kızlar ben şimdi 11+5 günlüğüm yani ben şimdi 12. haftamda mıyım yoksa 11. haftamda myım. haftaya cumartesi 2li test için dr gideceğim o zaman 12+7 olacağım işte o zaman da 14. haftaya mı gireceğim geç mi kalıyorum. fikir sahibi olanlar yardımcı olabilir mi
canım 35 dr dır o 20 haftalıkken ortalama 320 gr oluyor çünküGny kizlar dun dr gittik 16 haflik olduk 3lu test icin yapalim dedi bebis sirtini donmustu oynamadi cinsiyet 12.haftada erkek buyuk ihtimal demisti goremedim bisey demicem dedi dunde tatli bisey ye gel 15dk sonra dedi tekrar girdim yine yok goremedim ne kiz ne erkek diyebildim dedi bende cok merak ettim dedi kan verdim 10gun sonra cikacak bu arada 11cm olmus 350 gram dedi sanirim kiloda net degilim cok merak ettim belli olur demistim bu hafta kesin kiz erkek fark etmez saglikli olsun yeter ama bitane prensesim var bu cok gizemli cikti ;-)
ben de aynıyım ya dön dön çarşafı deliyorum sabaha kadar bir de hiç rahat edemiyorum yatakta 3aydır ilkkez yeşilçay içiyorum kahveyi çayı bıraktım birtek kahvaltıda içiyorum çay o da açıkkızlar ben geceleri hiç uyuyamıyorum sabaha karşı 4-5 sıralarında ancak uykuya dalıyorum ve sonuçta işte bütün gün uyku akıyor gözlerimden çay kahve de çok tüketmiyorum ama neden böyle oluyor anlamıyorum.
yok canım hala var ama ben hiçbirşey alamadım zira cinsiyeti öğrenemedik dahaCanım ben dün akşam almıştım bende bu sabah anneme gösterecektim ama kampanya bitmiş canım dün sonmuş
canım limon tuzu kimyasal kullanmayınİshale limon tuzu iyi geliyor canım geçen gün bana annem verdi bir ikitane en diye ishalim bayağı düzelmişti
muz haşlanmış patates iyidir canım bol su iç su kaybın olmasın ben de dün akşam salep içtim bu sabah cırcır gerçekten işe yarıyormuş...gerçi ben yalın ayak dolaştım dün evde biraz onun etkisi de olabilirbende sendenim canım normalde sürekli bağırsak tembelliği şikayetim vardı kabızlık 2-3 gün çıkamama ama hamile olduğumdan beri düzenlü oluyor bide üstüne ishal:S bağırsaklarım bebeğimi yadırgadı heraldekabız olmaktan iyidir diyorum ben napalım. muz ye ama düzeltiyo beimkini
ben 2li sonuçlarını göstermeye gideceğim haftaya ama dr 16. haftada söylerim dedi cinsiyeti başka dr a da gidebilirim 16. haftayı beklemeden. benim eşim da bazen benle beraber bakmak istiyor foruma meraktan kovalıyorum hemen mahrem şeyler yazabiliyor diyegünaydın kızlar:)) benim randevumda 12 aralıkta ama ben dayanamam yine başka bi doktora daha giderim,2 3 doktor geziyorum aydabenim eşimde erkekler kulübü açıcam bende diyor
O diger uyardiginiz kiside benim ama maalesef bıraz itici bir uyari oluyor sizinki insan geriliyor yoksa kotu niyetiniz olmadigi kesin. Ama bizimki bir uyari, biliyosunuz bazen arastirmadan kendi doktorumuza danismadan birseyler yapabiliyoruz. Ben sakin icmeyin dedim ama cumlenin devami doktorunuza danismadandi:) sevgiler
kızlar bu arada dr a son gittiğimde 5 gün öne geçmişti bebek gelişimi yumurta takibi yapılarak hamile kaldım ben yani erken döllenme değil bu zaman kadar hep uyumluydu sat ile neden böle oldu ki acaba ilerde erken doğum olur mu böle giderse, bazı yerlerde de şekerden dolayı bebek önde gider kilolu olur demişler ama bizimkinin daha eti ne budu ne, bebeğin henüz şekerden etkilenmesi için çok erken değil mi ayrıca şekerli gıdalardan uzak duruyorum 12+5te gittim 13+3 görünüyor boyu 7,29 iri mi olacak acaba:44:
cnm bende ikili teste gittigimde 11+4 olması gerekirken 12+4 çıkmıştı,son doktor kontrolünde doktorum bizim için önemli olan son adet tarihi diyor,önde yada geride olması kafanı karıştırmasın dedi,birde geçenlerde kuzenimdeydim komşusu geldi misafirlige,kadının kızıda hamileymiş hemen hemen aynıyız benden 2-3 hafta geriden geliyor,kızının karnı çok büyükmüş,benimde normal dışardan çok belli olmuyo,ama 3 kilo almışım şimdiye kadar,kadın bana demesinmi senin karnın çıkmamış senin bebek gelişmiyormu,delirdim ya böyle boş konuşan ne dediğini bilmeyen insanlardan nefret ediyorum
Kızlar 2 haftadır birşey yoktu dün sabah uyandığımda kanamam olmuş ve şu saat oldu hala oluyor doktor progestana devam et diyo ne olacak böle ya bugun 12 hafta olduk
kızlar bebeklerimiz ve bizler için listeye göre hergün bir kişiye yasin okusak güzel olur diye düşünüyorum,sizlerde isterseniz bunu yapalım...
kızlar bu arada dr a son gittiğimde 5 gün öne geçmişti bebek gelişimi yumurta takibi yapılarak hamile kaldım ben yani erken döllenme değil bu zaman kadar hep uyumluydu sat ile neden böle oldu ki acaba ilerde erken doğum olur mu böle giderse, bazı yerlerde de şekerden dolayı bebek önde gider kilolu olur demişler ama bizimkinin daha eti ne budu ne, bebeğin henüz şekerden etkilenmesi için çok erken değil mi ayrıca şekerli gıdalardan uzak duruyorum 12+5te gittim 13+3 görünüyor boyu 7,29 iri mi olacak acaba:44:
cnm bende ikili teste gittigimde 11+4 olması gerekirken 12+4 çıkmıştı,son doktor kontrolünde doktorum bizim için önemli olan son adet tarihi diyor,önde yada geride olması kafanı karıştırmasın dedi,birde geçenlerde kuzenimdeydim komşusu geldi misafirlige,kadının kızıda hamileymiş hemen hemen aynıyız benden 2-3 hafta geriden geliyor,kızının karnı çok büyükmüş,benimde normal dışardan çok belli olmuyo,ama 3 kilo almışım şimdiye kadar,kadın bana demesinmi senin karnın çıkmamış senin bebek gelişmiyormu,delirdim ya böyle boş konuşan ne dediğini bilmeyen insanlardan nefret ediyorum
Canım aynı durumu bende dün öğrendim. Biraz araştırınca da dünyalar başıma yıkıldı ilk başta ama şu an iyiyim. Erken doğum riski var, annenin kan kaybından ölüm riski var. Tam teşekküllü kan bankası ve yenidoğan ünitesi olan bir hastanede doğum yapmamız gerekiyor böyle devam ederse. Evet yukarı çıkma şansı var hatta 38. haftaya kadarda bekliyorlarmış bunun için. Benim kanamam oldu öyle öğrendim. Düşük riskim vardı yine ondan diye düşünürken bu sefer başka bir şey çıktı ortaya.
Dün bende çok kötüydüm ama güçlü olmam lazım düşük tehdidi var dediler 2 ay elimden geleni yaptım, bebeğim tutundu düşmedi. Daha onu doğmadan güçlü olması için zorladık. Şimdi sıra bende. Bende güçlü olacağım gereken buysa. Dün öğrendiğim andan beri yatıyorum. Yatarak düzelecekse yatıcam. Sürekli dualar okuyorum. Yapmam gereken ne varsa yapıyorum. Yemem gereken ne varsa yiyip içiyorum. Ben elimden geleni yapıyorum tevekkül Allah'tan. Sende güçlü ol emi.
Zaten her gün doktora gitsek, doktor herşey yolunda dese bile yinede herşeyi kafaya takıyoruz. Bide böyle insanlar olunca insanın sinirleri tepesine çıkıyo.cnm bende ikili teste gittigimde 11+4 olması gerekirken 12+4 çıkmıştı,son doktor kontrolünde doktorum bizim için önemli olan son adet tarihi diyor,önde yada geride olması kafanı karıştırmasın dedi,birde geçenlerde kuzenimdeydim komşusu geldi misafirlige,kadının kızıda hamileymiş hemen hemen aynıyız benden 2-3 hafta geriden geliyor,kızının karnı çok büyükmüş,benimde normal dışardan çok belli olmuyo,ama 3 kilo almışım şimdiye kadar,kadın bana demesinmi senin karnın çıkmamış senin bebek gelişmiyormu,delirdim ya böyle boş konuşan ne dediğini bilmeyen insanlardan nefret ediyorum
İcini ferah tut canım üzülme stres yapma görumceminde hamileyken kanaması olmuştu cok sukur saglik durumu yerinde doğdu tombik bı kiz suan iki yasinda üzülme canım sende dinlen bol bol
Bende sürekli uyanıyorum,sıkıntıyla,sağa sola dönmeyede üşeniyorum.Eşimi sürekli uyandırıyorum bazen bilinçli dua oku diyorum,bazen de bilinçsiz uyandırıyormuşum:44: Eşime de ayrı üzülüyorum sonra.Ben çay kendimi bildim bileli tüketmiyorum,türk kahvesi hayranıydım onu da içemiyorum artık,onlardan değildir.Yastığımı değiştirdim bu hafta o da 1-2 gece idare etti psikolojik olarak herhalde
bel ağrısı bendede var bütün gün sandalye tepesinde otur otur karnımın alt tarafıda acayip batma şeklinde ağrıyor karnımız iyice büyüyünce dahada zor olacak bu durum.
Kizlar cinsiyetleri belli olanlar kac kiz kac erkek var bu sene kiz senesi diyorlar bazilarida yok daha cok erkek bebek bekleyen var diyorlar bizde bu durum ne merak ettim bizim daha belli değil cok heyecanlıyım iki hafta geçmiyor yil gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?