2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Canım ben mide bulantısı için değilde hapşurma, öksürme için sormuştum doktoruma. Özellikle hapşururken bir anda sancı giriyodu karnıma. O an kilitlenip kalıyodum resmen. Böyle ani şeylerde rahim geriliyor bu nedenle anlık sancılar olabiliyor demişti. Eğer sancı uzun sürmüyorsa, adet sancısı gibi sürekli devam etmiyorsa tehlikeli bir durum yok. Anlık sancı girmeleri olabilir demişti.

Sende bir anda öğürünce öyle birşey olmuş olabilir belki. Eğer hala devam etmiyorsa tehlikesi değildir diye düşünüyorum.

Oyyy ama burda çok güzel şeyler var. İnsan kendini kaybediyor. Çok şirinler ya.

Teşekkür ederim canım deniycem dediklerini :) Bir de baş ağrım geçse

Bu Gargarayı ilk defa duyuyorum bunu da deniycem çok saol canım :) Diğer dediklerini de deniycem :)

Gny kizlar dun dr gittik 16 haflik olduk 3lu test icin yapalim dedi bebis sirtini donmustu oynamadi cinsiyet 12.haftada erkek buyuk ihtimal demisti goremedim bisey demicem dedi dunde tatli bisey ye gel 15dk sonra dedi tekrar girdim yine yok goremedim ne kiz ne erkek diyebildim dedi bende cok merak ettim dedi kan verdim 10gun sonra cikacak bu arada 11cm olmus 350 gram dedi sanirim kiloda net degilim cok merak ettim belli olur demistim bu hafta kesin kiz erkek fark etmez saglikli olsun yeter ama bitane prensesim var bu cok gizemli cikti ;-)

Yok canım devam etmiyor çok şükür anlık bişeydi ama içim dışıma çıktı sandım

Canım aynen ya aynı hastanede 2 doktora göründüm ikiside sallıyor gibi geldi burada okuyorum kızlar yazıyor işte doktorum sunu dedi bunu dedi bizimki hiç birşey demiyoo

Ne güzel haberler almışsınız bebişinde kocaman olmuş maşallah.darısı başımıza. :)

Kızlar günaydınn :) bugün bebişimle görüşücez inşallah ... Randevumuz 18.30 fa eşim işten 6 da çıktığı için ona göre ayarladık dua edin bize her şey güzel geçsin ...

Güle güle kullanın,bende demstock mağazısından çıt çıtlı body almıştım 5 li..25 tl.Normalde çok pahalı,orada da her ay indirim var,çok kaliteli ürünleri,cinsiyetini öğrenirsem toplu bir alışveriş yaparım bende..

Kaseker; dualarım seninle,ben hepimiz için dua ediyorum hep zaten..Zor sıkıntılı günler geçirmişsin ,Allah sabır versin arkadaşım..

Kızlar 2 haftadır birşey yoktu dün sabah uyandığımda kanamam olmuş ve şu saat oldu hala oluyor doktor progestana devam et diyo ne olacak böle ya bugun 12 hafta olduk

Geçmiş olsun ,panik yapmayın..hiçbirşey olmaz Allahın izniyle..Yatın dinlenin bol bol..

Günaydın herkese..

Ben sizi merak ediyordum açıkcası,hatta yazıcaktım forumda :))
Bir kaç gün benimde bulantılarım oldu ama geçti,ilk aylarda bulantım olmamıştı..
İnşalah geçer canım,bir günümüz bir günü tutmuyo..Ben zaman çabucak geçsin istiyorum..

Melisanurum,Aybah dr. kontrollerinizi merak ediyorum..:))

gözlerim doldu yazılanları okuyunca kaseker canım dua edeceğim sana inşallah sorunların çarçabuk geçer.allah hepimizin yardımcısı olsun şu günleri bir an önce atlatalımda sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza.

kızlar herkes kabızlıktan şikayetçi ama ben ishal oluyorum kalsıyum yapabilir diye biliyorum yada ağrı kesici olarak aldığım magnezyum. sizde de varmı bu sorun ??

günaydın kızlar hepimize hayırlı cumalar olsun. inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız. benimde yarın dr kontrolum var inşallah cinsiyet öğreniriz normalde 14 haftadayım ama bebeğimiz biraz ileri gidiyor o yüzden bu hafta bize eğer totosunu dönmez ise yine göreceğiz kıymetlimizi çok heyecanlıyım...

Ben kaybettim kendimi canım dünya kadar şey aldım ordan artık 3 aylık bişey almam sanırım :) napayım başka yerlerde çok pahalı uygun geldi bana.

selam cnm
markafoni de hoşgeldin bebek kampanyasının linkini bulamadım ben
crazy bebe markasının linki var

bana link atabilirmisin eger yasak değilse link atmak

Günaydın güzel mayıs anneleri
Hayırlı cumalr Allah hepimizin dualrını hayırlısıyla kabul etsin bebişlerimize sağlık sıhat versin bizede de tabi korkularımızı atlatmayı muayenelerimizde güzel sonuçlarla karşılaşmayı mutlu ve güzel hamilelik geçirmeyi nasip etsin tadını çıkararak her korkumuzun arkasın güzel haberler gelsin kulağımıza ve korkularımız sevince umuda dönüşsün bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inş(amin)
bende sağlık ocağına sonunda kayıt yaptırdım, tetenoz aşışı vuruyolarmış hamileyken sanırım 5. aya yakın ve ikikereymiş, duygusallığım bu ara gene hat safada dün hep ağladım ama iyiyiyiz çok şükür, her zaman yazamasam da okumaya çalışıyorum yazılanları sevinçli heberle mutlu üzgün haberlerle üzülüyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun

öncelikle paylaşımın için teşekkürler
bunu bende geçenlerde bir tv programında demet akalından duymuştum
henüz türkiyede uygulanmayan bu yeni kan testi 5 aydır falan Amerikada uygulanıyormuş demet akalın da kan testini vermiş ve amerikaya göndermişler

kızlar ben geceleri hiç uyuyamıyorum sabaha karşı 4-5 sıralarında ancak uykuya dalıyorum ve sonuçta işte bütün gün uyku akıyor gözlerimden çay kahve de çok tüketmiyorum ama neden böyle oluyor anlamıyorum.

kızlar herkes kabızlıktan şikayetçi ama ben ishal oluyorum kalsıyum yapabilir diye biliyorum yada ağrı kesici olarak aldığım magnezyum. sizde de varmı bu sorun ??

bende sendenim canım normalde sürekli bağırsak tembelliği şikayetim vardı kabızlık 2-3 gün çıkamama ama hamile olduğumdan beri düzenlü oluyor bide üstüne ishal:S bağırsaklarım bebeğimi yadırgadı heralde kabız olmaktan iyidir diyorum ben napalım. muz ye ama düzeltiyo beimkini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…