az miktarda baktari olduğu için çok fazla dikkate almadı sanırım. ama geçip geçmediğini sadece yine tahlille öğrenebilirim diye düşünüyorum. bi iki gün sonra tekrar tahlil yaptırır sorarım dr.
bağırsakları tembelleştirmekte çalıştırmakta bizim elimizde gitmediğim doktor denemeğim yöntem kalmamıştı. bi gün doktor dediki ben şimdi sana ilaç vericem bağırsakların ilaca alışacak ve hepten tembelleşecek. bağırsakları yumuşatıp çalıştıran bitkisel çaylarda dahil buna kalıcı çözüm deil dedi. wc n gelmiş gitmemişsin yada vs vs sebeplerden dolayı bağırsaklarını sen tembelleştirmişsin dedi yapıcan tek şey her sabah aynı saatte wc ye gidip ıkınmak ve beklemek. çok saçma geldi tabi yapmadım bi gün uzun süren kabızlığım ve çektiğim sancılar sonunda ya ne kaybederimki dedim bir gün denedim yok iki gün yok ama çok komik hallere bürünüyodum wc deüç gün yok dört yok derken 5. gün sabah çalışmalarımın sonucunu almaya başladım ve boşa kürek çekmediğimi gördüm şimdi yaptığım tek şey her sabah aynı saatte wc deyim ve ne zaman geldiğini hissetsem hemen giderim böyle böyle bağırsaklarımı çalıştırmayı öğrendim ve hamileliğim dahil hiç kabızlık çekmedim. sabah kalktığımızda su içmek kayısı yemek vb uygulamalar tabiki destekleyici ama asla kesin çözüm deil. uzun ve estetik olmayan bi konu oldu ama birinize bile faydası olsa ne mutlu bana.
Bende bugun gıttım ıkılı test ıcın. 11+5 deyız. Olcum yapamadı doktor daha kucuk dedı. 10 gun sonraya tekrarverdı randevu test ıcın.. Ilk once yuzustuydu. Bıseyler yedım sırtustu donsun dıye.. Dondu :) ama ense faln olcemedık. Cok ugrastı doktor:)
benimki de kıpır kıpırdı yanlışlık olmasın diye tekrar tekrar ölçtü değerler her seferinde aynı çıktı
inş. kandaki değerlerimiz de temiz çıkar
Ben şuan özele gidiyorum doğumumuda nasipse aynı hastanede düşünüyorum,zaten doktorumdanda çok memnunum hastanedende.Tabi ki seçimimde hastanenin bebek dostu hastane olması,yenidoğan ünitesi olması etkiliydi.Arkadaşım geçen ay erken doğum yaptı o devlet hastanesinde doğumu yaptı bebeği benim dediğim hastaneye sevk edildi hemen.Sevk edilir diye biliyorum doktoruna da danışman gerek,prosedürler nasıl ilerliyor bilinmeli.Fiyatlarınızda değişiklik oldu mu ya da olacak mı biliyor musun?
şimdilik bir bilgim yok bir dahaki kontrolde soracağım fiyat konusunda bir değişiklik var mı diye. bir de hiç fatura vermiyorlar bana muayenelerde, sizde de öyle mi?
Ins canımm ya.. Senın bebısın boyu kac.. Ense kalınlıgı nasl cıktı. Rabbım saglıklı bebısler nssıp etsn hepımıze..
Verilen ilaçlardan sadece minoset gerekli değil onun dışında tahlil sonucu verildiyse bu ilaçların hepsi gerekli maalesef. 6 haftalıkken progestan kullanmasam düşük yapacaktım örneğin. Idrar yolu enfeksiyonu ilerleyince düşüğe sebep oluyor doktorun farkındadır umarım
Canım ben Kırşehir'de oturuyorum. Edebiyat mezunuyum. Evet canım pazar günü sınav Allah herkesin yardımcısı olsun.canım bölüm ne hangi şehirdesin alese girecek misin? ben de bu sene formasyon almaya çalışıyorum da
16:
kızlar merhaba,
daha doğuma çok var ama doğum yapacağı hastaneye karar verebilen var mı? özelde düşünüyorum ben, ama yenidoğan ünitesi yok şu anda gittiğim hastanenin. fiyatları makul doktorumdan da memnunum. çok kararsızım. siz ne düşünüyorsunuz? yenidoğan ünitesi şart mı yoksa allah korusun olası bir durumda üniversite hastanelerine sevk ediliyor mu? fikirleriniz benim için önemli.:44:
ikili test için aç mı gitmem gerek?
sonuç bir hafta sonra çıkıyormuş gittiğim hastanede acaba sonuç çıkınca mı ultrasona alır?
2li test yaptıran arkadaşlar yardımcı olabilir mi bana?
Evet canım ilk başlarda kabızlık dışında Allaha şükür hiçbir problemim yoktu. Bazen hamile değilmişim gibi hissediyordum kendi kendime nazar değdirdim galibaGerçekten mide bulantısı kusma olunca çok zor anlıyabiliyorum canım seni inş. en kısa zamanda tamamen geçer rahatlarsın sende Yoook belli değil dün ikili test için ultrasyona girdiğimde doktorum gördü aslında ama kesin olmadığı için söyliyemem dedi, nasip artk ben sadece merak ediyorum. Allahım sağlıklı sıhhatli versin en önemlisi o :) Senin belli mi canım ?
ikili test için aç mı gitmem gerek?
sonuç bir hafta sonra çıkıyormuş gittiğim hastanede acaba sonuç çıkınca mı ultrasona alır?
2li test yaptıran arkadaşlar yardımcı olabilir mi bana?
Arkadaslar benim bebisim yaklasik 13 haftalik ama 3 sabahtir uyaninca bebegimin karnimda bir noktada toplandigini görebiliyor ve dokunabiliyorum. Böyle olan var mi? Daha erken sanirim anlamadım. Normalde korkmam ama 4 gun once biraz kanamam oldugu icin endiseleniyorum.
merhaba kızlar
ben de çok fazla karın ağrısı var,özellikle göbek çevresi
siz de durumlar nasıl
Gunaydin kızlar benim anlamadigim bir konu şu gec dollenme olayı benim son adet tarihi 26 ağustos doktor adet başlangıç tarihinden hesapliyor gec dollenme olmus diyor adet başlangıç tarihinde zaten hamile kalinmazki reglisin zaten yani kafam almiyo :)) ben reglinin bittigi hafta hamile halmisim doktorumada söyledim bunu adet baslangic tarihinden hesaplanir hep dedi adet baslangic tarihinden hesaplanip dogumum yaptirilirsa sezeryan olcam zaten 2 hafta erken doguma aliyor 3 hafta erken almis olcak ay kafamda deli sorular :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?