Dün gece çok sıkıntılıydı.Uzun süre dönüp durdum en sonunda nefes alamıyorum diye kalktım.Eşimle balkona çıktık biraz odanın camını açtık sonradan uyudum tekrar.Hep geceleri oluyor:85: Eşime de çok üzülüyorum artık sürekli uyanıp iyi misin diye soruyor:26: Artık daha çok oksijene ihtiyaç duyduğumuz için nefes darlığı yaşanırmış ama çok erken değil mi ki
ben geçen sefer 2 gün eksik çıkınca paniklemiştim dr a sormuştum olabilir deöişti şimdi de öne gitmiş kerata biz de eşimle acaba iri mi olacak diye düşünmedik değil bakalım zaman gösterecek heralde 3 aşağı 5 yukarı büyüyp gidecegizcanım benimde öyle 5 gün kadar ileride dr önemli değil dedi. altında bişey aramayın herşeyin diyo:) eşimde acaba iri bi bebekmi diye sordu dr.umda henüz bunlar için çok erken bu aylarda aşağı yukarı bütün gebelikler eşittir. dedi:)
ayy ne güzel birşeymiş bende mi alsam kiArkadaşlar ben geçen ay angelsounds diye bir alet almıştım, anne karnında bebeğin kalp atışlarını dinlemek için tasarlanmış bir alet. Özellikle şu sıralar bebeğimin hareketlerini henüz hissetmediğimden dolayı ara sıra paranoyaklaştığım için :2: . Tabi doktoruma da sakıncalı olup olmadığını danıştım ve herhangi bir sakıncası olmadığını öğrendim. Şİmdi arada bir onunla dinliyorum meleğimin kalbini evde. Benim gibi arada endişelenenleriniz varsa tavsiye ederim
canım yumurtlama ya da ilişki tarihine göre bakmayacaksın sata ekleyeceksin 280 gün yani 40 hafta yani 9 ay 10 gün:)bir mayıs anneside burda :) 14+4üm :)
sat:07.08.2013
yalnız benim bebeğim kesin 18ağustosta yada 24ağustosta olduunudüşünüyorum. ozaman 18ağustosa 9ay 10günmü eklemem lazım ortalama doğum tarihi için.
çok karıştı kafam. ilk hamileliğim. bide sürpriz bebek. cinsiyeti kesin değil. hcg 41çıktı. çin takvimi kız- rus takvimi erkek diyor. ilk zamanlar mide bulantımoluyor ama 1aydır çok şükür rahatım. ekşiyide tatlıyıda yiyorum. cildim ilk zaman bozulmuştu ama artık düzelmeye başladı. karnımda hala öyle hamile gibi durmuyor. sizce nedir cnsiyet :) bu hafta gidecem dr.a ama dr daha söylemezse diye korkuyorum :)
peeling içindi sanırım ben hiç yapmadım kuzenim yapıyordu ama öksürük için birebir onu denedimemzirme dönemimde de deniycem ozaman canım ,maske ne için oluyor ,mide bulantısnda bende çok kötüyüm inşallah geçerde rahat hamilelikler geçiririz hepimiz
evet canım benim dr um da pek sıcakkanlı değil, cinsiyeti için baktı aslında hemde direk bacak arasına baktı ama daha erken 16. haftada belli olur dedi ne zaman hissederim sorusuna da 20. haftalarda dedi şaşkınım millet 13 ünde 14ünde hissediyorDoktor cinsiyeti söylemedi, bir ay sonraya randevu verdi. Bir de geçen sefer tam zamanında gözüküyordu SAT'a göre bebeğin beklene doğum tarihi, şimdi bir hafta ileri atmış. Niye böyle gelgitler oluyor bilen var mı?
Sizin nasıl bellli oldu? benim doktorum, buz gibi bir tavırla, daha erken diyip bakmadı bile, ama aynı evrede olduğum arkadaşlar öğrenmiş, ben anlamadım bu işi.
:84:
Kızlar selam ikili test ölçümlerimiz grubu iyiydi detaylı ultrasonda kontrolümüz de iyiydi omurgası idrar kesesi elleri parmaklarına vs herşeye bakıldı şükürler olsun benim bebeğim zıplıyor kızlar çok komik hele renkli ultrasonda 4 boyutlu o kadr netti ki ellini emiyordu çok tatlıydı kıyamam ben ona :) doktorumuz erkek olma ihtimali daha yüksek dedi ama kesin değilmiş ... Acaba cinsiyette yanılma oluyor mu bişeyler almak istiyorum ama kesin net söylemeyince şimdi muallakta kaldım :) bi dahaki kontrolümüz 16 Aralık da ...
Bencede doktorunu aramalısın ciddi bişey olabilir önlemini al ne olur ne olmaz
aynısı dün gece bana oldu hatta ben de anneme teyzene falan sordum normal mi diye... cam açtım, işe yaramadı. biraz gezdim evin içinde. sonra çok yorgun düştüğüm için uyuya kalmışım. bu ikinci oluyor. daha önce bir kez daha olmuştu. normal sanırım.
ben de birşeyler almak istiyorum ama daha erken illa alacaksan da ara renkler al hediye de çok geliyor unutma
Kızlar selam ikili test ölçümlerimiz grubu iyiydi detaylı ultrasonda kontrolümüz de iyiydi omurgası idrar kesesi elleri parmaklarına vs herşeye bakıldı şükürler olsun benim bebeğim zıplıyor kızlar çok komik hele renkli ultrasonda 4 boyutlu o kadr netti ki ellini emiyordu çok tatlıydı kıyamam ben ona :) doktorumuz erkek olma ihtimali daha yüksek dedi ama kesin değilmiş ... Acaba cinsiyette yanılma oluyor mu bişeyler almak istiyorum ama kesin net söylemeyince şimdi muallakta kaldım :) bi dahaki kontrolümüz 16 Aralık da ...
Sana ne dedi doktor kız mı erkek mi olasılığı yüksek dedi ? Şimdi kız kıyafetleri çok süslü onlara da gözüm gidio :)) kız erkek farketmez sağlıklı olsun da mühim değil diyorum ama merak da ediyorum çok garip bişey :)))
Anne ve baba için ara dönem diyor canım anlamadımAllah hep iyi haberlerini duymayı nasip etsin.Bende okurken heyecanlanıyorum21nde kontrolümüz çok özledim o kıpır kıpır halinden sonra Doktorun tahminine göre merak ettim.Buraya da bakar mısınız?:78:Cinsiyet Tahmini
Anne ve baba için ara dönem diyor canım anlamadım
hiçbir şey söylemedi canım daha erken 16. haftada söylerim dedi biraz hayal kırıklığı oldu benim için,gerçi hayırlısı olsun ama merak ediyor birşeyler almaya başlamak istiyor insan dediğin gibi kız kıyafetleri çok tatlı süslü süslü...salı günü annemlere gideceğim oradaki devletteki dr a görüneceğim bir de bakalım belki söyler,gerçi özeldeki söylemedi ki devletteki söylesin...hemde 13+4te
Kizlar benim karnim bikac gundur buyudu,ama bugun ara ara sag tarafimda kisa sureli sanci oluyor,acaba bu sanci karnimin buyumesindenmi kaynaklaniyor?
evet canım rahimi tutan bağların rahim kadar hızlı esneyip uzamamasından kaynaklanıyormuş ve sağ tarafta olurmuş buna bağlı ağrılar bende de var benim de çıkıyor akşamları karnım ama kilo almış gibiyim hamile göbeği gibi değil neden böle ki
Valla benimde ole pek hamile gobegi gibi degil:) bazilarinin ic karni genis olurmus ondan gec cikarmis karni,bazilarida tam tersi ic karni dar oldugundan erken cikarmis karni,ne kadar dogru bilmiyorum ama ben boyle duydum birkac kisiden,bu arada telden girdim ne zormus ya telden girip yazmak:)
Canım detaylı ultrasona neden bu kadar erken girdin hiç duymamıştım da.. Ben 20. Haftada falan giriliyo diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?