arkadaşım günaydın ,
daha önce migrenim yoktu ama şimdi bir baş ağrısı ki dayanılmaz. Doktorum bana parol bile vermedi de magnezyum efervesan verdi iyi geliyor. bugün de baş ağrısı ile kalktım onu alınca geçti. doktoruna bir sor istersen
çok geçmiş olsun canım bende gribim ve öksürüge çevirdi beni mahvediyo banada sadece parol verdi ama onuda içince kustuğum için içmiyorum eşim sağolsun her gece ballı süt yapıp getiriyo bana boğazlarımı yumuşatsın diye bende sık sık idrara çıkıyorum ama gitmedim onun içinde hastaneden bıktım diyebilirim bulantılarım yetmiyormuş gibi heryerim dökülüyor birde gece uykusu hiç yok denecek kadar az dinlenemiyorum sabah ezanı okunmadan kalkıyorum birde gece çok sık lavaboya çıkıyorum.
Teşekkür ederim kızlar her birinize gerçekten rahatladım sinirim geçti biraz ben de pide yaptırmaya karar verdim ayranla onu yesinler ne yapayım şimdi onlar düşünmemiş beni ben mi düşünücem millet ne yiyecek diye çok sağolun yaaaa valla siz böyle moral verince daha bi ağlayasım geldi hatta tutamadım şu an başladım ağlamaya (bi yandan da gülüorum bu ağlama halime :))
Buyur gel canım beklerim seve seve :) ama mutlaka sabah ılık suyu ihmal etme aç karnına + gün kurusu kayısıyı da ... Benim de göğüs uçlarım çok acıo yarıldılar resmen lansinoh diye krem varmış onu alayım diyorum fikri olan var mı acaba
1 gun once bununla ilgili 2 olay dinledim, tek kullanimlik bu ilaçtan icenlerde düşük tehlikesi oluşmuş. Bence içme öncesinde doktorlara Danış
Ayy Allah razi olsun sorayim canim doktoruma.Bas agrisinda sikayet ederken bugünde bel agrisi eklendi. Bu arada kizlar emin olmamakla beraber ufak minik kipirtilar hissettim bugün sanki :)moonserose1607 arkadaşım ilacın adı magnorm 365 tavsiye ederim .
Ahhh ahhh işte bu sabah bana bağrısı da eklendi beterin beteri varmış demekki bunada şükür diyelum. Arkadaslar tecrübeli bir anne olarak size nacizane bir tavsiyem olsun benim ilk hamileligimdeki yanlus duruşum dogumdan sonrada devam etti öne agirlik eklendikce (oglum 4 kilo dogdu) kanburluk çıkıyor. Dikkat etmek lazumbenimde geçen haftadan beri 3 kere aşırı baş ağrım oldu gözümü açamadım.dayandım ilaç içmedim.Benim en çok yakındığım bel ağrısı.bazı arkadaşlarada magnezyum vermiş bana neden vermiyorlar ya
Nasıl cıktı canım sonuçların. bende Decavit ve kan ilacı kullanıyorm sadece :) Benimkisi 15 Kasım
hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu geçiren kişilere verilebilen en güvenli ilaç bu, zaten ilacı yazan, tavsiye eden kişi doktor, ilaç içilmediği takdirde zaten bir düşük riski söz konusu. yeterli bilgiye sahip olmadan birbirimizi yanlış yönlendirip, telaşlandırmamamızı rica ediyorum. iyi niyetle verilen öneriler kötü sonuçlara neden olabilir.
İş görüşmenin iyi geçmesine sevindin canim .Bu arada mothercare indirimi bende bilmiyordum süpersinnnn :)birçoğunuz gibi hamilelik benim için de yeni, farklı ve tuhaf hissettiren bir dönem. sayenizde kendimi yalnız hissetmiyorum, ve hiçbirinizi tanımamama rağmen hepinizi kendime yakın hissediyorum. dün iş için önemli bir görüşmem vardı ve bununla ilgili sizden dua isteyecek kadar alışmışım buraya :)) dua eden, etmeyen tüm arkadaşlar, hepinize teşekkür ederim. çok şükür olabilecek en iyi şekilde geçti bu işin stresi şimdiye kadar hamileliğimin önüne geçmişti, saklamak zorunda olmak da benim için oldukça zordu. neyse ki üzerimden yük kalktı ve hemen kendimi alışverişe vurdum :))) (mothercare'de her ayın 15'inde badilerde falan yüzde elli indirim oluyormuş mesela bunu öğrendim :))))
psikolojik, bedensel, maddi, manevi ne sıkıntısı olan varsa Allah inşallah hepimizin yardımcısı olsun.
merhaba arkadaşlar.
12+3 olduk. yaklaşık 10 gündür göbeğimin altı ve etrafı ara ara kaşınıyor, anneme sordum, oda karnın büyüyor ondan diyor.
aslında göbeğim falan çıkmadı, hatta 6 kilo verdim şimdiye kadar.
takip ettiğim kadarıyla kimsede göbek çevresinde kaşıntı yok galiba? varmı böyle kaşıntısı olan?
Kızlar ben 13+5teyim sat.a göre. Bir doktor elevit vermişti. kullandım ama içinde laktoz olduğu için çok gaz ve karın ağrısı yaptı. bıraktım. previt daha iyi diyorlar ama özel sigortam karşılamıyor ve 65 tl. emin de olamıyorum dokunacak mı diye. Bir de EFA Daily balık yağı verdi doktor. Günde 5 porsiyon sebze meyve, haftada 2 balık, çokça kalsiyum... Bunları yiyemiyorum. Yiyen varsa tebrikler. hem kendimiz hem bebeğimiz için destek kullanmak lazım sanırım. aranızda vitamin, balık yağı vs. kullanan var mı? Doktorlar ne diyor? Hangi markaları kullanıyorsunuz? Bir de bu ürünlerde domuz yağı olabiliyormuş. o da endişelendiriyor beni.
Benim şimdiden başladı çok erken amaben lansinoh emzirme döneminde kullandım iyi gelmişti.şimdi de alacağım son aylarda sürmeye başlarım çünkü.
birçoğunuz gibi hamilelik benim için de yeni, farklı ve tuhaf hissettiren bir dönem. sayenizde kendimi yalnız hissetmiyorum, ve hiçbirinizi tanımamama rağmen hepinizi kendime yakın hissediyorum. dün iş için önemli bir görüşmem vardı ve bununla ilgili sizden dua isteyecek kadar alışmışım buraya :)) dua eden, etmeyen tüm arkadaşlar, hepinize teşekkür ederim. çok şükür olabilecek en iyi şekilde geçti bu işin stresi şimdiye kadar hamileliğimin önüne geçmişti, saklamak zorunda olmak da benim için oldukça zordu. neyse ki üzerimden yük kalktı ve hemen kendimi alışverişe vurdum :))) (mothercare'de her ayın 15'inde badilerde falan yüzde elli indirim oluyormuş mesela bunu öğrendim :))))
psikolojik, bedensel, maddi, manevi ne sıkıntısı olan varsa Allah inşallah hepimizin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?