2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

canım bak şöyle oluyorum 11+5 isen mesela 11 hafta dolmuş 5 gün 12. haftadan almışsın yani 12 haftada oluyorsun.ikili tarama da 11+5 yazdığın geçerli .

canım 35 dr dır o 20 haftalıkken ortalama 320 gr oluyor çünkü
ben de aynıyım ya dön dön çarşafı deliyorum sabaha kadar bir de hiç rahat edemiyorum yatakta 3aydır ilkkez yeşilçay içiyorum kahveyi çayı bıraktım birtek kahvaltıda içiyorum çay o da açık
Canım ben dün akşam almıştım bende bu sabah anneme gösterecektim ama kampanya bitmiş canım dün sonmuş
yok canım hala var ama ben hiçbirşey alamadım zira cinsiyeti öğrenemedik daha
İshale limon tuzu iyi geliyor canım geçen gün bana annem verdi bir ikitane en diye ishalim bayağı düzelmişti
canım limon tuzu kimyasal kullanmayın
muz haşlanmış patates iyidir canım bol su iç su kaybın olmasın ben de dün akşam salep içtim bu sabah cırcır gerçekten işe yarıyormuş...gerçi ben yalın ayak dolaştım dün evde biraz onun etkisi de olabilir
günaydın kızlar:)) benim randevumda 12 aralıkta ama ben dayanamam yine başka bi doktora daha giderim,2 3 doktor geziyorum ayda benim eşimde erkekler kulübü açıcam bende diyor
ben 2li sonuçlarını göstermeye gideceğim haftaya ama dr 16. haftada söylerim dedi cinsiyeti başka dr a da gidebilirim 16. haftayı beklemeden. benim eşim da bazen benle beraber bakmak istiyor foruma meraktan kovalıyorum hemen mahrem şeyler yazabiliyor diye

bu uyku meselesi ortak galiba çoğumuzda aslında bir yandan iyi vücut uykusuzluğa alışsın bebekler doğunca muhtemelen çok uykusuz kalacağız.

kızlar bu arada dr a son gittiğimde 5 gün öne geçmişti bebek gelişimi yumurta takibi yapılarak hamile kaldım ben yani erken döllenme değil bu zaman kadar hep uyumluydu sat ile neden böle oldu ki acaba ilerde erken doğum olur mu böle giderse, bazı yerlerde de şekerden dolayı bebek önde gider kilolu olur demişler ama bizimkinin daha eti ne budu ne, bebeğin henüz şekerden etkilenmesi için çok erken değil mi ayrıca şekerli gıdalardan uzak duruyorum 12+5te gittim 13+3 görünüyor boyu 7,29 iri mi olacak acaba:44:

uyarıdan hoşlanmamanız, hatta itici bulmanız ve hatta gerilmeniz burada birilerini yanlış yönlendirerek zarar vermenizden daha önemli değil benim için, siz aynı uslubu devam ettirdikçe ben uyarmaya devam edeceğim. üzgünüm.

of kızlar yaa uyumak istiyorum geceleri deliksiz ama 3 yaşındaki kızım bizimle yatıyor ve çok uyanıyor uykudan bu aralar.ağlıyor ben de dayanamıyorum o uykusuzlukla kızıyorum sonra da üzülüyorum...şaşırdım kaldım

cnm bende ikili teste gittigimde 11+4 olması gerekirken 12+4 çıkmıştı,son doktor kontrolünde doktorum bizim için önemli olan son adet tarihi diyor,önde yada geride olması kafanı karıştırmasın dedi,birde geçenlerde kuzenimdeydim komşusu geldi misafirlige,kadının kızıda hamileymiş hemen hemen aynıyız benden 2-3 hafta geriden geliyor,kızının karnı çok büyükmüş,benimde normal dışardan çok belli olmuyo,ama 3 kilo almışım şimdiye kadar,kadın bana demesinmi senin karnın çıkmamış senin bebek gelişmiyormu,delirdim ya böyle boş konuşan ne dediğini bilmeyen insanlardan nefret ediyorum

Kizlar cinsiyetleri belli olanlar kac kiz kac erkek var bu sene kiz senesi diyorlar bazilarida yok daha cok erkek bebek bekleyen var diyorlar bizde bu durum ne merak ettim bizim daha belli değil cok heyecanlıyım iki hafta geçmiyor yil gibi geldi

ayy şapşal kadın karnın çıkmamış denebilir de gelişmiyor mu ne demek,deseydin beyni şuan sizinkinden çok da iyi gelişmiş diyeben de henüz kilo almadım tam olarak bir göbek de yok bazen akşamları beş aylık gibi oluyorum midem şişince ama sabahları sanki hafif yağlanmışım gibi duruyor henüz hamile göbeğim yok üzülmüyor değilim şöyle top gibi bir şey olsa da sevsem diye...ama olsun eninde sonunda çıkacak o göbek

Kızlar 2 haftadır birşey yoktu dün sabah uyandığımda kanamam olmuş ve şu saat oldu hala oluyor doktor progestana devam et diyo ne olacak böle ya bugun 12 hafta olduk

İcini ferah tut canım üzülme stres yapma görumceminde hamileyken kanaması olmuştu cok sukur saglik durumu yerinde doğdu tombik bı kiz suan iki yasinda üzülme canım sende dinlen bol bol

kızlar bebeklerimiz ve bizler için listeye göre hergün bir kişiye yasin okusak güzel olur diye düşünüyorum,sizlerde isterseniz bunu yapalım...

canım güzel düşünmüşsün de ben çalışıyorum her gün okuyamam
haftasonları çalışmadıgım için her c.tesi okuyorum
okurken sizler ve tüm hamileler için dua ederim bundan sonra :)

Son düzenleme:

canım benimde öyle 5 gün kadar ileride dr önemli değil dedi. altında bişey aramayın herşeyin diyo:) eşimde acaba iri bi bebekmi diye sordu dr.umda henüz bunlar için çok erken bu aylarda aşağı yukarı bütün gebelikler eşittir. dedi:)

ammada patavatsızmış kadın söylenirmi hiç öyle.ben olsam sinirden patlardım sanırım kadına.

Kızlar benim bir günüm bir günümü tutmuyor.Bir gün kabız oluyorum, bir gün ishal :))Bazı geceler sabaha kadar deliksiz uyuyorum. Bazende uyumadan sabah oluyor. Sizlerde böylemisiniz yoksa bu dengesiz durumlar sadece bendemi var.

canım ben pazartesiden beri dünyadan koptum, şimdi gördüm mesajını. ne güzel yazmışsın "şimdi güçlü olma sırası bende" diye. hastane konusunda haklısın, bende memoriala gitmeye başladım o sebepten. henüz kanamam olmadı çok şükür ama kasık agrılarım çok fazla. gerçi hamilelikten kaynaklıdır büyük ihtimalle, malum rahim büyüyor, e gaz da cabası.. netten plasentanın düşük olmasını bayaa bi araştırdım, iç karartıcı çok şey var ama bu şekilde dogum yapmış çok insan hikayesi de okudum :) işe gitmiyorum, evde yemek dışında hiçbir şeye dokunmuyorum, ayaklarımı yüksekte tutup yatıyorum, başka da bişey gelmiyor elimden zaten.. alternatif tıp çözümleri var mı diye de araştırdım ama bişey bulamadım. haftaya ailemin yanına şehir dışına çıkacaktık,uçak biletini almıştık önceden, dr la konuşup izin verirse gideceğim, memleket havası ve anne yemekleri moralimi düzeltir diye umuyorum.. sen de kendine iyi bak, haberdar et gelişmelerden.

Zaten her gün doktora gitsek, doktor herşey yolunda dese bile yinede herşeyi kafaya takıyoruz. Bide böyle insanlar olunca insanın sinirleri tepesine çıkıyo.

İcini ferah tut canım üzülme stres yapma görumceminde hamileyken kanaması olmuştu cok sukur saglik durumu yerinde doğdu tombik bı kiz suan iki yasinda üzülme canım sende dinlen bol bol

Canım ben çalışmak zorundayım şuan o yüzden ve gider gitmez yatıyorum dinlenmem bu kadar işyerindede elimden geleni yapıyorum tabi ama korkuyorum da

ya hepimiz aynı dertten o zaman bunlar normal.bende akşam 9-10 uykum geliyor çok.sonra gecede 3 kez kalkıyorum.bide grip gibi oluyorum her yerim ağrıyor gibi oluyor :) tuhaf şeyler

bel ağrısı bendede var bütün gün sandalye tepesinde otur otur karnımın alt tarafıda acayip batma şeklinde ağrıyor karnımız iyice büyüyünce dahada zor olacak bu durum.

ben sadece bendemi acaba diyorum ve artık yakınmak istemiyorum :) millet dicek ne nazlı hamile :) karnım büyüyünce şu an korkutuyor bu durum beni belki geçer diyorum ama

ben dün gittim doktora ikili test için 13+1 olmuştum ultrason sonucuna göre 13+3 çıktı ense kalınlığını ölçtük 2 mm bebeğin cinsiyetini söylemek için erken 16. haftadan sonra netleşir dedi doktorumuz daha önce söylediğimizde yanılma payı oluyo sonrasında hayal kırıklığı yaşanabiliyo dedi ama gene de tahmini söyledi isteğim üzerine erkek olabilir büyük ihtimalle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…