Arkadaslar bugun kontrole gittik 4 gun geriden gelirken 3 gun ileri ciktik :)) kipir kipirdi yavrum, ayaklari ile karsiya dayanip kendini ileri atiyordu :) ultrason cihazi ile hafifce vurdu doktorum aninda basini cevirip bakti :) 6.5 cm olmus cinsiyetini goremedik ama ellerini ayaklarini hareketlerini gorduk cok sukur, ikili test icin kan verdim, ense kalinligi 1,6 cikti, bir hafta sonra alacaz sonuclari :)
Canım ilk hamileligimde bende cok heves etmiştim Fetusun ısınmasına sebep olur falan demişlerdi doktorunda bişey olmaz dediyse bende alayım cok beğenmiştim kayıtta yapılabiliyormus daha sonra dinlemek icin :)))
kızlar aşırı derecede baş ağrım ve mide bulantım var lütfen bir çözümü olan söylesin
Cinsiyetini göstermesede olur :) Benim hoşuma gidiyor merak etmekAy canım benimde 21 inde kontrolum 3 hafta geçmek bilmedi. Gün sayıyorum resmen. İnşallah cinsiyeti de kesinleşir ozaman 17. Haftada olacağız. Bazı bebişler 22. Haftaya kadar bile göstermeyen oluyormuş :)
...evet mesela ben dogumda ogenmıstım:)))
saklayınca...
Migrenin mi tuttu acaba, ulaşabiliyorsan doktorunu arasan mı, ciddi belirtiler çünkü ne desek yanlış olabilir?
migrenim yok benim. sanırım aç kaldığım için evde ekmek veya tuzlu birseyde yok gidip almaya mecalim yok şimdi patates haşladım yedim midem biraz rahatladı yalnız olmak çok zor yaaa
Oy seninkide çok zormuş ya ne yaptın peki doğuma kadar biçim bişey almadın.
kızlar aşırı derecede baş ağrım ve mide bulantım var lütfen bir çözümü olan söylesin
Cinsiyetini göstermesede olur :) Benim hoşuma gidiyor merak etmekAma çok görmek istiyorum çok.En son gittiğimizde kıpır kıpırdı şimdi kimbilir nasıldır,iyidir inşallah Rabbim iyi haberlerini duymayı nasip etsin hepimize.
Çok eğlencelitabi başıma gelmedi diye eğlenceli geliyor olabilir şimdilik Saklayan minik neydi bir hanımefendi mi? :) Gelende kızlar saklar derler ya o yüzden merak ettim.
Kızzzz
Suan susması ıcın yalvarıyorum kendısıne (26aylık):))
çok şükür canım iyiyiz ateşimiz bidaha çıkmadı ama o gün sabaha kadar doğru düzgün uyumadı karnım ağrıyor anne diyerek yanıma geldi ama şimdi iyiyiz.Nasıl oldu oğlun merak ettim?
Teşekkür ederim canım. İnşallah o günlere bir an önce geliriz:)
Canım yanlış anlama doktoruna da danış tabi ki yada farklı bir doktora görün progestan devam etmeme rağmen benimde kanamamı geçirmemişti. İğne verdiler ertesi gün kanama durdu. Farklı bir doktora görün istersen. Bol bolda dinlen elini işe sürme.
Bende öyle oluyorum aynen bir gün ishal bir gün kabız. bir gün gece gündüz uyudum 2 gündür uyku yok :) Birde eşime vurarak uyandırmalarım varmış onları hatırlamıyorum ama :)
slm kızlar.. göbişler ne alemde çıkmaya başladımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?