Bu arada birseyi sormayi unuttum, bugun doktorum vitamini ve folik asidi kesti yerine kalsiyum ve demir hapi verdi, vitaminini yemeklerden alacaksin bundan sonra dedi. Siz ne kullaniyorsunuz?
Bu arada birseyi sormayi unuttum, bugun doktorum vitamini ve folik asidi kesti yerine kalsiyum ve demir hapi verdi, vitaminini yemeklerden alacaksin bundan sonra dedi. Siz ne kullaniyorsunuz?
çok geçmiş olsun canım bende gribim ve öksürüge çevirdi beni mahvediyo banada sadece parol verdi ama onuda içince kustuğum için içmiyorum eşim sağolsun her gece ballı süt yapıp getiriyo bana boğazlarımı yumuşatsın diye bende sık sık idrara çıkıyorum ama gitmedim onun içinde hastaneden bıktım diyebilirim bulantılarım yetmiyormuş gibi heryerim dökülüyor birde gece uykusu hiç yok denecek kadar az dinlenemiyorum sabah ezanı okunmadan kalkıyorum birde gece çok sık lavaboya çıkıyorum.
günaydın kızlar bugun nasılsınız bakalım dün tekrar usg ye girdim yine söylemedi dr um cinsiyetinihala erken diyo. sanırım risk almak istemiyo çünkü burda teşhislerinin doğruluğuyla ünlüdür kendisi:) boğazım hala çok ağrıyo burnumda akıyo sanırım fena üşüttüm bu düğün arifesinde. gece 20 kez uyandım sanırım verdiğiniz tarifleri uygulayacağım bugun. tabi büroda nekadar dinlenebilirsem üstüne sizler iyisinizdir umarım kendinize dikkat edin havalar bugunden sonra mevsim normallerinin altına düşecekmiş sabah haberlerde dinledim:)
Günaydın hanımlar
dün doktora gittik 11+6 olmuşuz
ense kalınlığı ölçümü yapıldı 1.1 çıktı, ikili tarama testi için kan verdim sonuç 10 gün sonra çıkacakmış
Allahım hayırlı haberler duymayı nasip etsin hepimize
bebeğim kıpır kıpırdı maşallah yerinde durmadı
cinsiyeti bir sonraki gelişinde söylerim, her şey normal hiçbir problem yok dedi
folik asiti bırak dedi
elevit ve kan ilacı yazdı henüz eczaneden almadım ilaçları
doktora elevit hakkında iyi şeyler duymadım dedim
o da domuz yağı felan mı duydun dedi, evet dedim
öyle şeylere itimat etme ilacını kullan bu senin için faydalı dedi, tamam dedim bende
Burada icmeden once dogum doktoruna sormasini önerdim yanlis yonlendirme yok bence. Dediğiniz gibi sorun yaşayan enfeksiyon dolayısıyla düşük tehlikesi yaşamış olabilir ama malum Türkiye'de yurtdışında yasaklanan ilaçlar bile hala kullanılıyor. Bilincsiz insanlar cok ki vurdum duymaz doktorlar da olabiliyor. Doktor diye güveniyoruz ama hamilelikte iki kere düşünmek lazim.
Selam kızlar, İlk haftalarda kabızlık problemin çok olmuştu. Şu geçen haftaya kadar normale dönmüştü ama doktorumun verdiği kan ilacından sonra tekrar başladı benim gibi sorun yaşayan var mı ?( Artık kayısı, incir , meyve sularını görmek bile istemiyorum (
kan ilacı kabızlık yapıyormuş. ablam yeni doğum yaptı ona da kabızlık yapmış. ben daha başlamadım. yarın başlayacağım. midem bulanır diye korkuyorum. ha geçti ha geçecek derken ben gene günde iki kere kusmaya başlamışım yeni fark ettim. 16. haftamın bittiği gün geçecek ümidi ile yaşıyorum.
bu arada şalgam suyuna sardım. gidip gelip tepeme dikiyorum. o da midemi yakıyor ama dayanamıyorum. bağımlılar gibi krize giriyorum. artık mide sorunu yaşamak istemiyorum. sağlıkla yiyebilen hamilelerden olmak istiyorum. depresyona girmek üzereyim.
Selam kızlar, İlk haftalarda kabızlık problemin çok olmuştu. Şu geçen haftaya kadar normale dönmüştü ama doktorumun verdiği kan ilacından sonra tekrar başladı benim gibi sorun yaşayan var mı ?( Artık kayısı, incir , meyve sularını görmek bile istemiyorum (
Ben hamilelikten önce de uzun süreler kan ilaçları kullandım.Her zaman kabızlık yapıyor.Şimdi de hamileliğinde bağırsak hareketlerimizi yavaşlattığını bildiğimden 1 gece içip 1 gece içmiyorum,içmediğim günler rahatım.İlaç kullanımı konusunda doğru mu bilmiyorum ama
bu şekilde düzenleyebiliyorum.Zaten hep sevmedim kan ilaçlarını!
kızlar mutlaka bol limonlu ıhlamur için ve sıcak süt bal tarçın özellikle öksürüğü kesmek için tabi gribin en büyük iyileştiricisi dinlenmek imkan buldukça dinlenin.
banada pazartesi günü elevit verdi ve kan ilacına devam et dedi. elevit hakkında bende sordum bütün ilaçlar araştırılsa kim bilir neler çıkacak dedi :)))
geçen hafta benimde tahlillerimde az miktarda bakteri ve lökosit çıktı. ben şimdi sana ilaç yazarım ama ben ne kadar az ilaç o kadar iyi taraftarıyım dedi vermedi bişi. bende senin gibi düşünüyorum. gecede acile gitmiştim ağrılarımdan dolayı doktorum olmadığı için başka hastaneye bana vitemin kan hapı magnezyum minoset antibiyotik o suya katılıp bi kere içilenden progestan yazdı hepsini alıp içsemiydim
bende çok kan ilacı kullandım ama kabızlık çekmedim hiç
Bende ne güzel geçti diye seviyordum. tekrar dan başladı doktorum bugün bir vitamin daha verdi bağırsakların çalışmasını sağlıyormuş bakalım etki edicek mi bendeBenim ilk başlarda hiç bulantım yoktu diye çok sevinmiştim iki haftadır sabahları kusuyorum ama en azından bütün güne yayılmıyor. sadece yağlı seyler yiyemiyorm sürekli yoğurtlu yiyecekler yemek istiyor içim
Ben hamilelikten önce de uzun süreler kan ilaçları kullandım.Her zaman kabızlık yapıyor.Şimdi de hamileliğinde bağırsak hareketlerimizi yavaşlattığını bildiğimden 1 gece içip 1 gece içmiyorum,içmediğim günler rahatım.İlaç kullanımı konusunda doğru mu bilmiyorum ama
bu şekilde düzenleyebiliyorum.Zaten hep sevmedim kan ilaçlarını!
Verilen ilaçlardan sadece minoset gerekli değil onun dışında tahlil sonucu verildiyse bu ilaçların hepsi gerekli maalesef. 6 haftalıkken progestan kullanmasam düşük yapacaktım örneğin. Idrar yolu enfeksiyonu ilerleyince düşüğe sebep oluyor doktorun farkındadır umarım
Bizim bağırsaklarda tembel demek :)) Gaz sorunumda hep olurdu.Beni etkiliyor ilaçlar.Ne mutlu sana o zaman :) Şimdi var mı hamilelikte kabızlık?
kızlar merhaba,
daha doğuma çok var ama doğum yapacağı hastaneye karar verebilen var mı? özelde düşünüyorum ben, ama yenidoğan ünitesi yok şu anda gittiğim hastanenin. fiyatları makul doktorumdan da memnunum. çok kararsızım. siz ne düşünüyorsunuz? yenidoğan ünitesi şart mı yoksa allah korusun olası bir durumda üniversite hastanelerine sevk ediliyor mu? fikirleriniz benim için önemli.:44:
bulantıların epey geç başlamış.hemen de geçer inşallah. sadece sabah olması çok iyi. 24 saat bulanıyordu benim midem. oturup ağlıyordum. ağladıkça genzim akıyordu tekrar kusuyordum. çıldıracaktım. şimdi de bulanıyor ama eskisi gibi değil galiba. ya da alıştım bilmiyorum.
cinsiyeti belli mi bebeğinin?
merhaba canım bizden bir gün öndesiniz siz :)
ense kalınlığı ölçümü yaptı mı doktor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?