herkese günaydın. inşallah herkes iyidir.
sanırım salgın var. ben 2 gündür kafamı kaldıramıyorum. cumartesi gece kusmayla başladı hastalığım. ciğerim çıkacak gibi öksürüyorum. grip de olmuşum. burnum durmuyor. :2: geceleri uyuyamıyorum. ne yesem çıkarıyorum. aylardır kustuğum yetmedi sanki. çok zor durumdayım. 5 yıldır çalışıyorum, hayatımda ilk defa hasta olduğum için rapor aldım ve işe gitmedim. ilaç kullanamıyorum. ıhlamur, ballı limonlu ılık sular, zencefiller hiçbir şey fayda vermiyor. onları içince de kusuyorum. boğazım mahvoldu. hem öksürmekten hem kusmaktan hem gripten... gece ateşim de çıktı. düşüremedik. soyunup yattım. kabus gibi her şey. allahım bu günümüzü aratmasın. ne zaman geçecek bilmiyorum.
hasta olup atlatan var mı ne yapmam lazım. ağlayıp duruyorum artık.
hayırlı olsun canım mayıs annesi olmak çok güzel diyorlar
Günaydın arkadaşlar, cuma gününden beri yazdıklarınızı okuyamıyorum (netim yok) ne kadar çoook şey yazmışsınız.
Ben pazar günü çok kötü oldum ne yediysem çıkardım, buna rağmen pazartesi işe geldim ama daha da kötü oldum ve soluğu DR da aldım. serum verdi 3 saat.
2 günde rapor verdi. bugün iş başı yaptım.
Kızlar bana iyi bir doktor lazım sultangazide oturuyorum..bağcılar medipole gidiyorum ama hiç memnun değilim profösöre gidemiyorum maddi imkandan dolayı operatöre gidiyorum oda hiç birşey anlatmıyo kalbi atıyor diyo tamam git bu kadar kanamam oluyor net bi açıklama bile yok ya
kızlar gebelik pantolonu veya taytı alışverişi yapanlar oldumu? benim göbek çıktı baya.
pantolonlar sıkıyor, burada bazı arkadaşlar pantolon aldığını yazmışlardı ama galiba en küçük beden bile olmayabiliyormuş. şimdilik tayt falanmı baksam diyorum?
kızlar gebelik pantolonu veya taytı alışverişi yapanlar oldumu? benim göbek çıktı baya.
pantolonlar sıkıyor, burada bazı arkadaşlar pantolon aldığını yazmışlardı ama galiba en küçük beden bile olmayabiliyormuş. şimdilik tayt falanmı baksam diyorum?
Kizlar sevincle yazmıştım Mayıs annesiyim diye.. ne yazık ki bdbegimin kalbi durmuş. Kürtaj oldum bu gun:, ((
Tüm annelerin bebegini Allah bağı slasin. Saglikla kucaklarina almayi nasip etsin.
Dualarim sizinle. Lutfen siz de benden esirgemeyin
günaydın kızlar,
click arkadaşımıza geçmiş olsun, çok üzüldümallah sabır versin
hasta olanlara da geçmiş olsun, inşallah tez zamanda atlatırsınız.
Ben aldım hamile pantolunu canım lcw'den. Pantolan sıkıyordu benide hep düğmesini açıyordum. Birde korkuyorum tabi bebeğe zarar gelir falan diye almıştım. Normalde 38 bedendim yine 38 beden aldım gayet iyi oldu şuan. Üstüne otursun diyorsan bir küçüğü almak mantıklı sanırım. Belki ilerde 6.-7. aylarda kalçam sığmayabilir ama öyle görünüyorBen çok rahat ettim boşuna pantolonla uğraşmışım dedim. Birde kışlık kadife.
Bu arada çok çok geçmiş olsun. En kısa sürede iyileşmen dileğiyle..
ben almadım canım, beli lastikli bir kaç tane pantalonum var, birini de hamile kaldıktan sonra aldım. doğumdan sonra da giyebileceğim şeyler diye düşündüm. 5-6. aylarda nasılsa kilo alırım diye bekliyorum. benim de asıl derdim kaban almak, düğmelerimi zor ilikliyorum artık göbek kısmından. ne yapsam bilemedim. kilo almayı mı beklesem?
çok çok geçmiş olsun.ALLAH tez zamanda tekrar anne olmayı nasip etsin
canım ben araştırmıştım. Sana da yakın düşüyor sanırım. Küçükköy bilge hastenesini baya övüyorlardı. Sgk ile de anlaşmalı bir şansını dene istersen. Ayrıca benimde kanamalarım başladı tekrar geçen hafta. Yatıp dinlenmekten başka çaremiz yok gibi. Burda da net bir açıklama yapacak birini bulamıyorsun. Bebek iyi diyorlar her seferinde. Hastanede bi bayanla tanışmıştım. 6 aylıktı hala kanaması varmış her gün. Ilginç geldi banada.
Bende Gültepe avicenna'yı düşünüyordum annemlere çok yakındı hemde. 1 haftada neler değişiyor nasıl doktormuş o öyle. Benim ne olduysa 1 hafta içinde oldu zaten. Sen böyle söyleyince tereddütte kaldım. Baya araştırdım önerilen doktorlar hep Bahçelievler, Bakırköy, Yeşilköy taraflarında yada Anadolu yakasında. Bide ücretleri cabası. Umarım gideceğin doktor iyi çıkar.
Benim karnım çabuk çıkıyor, bir de sıkıştırınca sancı hissediyorum. O yüzden 8-9 haftalıktım normal pantolonlarımı giymemeye başladım.kızlar gebelik pantolonu veya taytı alışverişi yapanlar oldumu? benim göbek çıktı baya.
selam güzel hamişler doktordan geliyorum 3lü test için kan verdim doktorum 2 liye gerek yok demişti çok şükür sağlığı iyiymiş ama cinsiyeti göremedi bir şey görüyorum ama kordonda olabilir dedi erkeğe benziyor ama kesin diyemem dedi 1 ay sonra netleşir dedi 15+4 haftam haftaya başka doktora gidip baktıracağım bir oğlum var bunun kız olmasını çok istiyorm hayırlısı sağlıkla olsunda herkese güzel günler diliyorum
cnm kesinlikle gitme çok çıkarcı bir hastane,şimdi minikbadem kullanıcısından yaptıgım alıntıyı oku lütfen,gitmek zorundada kalırsan hatice hanıma git bence...
selam arkadaşlar!
ben kadınlar kulübünü uzun zamandır takip ediyor gebelikle ilgili tecrübelerinizi okumak gerçekten hem keyifli hem de bilgilendirici.şuan yaklaşık 15 haftalık hamileyim bir konuya değinmek için yazıyorum.
bunca zamana kadar bende gültepe avicenna hastanesine leyla hanıma gidiyordum civarda hem bilindik hastane hemde yakın diye.20 şubat günü mutat kontrolüm vardı ilk kez eşimde muayenehaneye girdi.çok kısa muayene ediyor ağzından kerpetenle laf alınıyor.bizim ilk heyecanımız ne soracağımızı dahi bilmiyoruz doktor hanımdan aynı heyecanı duymasını beklemiyorum ama en azından bebeğimin boyutlarının normal olduğunu söyleyebilir değil mi?eşim dışarda beklediğinden beni hep içerde uzun kalıyor sanıyordu ta ki o güne kadar ama kendide şaşırdı.yine de bişey demedik.aradan 10 gün geçti 10.gün eşim tekrar kontrole gidelim ben doktordan normal bişey duymadım dedi.o gün çarşambaydı nasip olsaydı sonraki pazartesi umreye gidecektik.karnımda gaz sancısı gibi bişey vardı kontrol hakkımız var diye gittik.şikayetimin bebekle alakalı olmadığı için bişey yok dedi biz en azından ultrasonla muayene etmesini bekledik hatta söyledik.bi hafta önce gördüm bi dahaki gelişinizde bakarım deyince eşim hakkımız değil mi dedi her gelene ultrasonla bakarsam önünü ardını alamam dedi doktor.çok ukalaca konuştu bize bebek hakkında bişey söylemiyorsunuz dedik söyledim duymamışınızdır dedi nasıl duymadıysak anlamıyorum.o zaman şimdi söylüyorum duyun dedi hemde sadece suratıma bakarak son teknoloji bu galiba.oradan ayrılırken ne gergin olsakta kavgaya başvurmadık.artık gitmeyiz o hastaneye dedik.
ertesi gün çok ağır bi kanamam oldu anlatamam o korkumu o kan kaybını etrafımdakilerde ona keza öyle.
evde tektim korkudan doktoru aradım zar zor yardımcısı çıktı adımı soyadımı dün geldiğimi kanamam çok fazla doktoru verin dedim cevabı hastayla meşgul dedi.ben ne isem orada o kadar telefonda bağıra çağıra ağlamama rağmen bekletti ne yapacağımı bilmiyordumki yatayım mı ne yapayım doktor buraya gelsin demiş sağolsun.eşimi aradım işi yakın olduğundan apar topar kayınvalidemler falan hastaneye kaldırdılar bebeğimin yaşadığını öğrenmek ne demek anne olanlar anlar bu durumu yaşayanlar anlar hani çok sevdiğiniz birinin vefat haberini duyup bi de capcanlı karşınızda görürsünüz ya işte onun gibi bişey!
demem o ki ne hastaneyi ne doktoru karalamak niyetim...
her şey Rabbimden umre için her şey hazırdı o pazartesi o mübarek beldelerde olacaktık her şey nasip kendimi düşünüyor olsaydım giderdim ama bebeğim için ayağa bile kalkmamam gerekiyordu.geçtiğimiz perşembe yaşadım bu olayı eğer önceki gün leyla (özkabakçı) hanım işin inat ve maddiyat boyutunu düşünmeyim 2-3 dakikasını ayırsaydı belki fark edebilecekti.üzüldüğüm asıl konu nedir biliyor musunuz?ben o halimle ilk doktor hanımı aradım adımı dahi verdim onlarda iletişim bilgilerimde var.ona rağmen geri dönmediler.aradan bikaç gün geçince aradım yardımcısı çıktı kendisi ameliyatta olmasaydı görüşecektim.neden bu kadar ihmalkar olduklarını sordum buraya gelin demiştik diyor!
peki ben evde tek olsam kan kaybından Allah muhafaza bebeğime bana bişey olsa vicdanınız rahat edecek miydi?
olanla ölenin önüne geçilmez amenna ama olmadan ben uyarıyorum leyla hanımın yaptığı ne doktor ahlakına ne insanlığa ne de müslümanlığa sığar.
belki memnun olanlarınız vardır buraya yazmadan önce resmi mercilere de şikayetimizi belirttik ben kimsenin bir daha böyle bişey yaşamaması için başımdan geçeni yazıyorum.Rabbim şahidimdir yalan yanlış ya da abartma yoktur...
Rabbim evlat özlemi çekenleri hayırlısıyla evlat nasip etsin,evlat bekleyenlere hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.anne olmadan anneleri anlamak böyle birşey galiba.
selametle...
Büyük geçmiş olsun canım Rabbim sabır versin ...
Allah sabırlar versin canım en kısa zamanda yeniden hayırlısıyla hamile kalırsın inş
arkadasim gecis olsun rabbim sabir versin dualarim seninle olsun...
muayene ücretleri nasıl canım ssk ya indirim oluyor mu? aahh ahh özel sigorta yaptıramadan geldi minnoşum:26:
canım büyük geçmiş olsun allah sabır versin umarım yakın zamanda yine hamile kalırsın
Cok gecmis olsun yaa insallah en kisa zamanda tekrar hamile kalirsin dualarimiz seninle
Ayy ne guzel bi haber bu:) allah kucağına almak nasip etsin:) cok isterim bende bi kızım olmasını..
Allah sabit versin canım üzüldümins kısa zamanda tekrar hamile kalırsın ve kucağına alirsin..
Geçmiş olsun canım. Seni çok iyi anlıyorum. ben de ilk bebeğimde beta hcg düştüğünden ve kanamalardan dolayı kürtaj olmuştum. Allah'tan gelene birşey yapılamıyor. Canı veren de alan da Allah. Tez zamanda tekrar hamile kalırsın inşallah. Ruh, beden, zihin sağlığı yerinde hayırlı bir evlat bağışlasın sana Rabbim. KArdeşlerinin ömrü uzun olsun inşallah. Ayate'l kürsi okudum senin için.
Sabır diliyorum sana ve gönül ferahlığı.
Benimde uykum mahvoluyor gece 1 de yattım ve dün çok yoruldum dedim tamam bugün uyurum ama yok yok yok uykuya hasretim ya eşim horul horul uyuyor ben tvyi açtım ,pcyi açtım sizlere bakıyorum 6 ya geliyodu uyandığımda ama gece kaç kez uyandım sayamadım.
Çok çüzüldüm, Allah yardımcınız olsun, bizim de dualarımız sizinle. En kısa zamanda kucağınıza sağlıkla bir evlat almanızı dilerim.
clickk canım Allah sabır versin. Çok üzüldümRabbim en kısa zamanda tekrar anne olmayı nasip etsin..
Günaydın,
Sizce bebek için şu oyun halıları gerekli mi ? toplam 3 ay anca yatacak ama duyu gelişimi için önemli olacağını düşünüyorum. Fikirleriniz nedir ?
Canım allah sabır versin sana
nasip değilmiş belkide bizim için söylemesi kolay geliyor bilemiyorum inan çok üzüldüm...
Bende korkuyorum ya kaybedersem diye kanamam oluyor
çok çok geçmiş olsun.ALLAH tez zamanda tekrar anne olmayı nasip etsin
Saat 4 den beri uyanigim bu ne şimdi ya :S
Kızlar bana iyi bir doktor lazım sultangazide oturuyorum..bağcılar medipole gidiyorum ama hiç memnun değilim profösöre gidemiyorum maddi imkandan dolayı operatöre gidiyorum oda hiç birşey anlatmıyo kalbi atıyor diyo tamam git bu kadar kanamam oluyor net bi açıklama bile yok ya
teşekkür ederimevet tam bahar ayı olduğu için bebişlerimizin en dikkat edilmesi gereken zaman yaza gelecek. kış gelene kadar biraz daha toparlamış olucaklar inşallah.. bu benim 2 çocuğum olacak bir tane kızım var cimcimem.. ocakta 4 yaşında olacak. oda heyecanlı karnıma kafasını dayayıp konuşuyor kardeşiyle
Canım ben araştırmıştım. Sana da yakın düşüyor sanırım. Küçükköy Bilge hastenesini baya övüyorlardı. SGK ile de anlaşmalı bir şansını dene istersen. Ayrıca benimde kanamalarım başladı tekrar geçen hafta. Yatıp dinlenmekten başka çaremiz yok gibi. Burda da net bir açıklama yapacak birini bulamıyorsun. Bebek iyi diyorlar her seferinde. Hastanede bi bayanla tanışmıştım. 6 aylıktı hala kanaması varmış her gün. İlginç geldi banada.
Çok geçmiş olsun, size ve bebeğinize sağlık dilerim öncelikle. Şikayetlerinizi hastane, tabipler odası vb tüm merciilere yapın. Doktorluk kutsal bir meslek, bunun farkında olmayan, işiini severek yapmayan, bizleri para makinası gibi gören doktorlara yazıklar olsun.
İnşallah karşınıza iyi bir doktor çıka bunan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?