benim annemde ben daha hamile kalmadan dayanamamış gitmiş pembe zıbın almışbende ara renkler almaya çalışıyorum ama elim hep pembelere gıdıyor cnmartık npm erkek derse kızı olan bırıne hedıye ederım ayy anneannler hep öyle dmkkı bnım annemde öyle benden dha heycanlı..şimdiden başlamş patik fln örmeyee ellerine kurbn olurum ben onların..
benim annemde ben daha hamile kalmadan dayanamamış gitmiş pembe zıbın almış
yaaa çok güzelmiş:)) nereden almayı öneriyorsunuzCanım ilk hamileligimde bende cok heves etmiştim Fetusun ısınmasına sebep olur falan demişlerdi doktorunda bişey olmaz dediyse bende alayım cok beğenmiştim kayıtta yapılabiliyormus daha sonra dinlemek icin :)))
Evet canım birde ben zaten örgü bilmiyorum iyi oldu. Sorma geçen gün kanz a girdim çok pahalı ama gerçekten harika elbiseler var ya. Kız için şortlar tüylü bolerolar falan erkek için takımlar falan çok güzeldi.
benim annemde ben daha hamile kalmadan dayanamamış gitmiş pembe zıbın almış
Bunu da ilk defa yapıyorum. Değişik bişeymiş pek bişi anlamadım ama :) Böyle çıktı. Ara dönemdeymişim.
10.04.2013 ile 12.12.2014 arası ara dönemdir.
Bu dönem anne için erkek, baba için kız dönemidir.
Eki Görüntüle 862088
Bende baktım :)) bendede ara donem anne icin kiz baba icin erkek yazıyor ne demek oldu anlamadım
13+4 olduk bebişimle canım..gün sayıyorummmm resmennnama dogumdan da korkuyorumm
canım ben de baktım kız gösteriyor doktor da bana kız dedi zaten. :)Bende Çin takviminde kız çıkıyor.Bu cinsiyet tahmininde de erkek çıkıyor :) Sizde tahminler olunca bunda ne çıkacak diye merak ettim ama ara dönem çıkmış.O da babaların ve annelerin belli dönemlerinde hormonlarına bağlı olarak değişen birşey sanırım.Hayırlısı, bekleyip göreceğiz :) 21 gelse de gidip görsem miniğimi,cinsiyetini göstermese de olur :109:
yaaa çok güzelmiş:)) nereden almayı öneriyorsunuz
Demekki bu haftalarda hepimiz aynınız benimde başladı karın ağrım nazar dedirtdim kendime galiba cok iyi geçiyorduiki sene oldu Sezeryan dogum yapmıştım bide karın büyüdükce Sezeryan yeri acır mi diye korkum var ((
Canım ilk hamileligimde bende cok heves etmiştim Fetusun ısınmasına sebep olur falan demişlerdi doktorunda bişey olmaz dediyse bende alayım cok beğenmiştim kayıtta yapılabiliyormus daha sonra dinlemek icin :)))
İnternetten bakıncam canım dışarıda nerede satılır hic bilmiyorum
ayy anneler hep öylesenın bebişin cinsiyeti bellimi cnm
Bende Çin takviminde kız çıkıyor.Bu cinsiyet tahmininde de erkek çıkıyor :) Sizde tahminler olunca bunda ne çıkacak diye merak ettim ama ara dönem çıkmış.O da babaların ve annelerin belli dönemlerinde hormonlarına bağlı olarak değişen birşey sanırım.Hayırlısı, bekleyip göreceğiz :) 21 gelse de gidip görsem miniğimi,cinsiyetini göstermese de olur :109:
büyük ihtimal kız demişti cnm,bir sonraki randevumda 12 aralıkta,tabi ben o zamana kadar başka doktorları gezer ögrenirim
Ay canım benimde 21 inde kontrolum 3 hafta geçmek bilmedi. Gün sayıyorum resmen. İnşallah cinsiyeti de kesinleşir ozaman 17. Haftada olacağız. Bazı bebişler 22. Haftaya kadar bile göstermeyen oluyormuş :)
...evet mesela ben dogumda ogenmıstım:)))
saklayınca...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?