2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

normalde sütü gayet seven biriydim hamle kalınca ondan da soğudum içemiyorum , sadece arada kahvaltıda bir kase yoğurda reçl katarak y,yebiliyorum

Çok geçmiş olsun canım bende yeni atlattım 2 hafta kadar çektim ama senden daha kötü yakalanmışsın bi dra gitseydin.

Dr arayışındayım şu anda ama fiyatlar çok yüksek nasıl yapıcam bilemedim de eşimde bu seferde gidelim o söylemiyorsa biz didikleyerek soralım bakalım o zaman ne olacak gibi konustu.Sorunlarım azaldı çok şükür canım evde pek durmadım ama eskisi gibi değilim yemek yapmayada ,yemeyede başladım ama hala bulantılarım,tiksinmelerim var bitmiş değil kusmalarım yok benim dikkatimi çektide ben hamile kaldığımı öğrendiğimden bu yana çok keyifsizim mutlu olamıyorum ,yüzüm pek gülmüyor güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum ama yok inş zamanla dahada iyiye giderim diye ümit ediyorum.

Randevum akşam 4 ydi her zaman sabah giderdim bu defa çok yogunmuş böyle oldu bi arkadasımda bu gittiğim drda muayne oldu oda bana kızdı o söylemediyse sen neden sormadın diye özele gidiyorum canım bu arada ankaradayım ben.

Ya evet çok sinir oldum ama diğer hastanelere baktım fiyatlar çok uçuk o kadar veremem hem muayne ,hemde doğum ücretleri çok fazla ne yapacağıma karar veremedim.
Ha bu arada arkadaslar şimdi biz cinsiyeti öğrenemedik ya ee 10 gün içinde gidersem para ödemeyecekmişim haftaya tekrar gitsem ne olur?Dr bişey dermi acaba?Desemki cinsiyetini öğrenmek istiyorum diye.Fikirlerinizi öğrenebilirmiyim 9 aralığa gel dedi çok uzun bi süre ben meraktan çatlarım ya.

Canım ya çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda tekrar anne olmayı nasip eder inş.

Saat 4 den beri uyanigim bu ne şimdi ya :S

Benimde uykum mahvoluyor gece 1 de yattım ve dün çok yoruldum dedim tamam bugün uyurum ama yok yok yok uykuya hasretim ya eşim horul horul uyuyor ben tvyi açtım ,pcyi açtım sizlere bakıyorum 6 ya geliyodu uyandığımda ama gece kaç kez uyandım sayamadım.

normalde sütü gayet seven biriydim hamle kalınca ondan da soğudum içemiyorum , sadece arada kahvaltıda bir kase yoğurda reçl katarak y,yebiliyorum

Ne güzel:) Belki de yogurt sütten bile daha faydalı... Bir kase de aksam üzeri yiyin içine kuru üzüm, ceviz, vb. ekleyip. Ben de süt içemiyorum diye çok konuştum doktorumla günde 500 ml. Süt ya da süte denk gelecek süt ürünü almak lazım dedi. Aylar ilerledikçe ihtiyaç ta artacakmış. Sanırım bunu bebekten ziyade bizim için istiyorlar. Bebek kemikten dişten bile çekip alıyor da, biz ilerde kemik erimesi gibi sorunlarla karşılaşabiliriz. Yani sütten kaçış yok anladığım kadarıyla:)

Tabii ki gidin. Muayene hakkınızı kullanmak sizin en doğal hakkınız. Bu hakkı size doktor, hastane değil, tabipler odası veriyor. İyi niyetli hastaneler 10 günlük zorunlu süreyi 15 gün olarak uyguluyor. Gittiğiniz hastanenin bakış açısını buradan da anlayabilirsiniz. Hiç çekinmeyin. Sormayı unuttugunuz sorular, konular varsa kağıda yazın, suratsız bir doktorsa unutmamıs olursunuz.

Yani drdan çekindim biraz gitsemmi gitmesemmi teredütte kaldım pazartesi eşim izinli o zaman gideyim bari 10 günlük sürem dolmamış oluyor bide bu gittiğimde göstermedi yumurcak uyuyordu çikolata yiyeyim bari.Drumuz biraz sert görünümlü evet bebeğimin gelişimini bu gittiğimde öğrenemedim tatmin olmadım hemde onları sormuş olurum

Bende Gültepe avicenna'yı düşünüyordum annemlere çok yakındı hemde. 1 haftada neler değişiyor nasıl doktormuş o öyle. Benim ne olduysa 1 hafta içinde oldu zaten. Sen böyle söyleyince tereddütte kaldım. Baya araştırdım önerilen doktorlar hep Bahçelievler, Bakırköy, Yeşilköy taraflarında yada Anadolu yakasında. Bide ücretleri cabası. Umarım gideceğin doktor iyi çıkar.

günaydın bayanlar. öncelikle gününüz hayr olsun. dün dra gittim.çok şükür bebeğimin sağlığı yerinde.daha önce ikili test filan yaptırmadığım için bebeğimin hareket ettiğini hiç görmemiştim.sizler anlattığınızda içim bi tuhaf oluyordu.dün tam dr ultrason cihazını karnımın üstüne bıraktı bi bayan kendi gebeliği hakkında sorular yöneltti dr a. drum onunla konuşurken sabit tutuğu için cihazı bebeğimin hareketlerine ilk defa şahit oldum ve ağlamaya başladım.o kadar güzel bi mucize ki bu RABBİME ne kadar şükretsem az. cinsiyet tahmininde dr um çok hareketli ters dönmüş ama biraz zorlayınca kız dedi.daha öncede erekeğe benzetmeşti yani 1 ay önce.bende karnıma ilk düştüğü günden beri erkek hissediyordum ama bakın görünki BENİM DÜNYAM KIZMIŞ... Eşimin tepkisini çok merak ediyordum.ona söyledikten sonraki mutluluğu için RABBİME bi kez daha şükrettim.ALLAH herkesin evladını bağışlasın,benimkini bana inş.

Çok çüzüldüm, Allah yardımcınız olsun, bizim de dualarımız sizinle. En kısa zamanda kucağınıza sağlıkla bir evlat almanızı dilerim.

clickk canım Allah sabır versin. Çok üzüldüm Rabbim en kısa zamanda tekrar anne olmayı nasip etsin..

Günaydın,

Sizce bebek için şu oyun halıları gerekli mi ? toplam 3 ay anca yatacak ama duyu gelişimi için önemli olacağını düşünüyorum. Fikirleriniz nedir ?

Ben de kalp atışlarını duyunca çok ağlamıştım. Ekranda bir minik noktacık ama pıt pıt kuvvetli bir kalp sesi, öyle fena olmuştum ki...

Kızlar bana iyi bir doktor lazım sultangazide oturuyorum..bağcılar medipole gidiyorum ama hiç memnun değilim profösöre gidemiyorum maddi imkandan dolayı operatöre gidiyorum oda hiç birşey anlatmıyo kalbi atıyor diyo tamam git bu kadar kanamam oluyor net bi açıklama bile yok ya

Merhaba kızlar,

Bende Allah kısmet ederse Mayıs annesi olucam şu an 15 haftalık hamileyim.. bebeğimin doğum tarihi 21 mayıs görünüyor.

Canım allah sabır versin sana
nasip değilmiş belkide bizim için söylemesi kolay geliyor bilemiyorum inan çok üzüldüm...
Bende korkuyorum ya kaybedersem diye kanamam oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…