selam cnm
markafoni de hoşgeldin bebek kampanyasının linkini bulamadım ben
crazy bebe markasının linki var
bana link atabilirmisin eger yasak değilse link atmak
kızlar ben geceleri hiç uyuyamıyorum sabaha karşı 4-5 sıralarında ancak uykuya dalıyorum ve sonuçta işte bütün gün uyku akıyor gözlerimden çay kahve de çok tüketmiyorum ama neden böyle oluyor anlamıyorum.
bende sendenim canım normalde sürekli bağırsak tembelliği şikayetim vardı kabızlık 2-3 gün çıkamama ama hamile olduğumdan beri düzenlü oluyor bide üstüne ishal:S bağırsaklarım bebeğimi yadırgadı heraldekabız olmaktan iyidir diyorum ben napalım. muz ye ama düzeltiyo beimkini
Günaydın güzel mayıs anneleri
Hayırlı cumalr Allah hepimizin dualrını hayırlısıyla kabul etsin bebişlerimize sağlık sıhat versin bizede de tabi korkularımızı atlatmayı muayenelerimizde güzel sonuçlarla karşılaşmayı mutlu ve güzel hamilelik geçirmeyi nasip etsin tadını çıkararak her korkumuzun arkasın güzel haberler gelsin kulağımıza ve korkularımız sevince umuda dönüşsün bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inş(amin)
bende sağlık ocağına sonunda kayıt yaptırdım, tetenoz aşışı vuruyolarmış hamileyken sanırım 5. aya yakın ve ikikereymiş, duygusallığım bu ara gene hat safada dün hep ağladım ama iyiyiyiz çok şükür, her zaman yazamasam da okumaya çalışıyorum yazılanları sevinçli heberle mutlu üzgün haberlerle üzülüyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
13. GEBELİK HAFTASI (12+0, 12+6. GÜNLER)
BU HAFTA SİZDE OLUŞAN DEĞİŞİKLİKLER
Bu dönemde karnınızda ve özellikle de sağ kasığınızda ağrılar ortaya çıkabilir. Bu ağrılar büyümekte olan rahiminizin, rahimi yerinde tutan bağları ve özellikle de ligamentum rotundum ("yuvarlak bağ") adlı yapıyı germesinden kaynaklanan ağrılardır. Rahimin yuvarlak bağa göre daha hızlı büyümesinden kaynaklanan bu ağrılar çok uzun süreli olmazlar ve ligamentlerin gevşeyerek gebeliğe uyum sağlamasıyla ortadan kaybolurlar. Ağrılarınız çok şiddetli olduğunda doktorunuzun önerisine göre çeşitli ağrı kesiciler kullanabilirsiniz.
Internet artık günlük hayatımızın bir parçası haline gelmiştir. Hamilelik döneminize ait bilgilere kolaylıkla ulaşabildiğiniz bu "okyanus" ta boğulmamak için kaynaklarınızı iyi seçin.
İster kitap, ister dergi, isterse internet kaynaklı olsun, gebelikle ilgili bilgiler hızla artıyor ve değişiyor. Bazı "bilgiler" eskiyor, bazıları "çöpe atılıyor". Bilgi kaynağınızın en güncel bilgileri içerdiğinden emin olun...
Diğer önemli bir nokta: gebelik her ne kadar evrensel bir olgu olsa da, ülkeler arasında uygulama ve yaklaşım farklılıkları çok belirgindir. Çeviri kaynaklardan değil, bizzat ülkemizde doğum yardımı uygulayan Türk doktorlarının derlediği, ülkemize uygun kaynaklardan faydalanın.
kızlar ben geceleri hiç uyuyamıyorum sabaha karşı 4-5 sıralarında ancak uykuya dalıyorum ve sonuçta işte bütün gün uyku akıyor gözlerimden çay kahve de çok tüketmiyorum ama neden böyle oluyor anlamıyorum.
Ahhh ahhh işte bu sabah bana bağrısı da eklendi beterin beteri varmış demekki bunada şükür diyelum. Arkadaslar tecrübeli bir anne olarak size nacizane bir tavsiyem olsun benim ilk hamileligimdeki yanlus duruşum dogumdan sonrada devam etti öne agirlik eklendikce (oglum 4 kilo dogdu) kanburluk çıkıyor. Dikkat etmek lazum
Beklemek çok zor.Şafak sayıyorum.Randevuları hep 1 hafta geri çekmeme rağmen yine de kısalmıyor zaman.Bekledikçe de geriliyorum son günlerde
Geçtiğimiz günlerdeki yenidoğan üniteleri konusu akımda kalmış galiba,gece rüyamda bi hastanenin 3 ayrı katında yenidoğan bebeklere bakmak için koşturup durdum bir aşağı bir yukarı..Bir de doktorla karşılaştım konuştum bebekle ilgili o bebek zaten hiç gelişmemişti dedi.Ama zaten doğmadı daha diyordum.Yalan söylüyor diye başka doktor peşinde koşturdum bu seferde.Bebeğe bakacaktım ultrasonla.Sonrasını hatırlamıyorum.Çok sıkıntı vericiydi.
Hayırlı cumalar herkese.Rabbim mahrum etmesin meleklerimizden.Dualarımdasınız.Randevu dönüşlerini sevinçle okuyorum,sıkıntısı olanlarıda bir o kadar üzülerek.Merak ediyorum sabah uyanınca kızlar ne alemde diye :126: Eşim gelince kulüp nasıl bugün,babalarada sayfa açalım bizde dertliyiz diye takılıyorSeviyorum burayı
Merhaba canim.gidip aile hekiminemi gorunuyoruz.bende gideyim ozaman 13 haftam bitiyor umerim gec kalmamisimdir.saglik ocagina gidince muayenemi ediyor doktor nasil bisey.bilgi verirsen sevinirim
gebelerle ilgilenen hemşireler var gebe odası diye orda duranla konuşuyon canım ben kayıtta yaptırmamıştım yeni yaptırdım geç değil canım bende dün gittim zaten şimdilik kiloma tansiyonuma baktı birdaha kı ay aşınla kan tahlili falan yaparız dedi yani
gebelerle ilgilenen hemşireler var gebe odası diye orda duranla konuşuyon canım ben kayıtta yaptırmamıştım yeni yaptırdım geç değil canım bende dün gittim zaten şimdilik kiloma tansiyonuma baktı birdaha kı ay aşınla kan tahlili falan yaparız dedi yani
benim şimdiden kamburum çıktı :44: fotograflardan farkettim bel ağrımın da yoğunluğu sanırım ondan.dik duramıyorum resmen.bide çalıştığım için akşama kadar sandalyede.arada kalkıp gezinsemde bazen şiddetleniyor bel ağrılarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?