2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Canım dikkat et kendine. Rabbim korumuş senide bebeğinide. Allah razı olsun. Hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim.

Kaseker; dualarım seninle,ben hepimiz için dua ediyorum hep zaten..Zor sıkıntılı günler geçirmişsin ,Allah sabır versin arkadaşım..

Çok teşekkür ederim prenscim. Allah razı olsun. Bende ilk başlarda dua ederken aklıma sıkıntıları olan arkadaşlar geldiğinde onlar içinde dua etmeye başlamıştım. Ondan sonra hepimiz için etmeye başladım:) Kimse kimseyi tanımıyor burda yazdıklarımızı biliyorlar sadece ama senin için dua edicem diyorlar ya Allah bin kere razı olsun bu arkadaşlardan.

bu uyku meselesi ortak galiba çoğumuzda aslında bir yandan iyi vücut uykusuzluğa alışsın bebekler doğunca muhtemelen çok uykusuz kalacağız.

bende de uykusuzluk problemi var. akşam en geç 10 gibi bir uyuyorum gece 3 te falan kalkıyorum dön dön dur.yok uyku muyku yok.
ama haftada 1-2 gün Allah'tan deliksiz uyuyabiliyorum.:)

Benimde ağrılarım var canım ama bende rahimin büyümesine bağlıyorum çünkü göbeğimin altının şiştiğinin farkına varmaya başladım. Evet doğum yapmış çok kişi var mühim olan hastaneyi bulabilmek sanırım bende ocak ayı gibi İstanbul'a gitmeyi planlıyorum annemin yanına:) Ve şükret ki kanaman olmamış, inşallah da olmaz öyle devam edersin. Hatta inşallah plesanta eski yerine geri döner. Morali gayet iyi geri dönmen dileğiyle.. :)

Arkadaşlar ben geçen ay angelsounds diye bir alet almıştım, anne karnında bebeğin kalp atışlarını dinlemek için tasarlanmış bir alet. Özellikle şu sıralar bebeğimin hareketlerini henüz hissetmediğimden dolayı ara sıra paranoyaklaştığım için :2: . Tabi doktoruma da sakıncalı olup olmadığını danıştım ve herhangi bir sakıncası olmadığını öğrendim. Şİmdi arada bir onunla dinliyorum meleğimin kalbini evde. Benim gibi arada endişelenenleriniz varsa tavsiye ederim

Bugün bende başka bir doktora gittim arkadaşlarr .. cinsiyetine kesin erkek dedi:)) 70 gr miş.... bebeğim aşağıda olduğu için kanama olmuş ,yatacaksın dedi zaten kendi dr 30 gün heyet raporu vermisti..

Canımmm benim yaşadıklarımı anlatmissin :) bende diyorum şimdi uyuyamiyoruz son aylarda napariz acaba

Nasıl oldu oğlun merak ettim?

Teşekkür ederim canım. İnşallah o günlere bir an önce geliriz:)

Kızlar 2 haftadır birşey yoktu dün sabah uyandığımda kanamam olmuş ve şu saat oldu hala oluyor doktor progestana devam et diyo ne olacak böle ya bugun 12 hafta olduk

Canım yanlış anlama doktoruna da danış tabi ki yada farklı bir doktora görün progestan devam etmeme rağmen benimde kanamamı geçirmemişti. İğne verdiler ertesi gün kanama durdu. Farklı bir doktora görün istersen. Bol bolda dinlen elini işe sürme.

Bende öyle oluyorum aynen bir gün ishal bir gün kabız. bir gün gece gündüz uyudum 2 gündür uyku yok :) Birde eşime vurarak uyandırmalarım varmış onları hatırlamıyorum ama :)

Merhaba mayıs anneleri , beni de listeye alır mısınız?
Sat 04.08.2013 , beklenen doğum tarihi 11.05.2014 , yaş 35 ve ilk hamileliğim, inşallah ilk bebeğim olacak.
Allah hayırlısıyla, sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

ben ilk bebeğimde almıştım altıncı ayda gebelik şekerim çıkmıştı ve çok yüksekti doktorum bebeği iyi takip etmem gerektiğini söylemişti ve o zaman kullanmıştım. bu hamileleliğimde hiç denemedim evde duruyor sanırım ikinciler daha rahat oluyor

merhaba .. bu makinenin fiyatını öğrenebilirmiyim acaba.. teşekkürler..
Bugün bende başka bir doktora gittim arkadaşlarr .. cinsiyetine kesin erkek dedi:)) 70 gr miş.... bebeğim aşağıda olduğu için kanama olmuş ,yatacaksın dedi zaten kendi dr 30 gün heyet raporu vermisti..

hayırlı uğurlu olsun oğluşun sağlıcakla gelsin inşallah...

harika bi cihazmış yaa hemen araştırmam lazım :)))

hayırlı olsun ilk bebiş .. hoşgeldin kalabalık topiğimize
cinsiyetiniz bellimi..

Benimde ikinci hamileliğim ama aradan 9 yıl geçince bir de yaş 36 olunca ilk gibi oluyor herhalde :)

Kızlar cinsiyetler sıkça konuşulur oldu bu ara.

Çin takvimine bakıyorum erkek çıkıyor.

İkili testte yapılan beta hcg testinde değer 50 nin altındaysa erkek denmiş. Benimki 50 nin altında çıktı.

Doktorum geçen hafta %80 Kız dedi. 23 Ünde kontrolümüz var.

Bakalım değişme olacakmı.

Bir de burdan dener misiniz?Merak ettim Cinsiyet Tahmini

bende çin takviminden bakınca erkek çıkıyor ve ben de hep erkek hissttim ama doktorum kız olduğunu söyledi hala inanamıyorum.. benımde kontrlm 25nde baklm aynmı dıyck merak içerisindeym..

Arkadaslar bu ikili test sonucunda neye bakmaliyim.onemli olan hangi deger.internet arastirdim ama pek bisey anlamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…