızı gösteriyor,oğlumdayken böyle değildim..
Belli de olmaz,ilk rüyamda kız gördüm..geçen gece de erkek gördüm..büyük bir denizin içinde kocaman balıklarla birlikte yüzüyordu,aynı oğlumun küçüklüğü gibiydi..oğlum korkmuyormu sun diyorum bana gözlerini kısarak gülümsüyordu ..çok güzeldi rüyam..
Günaydın hanımlar dün eşim izinliydi bende psikiyatriye randevu almıştım şu korkularım ve evde yalnız kalamama gibi sorunlarım için konustum herşeyi anlattım dr hamilelere ilaç veremiyoruz dedi hepsi bebeğe geçiyor dedi çok ilerlemiş durumlarda yani ölümü düşünüyosan,kendine zarar verme gibi durumlarda klinige yatırıp kontrol altına alıyoruz ama yine ilaç vermiyoruz dedi biz böyle durumlarda korkunun üstüne gitmeyi tavsiye ediyoruz dedi ama sevdiklerinle bi arada olabilirsin sana yardım edebilecek birilerinden destek alabilirsin dediki annemden bin kere allah razı olsun hemen hemen hergün ordayım hem bana hem oğluma bakıyor akşamda eşim bizi almaya geliyor yiyip içip eve geçiyoruz daha bulantılarım ve tiksinmelerim devam ediyor dün markette gezemedim midem kalktı .Rezene ve melisa çayı var dedi sakinleştirici özelliğe sahip günde 3 bardağa kadar ondan içebilirsin dedi ,yürüyüş yapabilirsin dedi beni çok tatmin etmedi yani çok rahatlamadım hatta ağlayarak çıktım bu ikinci gebeliğim beni çok zorluyor hayattan hiç zevk almıyorum,hayattan koptum iyice sürekli mutsuz geziyorum bulantılarım geçene kadar anneme gitmeye devam edicem rabbim yardım etsin .
günaydın kızlar,
geçen hafta izinliydim bu hafta işe başlamak çok zor geldi. bir hafta kendime de bebeğime de bakmaya çalıştım. hamile pilatesine başladım. iş yerindeyken yiyemediklerimi yemeye çalıştım.
cinsiyet konusunda ben de çok heyecanlıyım, bu ayın sonunda öğrenicez inşallah randevumuz var 3lü test için. inşallah gösterir bizimki de:)
ben simdilik yuruyorum, hamilelik yogasini arastirmistim, yoga merkezide, doktor da 16 haftadan once baslamayi uygun bulmadi, o yuzden simdilik erteledim. Pilates icin sen de bir sor istersen, erken baslamak zarar verir mi acaba?
12 haftalık canım senbende 2 yıldır kuşadasında yaşıyorum ama mersine gdip geliyorum ailem orda. kuşadasında benm doktorum canım. ama mersinde gittiğin hastanede haldun canova vardı ablam ona gidiyordu iyi bir doktordu gittign hast. mersinn güzel hast biri.. ne kadarlk hamilesin
kızlar ben azda olsa eğildiğim zaman kasığımda batma oluyo sanki ben sıkışıyorum demiş gibi canımı acıtıyo normalmi acaba? yaşayan varmı aranızda böyle bi durum?
Selam arkadaslar,
12. haftadayim son bir haftadir karnim inanilmaz buyumustu, bende artik belli olmaya basladi demistim, ama 2 gundur karnim yine eskisi gibi, gobek mobek kalmadi. Uzulsem mi sevinsem mi bilemedim:). Sizde de ayni durum oldu mu?
son 3 gundur buyuk tuvaletimde sorun cekiyordum, kabiz olmustum, internette de bu haftalarda cok normal diyor. Bu sabah tuvalete gittigimde aklim yerinden oynadi, tuvalet kan golu. Sonradan farkettim meger kan makattan gelmis, simdi yediklerime daha dikkatli davranmaya calisiyorum ama sabah ki korku bana epeyce yeter sanirim. Yarin kontrolum var umarim bebisimiz sagliklidir, dortgozle bekliyorum.
doğumdan sonra mıııı
gece bende 2 yastıkla yatıyorum ama gündüz dayanılmaz
yediğinden zevk almıyor insan
yemeği yiyorum 10 dk sonra başlıyor ekşimeye acımaya
Arkadaşlar affınıza sığınarak soruyorum açıkcası ne yapacağımı bilemedim. İlk sayfadaki listede tahmini cinsiyet diye bir sütunumuz var. Ve şu sıralar bir kaç kesinlik dışında diğer cinsiyetler tahmini. Lakin bir kaç haftayada cinsiyetler kesinleşir diye düşünüyorum. Konuyu bilirsiniz ki ben açmadım ve devraldım. Velhasıl kelam tahmini cinsiyetlerinizi güncelleyim mi yoksa bekle 2 hafta daha kesinleri yazarsın mı dersiniz ? Bilemedim
selam kaseker benide listeye ekleyebilirmisin. sat 17 ağustos. yaş 29 muhasebeciyim, istanbulda yaşıyorum, tahmini doum 24 mayıs kilomda 62 ilk günden beri aynıyarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
aramıza hgelsın cnm saglıklı dogumlar dılerım bu arada dogum tarıhlerımız aynı:):)
günaydın kızlar,doktordan geliyorum,bebişimi gördük,cinsiyet için büyük ihtimal kız dedi,kordon bacagının arasındaydı biraz uğraştı,kıza benziyo dedi,yüzde kaç dedim:) büyük ihtimal dedi,3 lü ve 4 lü testide eger kötü sonuç çıkarsa aldırmayı düşünüyorsanız yaptırın dedi,zaten yaptırmak istemedigimizi belirtmiştik,gerek yok dedi,çok tatlı doktorum var,güzel seçim yaptık sanırım
Günaydın kızlar ben hala kizimin hareketlerini hissetmiyorum doktora söyledim oda güldü. 2. cocukda olsa daha erken dedi.Kisiden kisiyede degisebiliyormus tabi.19.haftafan itibaren yavaş yavaş kipirtilar hissedersin dedi Siz ne alemdesiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?